2008 Ekim Anneleri

selamun aleyküm hanımlar.nasılsınız bakalım.herkes iyidir inşaallah.
biz ankaradayız feyzayı hacettepeye getirdim.dua edin kızlar içimiz rahaz sağlıkla çıkalım şu hastaneden

biz ankaradayız feyzayı hacettepeye getirdim.dua edin kızlar içimiz rahaz sağlıkla çıkalım şu hastaneden

:Saruboceq::Saruboceq:Allah yardımcınız olsun.inşallah her şey güzel çıkar .ama neyi vardı ki senin kuzunun :uhm:unuttum nolur kızmaa:çok üzgünüm:

:Saruboceq::Saruboceq:Allah yardımcınız olsun.inşallah her şey güzel çıkar .ama neyi vardı ki senin kuzunun :uhm:unuttum nolur kızmaa:çok üzgünüm:
estağfirullah canım neden kızayıp sebebini söylemedimki zaten.
feyzanın karaciğer enzimleri yüksek çıkıyordu ne zamandır burda söylemedim çünkü çok üzülüyordum ve korkuyordum oltudaki doktorumuz korkacak bişey yok ama memleketinize gidince sebebini bir araştırın diyordu.bizde onun için geldik hacettepeye ilk gün çok zor geçti sabah 4.30 geldik ancak sıra alabildik.doktor muayene etti kan tahlili verdik birazı çıktı birazı daha çıkmadı.karın ultrasonu istedi özel randovüyle haftaya çarşambaya zor aldık.dua et canım inşaallah önemli bişey çıkmasınmafoldumben

inşallah çıkmaz canımın içi.bak doktor da sölemiş bişi çıkmaz diye.sen tatlı canını sıkma nolur.yavrularımızı Allah'ı korusun inşallah.

aferin kiz ibos alkisalkisalkis tebrik ederim seni.. ben sana dedim geccen diye.. bence 4 seneligini de oku kiz. yaparsin sen..

geçmiş olsun canım

ulen alacağınız olsun geldim bi celen hoşgeldin dedi kimse beni özlememiş küstüm size çok piss

hoşgeldin

tebrikler

canım geçmiş olsun nasıl anladılar karaciğer enzimlerinin yüksek olduğunu sıkıntısı neydi de farkettiler inşallah geçer

tebrik edrim canım
yaz mevsimini yusuf emenle doya doay geçir canım.
i zemuszemus
tebrikler canım allah oğlunun da başarılarını göstersin inşallah

tesekkurleer kızlar. kurtuldum nıhayet. supriz oldu banada zemuszemus bu yaz rahatımm da sonbaharda kamu yonetımıne basvurcam. :umursamaz: zambakım cok tesekkurler ınsallah hepımız bebelerımızın basarılarını gorup sevınc gozyasları dokerızopuyorumnanaktan
bravo len iboşşşşşşşşşşşşşşşşş.çok tebrik ederim seni.zeki hatunsun vesselam.ben sallasam hayatta tutmaz olim ne ballı karısın len sen:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 len bende anlamadım ıngılızcede de bole olduydu. sok olduydum. aman neyse kurtuldum yaaaa. mezun olucm nıhayet. gınaaa geldıydı bu medenıden :sinifsinif:

hayırdır noldu nıe getırdın hacettepeye yav. benım kcırdıgım bısı mı varfisfisfis feyza mı hasta yoksa

insallah bısey cıkmmaz canım yaa allaha emanet olsun bebelerımız. onemlı bısey dııldır sadece senın kuruntundur ınsallah
aferin kiz ibos alkisalkisalkis tebrik ederim seni.. ben sana dedim geccen diye.. bence 4 seneligini de oku kiz. yaparsin sen..

kasınıom olm ben kasınıom. kamu yonetımıne gecıs yapcam. ama sınavsız gırdıgımız ıcın 1 yıl hasırlık okutuolarmıs. 30 yasına gırecem be bu yastan sora cekılmıo. kafam almıo yaa. hele bı de bebeyle ıskence gıbı. calısmak canın ıstemıoç calısmayınca da vıjdan azabı cekıosun. ıcınde hep ya gecersem dıe sorular oluo. kafamçokkarıştı adaletı zor bıtırdım kamu yonetımını de heral yusuf eymen unıversıteyı bıtırene kadar anca bıtırırım. beraber mezun oluruk artıkın böcemle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım bizimki bu sene anaokuluna başlıcak.Valla emeklemeye ve yürümeye başladığı zaman özellikle evin temizliğine çok dikkat etmek gerekiyo ortalarda kırılacak ve zararlı bişeyler bırakmamak gerekiyo çünkü bebişler hemen ellerine almak istiyo herşeyi.

ben dantel falan örtemiyodum süs eşyalarının hepsini ortadan kaldırmıştım zarar vermesin kendine diye ama kaldırmamak gerekiyomuş çocuk onlara ellememesi gerektiğini anlaması gerekiyomuş falan diyolar ama ben çocuğun ellemesinden çok çocuğum kendine zarar ermesin diye kaldırmıştım.

Baş etme konusuna gelince malesef baş edemiyosun her an gözünün üstünde olması gerekiyor özellikle misafirlikte çok zor oluyo ama napacaksın böyle böyle büyüyolar.

Ben bile hala inanamıyorum ne çabuk geçti zaman diye opuyorumnanaktan

canim,insallah biseyi yoktur kuzunun.sende rahat ol.Allah bebislerize dermansiz dert vermesin.

Nihalcim cok gecmis olsun icini ferah tutu hic biseyi cikmaz inss uff hacer daha uyumadi tepeme tirmaniyo az oncede kaka yapti bayagi suluydu ishal mi oldu acaba sari ama icerisinde yesil yesil ince uzun biseyler vardi bugun hic yesil bisey yedirmedim ki neden acaba ya ondan

günaydın herkese nihalcim çok geçmiş olsun umarım bişi çıkmaz..iboşum senide kutlarım :içelim:
ben çok yorgunum dünden beri..sabahta yine 6 da kalktık:bbo:
artık baya baya emeklio yanından beş dakka ayrılamıom..yandık walla asıl yorgunluk bundan sora başlıodelikafadulden

günaydın herkese
nihal geçmiş olsun iyi sonuçlarını bekliyoruz canım

ayyy canımmmmmmmmmmm
ne güzel seni burda görmekkkkkkkkkkkkkk
bu arada Giray cuma günü 8.dişini çıkardı teyzesi demek senin buraya uğrayacağını biliyomuş oğlumyerimseniben
kara üzümüm nasıl sen napıyosun ev işi nasıl geçmişi okuyamadım belki yazmışsındır ama bakıyım geçmişe de görüşürüz:1rolleyes:

bravooooooooooooooo tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.
sen çok akıllı bir kadınsın valla hem iş hem çocuk kolay değil bacım afferin vallaaaaaaaaaaaazemuszemus

giray 2 gündür kafa sallamayı öğrendi teyzeleri.sallansın oğlum sallansın diyorum rapçiler gibi bi sallanıyoki çok tatlı oluyolar büyüdükçe ya bide yarım yarım konuşunca dahada şeker olacaklar.allahım hepsini korusun önemli hastalıklar vermesin hiçbirine inşallah.

ayy maşallah girayıma.dişten naber tamamladı mı hepsini muhahaha:roflol:

benim kızım da alkış alkış değince ellerini birbirine vurmaya çalışıyozemuszemus.öğrendi diyebiliriz.şimdi de baybay yapmayı öğretiyorum ama 2 eliyle yapıyo yumurcağım benim:kedi:.büğüdükçe şekerleşiyolar Allah hepsini kötü niyetli insanlardan,hastalıklardan,kazalardan,belalardan korusun inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…