Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese mirmirmirmir ben buna daha ne kadar dayanırım bilmiyorum bu çocuk ne zaman kesintisiz uyucak....Çok üzgünüm çoook artık uykusuzluktan düşüp bayılıcammafoldumben
saol canımın içi :1hug: valla o iileşti ya alahıma binlerce şükür :Saruboceq:celencim gecmis olsun.cemre iyilesmis yaa,o moralle sende hemen iyilesirsin..
ya cok şükür teezesi o ii ..dediğin gibi onlar hasta olmasın..ama bizlede olmayalım yaaaaaa :çok üzgünüm:geçmiş olsun canım yaz günü grip dahada zor oluyor bir an önce iyileş
şükür cemre iyi olmuş hasta olmasın bebeklerimiz bizim oğlanda minyon tipli olacağa benziyor eee aileye çekiyorlar
cemrenin başarılarınıda burada kutlar seviniriz inşallah opuyorumnanaktan
saol öslemcim Şeniz valla bursadan gcioz ama 2 araba gidicez.pazar sabahı almanyadan teezemler gelii.bi dahaki cteside onlarla beraber izmire gidicciiiz.beki dönüste olabülüüügeçmiş olsun celencim şükür cemre iyileşmiş sen idare et artık
saol cannm darısı başına inş bursaya uğrıycanızmı izmire giderkenopuyorumnanaktan
saol zambakcım cok şükür atlattık :Saruboceq:celencim gözünüz aydın canım kültür temiz çıkmış ç.ok msevindim inşallah bir an önce iyileşir kuzucuk
ne g,zel :1rolleyes: ii geldi demekki işe baslamak :1rolleyes: şş buarada okudunmu bilmiorum bızdık demişken aklıma geldi bizim bızdıkcan hamiiş :teytey:merhaba kızlarrrrr.bugün şevvaltoş çok ağlamamış.birazcık mızır mızr ağlamış ama sonra uyutmuş kayınvalidem.sonra gelirken bunlar balkondalar kayınvalidemin sesini duyuyom-annesi gel gel gel-diyip oyalıyo beni gördüler bizimki nasıl heyecanlandı oyy ya rabbim kimseyi annesiz,anneleri de yavrusuz bırakmasın.ha geçmişe bi göz attım malum çoklu alıntı yapamıyom hemencecik aklımdakileri yazayım.bızdıkçım efekaancım ve zeynepcim çok teşekkürleropuyorumnanaktan celencim geçmiş olsun.ohhhh cemremizin sonuçları iyiymiş çok şükür.ne güsseeell arikanla meran buluşmuş ah ahh.yeşimcimm tebrik ederim cimcimeyii negüzel yaa biz de görürüz o günleri inşallahhh.off gerisini de unuttum.biraz süzgeç kafalı bi karıyam nedim.ayy bişey daha diycem ya kızlar biliyosunuz hamileleik evde geçti 8 aydır da evdeyim 2 gün okula gitmek (önceden seminerden kaçmak isteyen ben)ne iyi geldi.insanın havası değişiyo ha.aklım evde oluyo ama yine de içim kıpır kıpır bisüre sonra o da sıkar ya neysekaydirigubbakcemile3şimcik şu bızdığıma azcık bakayım hasret gidereyim öptümm hepücünüzüopuyorumnanaktan
:1shok: gecmişler olsun leeeennn :1shok: verilmiş sadakanız varmıs gene cana gelcene mala gelsin :Saruboceq: kocan sadaka versin ama sende evde pişi falan veya helva flan yap dağıt konu-komsuya yerimseniben evde kokut bişeler yerimseniben rabbim beterinden korusun :Saruboceq:ben geldim millet..
bugün iki kötü şey oldu
1. eşim beni bırakırken arabanın arkasını direğe çarptımafoldumben tamda rahatlıoz derken masraf çıktı..ama Allahtan ben çarpmadım çenesinden duramazdım yoksa:umursamaz:
2. günden gelirken arabada önde kaza olduğunu gördüm..öndeki dolmuş arabaya vurmuş yolcular iniyo filan..plakaya bi bakarımki bizim dolmuş:1shok: :1shok: anam dedim herif delircek aradım hemen dedim kaza yaptı şoförün gel...tabi dünyası yıkıldı:çok üzgünüm: sora buluştuk arabayı werdi bana ewe git die geldim ama awluya sokmadım dışarda bıraktım bir günde üç kaza kaldıraamaz die
Allah beterinden korusun nasip naapalım..:gitme:
cok şükür gecti teyzesi.allahım hepsini korusun beterinden saklasın :Saruboceq:canımmmmmmm çok geçmiş olsun sanadaa.s.kusura bakma ama önemli olan cemre sultan sen kendini idare edersin arkadaşımkaydirigubbakcemile3
çok şükür artık düzeldi demek kızımız ne güzelllll çok şükür allah iylik versin kuzumuza:teytey:
he gecti anam..azcık öksürüğümüz var inşallah o da gecicek :Saruboceq:Celencim gecmis olsun sana cemremizin tahliller temiz cikmis cok sukur bak bos yere kendini sucladin
evlenirken hep oturucaz diemi evlendin yoksa bi süre sonra cıkıcaz diemi evlendin eylülcüm..her ne olursa olsun artık ev ev üstünde olmaz.seninde eğitim vereceğin büyüteceğin bir evladın var...bence eşinle konusma zamannı geldi.gene işi ayırmasınlar ama ev konusunda maddi imkanlarda uygunsa ayırma zamanı gelmşl bence..ha bide baska sehirde olsan bile yetişcek ada heryerden yetişio anasını satiim :mymeka:naber kızlar. buraya şöyle çok mutluyum diyerek girmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam.Allah'a şükür kızım iyi.eşim harika bir insan ama işte bazı pürüzler var ki onlarr hiçç fırsat vermiyo mutluluğumuza.inanın o kadar çok istiyorum ki sadece kendim,eşim ve meleğim için yaşamayı.hırdan,gürden,dedikodudan,asık surattan,her şey mükemmel bile olsa yine de mutsuz olacak bir şey bulan insanlardan;sürekli şikayet eden,kendini düşünen bencil insanlardan ailemi(eşimi,kızımı)soyutlamayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.keşke eşim babasıyla birlikte çalışmasaydı.keşke ailesiyle birlikte oturmasaydık,hatta keşke başka bir şehirde yaşasaydık ne kadar güzel olurdu anlatamam.çok bunaldım.böyle yaşamak ZORUNDA olduğum için çok mutsuzum inanın.
he bide bu yönü var kafamçokkarıştı bende hoşlaşmam ama keske az biraz yakınımda olsalardı diyorum bazı zamanlar :uhm:canım bizde de tam tersi...hiç ama hiç kimse yanımızda değil kendi ailem de eşimin ailesi de...inan bu da güzel değil..insan önünde büyük istiyor...dayanacak bir sırt sızlanacak bir omuz istiyor...kayınvalidemin bana ettiği herşeye rağmen gelsin yanımızda olsun istiyorum inan.....insan hep olmayana özlem duyuyor...eşim dünyada bir tane....
geçmiş olsun canım
:1shok: ppoooovvvvvv tehlikeyee baaaaakkkkkk :1shok: allah korusun leeeeennnnnnnnn :1shok: :teselli:benim oğlandan da bahsediyo ayrıca-tatlicadiarzu- iki dk durmuyo ya yerinde, bugün yürütecindeydi, ben de koltukta uzanıyodum, gözlerimi kapattım 2 dk, sonra ıh ıh diye bi sesler geldi bi baktım pc masasının yanında başaşa kalmış benimki, ayağının biri havada diğeri yürütece takılmış kurtulamıyo, ıh ıh demeye başladı bi baktım şok oldum nasıl koştum kalktım, az daha geç kalsam kafa üstü yere çakılcak, gözümün önündeydi halbuki yaa, yürütec olmayınca da zaptedilmiyo bu ne etcem bilmem-tatlicadiarzu-
:
vay be eskiden sabah aççınca sayfalar dolmuş olurdu şimdi bomboş sezon finali yapcaz biz de heraldekaydirigubbakcemile3
naber kızlar. buraya şöyle çok mutluyum diyerek girmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam.Allah'a şükür kızım iyi.eşim harika bir insan ama işte bazı pürüzler var ki onlarr hiçç fırsat vermiyo mutluluğumuza.inanın o kadar çok istiyorum ki sadece kendim,eşim ve meleğim için yaşamayı.hırdan,gürden,dedikodudan,asık surattan,her şey mükemmel bile olsa yine de mutsuz olacak bir şey bulan insanlardan;sürekli şikayet eden,kendini düşünen bencil insanlardan ailemi(eşimi,kızımı)soyutlamayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.keşke eşim babasıyla birlikte çalışmasaydı.keşke ailesiyle birlikte oturmasaydık,hatta keşke başka bir şehirde yaşasaydık ne kadar güzel olurdu anlatamam.çok bunaldım.böyle yaşamak ZORUNDA olduğum için çok mutsuzum inanın.
herkese günaydın bende ceee yapıpı gidiyorumm...kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah..bizimkide çk yaramaz oldu kımıl kımıl durmuyor yerinde 2 diş çıkarttık teyzeleri....
eylülcüm sana katılıyorum şahsi fikrim evlilikte sorunların %90 ı erkek ailesi kaynaklı oluyorr..buda huzur bozuyor herkes evinde rahat sende huzurunu kaçırma keyfine bak güzelim .....
neden erkek taraflı oluyor çünkü kadın idare etmeyi biliyor.anasının sölediğini kocasına yetiştirmiyor."o benm kocam anne ööle konusma" demesini bliyorda ondan.ama erkek kısmı anası bişe dese büyüğmdür haklıdır vardır bi bildiği hep sen kötü düşünüosun fesatsın diye zırvalamaya baslar :mymeka: bak dellendim gene kötükedihüso
neden erkek taraflı oluyor çünkü kadın idare etmeyi biliyor.anasının sölediğini kocasına yetiştirmiyor."o benm kocam anne ööle konusma" demesini bliyorda ondan.ama erkek kısmı anası bişe dese büyüğmdür haklıdır vardır bi bildiği hep sen kötü düşünüosun fesatsın diye zırvalamaya baslar :mymeka: bak dellendim gene kötükedihüso
aynen öyle seni çok seviyor kızlarından ayırt etmiyor şaka yapıyor ....off hepsi aynıayyy ne güzel yazmışsın sen çok süperrrrrrrrrr bir kadınsın yaaaaaaa bravooooooo arkadaşımopuyorumnanaktan
aynen öyle biz bişey yetiştirmiyoruz ama onların anaları lafı bir güzel söylüyoki kötü olan gelin oluyo sonrada.Çok üzgünüm çoookhiç duymadımki annemi kvalidemden az seviyorum diyeni.ama kvalidelere sorarsan seni kendi kızı gibi severbenneyaptımki
yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlmaz:
bizimkide benim işe taktı kafayı yok olmazmışta,hadi bakalım inşallahmışta.sırf şu kadına inat şu işi yapmam lazım arkadaşlarrrrrrrrrrrr yardımmmmmmmmmmmmm:enbuyukkk:
günaydınlar kızlara.s.
efekaancım çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
saolun canlarım teşekkür ederimopuyorumnanaktancanım kusura bakma dün yazamadım çok geçmişler olsun siz bi kurşun döktürün üstüste sıkıntı yaşamışsınız allah beterinden korusun.
saol canım Allahım gönlüne göre wersin inşallah bi aksilik çıkmadan gidersin:dance:annnnnaaaaammmmmmmmm :teytey: :dance: şafak 9 delikafadulden :sm_cool:
Kizlar gecen esim hacere kasik mamasi alirken nestle nestumnun yogurtlu tahilli mamasini almis anne sutule hazirlanir yaziyo anne sutu yada bebeginizin kullandigi sutle diyo benden oyle sagacak sut cikmaz biberon mamamiz da yok neyle yapsam suyla yapsam olmazmi yada pinar cocuk sutu verenlker varmis ondan mi alsam
sorma valla gıcık ötesi bişey...eltim evlenmeden önce çok iyi arkadaştık.herkese asla aramız kötü olmaz diyodum.ben kocasıyla tartıştım,tabi doğal olarak onunlada aramız bozuldu..gerçek yüzü ortaya çıktı.akşam ben onun kızının doğumgününü kutlamaya gitmişim,doğru dürüst suratıma bakmadı meymenetsizaman şu elti işide ne gıcık bişey yaaaaa annemlerden biliyorumbir küs bir barışık yıllar geçti.allahtan bende yok çok dua etmiştim eltim olmasın diye.
ekim 2008 bebeleri uykusuz modelleri böyle demekkilmaz:bizdede gündüz hiç uyku yok koca gün 15 dk uyudu girayda ne kötü annem geldi bende temizlik yaptım
canım bu şekilde yaşamamak için bazı şeyleri değiştirmeye çalıştınmı?hayatta değişmesi imkansız gibi gözüken çok şey inan sadece biz o gözle baktığımız için öyle..bir kez yaşama şansımız var ve buna müdahale etmek en büyük hakkımız.şuan kızın çok küçük belki ayrı bi ev sanada zor gelir ama biraz daha zaman geçince isteklerini gerçekleştirmek için önünüze mutlaka yeni fırsatlar çıkacaktır,yoksa da bunları sen kollayacaksın..mutlaka Allah yeni kapılar açar önünüzde siz çabaladıktan sonra ama benden sana arkadaş tavsiyesi ne olursa olsun herşeyi tatlı dil güler yüzle hallet canım..ne eşinle kötü ol,ne de ailesiyle.surat asan,senin yaşam enerjini alan kişilerin yanında da çok zaman harcamamaya bak.onlar surat astıkca sen gül,kızınla oyunlar oyna.kimseyi dinleme..kendinize ait küçük bi dünya kurmaya çalış...ama ne olursa olsun mutsuzum kelimesini kullanmaŞeniznaber kızlar. buraya şöyle çok mutluyum diyerek girmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam.Allah'a şükür kızım iyi.eşim harika bir insan ama işte bazı pürüzler var ki onlarr hiçç fırsat vermiyo mutluluğumuza.inanın o kadar çok istiyorum ki sadece kendim,eşim ve meleğim için yaşamayı.hırdan,gürden,dedikodudan,asık surattan,her şey mükemmel bile olsa yine de mutsuz olacak bir şey bulan insanlardan;sürekli şikayet eden,kendini düşünen bencil insanlardan ailemi(eşimi,kızımı)soyutlamayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.keşke eşim babasıyla birlikte çalışmasaydı.keşke ailesiyle birlikte oturmasaydık,hatta keşke başka bir şehirde yaşasaydık ne kadar güzel olurdu anlatamam.çok bunaldım.böyle yaşamak ZORUNDA olduğum için çok mutsuzum inanın.
canım çook geçmiş olsun.:çok üzgünümgünaydın len opuyorumnanaktan ya acaip giribim valla öle böle deil :gitme: sıcakta gripte heç çekilmio anasını satim :umursamaz: noldu len bu cocuklara fisfisfis benm zilloşta uyumuo 2 gündür kafamçokkarıştı 2 saatte bir uyandı.hasta olmasam tamamda bu durumdayken kalkması cok kötü oluo mafoldumben
Celancim sana katiliyorum cok dogru benim esim tam bi ana kuzusudur annesi nederse odogrudur kendi basina hic karar almaz bide annesiyle beraber calisiyolarya hic ayrilmiyo annesinde ben bundan sikayetci degilim ama herkes benim kadar sansli olmayabilir eger benim kayinvaldem cok iyi bi insan olmasaydi esime hakkimda kotu bisey soyledigi an gelir bende annem boyle dedi diye hesap sorardi ve ben hic mutlu olmazdim ama allah razi olsun cok iyi bi insan bana hic yanlisi omadi ki karsiliklidir bende asla bi saygisizlik etmedim simdi esimden bisey istedigim zaman yapmaz ama annesi oglum uzme ne diyoasa yap der ve is biter istegim hemen gerceklesir kayinvaldem olmasaydi bu hoduk beni daha cok uzerdi ama o mani oluyo