Gamzecim hacerde efe gibi usteme cok dustu yapisti resmen kimseye gitmiyo ve asla beni gormeden durmuyo hatta gormeside yetmiyo kucagimda olmak istiyo bi yonden bi hosuma gidiyo bensiz yasayamayacagini dusunen ve surekli beni isteyen bana duskun bi can olmasi ama cokda zor oluyo inan artik wc ye gidemez oldum odaya birakipta cik imkani mi var bide boynuma sarilip opuyo ya bitiyorum ama herzamanda kucak omuyo memeyede cok dustu emse dert emmese birakmak istemiyo
anam ben kendi düğünümde bilem oynayamadım len utanıyom ne edimgünaydınn kısslarr
fuaramıı gittinizz lenngelince anasını ağlettcemm orlarınn delikafadulden şimdilik problemimiz ben arabayla orda kalmak istiorum eşim ben napcam burda arabasız dioo :mymeka: bende araba bana lazım diorum bilmiorum şimdilik karar vermemiş ama versede vermesede ben karar verdim araba benümdür :lepi: ablamlarda gelcek çoluk çocuk rahat rahatt gezeriz delikafadulden çocuklar uyuduktan sonra akşamda ablalarımı alırr gezerim die düşünüorum delikafadulden kayseri tatilimi tamamen gezme olarak düşündüğüm için arabasızz olmazz gamyoncuiremsu
hee kıırdıı tezesii içinde zıp zıp zıplıoolmaz:
şafak kaç lennbikinii aldın mıı cemreyee delikafadulden kendine aldın mı bikini delikafadulden ben boynere gitmiştim çok çeşit var her markanın mayosu bikinisi var bikini denedim bi ton ama kendime yakıştıramadım hiçbirini bende mayo aldım karnımda çatlakk var yaaa bikinii olmuoo bu sene banaa Çok üzgünüm çoook
celenn diyet gruplarına katıl hihoyyyt ben 70-79 kilo aralığındakiler katıldım sende gel len kaydirigubbakcemile her cuma kilo bildirimi yapıorsun delikafadulden 1 haftada 1 kilonun üzerinde verirsen kupa neyiimm veriorlarr :hooray: sabahtan akşama kadar yediklerinide yazıon motive ediomuşş ben çok sık giremiom oraya cumadaaann cumaya kilo bildirimi yapıom genelde...ama ii yanii sendee gelll lenn ben bu hafta 700 gr vermişim 66.5 olmuşum :lepi:
len bende benim yerimede oyna dicektimm :roflol: nie oynamıon olm yusufun sünnetinde oynamıcan mıı :dance:
tamer yürütecin içinde zıplayaraktan kırduulmaz: ben nie hoppala almadım işte bu yüzdenn :umursamaz: zıplarken kapının menteşini söker hatta aşşağı komşunun tepesine uçarmışş naniknanik aşağı komşumuzu çokk seferümm dee :mymeka:
azcık bitki çayı falan yap papatya rezene artık ne varsa...banyoda oyalanın biraz suyunu doldur içine koy oynarken yorulur sonra uyur belki fisfisfis
anaaaaaaaa nerlerdeydin len sen, geçenlerde akıma düştün bu karı nie gelmez oldu die kaydirigubbakcemile3 demek emekliyo ha akif paşa, yavrım biz ya dötümüzü ya gösğmüzü kaldırıyok, ikisini bi arada beceremedük hala :umursamaz:selamlarrr uzun zamandır giremedim kızlar nasılsınız yaa çok özledim sizi bebişleriopuyorumnanaktan napıypsunuz diş çıkaran emekleyen varmı ne alemdesiniz inşallah bebişlerde iyidir .izmirden m,safirlerimiz vardı o yüzden giremedim tatilimizde ertelendi bir süre . ne yaptınız bakalım bizi sorarsanız biz iyi olmaya çalışıyoruz akif paşada iyi patır patır emekliyor artık bi bakıyorum yok piyasadaa minicik olduğundan oraya buraya sıkışıp kalıyorkaydirigubbakcemile3 tutunup aytağa kalkmaya çalışıyor yatağının kademesini indirdik çok tehlikeli Allah korusun hala 2 dişimiz var bide kabız olduk ilk defa:gitme: . millet gözümü korkutıyor hiperaktif olup seni mahvedecek diye felaket senaryoları çiziyorlar acaba bu çağda çocuğun hiperaktif olup olmayacağı belli olurmu bilen varmı kıslar
bide bu sıpa bu ay 300 gram almış ya doktor çok az almış dedi 500*600 gram alması lazımmış doktor bey dedim çatlasak almıyor hem bu aylarda 200-400 gram alırlarmış diyorımama bizim doktorun standartları ne onu anlamadım neyse balıkta vertmeye başladık bakalım tek ezerek verdim ama onu yemedi patates püresine ezip veriyorum siz ne şekilde veriyosunuz aklıma bişey gelmiyor benim bitek somon denedik şimdiye kadar ne verebilirz
bu arada kız celen cemrenin kültür sonucu nasıl çıktı inşallah atlatmıştır
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar çok üzgünüm benim oğlan 2-3 gündür günde 4 defa kaka yapar olmuştu..kontrol zamanımızda gelmişti..bugün doktora gittik ..sadece 60 gr almış boy uzamamış 72 yiz hala..doktorumuz eskisi kadar hızlı olmasa da bebeişler yine de kilo almalı dedi..kilo ve boy ayına göre normal olsa da dikkat edelim dedi ...multivitamin verdi..deviti biraz keselim dedi..kakayı üst dişlere bağladı..geldi gelicek dedi...nolcek bilmiim
Selam kizlar bugun teyzem geldi oturduk hic giremedim hecer bugun alkis yapmayi ogrendi sıp sıp elleri hic durmuyo surekli alkis yapma halinde ben bu kizi cozemedim bekli kac hafta ugrastim yapadi bende biraktim alkis yaptirmayi baska seyler ogretiyodum aradan bi kacgun gecti bugun kendi kendine yapti gel gel diyo ellerini acip acip kapatiyo biraz once babamiza hediye aldik babalar gunu gecti mi yarin mi neyse artik kupa ya hacerle babasinin iki farkli resmini bastririp iki resmin ortasinada babalr gunu kutlamasi yazisi yazdirdim hic hediye beklemiyo ki ustelik boyle bisey hic aklina gelmez sasiracaktir eminim uerinede hacerin agzinadan bi kucuk mektup yazdim yarina kadar bekliyemem herhalde akam veririm
yarini bekleyemedik hediyemizi babamiza verelim dedik hacer kucagimdaydi paketide hacer tutturdum bi ucundanda ben tutuyorum goturup babasina verecek paket tasiyacak kadar buyuk kiz oldu maksadinda ama zilli kizim bi ceketi ve yere atti kirildi yerden aldim bi salladim sıkır sıkır sallaniyo uff hep kirilmis diye canim sıkıldi gotursek babasi gorse sonra kirilsa uzulmezdim neyse hic acip bakmadan o sekide goturduk verdik yanliz bi sorun var acinca anlarsin dedim acti allahtan resim ve yazi duruyo kulp kismi kirilmis kulpuda boyle cok sirin bi zurfa kafasindan di neyse uzulme ben bunu yapistiririm süs gibi kullaniriz dedi ustuste parcalari birlestirirken dusurdu birazinida o kirdi benim hediye anlamsiz oldum
selam kızlar bende ekim annesiyim ama 2008 değil 2004 opuyorumnanaktan
anacım şafak 6 :dance: koca 8 ay gecti ama bu 6 gün gecmez gari :çok üzgünüm: aman allah sağlık versinde :Saruboceq:kıırdıı tezesii içinde zıp zıp zıplıoolmaz:
şafak kaç lennbikinii aldın mıı cemreyee delikafadulden kendine aldın mı bikini delikafadulden ben boynere gitmiştim çok çeşit var her markanın mayosu bikinisi var bikini denedim bi ton ama kendime yakıştıramadım hiçbirini bende mayo aldım karnımda çatlakk var yaaa bikinii olmuoo bu sene banaa Çok üzgünüm çoook
celenn diyet gruplarına katıl hihoyyyt ben 70-79 kilo aralığındakiler katıldım sende gel len kaydirigubbakcemile her cuma kilo bildirimi yapıorsun delikafadulden 1 haftada 1 kilonun üzerinde verirsen kupa neyiimm veriorlarr :hooray: sabahtan akşama kadar yediklerinide yazıon motive ediomuşş ben çok sık giremiom oraya cumadaaann cumaya kilo bildirimi yapıom genelde...ama ii yanii sendee gelll lenn ben bu hafta 700 gr vermişim 66.5 olmuşum :lepi:
nerdesin len sen :mymeka: gecen aklıma geldin heralde gitti dedim tatile :uhm: meğer evdeymiş hatun :mymeka:selamlarrr uzun zamandır giremedim kızlar nasılsınız yaa çok özledim sizi bebişleriopuyorumnanaktan napıypsunuz diş çıkaran emekleyen varmı ne alemdesiniz inşallah bebişlerde iyidir .izmirden m,safirlerimiz vardı o yüzden giremedim tatilimizde ertelendi bir süre . ne yaptınız bakalım bizi sorarsanız biz iyi olmaya çalışıyoruz akif paşada iyi patır patır emekliyor artık bi bakıyorum yok piyasadaa minicik olduğundan oraya buraya sıkışıp kalıyorkaydirigubbakcemile3 tutunup aytağa kalkmaya çalışıyor yatağının kademesini indirdik çok tehlikeli Allah korusun hala 2 dişimiz var bide kabız olduk ilk defa:gitme: . millet gözümü korkutıyor hiperaktif olup seni mahvedecek diye felaket senaryoları çiziyorlar acaba bu çağda çocuğun hiperaktif olup olmayacağı belli olurmu bilen varmı kıslar
bide bu sıpa bu ay 300 gram almış ya doktor çok az almış dedi 500*600 gram alması lazımmış doktor bey dedim çatlasak almıyor hem bu aylarda 200-400 gram alırlarmış diyorımama bizim doktorun standartları ne onu anlamadım neyse balıkta vertmeye başladık bakalım tek ezerek verdim ama onu yemedi patates püresine ezip veriyorum siz ne şekilde veriyosunuz aklıma bişey gelmiyor benim bitek somon denedik şimdiye kadar ne verebilirz
bu arada kız celen cemrenin kültür sonucu nasıl çıktı inşallah atlatmıştır
gülçe de emekliyo dünden beri daha önce sürünerek gidiyordu şimdi dizlerinin üstünde azcık azcık gidiyo bakalım artık allah sonumuzu hayır ede
iyi pazarlar ulen herkeşe. cok mutluyum cok. butun derslerden gecmısım. medenıden bute kalırım dıodum cok sevındım yaaa. halbısem salladıydım onu. ıyı sallamısım demekkı. cok pıs sallarım zaten :roflol: DERS AS YS BS BAŞARI
1475 - MEDENİ USUL HUKUKU 43 77 - 67 G
2447 - İNSAN HAKLARI VE KAMU ÖZGÜRLÜKLERİ 53 73 - 67 G
2479 - İCRA VE İFLAS HUKUKU 53 80 - 72 G
iyi pazarlar ulen herkeşe. cok mutluyum cok. butun derslerden gecmısım. medenıden bute kalırım dıodum cok sevındım yaaa. halbısem salladıydım onu. ıyı sallamısım demekkı. cok pıs sallarım zaten :roflol: DERS AS YS BS BAŞARI
1475 - MEDENİ USUL HUKUKU 43 77 - 67 G
2447 - İNSAN HAKLARI VE KAMU ÖZGÜRLÜKLERİ 53 73 - 67 G
2479 - İCRA VE İFLAS HUKUKU 53 80 - 72 G
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?