selamun aleyküm hanımlar.nasılsınız bakalım.herkes iyidir inşaallah.
biz ankaradayız feyzayı hacettepeye getirdim.dua edin kızlar içimiz rahaz sağlıkla çıkalım şu hastaneden
estağfirullah canım neden kızayıp sebebini söylemedimki zaten.:Saruboceq::Saruboceq:Allah yardımcınız olsun.inşallah her şey güzel çıkar .ama neyi vardı ki senin kuzunun :uhm:unuttum nolur kızmaa:çok üzgünüm:
iyi pazarlar ulen herkeşe. cok mutluyum cok. butun derslerden gecmısım. medenıden bute kalırım dıodum cok sevındım yaaa. halbısem salladıydım onu. ıyı sallamısım demekkı. cok pıs sallarım zaten :roflol: DERS AS YS BS BAŞARI
1475 - MEDENİ USUL HUKUKU 43 77 - 67 G
2447 - İNSAN HAKLARI VE KAMU ÖZGÜRLÜKLERİ 53 73 - 67 G
2479 - İCRA VE İFLAS HUKUKU 53 80 - 72 G
kizlar merhaba,
epeydir giremiyorum. kimsecikler yok sitede ama ben yine de yazayim.. butun ekim babiskolarinin babalar gunu kutlu olsun.
ardam cok iyi cok sukur. gorusmedigimiz donem 6. hastalik cikardi. uc gun ates, sonra da deride dokuntu oldu. kullanilcak bir ilac falan yok. kendiliiginden geciyor. biz atesi once disten sandik. ama dokuntu olunca zaten anlasiliyor. ben de gecirmisim kucukken. bulasici bi hastalikmis nerden kapti bilmem. bu arada alt iki disimiz cikti :lepi: cok komik ama bir de sol köpek disimiz cikiyi. ne alaka anlamadim. 3 tane disi var. zati bu cocugun hic biseyi normal olmadi anam. ille bi anormallik olcek..
yememiz de pek duzelmedi. zorla iki kasik yedirebiliyorum yemeklerden. ille mama iccekmis biberondan. esek kadar oldu. disi var, yuruyo, hala biberon. döfcem valla..
ben hafta ici tez yaziyorum. bi tanidigimizin kizi da gelip ardaya bakiyor. cok iyi anlasiyorlar ama maalesef ablamiz universiteye baslicak bu sene. onun icin ben ise baslayinca baska bi cozum bulmak zorundayim.
bu arada kayinvaldem hastalandi. fiziksel diil de psikolojik. rapor vermis doktor. o da geldi 10 gun bende kaldi iyi mi? 20 dak otede bahcelli evi var gelip bende kaliy. ay sinir oldum ha. zorla gitti haftasonu. ins ptesi tekrar gelcem diye tutturmaz.
hepinizi cok ozledim.
kiz celen tatile mi gidiyonuz ne safagi bu?
bu arada kilolar gidiyomus maasallah. ben de 60a dustum cok sukur. ama 2-3 kilo daha vereyim yeter..
cok cok opuyorum sizi. yine gelirim. kendinize iyi bakin..
ulen alacağınız olsun geldim bi celen hoşgeldin dedi kimse beni özlememiş küstüm size çok piss
tebrikleriyi pazarlar ulen herkeşe. cok mutluyum cok. butun derslerden gecmısım. medenıden bute kalırım dıodum cok sevındım yaaa. halbısem salladıydım onu. ıyı sallamısım demekkı. cok pıs sallarım zaten :roflol: DERS AS YS BS BAŞARI
estağfirullah canım neden kızayıp sebebini söylemedimki zaten.
feyzanın karaciğer enzimleri yüksek çıkıyordu ne zamandır burda söylemedim çünkü çok üzülüyordum ve korkuyordum oltudaki doktorumuz korkacak bişey yok ama memleketinize gidince sebebini bir araştırın diyordu.bizde onun için geldik hacettepeye ilk gün çok zor geçti sabah 4.30 geldik ancak sıra alabildik.doktor muayene etti kan tahlili verdik birazı çıktı birazı daha çıkmadı.karın ultrasonu istedi özel randovüyle haftaya çarşambaya zor aldık.dua et canım inşaallah önemli bişey çıkmasınmafoldumben
tebrik edrim canım
yaz mevsimini yusuf emenle doya doay geçir canım.
i zemuszemus
tebrikler canım allah oğlunun da başarılarını göstersin inşallah
bravo len iboşşşşşşşşşşşşşşşşş.çok tebrik ederim seni.zeki hatunsun vesselam.ben sallasam hayatta tutmaz olim ne ballı karısın len sen:roflol:
biz ankaradayız feyzayı hacettepeye getirdim.dua edin kızlar içimiz rahaz sağlıkla çıkalım şu hastaneden
feyzanın karaciğer enzimleri yüksek çıkıyordu ne zamandır burda söylemedim çünkü çok üzülüyordum ve korkuyordum oltudaki doktorumuz korkacak bişey yok ama memleketinize gidince sebebini bir araştırın diyordu.bizde onun için geldik hacettepeye ilk gün çok zor geçti sabah 4.30 geldik ancak sıra alabildik.doktor muayene etti kan tahlili verdik birazı çıktı birazı daha çıkmadı.karın ultrasonu istedi özel randovüyle haftaya çarşambaya zor aldık.dua et canım inşaallah önemli bişey çıkmasınmafoldumben
aferin kiz ibos alkisalkisalkis tebrik ederim seni.. ben sana dedim geccen diye.. bence 4 seneligini de oku kiz. yaparsin sen..
ayyy şansa bak yaa kötü olmuş, neeeyse nazar çıktı dielim anam, cana gelceyne mala gelsin dimi, hemi herifin de güzel düşünmüş bak yapıştıralım süs kullanırız die, her ne kadar genel anlamda hödük olsalar da arada bööle güzellikler yaabiliyolar kaydirigubbakcemile3
hoşeldin anacım, senin bebe kocaman olmuştur artıkın be, alllah uzun ömürler versin, de hazır seni yakalamışken soriiim, bebe emeklemeye yada yürümeye başladığı zaaman nasıl başettin yav bi anlatıver hele kaydirigubbakcemile3
günaydın herkese
nihal geçmiş olsun iyi sonuçlarını bekliyoruz canım
iyi pazarlar ulen herkeşe. cok mutluyum cok. butun derslerden gecmısım. medenıden bute kalırım dıodum cok sevındım yaaa. halbısem salladıydım onu. ıyı sallamısım demekkı. cok pıs sallarım zaten :roflol: DERS AS YS BS BAŞARI
giray 2 gündür kafa sallamayı öğrendi teyzeleri.sallansın oğlum sallansın diyorum rapçiler gibi bi sallanıyoki çok tatlı oluyolar büyüdükçe ya bide yarım yarım konuşunca dahada şeker olacaklar.allahım hepsini korusun önemli hastalıklar vermesin hiçbirine inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?