Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne işi?işe başlayacaksın da ona mı olmaz diyo anlamadım?ayyy ne güzel yazmışsın sen çok süperrrrrrrrrr bir kadınsın yaaaaaaa bravooooooo arkadaşımopuyorumnanaktan
aynen öyle biz bişey yetiştirmiyoruz ama onların anaları lafı bir güzel söylüyoki kötü olan gelin oluyo sonrada.Çok üzgünüm çoookhiç duymadımki annemi kvalidemden az seviyorum diyeni.ama kvalidelere sorarsan seni kendi kızı gibi severbenneyaptımki
yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlmaz:
bizimkide benim işe taktı kafayı yok olmazmışta,hadi bakalım inşallahmışta.sırf şu kadına inat şu işi yapmam lazım arkadaşlarrrrrrrrrrrr yardımmmmmmmmmmmmm:enbuyukkk:
Kizlar gecen esim hacere kasik mamasi alirken nestle nestumnun yogurtlu tahilli mamasini almis anne sutule hazirlanir yaziyo anne sutu yada bebeginizin kullandigi sutle diyo benden oyle sagacak sut cikmaz biberon mamamiz da yok neyle yapsam suyla yapsam olmazmi yada pinar cocuk sutu verenlker varmis ondan mi alsam
canım ne işi?işe başlayacaksın da ona mı olmaz diyo anlamadım?
çocuk sütü verenlermi varmışş?vallamı len?1 yaşından sonra verilmiyomu o yaa?az bişey suyla dene bakalım nasıl olcak
ne zaman gelcen ule buluşalımuykum kaçtı buraya geldim uykum olur oğlan uyumaz uykum olmaz oğlan uyur off offmafoldumben
bu oğlanlar bizi halledecek canım yarın denizli merkeze geleceğim ama napsam bilmiyorum arabayla gelsem trafik artı park sorunu arabasız gelsem dolmuşlarda bebeyle mahvolcam bakalım napcam sabah karar veririm artık
canım kendine mutlu olacak konular bul hayatının sıkıntılı yönlerini düşünme farklı farklı da olsa hepimizin hayatında mutsuz olduğu konular muhakkak var buda senin imtihanındır belki dua et bir gün mutlaka istediğin yaşantıya kavuşursun
geçmiş olsun canım mutlaka küçükte olsa sadaka verin
teşekkür ederim hayatım darısı başınıza inşallah sizin melekleriniz daha başarılı olsunyerimseniben
günaydın herkese mirmirmirmir ben buna daha ne kadar dayanırım bilmiyorum bu çocuk ne zaman kesintisiz uyucak....Çok üzgünüm çoook artık uykusuzluktan düşüp bayılıcammafoldumben
vay be eskiden sabah aççınca sayfalar dolmuş olurdu şimdi bomboş sezon finali yapcaz biz de heralde
günaydın len opuyorumnanaktan ya acaip giribim valla öle böle deil :gitme: sıcakta gripte heç çekilmio anasını satim :: noldu len bu cocuklara benm zilloşta uyumuo 2 gündür 2 saatte bir uyandı.hasta olmasam tamamda bu durumdayken kalkması cok kötü oluo
saol canımın içi :: valla o iileşti ya alahıma binlerce şükür ::
ya cok şükür teezesi o ii ..dediğin gibi onlar hasta olmasın..ama bizlede olmayalım yaaaaaa ::
saol öslemcim Şeniz valla bursadan gcioz ama 2 araba gidicez.pazar sabahı almanyadan teezemler gelii.bi dahaki cteside onlarla beraber izmire gidicciiiz.beki dönüste olabülüüü ::
saol zambakcım cok şükür atlattık :Saruboceq:
ne g,zel :1rolleyes: ii geldi demekki işe baslamak :1rolleyes: şş buarada okudunmu bilmiorum bızdık demişken aklıma geldi bizim bızdıkcan hamiiş :teytey:
:1shok: gecmişler olsun leeeennn :1shok: verilmiş sadakanız varmıs gene cana gelcene mala gelsin :Saruboceq: kocan sadaka versin ama sende evde pişi falan veya helva flan yap dağıt konu-komsuya yerimseniben evde kokut bişeler yerimseniben rabbim beterinden korusun :Saruboceq:
cok şükür gecti teyzesi.allahım hepsini korusun beterinden saklasın :Saruboceq:
he gecti anam..azcık öksürüğümüz var inşallah o da gecicek :Saruboceq:
evlenirken hep oturucaz diemi evlendin yoksa bi süre sonra cıkıcaz diemi evlendin eylülcüm..her ne olursa olsun artık ev ev üstünde olmaz.seninde eğitim vereceğin büyüteceğin bir evladın var...bence eşinle konusma zamannı geldi.gene işi ayırmasınlar ama ev konusunda maddi imkanlarda uygunsa ayırma zamanı gelmşl bence..ha bide baska sehirde olsan bile yetişcek ada heryerden yetişio anasını satiim :mymeka:
he bide bu yönü var kafamçokkarıştı bende hoşlaşmam ama keske az biraz yakınımda olsalardı diyorum bazı zamanlar :uhm:
:1shok: ppoooovvvvvv tehlikeyee baaaaakkkkkk :1shok: allah korusun leeeeennnnnnnnn :1shok: :teselli:
he yaptık kanımca :umursamaz:
benim oğlandan da bahsediyo ayrıca iki dk durmuyo ya yerinde, bugün yürütecindeydi, ben de koltukta uzanıyodum, gözlerimi kapattım 2 dk, sonra ıh ıh diye bi sesler geldi bi baktım pc masasının yanında başaşa kalmış benimki, ayağının biri havada diğeri yürütece takılmış kurtulamıyo, ıh ıh demeye başladı bi baktım şok oldum nasıl koştum kalktım, az daha geç kalsam kafa üstü yere çakılcak, gözümün önündeydi halbuki yaa, yürütec olmayınca da zaptedilmiyo bu ne etcem bilmem
:canımcım allah korumuş çokk dikkatli olmalıyız çokkkkkkkk bunlar var ya felaketler.ben doğal afet milli felaket diyorum benimkine:)
herkese günaydın bende ceee yapıpı gidiyorumm...kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah..bizimkide çk yaramaz oldu kımıl kımıl durmuyor yerinde 2 diş çıkarttık teyzeleri....
eylülcüm sana katılıyorum şahsi fikrim evlilikte sorunların %90 ı erkek ailesi kaynaklı oluyorr..buda huzur bozuyor herkes evinde rahat sende huzurunu kaçırma keyfine bak güzelim .....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sepeti başına geçiriyo hahey allahım ne diim artık bunlar kendilerini aştılar, ya ben de evi deiştirmiim diom da her dakka nasıl gözetleyip durcam, vitrinin kapakları camdan rafları camdan içinde paso kırılcak eşya var,mecbur toplayacam -tatlicadiarzu-Gunaydinn canlarim nabersiniz zeynepcim ne guzel demissin dogal afet milli felaket hehheehh cok hosuma gitti hacerde dun yine ev telefonunun sehpadan sarkan kablosundan tuttugu gibi saajk yere dusurdu allahim sukurler olsun kafasina dusmedi telefon calismiyo simdi aksam hacere cok tehlikelisin kizim ya diyorum babanneside hacer tehlikeli degil annesi hacerin yasadigi ortan hacer icin tehlikeli diyo ama napabilirizki ortadan herseyi toplasak yine bi yolunu bulur kendine tehlike acar bunlar cok fena ben evde hic biseyin yerini degistirmedim bilmiyom neden o sekilde alissin ev hacere degilde hacer eve uysun diye dogrumu bilmiyorum sadace giristeki masanin ustuneki vazoyu aldim ortusunu cekip duruyo ay bide bi kac gundur yere oturtuyorum onune oyuncak sepatini koyuyorum bu basliyo tek tek icindeki oyuncaklari cikarip atmaya hepsi bitince sepati alip kafasina geciriyo bayiliyo buna sepetin deliklrerinden de bana bakip guluyo zilli yaa oyuncaklariyla oynamiyoda
ayyy ne güzel yazmışsın sen çok süperrrrrrrrrr bir kadınsın yaaaaaaa bravooooooo arkadaşımopuyorumnanaktan
aynen öyle biz bişey yetiştirmiyoruz ama onların anaları lafı bir güzel söylüyoki kötü olan gelin oluyo sonrada.Çok üzgünüm çoookhiç duymadımki annemi kvalidemden az seviyorum diyeni.ama kvalidelere sorarsan seni kendi kızı gibi severbenneyaptımki
yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlmaz:
bizimkide benim işe taktı kafayı yok olmazmışta,hadi bakalım inşallahmışta.sırf şu kadına inat şu işi yapmam lazım arkadaşlarrrrrrrrrrrr yardımmmmmmmmmmmmm:enbuyukkk:
sana yazdım okursun özelinden canım.bir ara bizde buluşalımmı ne dersin?nasıl geçti doğum gününüz bu aradaopuyorumnanaktan
Kizlar gecen esim hacere kasik mamasi alirken nestle nestumnun yogurtlu tahilli mamasini almis anne sutule hazirlanir yaziyo anne sutu yada bebeginizin kullandigi sutle diyo benden oyle sagacak sut cikmaz biberon mamamiz da yok neyle yapsam suyla yapsam olmazmi yada pinar cocuk sutu verenlker varmis ondan mi alsam
kaç gündür hiç mama yediremiyorum 20 ml 30 ml içiyo enfzla o da 3- 4 saatte bir bu gece de iyice azdı hiiiiiiç uyumadı gözü kapalı sabaha kadar ağladı ağrı kesici verdim ama yine hiç durmadı ne yapcamı bilmiyom yaaaa bütün kemiklerim ağrıyo ayağa kalkacak halim yok eşim evde şimdilik o bakıyo ama gece işe gidecek kafayı yerim artık yaaa 1 saat uyusa çok şükür dicem ama yok yok yok
kaç gündür hiç mama yediremiyorum 20 ml 30 ml içiyo enfzla o da 3- 4 saatte bir bu gece de iyice azdı hiiiiiiç uyumadı gözü kapalı sabaha kadar ağladı ağrı kesici verdim ama yine hiç durmadı ne yapcamı bilmiyom yaaaa bütün kemiklerim ağrıyo ayağa kalkacak halim yok eşim evde şimdilik o bakıyo ama gece işe gidecek kafayı yerim artık yaaa 1 saat uyusa çok şükür dicem ama yok yok yok
celennnnnn yaa bızdıkcan hamiş mii anaaaaa...nasıl bakacaak iki taneye!!!biz bir taneyle baş edemiyoruz....allah yardım etsin bu ne acelecilik yahu
zambak yavrum senin kızın bi sıkıntısı var bak ben söliiim, niye uyumasın niye yemesin, normal bi durumda bebekler uykusu gelince uyur karnı acıkınca yer, eğer yemiyosa ve uyumuyosa mutlaka bi derdi var, bence detaylı bi muayene ettirin şu kızı
canım bu durum normal bir durumd eğil diş çıkarıyor diyecem ama o zaman ateşde oluyor..bence doktora git güzelim!!!!hemde sende rahat edersin..
canım uyumaması benim için normal artık çünkü bence uykuyu sevmiyo ama bugün çok ağladı çünkü 3-4 gündür pişikti ne sürsem geçmedi mantar olmuş sonra beline kadar sivilcemsi yanık gibi şeyler oldu doktora gittik mantar kremi verdi inşallah hemen geçirir çok kötü görünüyo :sinifsinif: mafoldumben
canım uyumaması benim için normal artık çünkü bence uykuyu sevmiyo ama bugün çok ağladı çünkü 3-4 gündür pişikti ne sürsem geçmedi mantar olmuş sonra beline kadar sivilcemsi yanık gibi şeyler oldu doktora gittik mantar kremi verdi inşallah hemen geçirir çok kötü görünüyo :sinifsinif: mafoldumben
yavrum uykuyu sevmeme diye bişi yok, uykuyu sevmiyo olsa gündüz uyumaz ama gece uyurdu, senin bebeğin hiç uyumuyo, üstelik de mama da almıyo diyosun, bence kendi şahsi fikirlerini bi kenara bırak da çocuğu detaylı muayene ettir bak bişey çıkarsa üzülürsünüz için rahat olsun en azından, çünkü bu durum hiç normal diiil, bebekler istese de istemese de uyur çünkü bünyelerinin uykuya ihtiyacları var