2008 Ekim Anneleri

Nihalcim insallah gidersek gezeriz ama hic sanmiyorum benim sansimdan midir nedir anlamadim hersene mutlaka giderlermis biyerlere ama biz evlendik w sene olacak biyere adim atamadik islerin yogunlugunda esim kismetinle geldin diyo islerimiz acildi diyo laf iste akli olan esnafla evlenmez ben yandim eller yanmasin evlilikten hic bisey anlamiyorum sadece eve mahkum bi hizmetci gibiyim temizlik yap yemek yap yat kalk ayni

sen emmiyo diye dertlisin bende emiyo diye..benimki gunde toplasan 10 kasik ek gida almiyordur.surekli emiyor.gece saat basi uyaniyor,emmek icin.alsa biberon mamasi verecem, biberonda almiyor.bu ay hic kilo almadi.ne yapacagimi sasirdim.doktorda bu konuda bisey diyemiyor,bir suru test yaptirdim,hicbirseyide yok allaha sukur.
bakalim senin doktorun ne diyecek..

butun bebislerimizin sagliklari iyi olsun:Saruboceq:

off bende emmemesinden şikayetçiyim ya.çok üzülüyorum.son 1 haftadır çok isteksizçzorla emziriyom ağlıyo busefer.günde en fazla 4 sefer emiyo.gecede 2 sefer.gece gzl emiyo ama .gündüzleri öylesine.yan oyun oynuyo onada emmek denirse tabi

teşekkür ederiz canım.. bennde öyle bir şey takıcam..a.s
teşekkürler canım.. iyi şimdi çok şükür..:Saruboceq:
canım devam mamasını ben doğrudan vermiyorum zaten biberonda hiç vermedim bilmiyor. kahvaltısını hazırlarken 5 ölçek koyuyorum. akşam muhallebisindede var sanırım. o kadar. gecede bir kere emiyor..a.s
inşallah olmaz :Saruboceq:
aslında bende yere düşürmedim. koltukta otururken dengesini kaybetti yana doğru uzanıyormuşş heralde bir anda kafasını koltuğun önüne düşmesin diye koyduğum sehpaya çarptı.. iki saniye içinde. hey allahım ya.. allahım beterinden korusun.:Saruboceq:
ay kızlar hep aklıma geliyorda bir türlü soramadım.bu topiği açan hosstes miydi neydi nerde acaba yaakaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: ben de merak ettim aslında..:roflol:

daha ne yapsın annesi...:teselli:

ya deme canım kendine öyle lmaz: tadını çıkar zemuszemus maddi sıkıntın yok :sinifsinif: benim maddi sıkıntım olmasın hemen istifa edip evde olucam :umursamaz:

biz ne yapalım canım 40 gün zar zor emzirdiğimizle:umursamaz:

Selam millet bugun cok yogunum off gorumcem geldi okul kapandigi icin bi suru esya ile onlari yerlestirdik camasirlari yikaniyo odasi temizlendi felan dolu is
yine iş dimicanım bitmezsırnaşık şey

yavrum artık doyurmak için emzirmiceksin ki, 6. aydan sora süt beslemez, şu anda sizin emzirme amacınız bebeğin bağışıklık sistemini güçlendirmek için, yani emmese de beslenmesi eksik kalmıcak, ama olabildiğince zorlamaya çalış, memeyi bırakmasına izin verme, ben başaramadım sana kolay gelsin :çok üzgünüm:
ayyy geçmiş olsun kuşuma, allah bi daha göstertmesin inşallah, yavrum sakın ola yanlız bırakma, saniyelik oluyo böyle şeyler, ben genelde yürütecinde tutuyorum ama yerde hçbişey bırakmıyorum, zaten nereye gidersem de peşimden geliyo, sürekli gözümün önünde, bazı zamanlar da yerde bırakıyorum, yanına oyuncaklarını atıyorum, vcye falan gideceğim zaman özellikle yerde bırakıyorum, kaşla göz arası düşüverirler allah korusun, bugün de misafirlerim vardı, yer sofrası kurduk, bayaa bi kalabalıktık, ben de yusuf eymeni bacaklarımın arasına oturdum, bi elimle de sürekli tetikte bekliyodum, kaşla göz arası pat die yamuldu yere, pek fazla canı yanmadı ama yine de mızmızlandı ağladı, çok dikkat etmek lazım çok, gözünün önünde bakıp dururken bile bi anlık boşluundan faydalanıveriyolar, bu geceyi atlatmışsınız şükür, bişiy yok demekki, olcak olsa o zaman olurdu zaten, tekrar gelmiş geçmiş olsun anacım :teselli: ben nazarlık filan takmıyom valla, hiçbişey takmıyom, nazarlık batıl zaten, belki cevşen yada ayet el kürsi kullanabilirsiniz isterseniz,
yavrum biz hiç anne sütü almadığımız için mecburen mamaya dayanıyoruz, sabah kahvaltıdan sora 90 yada 120lik mama, öğlen çorbanın ardından yine aynı şekilde 90lık yada 120lik mama veriyorum, karnı tok olduğu için o kadar içebiliyo, akşam da 120lik mamaya gece tahılları hazırlayıp veriorum, normalde ardından bişey vermezdim, dün 90lık mama daha yaptım verdim onu da içti, dün akşam öğünümüzde 210luk mama içtik yani, şaşırdım bende kafamçokkarıştı gece 1 gibi 120 yda 150lik 5 gibi de yine aynı şekilde 120lik yada 150lik veriyorum, günlük 500 ml mama yada anne sütü alması gerekliymiş ya zaten, ancak tamamlıyoruz, ama gündüzleri önce ek gıda veriyorum, 1 kase kaadar yiyo, sora kaşıktan sıkılıyo zaten yemek istemez vermek istesem de, ben de onun ardından mama veriyorum, toplamda gündüz 3 defa mama alıyo, ara öğünlerde mama vermiyorum ana öğüne kadar acıksın diye, gece de 2 kere mama alıyoruz, toplam 5 defa yani, ama dediğim gibi önce kaşıkla ek gıda a.s
Selam millet bugun cok yogunum off gorumcem geldi okul kapandigi icin bi suru esya ile onlari yerlestirdik camasirlari yikaniyo odasi temizlendi felan dolu is

kız hani pirsink takcam diyen bi akrabanız vardı, o dimi görümcen, hayde hoşgelmiş, sizin de gözünüz aydın Şeniz
ay kızlar hep aklıma geliyorda bir türlü soramadım.bu topiği açan hosstes miydi neydi nerde acaba yaakaydirigubbakcemile3

ay evet onu bende çok merak ediom yaa :uhm:
kız emiyo ya işte daha ne etsin, yavrum artık anne stüylen karın doyurmucekler, artık onların başka besinlere ihtiyaçları var, amaç doymak diiil bağışıklığı güçlendirmek a.s

ben warım bendelikafaduldendelikafadulden hoşgeldin..
eylül nasıl iyimi dişi çıktımı sen napıosun anlat heledelikafaduldendelikafadulden

eylül iyi teyzesi çok şükür bi sorunumuz yok :asigim: mutlu ve sağlıklı bi şekilde devam ediyoruz dişi çıkmadı malesef yaaa ben de heyecanla bekliyorum ama babasına çekmiş sanırım eşim 1 yaşında çıkarmış kafamçokkarıştı ben eylül kadarken 3 dişim varmış kaydirigubbakcemile3

kaan napıyo dişi çıktı mıııı delikafadulden emekliyo muuuu delikafadulden

bizdede yok daha diş..emeklemiyo ama sürünüyo bıraktığım yerde bulamıyorum artık beş dakka durmuyo..hasta olmuştu çok şükür atlattık şimdi iyi we çok yaramaz teyzesi..çok yoruyo beni sürekli hareket halindekafamçokkarıştı

hee eylül de öyle çokkk hareketliii hihoyyyt baya sürünüyo yakında emeklicek sanırım ama diş yokkkk mafoldumben

bademciği şişti bronşiti tekrarladı ..ama şimdi iyi çok şükür..geç yazıom kusura bakma mamasını yedirmeye çalışıom uyutcam sora kafamçokkarıştı

kolay gelsin canım ben de çıkıyorum görüşürüz umarım herkese selam söyle :gitme:

Ahanda bu saate gelebildim cok yoruldum ya odamizin seklini degistirdik besik ortada gibi biseydi duvar kenari cok soguk olur diye kisin koymamistik simdi ortadan kaldirdik felan bizim yatak kalkti derken oda yerinden oynadi bende hemen perdesini yikadim duvarini sildim halisi yikanacak dolu is yaptim dus aldim geldim dbest gelmis kiz emekli mi oldun hayirdi profilde meslek emekl yaziyi bak nasil kacmadi gozumden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…