2008 Ekim Anneleri

ohh hanfendüüü düğüne gitceenn hee
kızz geçenlerde benimdee bir düğüne gidesimm vardı bi oynayasımm vardıı sormaa :dance: eşimin arkadaşının kına gecesi vardı burda,düğün manisada olcakmış çocuk 1 ay öncesinden kart verdi mutlaka gelin abi demiş bende unutmayalım dedim girişte panomuz var notlarımızı oraya yapıştırıoruz kartı oraya yapıştırdım...ayın 12 si tmm unutmam falan dedimm vee nolduu karı-koca ikimizdee unuttukk :çok üzgünüm: hemde evimize 2 adım yaa karşı sitede oluyoo bu kına gecesi :gitme: ay diorum ordan bi ses gelio düğün var galiba kaydirigubbakcemile3 o günde eşim bize yemek yapcaktı alışverişe gitti bende relax moddayım hiçç aklıma gelmedi hatta balkonda yedik yemeğimizi sesleri duyuyoruz ama ikimizinde aklımına gelmioo yaa şaka gibii kaydirigubbakcemile3 üzüldümm walla göz göre göre unutkanlığımız yüzünden gidemedikk kaydirigubbakcemile3 ertesi gün karta baktımm :1shok: h.stir dedim ama iş işten geçmişş lmaz:
iyi olmuşş leylacım :içelim: ses çıkarmadıkça kabulleniyorsun anlamına geldiğini sanıor lmaz: bazen yüksek ses çıkarmak iyidirr :dilcikar: ne zamana kadar izin vermicek kii işte şeytanın bacağını kırmışsın arkası gelir inş. vereliniortak

iyi eğlenceler
sğl leylacıım opuyorumnanaktan
off haceride kıskancak mıı yaa :1shok: inş.hacer büyüyüne kadar değişir yaa
saol bacım wc ye gidemiom yaw hiç bi iş yapamıom dellendim iyicene yyaaa:1shok::1shok:
artık ele avuca gelmez bunlar yaww kafamçokkarıştı

tamer az önce yeni yürütecinide kırdıı :1shok: :1shok: :1shok: bir daha yürüteç almam artık kadın en sağlam olanı bu demiştii :dilcikar: götürüp gözüne sokmak istiorumm o kadınınn kötükedihüso bunu 3 yaşındaki çocuk bile kıramazz demiştii ama tameri görmemiştikii kötükedihüso
emekleme çabaları var otururken kendini öne atıo emekleme pozisyonu alıo kollarının üzerinde duruo 1-2 haftaya kadar emekler die düşünüorum bakalım ama hayırlısı yaa :sm_confused:

Lù lù lù lezize teyzen kurban olsun sizen luna parka gittik de geldik eglenceli degildi cunku cok kalabalikti ve hic biseye binmek mumkun degildi zaten kamikazede bozulmusmu ne calismiyodu cok sira vardi bi misir almak icin bu herif uzun bi sira bekledi

heeeyyyttt beeeeee:lepi: yürü len leylus kim tutar seni :lepi: ahan buda kocene lülülülülülü puhhahaa :roflol:
peeeeyyy gezin gezizn heç kıskanmadım hıh :dilcikar: :umursamaz:

puhahahaaa cok ii yaaaa :roflol: demek bunuda kırdı koçum benmmmmm Şeniz zaten acım valla hiç acımam yerim seni tamer haaammmmmmmmm cokacimcoook

len nerdesiniz herkes cee deyip gitmiş.. benim beyzade yarım saat önce uyudu bugün yine pestil etti beni:1shok: bende gidem bari hade iyi geceler hepinizeopuyorumnanaktan

haydeeee harbiden nasıl unuttunuz yav kulağınızı patlata patlata çalıyolarmış kaydirigubbakcemile3 yav bizim ikisi de mevlütlü düüğün, çalgı tümbek yok yane, olsa da ben oynamam zaten utanırım anaaa ya nasıl kırıyo bu yürüteci tamer yaaa, ben otursam hadi neyse de, tamer daha bebek ay kaydirigubbakcemile3

günaydınmirmirmirmir siz yoksa daha uyuyomusunuz :1shok: nasıl bişidir bu saate kadar uyumak:1shok: ben hatırlamıyorumda:1closedeyes:
beynim çatlamak üzere felç geçircem sinirden bu çocuk bensiz durmuyo illa tepemde olcak yokmu bunun bi çaresi deyin helekafamçokkarıştı YORULDUUUUUUUUMMMMMM

günaydınn kısslarr

fuaramıı gittinizz lenn gelince anasını ağlettcemm orlarınn delikafadulden şimdilik problemimiz ben arabayla orda kalmak istiorum eşim ben napcam burda arabasız dioo :mymeka: bende araba bana lazım diorum bilmiorum şimdilik karar vermemiş ama versede vermesede ben karar verdim araba benümdür :lepi: ablamlarda gelcek çoluk çocuk rahat rahatt gezeriz delikafadulden çocuklar uyuduktan sonra akşamda ablalarımı alırr gezerim die düşünüorum delikafadulden kayseri tatilimi tamamen gezme olarak düşündüğüm için arabasızz olmazz gamyoncuiremsu

puhahahaaa cok ii yaaaa :roflol: demek bunuda kırdı koçum benmmmmm Şeniz zaten acım valla hiç acımam yerim seni tamer haaammmmmmmmm cokacimcoook

hee kıırdıı tezesii içinde zıp zıp zıplıoo lmaz:

şafak kaç lenn bikinii aldın mıı cemreyee delikafadulden kendine aldın mı bikini delikafadulden ben boynere gitmiştim çok çeşit var her markanın mayosu bikinisi var bikini denedim bi ton ama kendime yakıştıramadım hiçbirini bende mayo aldım karnımda çatlakk var yaaa bikinii olmuoo bu sene banaa Çok üzgünüm çoook

celenn diyet gruplarına katıl hihoyyyt ben 70-79 kilo aralığındakiler katıldım sende gel len kaydirigubbakcemile her cuma kilo bildirimi yapıorsun delikafadulden 1 haftada 1 kilonun üzerinde verirsen kupa neyiimm veriorlarr :hooray: sabahtan akşama kadar yediklerinide yazıon motive ediomuşş ben çok sık giremiom oraya cumadaaann cumaya kilo bildirimi yapıom genelde...ama ii yanii sendee gelll lenn ben bu hafta 700 gr vermişim 66.5 olmuşum :lepi:
len bende benim yerimede oyna dicektimm :roflol: nie oynamıon olm yusufun sünnetinde oynamıcan mıı :dance:

tamer yürütecin içinde zıplayaraktan kırduu lmaz: ben nie hoppala almadım işte bu yüzdenn :umursamaz: zıplarken kapının menteşini söker hatta aşşağı komşunun tepesine uçarmışş naniknanik aşağı komşumuzu çokk seferümm dee :mymeka:

azcık bitki çayı falan yap papatya rezene artık ne varsa...banyoda oyalanın biraz suyunu doldur içine koy oynarken yorulur sonra uyur belki fisfisfis

pehhh haliloşş bile terketmiş topiği mafoldumben haliloşşş tatilemii gittinn lenn dönn ekim annelerine özledikk senii dönn topiğinee mafoldumben başka topiclermii buldun yoksa körolasııııı klava: kaydirigubbakcemile3

,Girayda sıkısmis koltugaa demek vay yaramaz vay bunlar hacerlen ayni ins dis olaylarida ayni olur

evet canım hacerin erkek versiyonu budakaydirigubbakcemile3dün akşamda zigon sehpanın ayaklarını çekmeye çalışıyo ordanda kafayı kaldırıp sehpaları havaya kaldıracakmış:1shok:napıcam ben bununla bilmiyorum valla bağlamam gerekecek bir müddet sonra:uhm:

selamlarrr uzun zamandır giremedim kızlar nasılsınız yaa çok özledim sizi bebişleriopuyorumnanaktan napıypsunuz diş çıkaran emekleyen varmı ne alemdesiniz inşallah bebişlerde iyidir .izmirden m,safirlerimiz vardı o yüzden giremedim tatilimizde ertelendi bir süre . ne yaptınız bakalım bizi sorarsanız biz iyi olmaya çalışıyoruz akif paşada iyi patır patır emekliyor artık bi bakıyorum yok piyasadaa minicik olduğundan oraya buraya sıkışıp kalıyorkaydirigubbakcemile3 tutunup aytağa kalkmaya çalışıyor yatağının kademesini indirdik çok tehlikeli Allah korusun hala 2 dişimiz var bide kabız olduk ilk defa:gitme: . millet gözümü korkutıyor hiperaktif olup seni mahvedecek diye felaket senaryoları çiziyorlar acaba bu çağda çocuğun hiperaktif olup olmayacağı belli olurmu bilen varmı kıslar
bide bu sıpa bu ay 300 gram almış ya doktor çok az almış dedi 500*600 gram alması lazımmış doktor bey dedim çatlasak almıyor hem bu aylarda 200-400 gram alırlarmış diyorımama bizim doktorun standartları ne onu anlamadım neyse balıkta vertmeye başladık bakalım tek ezerek verdim ama onu yemedi patates püresine ezip veriyorum siz ne şekilde veriyosunuz aklıma bişey gelmiyor benim bitek somon denedik şimdiye kadar ne verebilirz

bu arada kız celen cemrenin kültür sonucu nasıl çıktı inşallah atlatmıştır

bende dedim bu kız yazlığa gitti herhalde.yaaa bence senin oğlan iyi almış zaten çok iştahlı değil derdin hep sena.saman boşver her doktorun görüşü farklı sağlığı yerinde olsun yeter canım yaa.
cemre iyi çok şükür annesi hasta grip oldu biraz:sm_confusednun dışında herkes ufak tefek hastalıklar dışında iyi sayılır canım.
ayyy bende mektup yazar gibi hissettim kendimi

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar çok üzgünüm benim oğlan 2-3 gündür günde 4 defa kaka yapar olmuştu..kontrol zamanımızda gelmişti..bugün doktora gittik ..sadece 60 gr almış boy uzamamış 72 yiz hala..doktorumuz eskisi kadar hızlı olmasa da bebeişler yine de kilo almalı dedi..kilo ve boy ayına göre normal olsa da dikkat edelim dedi ...multivitamin verdi..deviti biraz keselim dedi..kakayı üst dişlere bağladı..geldi gelicek dedi...nolcek bilmiim
:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:

Selam kizlar bugun teyzem geldi oturduk hic giremedim hecer bugun alkis yapmayi ogrendi sıp sıp elleri hic durmuyo surekli alkis yapma halinde ben bu kizi cozemedim bekli kac hafta ugrastim yapadi bende biraktim alkis yaptirmayi baska seyler ogretiyodum aradan bi kacgun gecti bugun kendi kendine yapti gel gel diyo ellerini acip acip kapatiyo biraz once babamiza hediye aldik babalar gunu gecti mi yarin mi neyse artik kupa ya hacerle babasinin iki farkli resmini bastririp iki resmin ortasinada babalr gunu kutlamasi yazisi yazdirdim hic hediye beklemiyo ki ustelik boyle bisey hic aklina gelmez sasiracaktir eminim uerinede hacerin agzinadan bi kucuk mektup yazdim yarina kadar bekliyemem herhalde akam veririm

Gamzecim hacerde efe gibi usteme cok dustu yapisti resmen kimseye gitmiyo ve asla beni gormeden durmuyo hatta gormeside yetmiyo kucagimda olmak istiyo bi yonden bi hosuma gidiyo bensiz yasayamayacagini dusunen ve surekli beni isteyen bana duskun bi can olmasi ama cokda zor oluyo inan artik wc ye gidemez oldum odaya birakipta cik imkani mi var bide boynuma sarilip opuyo ya bitiyorum ama herzamanda kucak omuyo memeyede cok dustu emse dert emmese birakmak istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…