2008 Ekim Anneleri

Kizlar gecen burda kayseri haberinde izledim 3 yasindaki bi erkek cocuk uyuyomus cocuk uyanmis oteki odaya gidip cami acmis 3. Katta oturuyolarmis asagi bakip anne diye bagirmis o sirada asagida hali yikiyolarmis cocuk sarkmis ve dusmus asagida hali yikiyon genc bakmiski cocuk geliyo hemen kolunu acip tutmus ikisine de hic bisey olmamis

Ibosum hacerde oyle ogretmeye calisiyomm ugrasiyom yapmiyo bende bosveriyom bi bakiyom kendi kendne yapiyo alkis yapiyo surekli bide kolbastiyi cok seviyo zilli aciyorum zip zip zipliyo alis yapiyo ayaginin tekin kaldip yere vuruyo resmen oynuyo gun icerisinde bi kac kere muzik acip oynatiyorum cok seviyo neseleniyo helede kolbastiyo aksam babasi gelmeye yakin balkona cikiyoz geeel geł gel diyo heme elini acip kapiyo bide çak yapiyo avuna hemn vuruyo cak diyince cok tatli oluyolar dimi ama en cok sasridigim adini soylemesi hadeer hadeer diye geziyoo

vay zambak kızz senin kuzu yle leyloşun kuzu yaman çıktı valla.herhalde bu topiğin en çabuk yürüyen yavruları olacak bunlar.kıskandım valla.

valla gülçe ve yağızdan sonra girayda topiğin zararcı bebekleri grubuna aday olacak.bugün gezmeye gittik geldik yıkadım onu sonrada yürütecine koydum bende salondaydım işim vardı 20 sn bile olmadı şangır diye bir ses.ayakkabalığın üzerinde örtüm vardı onun üzerindede biblolar vardı babası daha flört ettiğimiz dönmelerde çok sevimli biblo almıştı oda dahil hepsi kırıldı.hayır kırıldığına yanmadım allahtan kafasına falan gelmemiş sadece kolunda biraz düşerken değmiş sanırım çizmiş orayı korktu herhalde biraz ciyakladı benimde ömrümden ömür gitti.sabahta kolunu yine geçen günkü koltuğun ayağına sıkıştır,sabahta benim karyolamın ucundan kafayı aşağı sallamış balkondan bakıyo gibiydi allahtan yakaladım.bir günde 3 heyecan yarattı bana sıpacan:))

ay evet çok tatlı oluyolar yaaa kaydirigubbakcemile3 minik haderi de yirim beny irim kaydirigubbakcemile3
harbiden yaaa nasıl yapmış o işi kaydirigubbakcemile3

Sinir krizi gecirtiyo bide kimseye gitmiyo yapisti bana annemlere gittik geldik babama bakti bakti agladi adam sevemedi yazik arkasi donukken babam bi opuyo hemen donup bakiyo kim optu diye babam hemen cekiliyo ben geciyom arkasina bakiyo ben aglamiyo dusunun adam ne hale geliyo bi öpup koklamak icin boynuma sariliyo yabani kimseye gitmiyo ve biraksam arkama agliyo kene mubarek bana yapisik yasiyoo

Ana giray bak masaallah aman tek saglikli olsunlarda yaramaz olsunlarr napalim ay bide cok gucluler dimi hacer oyle tuttugu biseyo zor biraktiriyom gecen camasir telinin yanindan geciyoduk hani su acilip katlanan camasirlik varya bayada agir hamileyken kaldirmiyodum agir diye arti ustu camasir dolu yanindan gecerken tuttu bu birakmiyo ben gidiyom camasirlikta bizle geliyo birakmiyo ve cekiyo gucuyle tek el ustelik baya surukledi yemek masasindan kalkiyoz sandalyeyi oyle surukluyo eline gecen kurtulamiyo

sorma canım yaa bunların yılanı boğacak güçleri varmış derdi rahmetli anneannem:1shok:doğru demekki neyse canları sağolsun ama korkutuyolar valla

günaydın kızlar
hacer yürüyomuş leyla hadi kolay gelsin....ben geç yürüsün istiom valla şimdi bile emeklerken sürekli peşindeyim 5sn yanlız bırak çok farklı biyerde buluorum

Gunaydin ekim annisleri kiz zeynep annanen dogru demis gecen anneme dedim iste boyle yapiyo hacer cok guclu masallah felan diye oda anlatti onlarin koyunde biri bebegiyle tarlaya gitmis bebiste bizimkiler kadarmis iste yeni emeklemeye felan baslamis annesi bunu bi agacin dibine oturtmus biraz zaga gitmis iste tarla isi yapmaya o sirada otlarin arasinda bi yilan cikmis cocugun yanina gelmis annesi bigelmiski bebegin elinde bitane yilan bas basbagirmis kadin gorunce cocuk yilanin basindan tutup sıkmis bogup öldürmus cocugun elinden alamiyolarmis nasil tutuyosa o yuzden anneannenin dedgi gibi bunlar herbisey yapaacak gucte yanina

Gunaydin ozlemcim yok kiz yurumuyoo tay tay duruyodu uzerime dogru bi adim atti yurumesine var daha ama sanki yasindan once yurur gibime geliyo hayirlisi bakalim kerem napiyo dis cikmadimi daha bizde yok hala

Zilliye kahvaltisini yaptirip uyuttum biraz bende uzaniyim sabaha kadar uyumadim desem yeridir gece regl oldum ve sancidan kivrandim nedense bu ay cok sanci oldu parol ictim ama cok fayda etmedi sanki hacerde dogru durust uyumadi uykusuzluktan ölüyomm

herkese günaydınnnnnnnnnnnn
leyloşum geçmiş olsun ben halen regl olmadım bu arada 1,5 yıl oldu bir olursam nolcek bakalım:))

benim doktorum normal bir durum dedi eylülcüm 1-1,5 yıl olmayan hastalarım vardı dedi.sendemi benim gibi hiç olmadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…