2008 Ekim Anneleri

ay bu akşam deli etti beni yapıştı üstüme inmiyo.:umursamaz:yarım saat hiç durmadan ağladı ama nasıl ağlamak ben kucağıma almadığım için sinirlendi beyzade hırsından ağladı...lmaz:.bide babası geldi ona şebeklik yapıo..:mymeka:
uyuttumda azcık nefes aldım yaaaaa
herkes nerde yaw:a015:

yarini bekleyemedik hediyemizi babamiza verelim dedik hacer kucagimdaydi paketide hacer tutturdum bi ucundanda ben tutuyorum goturup babasina verecek paket tasiyacak kadar buyuk kiz oldu maksadinda ama zilli kizim bi ceketi ve yere atti kirildi yerden aldim bi salladim sıkır sıkır sallaniyo uff hep kirilmis diye canim sıkıldi gotursek babasi gorse sonra kirilsa uzulmezdim neyse hic acip bakmadan o sekide goturduk verdik yanliz bi sorun var acinca anlarsin dedim acti allahtan resim ve yazi duruyo kulp kismi kirilmis kulpuda boyle cok sirin bi zurfa kafasindan di neyse uzulme ben bunu yapistiririm süs gibi kullaniriz dedi ustuste parcalari birlestirirken dusurdu birazinida o kirdi benim hediye anlamsiz oldum

Neyse sukur doyurdum uyuttum kabus gibi yavv izdirap oluyo baa gidipde yatiyim bari hic duskun degildi memeye simdi mem asigi oldu bisey yok sünduruyo hic sut dolmasini beklemiyo cok kotu gogus namina bisey kalmadi sadece deri ve uc tek benimkimi oyle yaa pörsudum

anam ben kendi düğünümde bilem oynayamadım len utanıyom ne edim halbisem istesem güzel de oynuyom, ama işte içten gelmiyo çekiniyom, sanki herkeş beni izliomuş gibi gelio, bizim oğlanın düğününde ne halt etcem bilmem, artıkın slov müzüklerde minik irkekimlen beraber bi dans ederük kaydirigubbakcemile3 belkim de büyük irkekimi de yanımıza alabilürük, duruma göre deeeşir, o günkü pisikolocime bağlı kaydirigubbakcemile3 len benim oğlan da sürekli zplayıp duruyo bu yürütecde, hoşlarına gidio zaaar, tameri yiyecem ben ya, nasıl beceriyo, maaşallah çok güçlü anacım, kız al hoppalayı işte, madem çok seviyon alt komşuyu ziyarete gidersiniz tamerle kaydirigubbakcemile3 bu arada ben babamın göbenk kıpraştıran makinesi var onu getirdim, böön göbeeemi kıpraştırdım, bi deneycem bakam ne işe yariiii kaydirigubbakcemile3
anaaaaaaaa nerlerdeydin len sen, geçenlerde akıma düştün bu karı nie gelmez oldu die kaydirigubbakcemile3 demek emekliyo ha akif paşa, yavrım biz ya dötümüzü ya gösğmüzü kaldırıyok, ikisini bi arada beceremedük hala :umursamaz:
geçmiş olsun yavrum, bizde 4-5 gündür günde 3 defa kaka yapıyoz, acaba ondanmı dion CADIARZU
anaaaaaaa ya ben babalar günü hediyesi alamadım yaaa, zaten para m yok , benden güzel hediyemi olur len,y arın kendimi veriiiim bari hediye diye :roflol::roflol:

ayyy şansa bak yaa kötü olmuş, neeeyse nazar çıktı dielim anam, cana gelceyne mala gelsin dimi, hemi herifin de güzel düşünmüş bak yapıştıralım süs kullanırız die, her ne kadar genel anlamda hödük olsalar da arada bööle güzellikler yaabiliyolar kaydirigubbakcemile3
selam kızlar bende ekim annesiyim ama 2008 değil 2004 opuyorumnanaktan

hoşeldin anacım, senin bebe kocaman olmuştur artıkın be, alllah uzun ömürler versin, de hazır seni yakalamışken soriiim, bebe emeklemeye yada yürümeye başladığı zaaman nasıl başettin yav bi anlatıver hele kaydirigubbakcemile3

günaydın millet bugün herkes nasıl bakalım..zemuszemus
leyla hediyenize üzüldüm..biz bişe almadık çünkü çarşıya gitmedim ne zamandır..üstelik paramda yokfisfisfis belki bugün çarşıya geçersem yapcaz bi güzellik..arkadaşımızın düğünü war bugün oraya gitcez..hade ben kaçtımopuyorumnanaktan

gülçe de emekliyo dünden beri daha önce sürünerek gidiyordu şimdi dizlerinin üstünde azcık azcık gidiyo bakalım artık allah sonumuzu hayır ede

Gunaydin hatunlar ibosumm hee hodukte olsaa dusunceli davrandi yapistiririz uzulme amac belli zaten yapmak istedigin inceligi anladim sonucta felan dedi benimde param yoktu ee herifede sana hediye alacam para ver demekte olmuyo ama gorumcem verdi banada

merann demek kayseerinin tozunu attiracan hee aferim gez len fuar cok kalabalikti cunku acilisi nedeniyle butun herseye binmek 1 ytl mis oyuzden kalabalikti ben zaten biseye binmem anam bi kere kamikaze mi ne su ters donen seye bindim bidaha asla binmem aboovv havada tesr durunca altima edecedim

günaydııııııııııınnnnnnnnnnn :sm_cool: teyzemler geldi sabah 7 de gittik aldık..ooohhhh acaip rahatladım haaaaa :sm_cool: hemi şafakta 6 kaldıııııı :sm_cool: tutmayın ulen beniiiiiiiiii :dilcikar: :dance:
anacım şafak 6 :dance: koca 8 ay gecti ama bu 6 gün gecmez gari :çok üzgünüm: aman allah sağlık versinde :Saruboceq:
yavrum cemreye almadım bikini vazgetim..ıslanınca üşür gibi geldi.en iisi mayı bez almak bende kendime bynerden baktım.accaipp cok cesit var ve fiyatlarda cok cok uygun..ama üstün körü baktım cok cesit olunca zaman ayırmak gerek sırf ona özel..hafta içi cıkalım diyoruz hem teyzemleri gezdirme gibi olur hem bikini bakarım.bide spor ayakkabı alıcam ordan.nike ın babet gibi vardı bi dene cok beğendim ama onunda nönerosu kalmamıs anaısnı satim :mymeka:
yavrum o diyet gruplarına bende baktım ama kabul edilme falan yazıodu kafam basmadı..şimdilik sabahları tursu suyuna (sirkeli su) kaydirigubbakcemile3 ona devam.bide buzdolabına liste astım yediklerimi yazıyorum günlük..eğer hamburger falan yediysem o gun aksam menusune kocaman CEZA yazıyorum lmaz: su izni bi atlatalım olmadı bende girerim gruba..bende 71 oldum.1 ayda 4 kilo..yavas gidiyorum emzirmeden dolayı.yemekte sadece ekmeği kestim porsiyonları azalttım.emzirdiğim için hepsinden yemek zorundayım :gitme:
nerdesin len sen :mymeka: gecen aklıma geldin heralde gitti dedim tatile :uhm: meğer evdeymiş hatun :mymeka:
canımın içi zeynepte yazmıs saolsun kızımın sonucları ii cıktı :Saruboceq: şimdide ben grip oldum.zilloştan bana gecti :mymeka: geberiiimm
siz ne ettiniz :1hug: emrem nasıl :1hug: misafirleri yabancıladımı :kedi:
gülçe de emekliyo dünden beri daha önce sürünerek gidiyordu şimdi dizlerinin üstünde azcık azcık gidiyo bakalım artık allah sonumuzu hayır ede

canımın içiiiiii demek emeklio heeee :asigim: teezesi yesin onu cokacimcoook ama şimdi moku yedin zambakcım kaydirigubbakcemile3 tut tutabilirsen gülceyi lülülülülülü

kizlar merhaba,
epeydir giremiyorum. kimsecikler yok sitede ama ben yine de yazayim.. butun ekim babiskolarinin babalar gunu kutlu olsun.
ardam cok iyi cok sukur. gorusmedigimiz donem 6. hastalik cikardi. uc gun ates, sonra da deride dokuntu oldu. kullanilcak bir ilac falan yok. kendiliiginden geciyor. biz atesi once disten sandik. ama dokuntu olunca zaten anlasiliyor. ben de gecirmisim kucukken. bulasici bi hastalikmis nerden kapti bilmem. bu arada alt iki disimiz cikti :lepi: cok komik ama bir de sol köpek disimiz cikiyi. ne alaka anlamadim. 3 tane disi var. zati bu cocugun hic biseyi normal olmadi anam. ille bi anormallik olcek..
yememiz de pek duzelmedi. zorla iki kasik yedirebiliyorum yemeklerden. ille mama iccekmis biberondan. esek kadar oldu. disi var, yuruyo, hala biberon. döfcem valla..
ben hafta ici tez yaziyorum. bi tanidigimizin kizi da gelip ardaya bakiyor. cok iyi anlasiyorlar ama maalesef ablamiz universiteye baslicak bu sene. onun icin ben ise baslayinca baska bi cozum bulmak zorundayim.
bu arada kayinvaldem hastalandi. fiziksel diil de psikolojik. rapor vermis doktor. o da geldi 10 gun bende kaldi iyi mi? 20 dak otede bahcelli evi var gelip bende kaliy. ay sinir oldum ha. zorla gitti haftasonu. ins ptesi tekrar gelcem diye tutturmaz.
hepinizi cok ozledim.
kiz celen tatile mi gidiyonuz ne safagi bu?
bu arada kilolar gidiyomus maasallah. ben de 60a dustum cok sukur. ama 2-3 kilo daha vereyim yeter..
cok cok opuyorum sizi. yine gelirim. kendinize iyi bakin..

geçmiş olsun adrian ardacıma.uzundur görünmüyodun.kayınvalidecine de geçmiş olsun.sana da Allah sabır versin canım ne diyim

terkencim hoşgeldin canım.somon ve levrek verebilirsin.levreği bizim eylül daha çok sevdi.

yağmurcum sen de hoşgeldin:1hug:

ayyy celennn sana nasıl özendim anlatamam.valla bizim tatil falan hikaye oldu.şu günlerde eşimin de benim de inanılmaz ihtiyacımız var.sizin yerinize biz gitsek olmas mı izmire:roflol:

iyi pazarlar ulen herkeşe. cok mutluyum cok. butun derslerden gecmısım. medenıden bute kalırım dıodum cok sevındım yaaa. halbısem salladıydım onu. ıyı sallamısım demekkı. cok pıs sallarım zaten :roflol: DERS AS YS BS BAŞARI
1475 - MEDENİ USUL HUKUKU 43 77 - 67 G
2447 - İNSAN HAKLARI VE KAMU ÖZGÜRLÜKLERİ 53 73 - 67 G
2479 - İCRA VE İFLAS HUKUKU 53 80 - 72 G

bravo len iboşşşşşşşşşşşşşşşşş.çok tebrik ederim seni.zeki hatunsun vesselam.ben sallasam hayatta tutmaz olim ne ballı karısın len sen:roflol:

tebrik edrim canım
yaz mevsimini yusuf emenle doya doay geçir canım.
i zemuszemus

tebrikler canım allah oğlunun da başarılarını göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…