ohh hanfendüüü düğüne gitceenn heeyok zaten anca salonu sildim güneş vurdu artık kalanını sona yaparım, yarın da gezmeye gidecem, anamgilin orda düğün var, ora benim eski mahalle ya gitmesem olmaz şimdi, sabahtan gidecem, pazar günü de tee başka eski mahallenin kızının düünü var ona da gitcem kaydirigubbakcemile3 anca pazartesiden itibaren devam edebilirim, len bi de sinir oldum yeniden silcem bakıyom bakıyom iz kalmış yaa camlarda :umursamaz:
kızz geçenlerde benimdee bir düğüne gidesimm vardı bi oynayasımm vardıı sormaa :dance: eşimin arkadaşının kına gecesi vardı burda,düğün manisada olcakmış çocuk 1 ay öncesinden kart verdi mutlaka gelin abi demiş bende unutmayalım dedim girişte panomuz var notlarımızı oraya yapıştırıoruz kartı oraya yapıştırdım...ayın 12 si tmm unutmam falan dedimm vee nolduu karı-koca ikimizdee unuttukk :çok üzgünüm: hemde evimize 2 adım yaa karşı sitede oluyoo bu kına gecesi :gitme: ay diorum ordan bi ses gelio düğün var galiba kaydirigubbakcemile3 o günde eşim bize yemek yapcaktı alışverişe gitti bende relax moddayım hiçç aklıma gelmedi hatta balkonda yedik yemeğimizi sesleri duyuyoruz ama ikimizinde aklımına gelmioo yaa şaka gibii kaydirigubbakcemile3 üzüldümm walla göz göre göre unutkanlığımız yüzünden gidemedikk kaydirigubbakcemile3 ertesi gün karta baktımm :1shok: h.stir dedim ama iş işten geçmişş
iyi olmuşş leylacım :içelim: ses çıkarmadıkça kabulleniyorsun anlamına geldiğini sanıorSelam hatunlar gezmeye gittik bugun kizimla teyzemlere cuma oturmasi vardi aksamda benim hoduklen tartistiydik disari cikti ben izin vermedigim halde cikti gelincede dööstum ben sen izin vermeyince gitmiyorum sana saygisizlik temiyorumn senden izinsiz bi is yapmiyosam sende beni rizam olmadan cikamazssin dedim madem oyle artik bende seni tinlamiyom istedigim zaman istedigim yere gidicem dedim tamam git dedi suclu tabi sabah teyzme gidiyorum ben dedim para almak icin yoksa demicektim bile ve ilk defa kendi basima ustelikte otobusle teyzeme gittim annemlerde ordalardii cok iyi oldu kuran okuduk ferahladim geride otobusle geldim ustelikte ben geldim ben gittim felan hic msj felan cekmedim kendi aradi evdemisin diye bune bee esir miyim ben artik boyle yanliz cok yoruldum durak biraz uzakti bebek arabasini almasim otobuse binemem tek basima diye bide karsiya gecmek icin 2 ayri yerde yuruyen merdivene binmem lazimdi arabayi hic indiremezdim o yuzden haceri kucagima aldim bayagi agirmis disarida sicakti kolum koptu ama olsun
iyi eğlencelerbizde bugün gezmeye gittik kuzumla avm gezdik dolaştık.annem,kuzenim onun kızı yedik içtik sohbet ettik sonrada alışveriş yaptık evimize döndük.oğluşum yine tüm şaklabanlık gösterileriyle etrafında hayran kitlesi oluşturdu.sonrada arabasına binmeyip benim kucağımda gezdi anamı ağlattı belim kopuyo valla.akşamada yine çıkıcaz görüşürüzzzzzzzzz.
sğl leylacıım opuyorumnanaktanMerancim cok gecm.is oslun aksam ben tam cikaiyodum sen geldim gormemisim ya ahh kiyamam ins hemen duzelirsin eylulcum canim bas agritma olmaz tabiki herkes gibi sende dok icini inan biz dinleriz teselli oluyosak ne mutlu benim esimde gorumcemle cok tartisir kiz olunca sorumluluk fazla oluyo bide babalari olmadigimda esim babalik yapiyo kendince yok onu giyme yok bunu yapma tel kim mesaj atti yok kim cagri attik tipik kiskancliklar gorumcemde allahtan yatili okuyom yenge senin bu herifin bana cinnet gecirtirdi diyo ben hep gorumcemi kollarim sonucta oda genc kiz gezmek ister tozmak ister istedigi gibi giyinmek ister bazi sirlarimiz vardir gizli isler bile yaparik esime kizarim hep ustune gitme falan ama bazen tabi mudahale etmem simdi okul kapandi geldi abisi yanina aldi sende calis dukkanda diyo oda maas istiyo beles calismam diye taman aylik veririm dedi gidiyi hergun bende goruumcem geldi gezerik diye seviniyodum
off haceride kıskancak mıı yaa :1shok: inş.hacer büyüyüne kadar değişir yaa
artık ele avuca gelmez bunlar yaww kafamçokkarıştısaol bacım wc ye gidemiom yaw hiç bi iş yapamıom dellendim iyicene yyaaa:1shok::1shok:
tamer az önce yeni yürütecinide kırdıı :1shok: :1shok: :1shok: bir daha yürüteç almam artık kadın en sağlam olanı bu demiştii :dilcikar: götürüp gözüne sokmak istiorumm o kadınınn kötükedihüso bunu 3 yaşındaki çocuk bile kıramazz demiştii ama tameri görmemiştikii kötükedihüso
emekleme çabaları var otururken kendini öne atıo emekleme pozisyonu alıo kollarının üzerinde duruo 1-2 haftaya kadar emekler die düşünüorum bakalım ama hayırlısı yaa :sm_confused: