2008 Ekim Anneleri

gell nen gell kaydirigubbakcemile
seninle tanışmayıda çok isterim benn sende istersen tabii :dance: gelme ihtimaliniz yok muu bu taraflaraa :delphin:

anaaaa sen yeter kş burada ol ve gel şekerim..opuyorumnanaktan bidahakine sende gel...kaydirigubbakcemile4

bizim evlerde çok yakın ya süper oldu.. :lepi:

inşallah bende sizleri tanımayı çok istiyorum..o taraflara gelme planımız şimdilik yok ama kısmet bellimi olur gelirsem sizleri görmeden dönmem zaten...
siz buluştuk deyince çok sewindim çok heyecanlandım çelenle buluşmamız geldi aklıma görüşmek çok başka bişey keşki imkanımız olsada hepimiz buluşsakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada çelen iboş leyla edhak diğerleriiii nerdesiniz nie kimseler yok yaw merak ettim bee:sm_confused:

Ben geldimm iyi adam lafinin ustune mi gelir yoksa iti an comagi hazirlami artik bilmiyom artik bulusmai vardi yine resim hani bende goruyum merancim bugun 1 defe geldim ama hic mesaj yazamadim galiba okuyup ciktim hemen cok yogunum ya ev is zaman aliyo zaten artik hacer tum gun oyaliyo hep oyun istiyo ilgi istiyo kucagindan birakma gozumun onunden ayrilma diyo zilli zaten burdada kimse yok hep geldigimde tek ben oluyom o yuzden hepiniz geri gelin

valla aynen girayda öyle illaki oyna onunla yoksa kıyametler kopuyo.bende bugün kk dan komşum olan şubat annesiyle beraberdim.en nihayet yüz yüze görüştük bebişlerde tanıştı sonunda:))

valla kimsecikler yok artık niye böyle oldukki biz.bak yeniler nasıl hızlı 37bin oldular hemen:((
az bilee olmuşlarrr :delphin: onların iyi zamanları şimdiii bizim gibi değiller kii :delphin:
Ben geldimm iyi adam lafinin ustune mi gelir yoksa iti an comagi hazirlami artik bilmiyom artik bulusmai vardi yine resim hani bende goruyum merancim bugun 1 defe geldim ama hic mesaj yazamadim galiba okuyup ciktim hemen cok yogunum ya ev is zaman aliyo zaten artik hacer tum gun oyaliyo hep oyun istiyo ilgi istiyo kucagindan birakma gozumun onunden ayrilma diyo zilli zaten burdada kimse yok hep geldigimde tek ben oluyom o yuzden hepiniz geri gelin

hoşşgeldinn lenn Şeniz iyi adam lafının üstüne gelirmişşş...resimleri daha atmadım çünkü makinenin pili bitmişti şarj oluyodu delikafadulden ama atınca özellikle sen burdayken koyarız tabi..arıkana da sormak lazım fotoğraf koyalım falan die konuşmamıştıkk çünkü :1rolleyes:

lenn bii bıraktıkk bomboşş olmuşş buralarr :olmaz: topiğimize sahipp çıkalım en azında bi mrb yazmadan çıkmayınn hatunlarrr :olmaz:

Slm Arkadaşlar nasılsınız
Bize tüm oy veren arkadaşlarımıza tşklerimi sunuyorum...
Nisacım bende sana oy vermeye çalışıyorum daha veremedim.
Bu arada mide bulantılarım felaket karnımda büyüyo gibi dualarınızı bekliyorum.....
Görüşürüz Öptüm Hepinizi...........

mide bulantıların inş.biran önce geçer canım :Saruboceq:
ayy nasıll hissediyorsunn kendinii hazırladın mı biraz hayal ediyormusunn gelince yaz bunlardan bahset lütfen opuyorumnanaktan

kuzenimde hamile kalmış 3.ye hemde spirallee ve doktor ona kesinlikle hamile kalmamalısın demişti pıhtılaşma sorunu var troid falan filan bissürü şey :delphin: şimdi kesinlike aldırmam dioo nolcak bilmem :delphin:

günaydınnnnopuyorumnanaktan
yeşimcim kızınıı tebrik ederimm alkisalkisalkis tabikii senide a.s.
teşekkür ederim şeker darısı nisanın başına kaydirigubbakcemile5

lenn bii bıraktıkk bomboşş olmuşş buralarr :olmaz: topiğimize sahipp çıkalım en azında bi mrb yazmadan çıkmayınn hatunlarrr :olmaz:

çokk haklısın valla :enbuyukkk:
ayyyy akşam sinir oldum siteye giremedim yaaa sizler girmişsiniz bende sayfalar açılmadı:bbo:
bu gece kabüs gibiydi oğlum bütün gece viyyakladı durdu gaz problemi yaşadı ya yediği bişeyden yada benden aldı bütün gece kıvrandı ne yapsak geçmedi yeni uykuya daldı bende yatmadan sizlere bi merhaba demek istedim gözlerim uykusuzluktan yanıyor mirmirmirmir uyumaya gittim ben hepinizi öptümmm opuyorumnanaktan

Back
X