Kizlar ya dun giittigimiz oturmada bi arkadasin kizi 13 aylikken dis cikarmis diyoki 5 ayliktan beri dis bekledim diyo oyle beklemiyecen beledikce cikmiyo diyo ben ha cikti ha cikacak diye hergun dis varmi diye bakardim diyo 13 aylik oldu artik bu kizin disi cikmayacak dedim umudu kestim diyo hatta dr goturup patlattirmayi dusundum diyo aklimdan cikardim bi baktim ki cikmis diyo gecen de bana teyzem elinle cikmimi diyip surekli bakma dis geri kacarmis demisti cam bardakla su icir p sekilde kontrol et elinle bakma dedi ne alaka simdi ya ilk defa duydum bunu geri gidermi dis ben hergun bekliyo 6 ayliktan beru her sabak kahvaltida mutlaka bakiyo ne yani simdi ondan mi cikmadi
aman leyla boşver bencede bu halin çok güzel...boy var kızım kilonda boyuna göre çok güzell maşallahKizlar dun benim hoduk beni gicik etti yemek yiyoduk bende kot pantolon giymistim biraz dar oldugundan gobegil 2 kat oldugozune carpti hemen yuzume vurdu tabii benle dogum yapanlar cibik gibi olmus sirf beni gicik etmek icin diyo hani bu gobege ve catlaklara taktim ya ancak bana bunlarla giciklik yapabilir hassah noktayi biliyo accik spor yap mekik cek diyo oysaki kilolu degilim hatta cevremdeki herkes kilo vermememi bu halimin daha guzel oldugunu onceden cok ciliz oldugumu ve hos durmadigi simdi fizigin yerine oturdgunu soylerler sadece gobek var bide aksam uyuz etti beni gicik ekm.ek yaasak yeme artik diyo aksam ekmegi onune cekti iyimi hos ekmek fazla yemiyorumda sana su karnina takilip titreten alet varya ondan lazim tam senlik yattigin yerden eritirsin cunki yan gelip yatiyon hic caba yok diyo ve nasil guluyo ben sinirlendikce iyce uyuz oldum adama yeni evlendigimizdede heryerin kemik cok zayifsin diye herseyoi agzima tikistirirdi elimi attigim yer takir takir kemik diyodu geberdecem yavv
evet öyle bişey bende duymuştum zeynepcim fisfisfisrica ederim canım yaa.doktorum genelde annesinin memesini çok iyi tutan bebeklerden dolayı anneleri geç regl olurlar demişti.demek senin kızında memeyi iyi tutuyo annesiyerimseniben
iyi eğlenceler canım delikafaduldenselam kızlar..kaydirigubbakcemile5
bir sürü alıntı yapıyorum ama her seferinde siliniyor. bende vazgeçtim alıntıdan..:umursamaz:
hepin,ze destekleriniz için teşekkür ediyorum.. iyiki varsınız çok seviyorum ben sizi..a.s.
arkadaşlarım gelecek birazdan şimdi çıkıyorum... öptüm sizi..opuyorumnanaktan
hoşgeldin yağmurcumbizde aldık havuz çok iyi oluyo valla kışında onun içine top bol bol koyuyomuşlar oynasın diye
3 gün mü kaldı lenn delikafadulden yolunuz açık olsun yavrum ordan girersin demi tatilden haberler ver bizee opuyorumnanaktanhe ismire gidiciz ctesi inşallah :Saruboceq: ondan safak sayiiimmm mesela bugunden itibaren şafaaaaaakkkk 3 delikafadulden :sm_cool:
hadi sizede iyi eğlencelerr :dance:Slm kimse kalmamis loo gezmeden geldik bi bakam dedim leen su tatilciler sizi kismaiyom artik bizde kozakliya gidiciizz hodugum oteki pazara mi ne yer ayitmis deniz olmazssa havuz olsun canii yeterki gidelimde
herkeslere merhabaaaopuyorumnanaktan
bugün kimsecikler yok burda..ben de yağız'a daha fazla zaman ayırmak için eskisi gibi giremiyorum artık.bizim kaka problemimiz bitmeden şimdide idrar problemimiz başladı.:çok üzgünüm:.salı akşamı annemlerde kaldım.gece yatmadan yağızın altını alayım dedim.bi baktım ki pipsinin değdiği yer turuncu olmuş..sanki idrardan bişeyler gelmiş.sabah ta bezinde daha yoğun bi şekilde vardı.hemen babamla eşimin çalıştığı hastaneye gittik.bizim dr.gece nöbetçiymiş başka bi dr.a gösterdik:çok üzgünüm:idrar tahlili istedi bi de diyoki sürdüğün pişik kremi idrarla birleşip bu rengi almıştır.ayol ben doğduğu günden beri her altını aldığımda sürüyom bunu ilk defa şimdimi buluştu çişlee:umursamaz:neyse sonucu eşim eve getirmedi daha ama dün dr.kum döküyo gibi bişey demiş:1shok:ya 9 aylık bebek kumu nerden buldu..ben buna hiç inanmıyorum.:1no2:anne karnındaykenden beri böbreklerinde su vardı.ara ara ultrason çekiliyo.hala duruyodu su.artmamasıgerekiyodu.ben bu suyu atıyo olmasından şüpheleniyorum.CADIARZUadama söyledik ama hiç tınlamadı.idrar kültürüne bakıp kesin sonuca varırız demiş.o da yarın çıkacak.neyse Allah beterinden korusun artık napalım..kaka ve çiş problemleri hiç bitmiyo bebişlerin:1no2:
ben de hergün bakıyorum:1shok: aylardır hergün kontrol ediyorum.bizimde hala dişimiz yokkaydirigubbakcemile3ama 1 yaşına kadar normal dedi dr.a sordum dün.şimdi bile damaklarının arasına alıp meme başını nasıl eziyo.valla aniden yapınca bağırıyom ciyak ciyakdelikafaduldendişi çıkınca deler meler dursun şimdilikkaydirigubbakcemile3ama onunla alakası yoktur hayatım yaa..batıl inanç işte.
neyse bende kaçtım.evi temizlicem birazmirmirmirmir
güsel anneler bende bu yıl ekm annesi olcamm ekimn başı 3 ayımz var ve şimdiden alışverişi yapalm sıcaklara kalmayalm dioruss sizler neler aldızz neler gerekli yazarmsnzzz..şu süt sağma maknelrnden kullandnzmı gerçkten gereklimi fyatları baya pahalı geçen sordm 300 ytl dio 150ye felanda var gerçkten gereklimi neler almamz lasm blgilendrrmsnzzz.
bide hamilelkte kaç kilo aldnzz doğmda nekadrı gidio.sezeryanmı normlmi daha iyi onuda yazarsan ii olur:=)daha benm öğrenceğim çok şey var.:=)hastane çıkışı 2 tane yeter dimi?
sonraaaa oda yapan arkadşlar oldumu ve oda yapmk mantıklımı ben çok heves ediorum odaya ama herkes farklı şeler sölüoooyanında yatacak dio bende alştrmk istemiorum odasnda olsun istiorum
meran saol canm bilgilendrdiğin için.evt ii olur yazarsan canm
meroş battaniye len battaniye :)) ay ben hiç makyac malzemesi neyin almadıydım, sezeryandan sora onları kim görcek be, benim herif düğün hediyesi yüzük alıverdiydi bi de kocamaannnn gül buketi, onları verdi bana ben saf saf baktım vallaha :roflol: bi de sezeryanda bano edebildinmi len, ben 2 gün yunamadım, koktum anam, sürekli silindim, bi de ben 3 tane picamalı takım aldıydım mıçim hiçbi işe yaramadı, sadece 1 tane etekli gecelik aldıydım 2 gün onu giydim, koktum serumlardan, ahan da bi daha doğurursam en aşşa 4 takım etekli gecelik alcem, sezeryanda giyilmiyo yaa, aldığım iç çamaşırlarını flan hiç kulanmadan geri getirdik, dötümde sadece hasta bezi vardı vallaha, südyen de giymedim hiç, hee bende aklıma gelmişken sölem zıbın takımı filan pek işe yaramıyo alırsan 2 takım al geç, birisini doğumdan hemen sora giydirirsiniz, diğeri de yedekte durar, zaten beebeyi yıkatmıyolar hemen, yani bizim burda yıkatmadılar, biz eve gelince yıkamıştık, sadece silebiliyosun, ben kayısı diil de kayısı suyu içtiydim o da bayaa işe yaradıydı, hayırlısıylan dourursun inşallah ama eğer durumun müsaitse normel doğur, normelde hemen ayaklanıyomuşsun, ben sezeryan oldum, bebemle ilgilenemedim, annem ilgilendi ikimizle birden, öyle haldır huldur ayağa kalkamadığın için bebenle başkaları ilgileniyo, ama normel doğumda kendin ilgilenebiliyomuşsun, kız meran konserve olayı da çok komiğime gitti ha :roflol: bende akvaryumdan aldılar balığımı die seviyom, balıkım balıkım hop diye akvaryumdan aldılar seni diom :roflol:
yavrum bebek için battaniye diorsun hastane takımlarının içinde varyaa len..
ben hemen yıkandım ya doğumdan sonra çokk terlior insan pehh
bide hamilelkte kaç kilo aldnzz doğmda nekadrı gidio.sezeryanmı normlmi daha iyi onuda yazarsan ii olur:=)daha benm öğrenceğim çok şey var.:=)hastane çıkışı 2 tane yeter dimi?
sonraaaa oda yapan arkadşlar oldumu ve oda yapmk mantıklımı ben çok heves ediorum odaya ama herkes farklı şeler sölüoooyanında yatacak dio bende alştrmk istemiorum odasnda olsun istiorum
Meraann fotograf makinasi ney yazmissin ya okuyunca yine canim sıkıldi yaa en onemli ihtiyac bu bence bu talihsizligi yasadim ben ya beklenen dogum tarihimi 1 hafta vardi son kontrolim icin gitmistim ben hastaneye ama doguma alindim ay bi gor nasil heycanlandim hic beklemedigim bi anda dr 2 cm aciklik var nst de sancin gozukuyo seni bu aksam dogurtacaz diyince sokk oldum akslik tel sarji bitti esyalari eksik getirdiler kamerayi fotograf makinasini unutmuslar aslinda telefonumda guzel cekiyo cozunurlugu cok net ama sarji bitti sinir oldum son hamis hallimle felan hep cekilmek istedim elim kolum bagli kaldi dogumdan sonra allahtan haceri felan cektik keske her an doguma gidebilirim diye dogum cantama hepsini koysaydim ben sancim tutar beraber cikariz aklimda nede olsa hersey aliriz diye normal dogumun bu durumu gicik iste aniden oluyo
oy kıslarr bunlar işimize çok yarıcak hepnize ayrı ayrı teşkr ediorumm...hastane çantamı hazrlayp kapıda tutcm saten aman allh erken doğururm felan çok korkuorum bide nerde oturuosnz kıslar avrupa yakasnda oturanlar varmı doğumu hangi hast yaptnz menunmsnz ben başta medical parka giodum aa orda norml doğm 3bçk mlyar felan e bide küvesde felan kalırsa çok pahalıya gelioki bide norml olmassa dahada çok para.şuan braktm medicali nisa hast tavsiye ettler fyatlarıda çok iiyiydi menun kaldım sizlerin tavsye edeceği hast dr varmı??
450 mi ben 250 ye hemde agrisiz dogurdum ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?