Gunaydin kizlar cok uykusuzum yaa basim cok agriyoo sabah 8 bucuk ta kalkti uyutamiyorum gecede uyumadi kabiz oldu yavrum kivrandi nasil ikiniyo ihh ihh diye fitille yapti gecti sukur ama cok p1 sT/dayanamiyom bu bebe nasil dayaniyo bilmiyom yabide emekliyo artik odaya oturtuyorum oyuncaklari onune koyup cikiyom kapinin onune kadar geliyo oyunc,1c4s8dco aritk1
5.incinizde hayırlı olsun caannnalkisalkisalkisyürütece gelince bizimkide ilk koyduğumuzda nasıl ağlıyordu alın beni diye.şimdi yürüteci görünce kendini yere atıyor.kaydirigubbakcemile3seninkide alışır inşaallahgünaydın canlar.....bugün 5. incimizin ucu gözüktü..:dance:...darısı tüm bebişlere..:lepi:..bu arada yürüteç maceramız devam ediyor.kafamçokkarıştı..önündeki oyuncaklara dikkatini veriii diye ters oturtturdum... göğüs zoruyla bir iki gitti..:bbo:.ama ..kaydirigubbakcemile3..yav niye sevmiii sıpa..CADIARZU.sürünme vb hareketlerden tık yok..benneyaptımki.bazen tırtıl gibi oliii.kaydirigubbakcemile3.dönerek gidiyor gideceği yere...day day falan yok..sositosositosallaniiii...sırnaşık şey
canım geçmiş olsun ya kuzuma :1hug:hacer hızlı maaşallah yaşına girmeden yürürüyecek gör bakGunaydin kizlar cok uykusuzum yaa basim cok agriyoo sabah 8 bucuk ta kalkti uyutamiyorum gecede uyumadi kabiz oldu yavrum kivrandi nasil ikiniyo ihh ihh diye fitille yapti gecti sukur ama cok p1 sT/dayanamiyom bu bebe nasil dayaniyo bilmiyom yabide emekliyo artik odaya oturtuyorum oyuncaklari onune koyup cikiyom kapinin onune kadar geliyo oyunc,1c4s8dco aritk1
ahhh canım ya bu küt sesinden nefret ediyorum.evdeyken çok sık düşüyordu feyzada ama şimdi annemlerdeyizya ev kalabalık olunca bakanda çok oluyor daha iyi oluyor.maaşallah akifede oda yaşını beklemeyecek yürümek içintünaydın kızlar napıyosnuz oğlum gece bizi uyutmadı ya saat 3 buçukta çığlıklarla uyandı brşeyden mi korktu anlamadık 2 saat battaniyeyle salladık ama nafile en sonunda calpol verdik aramıza alıp uyuduk sabah bir küt sesi yataktan aşağı düştü 2 yanında biz varız ayak ucumuzdada yastıklar vardı düşmesin diye nasıl olduda aştı onları nasıl yataktan fırladığımı bilmiyorum uykusuz geçen gece bide böyle uyanmak güne çok güzel başladık maşallah az öncede babası yatağın içine düşürdü hay yarabbi m ya Allahtan yumuşak yere düştü eşek sıpası bi durmuyoki kucakta bile zaptedemiyoruz tazmanya canavarı hemen prizlere gidiyr terliklerimizi yalamaya çalışıyor balkona çıkmayı ğrendi bide nasıl biliyolar karıştırılacak şeyleri bazen konsolun alt dolabından bişey almak için kapağını açıyorum nasıl bakıyıor öyle ne var ne yok diye şimdiden mim koyuyor sıpa bi yürüsemde şuraları bir döksem diye
kız hani senin herif helikopter aldıydı ne o arabadamı aldıı:dance::dance:günaydın herkese cumartesi ehliyet sınavım vardı geçecem inşallah bugün de dişlerim için doktora gidecez 10 tane kadar çürüğüm var korkudan gidemiyordum ama eşimin emri vakisiyle gidecez çok korkuyom yaaa bir sürü dolgu yapılacak
meran hoşgeldin bacıım nerelerdesin yahuu.nisanın yeni yaşıda hayırlı olsunna.s.mrb kızlarr herşey yolundadır inş.
dün nisanın doğum günüydü teyzeleriii 5.yaş günümüzü kutladıkkk hihoyyyt
ama çokk yoruldumm çokkk :bbo: albüme birkaç tane fot.koyayımm özleyen arkadaşlarım bakabilirler sonra silcem opuyorumnanaktan
saolasın canım ya çok zor atlattık.aaa feyza su çiçeği mi çıkarmış yazık kuzuma geçmiştir heralde artık geçmiş olsun canım
.................
buraya koyabildim ancak leylada gelmiş hihoyyyt
ne yapınız ayolllllllllllll
canım günaydınnnnn
5.inciniz hayırlı olsunopuyorumnanaktanemrede giray gibi hızlı çıktı peşpeşe geliyo dişleri ne güzelllllllll.bizde azıları çıkarıcaz biraz sıkıntımız var ısırıyo sürekli beni:sinifsinif:
Gunaydin kizlar cok uykusuzum yaa basim cok agriyoo sabah 8 bucuk ta kalkti uyutamiyorum gecede uyumadi kabiz oldu yavrum kivrandi nasil ikiniyo ihh ihh diye fitille yapti gecti sukur ama cok p1 sT/dayanamiyom bu bebe nasil dayaniyo bilmiyom yabide emekliyo artik odaya oturtuyorum oyuncaklari onune koyup cikiyom kapinin onune kadar geliyo oyunc,1c4s8dco aritk1
tünaydın kızlar napıyosnuz oğlum gece bizi uyutmadı ya saat 3 buçukta çığlıklarla uyandı brşeyden mi korktu anlamadık 2 saat battaniyeyle salladık ama nafile en sonunda calpol verdik aramıza alıp uyuduk sabah bir küt sesi yataktan aşağı düştü 2 yanında biz varız ayak ucumuzdada yastıklar vardı düşmesin diye nasıl olduda aştı onları nasıl yataktan fırladığımı bilmiyorum uykusuz geçen gece bide böyle uyanmak güne çok güzel başladık maşallah az öncede babası yatağın içine düşürdü hay yarabbi m ya Allahtan yumuşak yere düştü eşek sıpası bi durmuyoki kucakta bile zaptedemiyoruz tazmanya canavarı hemen prizlere gidiyr terliklerimizi yalamaya çalışıyor balkona çıkmayı ğrendi bide nasıl biliyolar karıştırılacak şeyleri bazen konsolun alt dolabından bişey almak için kapağını açıyorum nasıl bakıyıor öyle ne var ne yok diye şimdiden mim koyuyor sıpa bi yürüsemde şuraları bir döksem diye
günaydın herkese cumartesi ehliyet sınavım vardı geçecem inşallah bugün de dişlerim için doktora gidecez 10 tane kadar çürüğüm var korkudan gidemiyordum ama eşimin emri vakisiyle gidecez çok korkuyom yaaa bir sürü dolgu yapılacak
mrb kızlarr herşey yolundadır inş.
ama çokk yoruldumm çokkk :bbo: albüme birkaç tane fot.koyayımm özleyen arkadaşlarım bakabilirler sonra silcem opuyorumnanaktan
5.incinizde hayırlı olsun caannnalkisalkisalkisyürütece gelince bizimkide ilk koyduğumuzda nasıl ağlıyordu alın beni diye.şimdi yürüteci görünce kendini yere atıyor.kaydirigubbakcemile3seninkide alışır inşaallah
inşallah canım ben pek umutlu diiilim:uhm:
geçmiş olsun bacım küçük yaşta daha kolay geçiriyolarmış gerçi feyzoş daha çok küçük ama geçmeye başlamış çok şükür
kız eylül seniin kuzuya noldu kel yaptılar demişsin sıfıramı vurdunuz
selam herkese ben geldim
ne var ne yok geçmiş çok birikmiş okuyamıcammm(
inş herkes iidir
bizim tatil süferdi ama bitti
sonra uzun uzun konuşuruz şimdik çok işim var daha valiz açıcam...öptüm hepiciğinizi
Biz hala uyumadik hacer kabiz olmus nasil kivraniyoikina ikina hal geldi yapamadi fitil attim caresiz kaldim yapti cok suluriyce uykusu acildi nasil uyuturum blmiyom
günaydın canlar.....bugün 5. incimizin ucu gözüktü..:dance:...darısı tüm bebişlere..:lepi:..bu arada yürüteç maceramız devam ediyor.kafamçokkarıştı..önündeki oyuncaklara dikkatini veriii diye ters oturtturdum... göğüs zoruyla bir iki gitti..:bbo:.ama ..kaydirigubbakcemile3..yav niye sevmiii sıpa..CADIARZU.sürünme vb hareketlerden tık yok..benneyaptımki.bazen tırtıl gibi oliii.kaydirigubbakcemile3.dönerek gidiyor gideceği yere...day day falan yok..sositosositosallaniiii...sırnaşık şey
tünaydın kızlar napıyosnuz oğlum gece bizi uyutmadı ya saat 3 buçukta çığlıklarla uyandı brşeyden mi korktu anlamadık 2 saat battaniyeyle salladık ama nafile en sonunda calpol verdik aramıza alıp uyuduk sabah bir küt sesi yataktan aşağı düştü 2 yanında biz varız ayak ucumuzdada yastıklar vardı düşmesin diye nasıl olduda aştı onları nasıl yataktan fırladığımı bilmiyorum uykusuz geçen gece bide böyle uyanmak güne çok güzel başladık maşallah az öncede babası yatağın içine düşürdü hay yarabbi m ya Allahtan yumuşak yere düştü eşek sıpası bi durmuyoki kucakta bile zaptedemiyoruz tazmanya canavarı hemen prizlere gidiyr terliklerimizi yalamaya çalışıyor balkona çıkmayı ğrendi bide nasıl biliyolar karıştırılacak şeyleri bazen konsolun alt dolabından bişey almak için kapağını açıyorum nasıl bakıyıor öyle ne var ne yok diye şimdiden mim koyuyor sıpa bi yürüsemde şuraları bir döksem diye
mrb kızlarr herşey yolundadır inş.
Hacerin agzinda dis yok ama bi isiryo anlatamam ya disi cokinca naparim bilmiyom disini mi kasiyo napiyosa nasil sıkıstiriyo off gogus uclarim cok sizliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?