meran arıkan ne güzel yaaa siz de görüştünüz demek allah artırsın nediiim herkes buluşuyo darısı bizlere
evet görüştüük darısıı isteyenlerinn başınaa kaydirigubbakcemile3
daha yazınn kayseride buluşcaz inş.leylayla nihallee delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meran arıkan ne güzel yaaa siz de görüştünüz demek allah artırsın nediiim herkes buluşuyo darısı bizlere
gell nen gell kaydirigubbakcemile
seninle tanışmayıda çok isterim benn sende istersen tabii :dance: gelme ihtimaliniz yok muu bu taraflaraa![]()
anaaaa sen yeter kş burada ol ve gel şekerim..opuyorumnanaktan bidahakine sende gel...
bizim evlerde çok yakın ya süper oldu.. :lepi:
az bilee olmuşlarrrvalla kimsecikler yok artık niye böyle oldukki biz.bak yeniler nasıl hızlı 37bin oldular hemen(
Ben geldimm iyi adam lafinin ustune mi gelir yoksa iti an comagi hazirlami artik bilmiyom artik bulusmai vardi yine resim hani bende goruyum merancim bugun 1 defe geldim ama hic mesaj yazamadim galiba okuyup ciktim hemen cok yogunum ya ev is zaman aliyo zaten artik hacer tum gun oyaliyo hep oyun istiyo ilgi istiyo kucagindan birakma gozumun onunden ayrilma diyo zilli zaten burdada kimse yok hep geldigimde tek ben oluyom o yuzden hepiniz geri gelin
Leen meran nereye kactinn ben geldim sen kactin delü garu ozledik herhalde
ben geldim uleynnnn gaçılın gaçılın :roflol:
lenn bii bıraktıkk bomboşş olmuşş buralarrlmaz: topiğimize sahipp çıkalım en azında bi mrb yazmadan çıkmayınn hatunlarrr
lmaz:
Slm Arkadaşlar nasılsınız
Bize tüm oy veren arkadaşlarımıza tşklerimi sunuyorum...
Nisacım bende sana oy vermeye çalışıyorum daha veremedim.
Bu arada mide bulantılarım felaket karnımda büyüyo gibi dualarınızı bekliyorum.....
Görüşürüz Öptüm Hepinizi...........
zaten gaçılsalar da ortalık boşmuş :roflol::roflol:
iboşumm kardeşininn olayı nolduu hallettiniz mii fisfisfis
bugün annemlerdeydim onlar bilmiyolar o yüzden de arayamadım, msnden de görüşmedik, yarın bi arayacam netti, oda beni aramadı, bilmiym valla sonuç noldu![]()
teşekkür ederim şeker darısı nisanın başına kaydirigubbakcemile5yeşimcim kızınıı tebrik ederimm alkisalkisalkis tabikii senide a.s.
lenn bii bıraktıkk bomboşş olmuşş buralarrlmaz: topiğimize sahipp çıkalım en azında bi mrb yazmadan çıkmayınn hatunlarrr
lmaz: