2008 Ekim Anneleri

yavrım sinirden kastın kendini tutuldun kaldın geçmiş olsun

herkese günaydıııııııın

iboşum geçmiş olsun canım

leyloooş bende çok uykusuzum yaaaa başım ağrıdan çatlıyo artık

herkese selaaaaaam,
ibos gecmis olsun sekerim.
biz hala dis cikarmadikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...abisi bu kadarken 4 disi vardi.... her huzursuzlugunu dise bagliyoruz ama hala dis mis yok...

tşekkürler kızlar, la kimse niye gelmiyo bura, ay bende başka topiclerde sürter oldum artıkın, gelin kurtarın beni, bak kötü yola düşecem ha :roflol:

tşekkürler kızlar, la kimse niye gelmiyo bura, ay bende başka topiclerde sürter oldum artıkın, gelin kurtarın beni, bak kötü yola düşecem ha :roflol:

canım geçmiş olsun ya.valla topic sıkıcı haklısın bende başka yerlerde geziniyorum senin gibi en öksüz topic bizimki kalacak bu gidişlelmaz:

Ben geldim annemle teyzem geldiler oturmaya ama oturmadilar manti yaptilar bana sen cocukla yapamazssin edemezssin diye sagolsunlar aksama ne pisirsem derdi ben öldüruyodu herif miyminti olunca zor oluyo hacer hala kabiz kaysi alip pure yapiyim dedim ama mubarek kaysi tas gibi yumusacik tatli bi kayisi yok erik yedirdim artik o yumusak ve tadidfa guzeldi seftalide yedirebilirmiyim iyi gelirmi acaba ya

ohhh afiyett olsun gözümüz yok tabiki yiyin anacımcokacimcoook sen kayısı ver ona canım şeftali kabızlık yapmaz ama kayısı daha iyi.birazda zeytinyağı ver sen ona.kabak yemeğide iyi gelir bide aklında olsun

yaa yusuf eymen midesnimi üşüttü anlamadm yaa, yoğurt çorbası yaptım bugün, karnı da açtı, hem tadıını beğendi hemde aç olduğu için iştahlı iştahlı yedi, sonra birden kustu, bikaç gündür hep böyle oluyo, ıhlamur demledim onu içircem şmdi, niye böyle oluo acaba yaa

ne bileyim leloşum, iştahlı iştahlı yiyodu, kaç gündür böyle, genel anlamda bi huzursuzluğu yok keyfi de yerinde ama bilmiorumki

allah allah midesini üşüttü demek canım yaa:sm_confused:küçük olmasa nane limonda iyi gelir aslında ama:uhm:

galiba midesini üşüttü, zorla yemiyo çünkü, gerçekten isteyerek yiyo, karnı acıkmıştı bayaa, pütürden de öğürmedi, yiyorken birden kusuveriyo, bikaç gün ıhlamur içireyim bakalım, acaba soğuk şeylerden mi üşütüyo midesini, ılıtıpda mı versemki, gerçi öyle çok soğuk da vermiyodum ama,, üzüldüm yaa, çocuk yicek ama yiyemiyo

slm kızlar ben geldim ama kimsecikler yookk:çok üzgünüm:gelemiyorum artık buraya.ama sanırım benim gibi gelemeyenler çoğunlukta.hemen gelişmeleri yazayım.şevval senanın yabaniliği geçti artık insanlara alıştı.9 ayı biterken 2 diş çıkardı üstten.ne emekleme ne bişey hala yok.sadece yüzüstü dönüyo ordan tekrar sırtüstü gideceği yere yuvarlanarak gidiyo.ayrıca dededen sonra artık nene nene anne anne diyoopuyorumnanaktanbabası çatlıyo tabi anan uyutsun seni anne derken iyiydi diyokaydirigubbakcemile3eeemmmm başka ne vardı hala duba gibiyimcokacimcoookyaşasın yemek yemek kaydirigubbakcemile3daha da aklıma gelmiyo.yine gelmeye çalışacam inş.ibolyacım geçmiş olsun yusufumuza sana da..geçmişi okuyamadım çok nisanın yeni yaşı kutlu olsun leylecım afiyet bal olsun.daha da okuyamadım zaten hepücünüzü öptümmmŞeniz

yav kızlar alıntı yapınca mesaj gitmiiii sinir oldum

İBOŞ ben diiim bunlar ikiz gibi diye bugün iki oldu kusması ikidir banyo yaptık üşüttük galiba ekşi kokiii

LEYLA şeftali kabızı arttırır

NİSA goşgeldin ve güle güle

:lepi::lepi::lepi:bu arada bugün 6. incimiz gelmiş

Son düzenleme:

geçmiş olsun iboşum.a.s.şimdi nasılsın.bebeğe çok üzüldüm.yavrucak bayılmış ama işte nasip boşver.yusufum napıyo.miğdesi iyidir inşallah.ben hala sıcak sulara koyarak veriyorum ne verirsem.1 kere yaşadım hastanelerden gelemedim bir daha mıı.valla çok dikkat ediyorum:1no2:

hayatım yulaf ununu neden denemiyosun?:sm_confusedınarın ilk adım sütüyle karıştır içine de 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koy.neden çocuğa acı çektiriyosun anlamıyorum.bana doktor önerdi ve çok da iyi geldi sen de dene bak yararını görürsün.biz çok çektik kabızlıktan:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…