2008 Ekim Anneleri

şşşşşşşş layla bişi sorcam, taze fasille dolapta fazla kalınca kartlaşıyomu yaa, aldığımda tazecikti şimdik kazık gibi, hep bebelerini çıkartıyom yav bi tabak bile gelmicekfisfisfis

Ibosum bilmiyomki kartlasir galiba zeytinyag guzel fikir aklima gelmediydi hemen sureyim agzinbi yirtana kadar gulme kizim diyom guluyo yirtti sonunda puhahahah

Fatoscum gecmis olsunn yaa kiyamam yavruyaa sikintisi ondanmis bak gulcede ayni yagiz gibiydi onunda dr kum var bobreklerinde demisti ins bi an once atlatir bunuda tekrar gecmis olsun

slm canım meran herşeyi yazdığı için bişey kalmadı bize yazacak.ben Acıbademe gittim doktorum oranın doktoru fakat doğumumu ethicada yaptım çünkü 6,5 normal 8,5 sezeryan dedi acıbadem ve benim sağlık sigortama indirim yapılmış haliydi bu:1shok:sonra doktorum ben istediğin her yere gelirim ücretimi alırım dedi bende araştırdım uygun geldi herşey çokta memnun kaldım tavsiye ederim.ssk da geçiyor üstelik

oyyy oyyy oyyy kurban olurum canım benim çok geçmiş olsun canım yaaa allahtan sen çabuk farketmişsin.

canım yazmayı unuttum tüm doktorlar ethicada doğum yaptırabiliyor,hastane çok güzel yenilendi sahibi değişti.benim 10 tane arkadaşım da hepimiz farklı farklı doktorlara gidip ethicada doğum yaptık.bebek hemşireleri çok ilgili,bir arkadaşım medical park tan vazgeçti geldi dr ayrıldı ordan ethicada yaptı.550 tl sezeryan demişlerdi bize bebek fototerapi gördü bizim 1000 tl ödedik çıkarken

ohhhhhhh sefanız olsun deniz falan gözümüz yok tabi Tamerin hali geldi gözümün önüne ne tatlı olmuştur kuzumopuyorumnanaktan

kızlar 1,5 yıl sonra regl oldum ayyy unutmuşum yaaa valla bir tuhaf hissettim kendimi:))
eylülcüm darısı başına canımcım:))

Zeynepcim hadi hayirlisi demek sonunda oldun insan bi tuhaf oluyo dimi uzun bi aradan sonra rabbimin emri iste napalim

kızlar ya yoğun çabalar sonucu herüfü ikna edip yürüteç aldım 25 yetaleye ama emre içinde bir tuhaf duruyor dik durmuyo oğlum ayaklar yan duruyor sanki başta böylemi oluyor bi akıl verin bi de gitmii bizim sıpa

günaydın millet
efe kaan emeklemeye başladı artık daha fazla yoruluyorumkafamçokkarıştı
niva cım ben yürüteç alamadım daha ama bikere efe kaan ı koymuştuk ileri geri yürümüştü hep belki daha alışamadığı için yürümüyodur biraz alışınca koşar bile merak etmeyerimseniben

günaydın kızlar birkaç gündür giremiyordum gülçe çok fena pişik oldu hani mantar oldu diye yazmıştım ya 1-2 gün geçti sonra tekrar başlayınca doktora gittik krem verdi zinco sürdük 2 saat sonra altını bir açtım aman allahım kuzumun böyle ağladığını hiç görmemiştim bacaklarını kilitliyor imkanı yok açamazsınız bi baktım göbeğinden bel kısmına kadar tamamen yanmış gibi kırmızının ötesinde bir renk buruşmuş meğer zinco yakmış bide kuzumu nasıl ağladım 2 gün boyunca akşama kadar kzıım ağladı ben ağladım içini çeke çeke nasıl ağlıyor büyük insan gibi aynı dişlerini birbirine vura vura ağladı hep kuzum aşırı hareketli gülçe altını açıp krem sürünce bacaklarını ayırıp 5-10 dk hiç kımıldamadan duruyordu yanmasın diye çok kötü günler geçirdim yaaa bugün sabah bi açtım bişey kalmmaış şükür dünyalar benim oldu çok mutluyum

gelmiş geçmiş olsun canım inşallah olmaz bir daha, kuzucukların teni çok hassas bizim olsa ne biçim canımız yanar, Allah onları korusun

çok gewçmiş olsun canım .kimbilir ne canı yanmıştır kuzucuğun.mafoldumben

zambakcım çok geçmiş olsun bu son olsun Gülçeciğin başına gelena.s.

günaydın kızlar..zemuszemus

yarın itibariyle yola çıkıyoruz. anneme konyaya gidiyoruz.kaydirigubbakcemile5 bir ay kalmayı düşünüyorum ama eşim çok özlerim ben sizi o kadar ayrı kalamam diyor. annemlerde net var oradan girerim..kaydirigubbakcemile2

bu arada eşim de gönlümü alabildi sonundakaydirigubbakcemile5. kaç gündr uğraşıyor. kaynanaylada hiçbir şey olmamaış gibi davrandık... napamm yoksa huzurumuz iyice kaçacak..

çok geçmiş olsun canım.. tez zamanda iyileşir kuzu inşallah..
laraya gittiniz sanırım geçen hafta bizde gitmiştik 4 numaralı beachti. ama dediğin gibi dalgalıydı. yalnız ben güneştende yararlanamdım o gün çünkü 6 dan sonra gitmiştik. elayı güneşte bırakmayalım diye.a.s
nisan naptı girdi mi.. yerim ben kuzuları.. ne güzel eğlenmişlredir.opuyorumnanaktan
bende spinal oldum şeker.. ertesi gün ayağa kalktım ben. o akşam koridorda yürüdüm.. 3. günde banyo yaptım. ben hastaneden 3. gün çıkacaktım ama ela küvezde olduğu için çıkmıycam demiştim. onunşa beraber çıktım. tam 6 gün kaldım hastanede.. herkes eve gidelim rahat yat filan diyo ama aslaaaaa dedim. kızımla gidicem buradan demiştim.. çok şükürde öyle oldu..:Saruboceq:
hayırlı olsun canım.. 25 liramı çok ucuzmuş yahu.. bende almadım daha.. ama konyada alırım sanırım. a.s
ooo maşallah.. bizde daha tık yok.. bakalım ne zaman emekleyecek zilli..

ayyy geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm: zincomu yakmış yani.. nasıl geçti peki ne yaptınız..

canım geçmiş olsun ıslak mendil kullanma yıka mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…