2008 Ekim Anneleri

anaaaa hadı yaaaaaaa :1shok:
:roflol:ne diyo len muhahaha:roflol:

gündüz sölediiği şeyleri sölyo işte, gündüzleri bazen oynarken sssss yapıyo, dün geceonu sölüyodu, sabah 5 gibi de eşim mamasını veriyodu,o zaman da maması azık geç kalmış ppp yapıyomuş, gündüz sinirlendiği zaman ellerini yanlara açıp kendini kasıp ppppppp yapar beyfendi, bi keresinde de de de de diodu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya ben de hala regl olmadım.doktora mı gitsem acaba?

anasını satim ben kırkım çıktıktan sora düzenli adet olmaya başladım, emzirirkene bile adet gördüm yani, ne biçim iş bu yav -tatlicadiarzu-
ay bu senin herif beni öldürcek ha, benim herif de hödük ama bu konularda hiçbişiy demez bana, ki dobiş dobiş geziyom sen düşün yani, len ben sen gibi olcam varya, zil tkar oynarım be kaydirigubbakcemile3o titreşen şeyden babamın vardı, o masaj olsun diye kullanıyo sırtına filan, istedim cumartesi günü, pazar gününden beri yapıorum, sanki farketti giibi, karnımın sarkıklığı düzeliyomuş gibi geldi bana CADIARZU
nettin yavrım morelin düzeldimi azık :teselli:
günaydın kızlar ne yapıyonuz
dün misafir geldi yağmur çok yabancıladı çok ağladı ağlamaktan boğulcaktı nerdeyse

kız siz interneti kapttırmadınızmıydı, yoğsan yeni eve internetmi aldınız hihoyyyt
sekercim,genel olarak hepsine,olaylara dedim ya..

heeeeeeeeeeeeee zemuszemus

ya bu havuzdan bende alaceydim de cesaret edimiyom ya bizim bura hep esiyo hep esiyo, he sıcak esiyo ama havuzun içindeykene hasta olar yav, alsammı almasammı netsem :uhm:

he ismire gidiciz ctesi inşallah :Saruboceq: ondan safak sayiiimmm mesela bugunden itibaren şafaaaaaakkkk 3 delikafadulden :sm_cool:
ayyy celennn sana nasıl özendim anlatamam.valla bizim tatil falan hikaye oldu.şu günlerde eşimin de benim de inanılmaz ihtiyacımız var.sizin yerinize biz gitsek olmas mı izmire:roflol:
yasakkelime ASLAAAAAAAyasakkelime ben 8 aydır bu zamanı bekliyorum :gitme:
vaaayyyyy hihoyyyt efferin len kılsız karı teprik ederin Şeniz
nihalim gecmiş olsun size :çok üzgünüm: allahım hayılrı sonuclarla karsılastırsın inşallah :Saruboceq: sonucları yaz tamammı :çok üzgünüm:

slm herkee.bakıyorumda diş çıkarmayan bebek kalmamaış sanırım.benim kızımın dişi hiç çıkmadı daha.neden bilmiyorum ya.diş çıkarmayan başka ekim bebişleri kalmadımı ya
biiiiiizzzzz :lepi:
cok gecmiş olsun ekim ananesine..rabbim beterinden korusun :Saruboceq:
benim cinekolokum da çok iyi biri ama irkek kaydirigubbakcemile3 herhal benimlen haşır neşir olmaz, bi de yusuf eymen 4 aylıkkene evlenmiş benim dr, hiç evlenmemişmiş, bekar adama göstertmişiz heryerimizi ulen:roflol:
puhahaa benmkide irkek hemi bekar hemi fırlama..kime benzio bilionmu bez bebekte joker varya aynı o puhahahaa :roflol:

:1shok: cemre bunların hiç birini yapamıo :uhm:

ya bu havuzdan bende alaceydim de cesaret edimiyom ya bizim bura hep esiyo hep esiyo, he sıcak esiyo ama havuzun içindeykene hasta olar yav, alsammı almasammı netsem :uhm:

al len güneş gelince koyarsın.zaten durcaa yarım saat.bende teyzeme var onu alıcam gidince..kışında top neyin koyaruk c

joker ha kaydirigubbakcemile3 hay allah iyiliğini versin len deli manyag, ya güneş geliyo zaten bizim eve, sabahtan arka taraftan öğleden sora ön taraftan geliyo, sürekli gün görüyo yani, sorn güneş deil anam rüzgarlı oluo sürekli, ahan şu anda füy füy esiyo, ağaçların dalları kırılıicik nerdeyse, bizim locman dağa yakın anam, karşıdan dağ görünii, merkeze göre de kışın 1-2 derece daha soğuk oluo bura, ondan cesaret edemiyom,evin içine koysam diom heryeri ıslatır, ne bilim kararsızım fisfisfis

Bizim karsi komsumuz da almis havuzdan balkona sigmamis sisirince kocaman oluyo diyo bi sekilde sigdiririz haceride getirin ikisi bereber oynasin dedilerr daha tam burada yeni isindi yapariz bi su sefasi onlarin kizida hacerden 3 ay buyuk birlikte oynasinlar diye sık sık birbirimize geciyoruz yan yana oturtuyoruz önlerine oyuncaklarini dokuyoruz cok guzel ya birlikte oynuyolar bu yuzden seviniyorum hacer de karsinin kizi da yanliz buyumuyo paylasmayi ogrenilolar mesela cok tatli birbirleriyle konusuyolar bidir bidir biseyler diyolar ama gecen kavga ettiler bizim bitane kirmizi kalp yastigimiz var normalde hacer yuzune bakmazken gecen oynuyolardi o aldi diye kiskandi elinde cekip bi aliyo oda hacerin elindemn cekip aliyo bi o bi bu cekiyo hacerden 3 ay buyuk ama aynilar hacer ondan kilolu oda hacerden uzun nasil kavga ettiler paylasamadilar

giray hiç bırakmıyor leylanın dediği gibi zor ayırıyorum memeden.benim doktorum mu beslenme programı verdimi diye sordun yoksa girayın mı anlayamadım canım:uhm:

:roflol::roflol:girayın doktoru canım.Allah iyiliğini versin.şu an diyet düşünecek halim yok valla.süt olsun diye ne yapacağımı şaşırdım:icecreampuyorumnanaktan

ankarada nereye taşındınız?yakınmıyız acaba?sositososito

selam millet ben geldimzemuszemus çok güzel 2 gün geçirdim..şimdi ewdeyim we iş zamanı kayınwaldemler ümreden gelcek hazırlık yapcam

seni çok iyi anlıyorum canım ama elden bişi gelmiyo işte umarım tekrar yaşamazsınız çok can sıkıcı bi durum..Allah gönüllerine merhamet wersin ne diim..

canım yaa boşwer baksana hepsi aynı bunların illa bi kulp takcaklar..sanki bizden daha çok düşünüyolar gibi dawranıyolar çileden çıkıyorum o zaman..
hepimizin bebişleri bu aylarda hareketli..hiperaktiflik hareketlilik diil zaten..adı üstünde çocuk karıştırıcaklar kırıcaklar beş dakka durmıcaklar soraaaaaa büyücekler yerimsenibenyerimseniben

walla Allah kolaylık wersin sana güzelim ne diim.. benimki bir haftadır emekliyo canıma okudu bu gidişle bağlıcam heraldelülülülülülü

leyla senin kız çok hızlı olcak warya Allah kolaylık wersin sanada.maşallah hacere bende ilk yürüme haberini ondan bekliyorumdelikafadulden

Kizlar gulben ergende dogurmus erken dogummus

seni magazinci senialkisalkisalkissengözlerimebaksanab
ay niye hiçkimse yok yaa bişi dicem benim oğlan uykusunda syıklıyo :roflol:

:1shok::1shok:ne dio len bazen efede bişiler dio gülüyo çok tatlı oluyolar uyurken yawdelikafaduldendelikafadulden

ne salak kadınım ya çocuğa şakacıktan ağladım yavrum zor sustu yaaaaaaa(

şakayı kak... yapma annesi:mymeka::mymeka: üzme kuzuyu yaaa ben dayanamıom öyle dudak büküp ağladıkları zaman içim eziliyo:çok üzgünüm:

anaaaaamm dedim ya bu hacer çok zilli bişi olcak annesi yerim len ben onu büyümüşte oyuncağını paylaşmıomuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 pammuk ellerini yirim uleencokacimcoook

:roflol::roflol:girayın doktoru canım.Allah iyiliğini versin.şu an diyet düşünecek halim yok valla.süt olsun diye ne yapacağımı şaşırdım:icecreampuyorumnanaktan

valla Girayın doktoru herşey verebilirsin dedi.gece mamayı asla dediği için yedirmiyorum bende.çünkü beni emiyo mamayı yerse seni bırakır dedi bende vermiyorum.kavanoz mamalarını pek fazla önermedi haftada 1 yedir dedi ara ara alıyorum bende aslında seviyor ama haftada 1 veriyorum.yaptığımız yemeklerin suyundan yediriyorum çok seviyo ama ona özel yaptığım şeyleri o kadar iştahlı yemiyor sıpacanyerimseniben

hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3ohhhhhhhh gezip geldiniz anneannesi bakmıştır sende dinlenmişsindir gamzecimopuyorumnanaktan

Slm kimse kalmamis loo gezmeden geldik bi bakam dedim leen su tatilciler sizi kismaiyom artik bizde kozakliya gidiciizz hodugum oteki pazara mi ne yer ayitmis deniz olmazssa havuz olsun canii yeterki gidelimde

Gunadin anaa hala kimse gelmemis mi ben cok berbat bi gece gecirdim cok ama cook uykusuzum hacer saat 2 bucuga kadar hic uyumadi uykusu yokmus ve oynamak istiyomus gece gece deli oldum bi sikintisi yok oynayalim istiyo besigine koyunca kiyamet kopuyo yatmicam diye neyse geldik odaya oturduk tv yide actim oturduk oynadik dunde sancim vardi hic uyuyamadim basim catliyodu hodugum de birazda ben aliyim demiyo hic uyuz zorla uyuttum bende uyudum az sonra yine vizildiyo cinnet gecirip elimden bi kaza cikacakti belki 5 6 kere besikten alip besoige koymusumdur ve hala uyku yok 9 dan beri bayilejiim

Kizlar ya dun giittigimiz oturmada bi arkadasin kizi 13 aylikken dis cikarmis diyoki 5 ayliktan beri dis bekledim diyo oyle beklemiyecen beledikce cikmiyo diyo ben ha cikti ha cikacak diye hergun dis varmi diye bakardim diyo 13 aylik oldu artik bu kizin disi cikmayacak dedim umudu kestim diyo hatta dr goturup patlattirmayi dusundum diyo aklimdan cikardim bi baktim ki cikmis diyo gecen de bana teyzem elinle cikmimi diyip surekli bakma dis geri kacarmis demisti cam bardakla su icir p sekilde kontrol et elinle bakma dedi ne alaka simdi ya ilk defa duydum bunu geri gidermi dis ben hergun bekliyo 6 ayliktan beru her sabak kahvaltida mutlaka bakiyo ne yani simdi ondan mi cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…