canımm mevzuyu tam bilmiyorum ama yinede gözünüz aydın.. a.s. önemli bir durumdu zannımca.. çok geçmiş olsun.kızlar yengem kurtulmuş, hayati tehlikesi yokmuş, ağlıyom yaaaaaa mafoldumbenmafoldumben
bu dediklerinden sadece bay bay ve gel gel var bizde.. desteksiz uzun süre oturuyo.. dönüyo. ama başka bir şey yok.. kaydirigubbakcemile3bir kaç gündür giremedim yine gülçe mahvediyor beni daha da hareketlendi artık yattığı yerden kendi başına kalkıyo oturabiliyo yatar halde bırakıp bir iki dak. çıkıyom odadan geliyorum ki ya oturuyo ya koltuktan tutmuş zıplıyo gel gel yapıyo bi de bay bay yapıyo 2 aydır uğraşıyom yapamıyordu birden kendi başına yapmaya başladı odada hızlı hızlı emekliyo çok tatlı oldu kuzum yaaaa ama sürekli üzerime tırmanmaya çalışıyo hiç yanımdan ayrılmıyo kucağımda da durmuyo sürekli tırmanıyo sonra geri yere gidiyo sonra yine tırmanıyo günümüz hep böyle geçiyo tam bilgisayara oturuyo geliyo bacaklarımdan tırmnıyo kendi de gelecekmiş bilgisayrala oynayacakmış durun birkaç sayfa geri gidip bakim gelim çok okuyamam ama biraz bakem
:1shok::1shok: annaaaa allah yardım etsin şkerim.. afacan hızlı çıktı..Zambakimm sen anlatinca haceri anlatiyon gibime geliyo birden degisti kizim gulce gibi oldu cok yaramaz besigine yatiriyom oturuyo gecen besigine yatirdim mama yapmaya gittim esimede sen salla biraz ben geliyom dedim besik bizim yatagin yanidnda oda yattigi yerden ayagiyla salliyomus gozumu kapattim diyo bi actim hacer oturmus bana bakiyo diyo ilk defa gormus oturdugunu bimiyodu bu salladikca cocugun kapada sallaniyomus muhahha oturup vaziyetten emekleme pozisyinuna geciyo ama dizlerinin ustune basip emeklemiyo uzupuzun uzanip dolaniyo odayi odadaydi gecen kapinin onune kadar gelmis ayy bide kanapeden sehpadan tutup kalkiyo ve tutunarak yuruyo kiz bunlar ayni hele ustune tirmanmasii cok bunaltioy kucagima alincada asagi sarkiyo asagi koyuncada kucagima tirmaniyoI
allah analı babalı büyütsün..ay canım sorma bende çok sevindim, dayanamadım gittim hastaneye, karrrraaaa bi oğlu var, saçlı maşallah, pek tatlı, minnacık geldi gözüme, kendi kendime bu yusuf eymendende küçük herhal dedim, sra babası 2940 dedi kilosunu, ana dedim bu bizden iyiymiş ya, bizimkiler büyüdü ya artık gözüme minnacık geliyo yeni doğanlar kaydirigubbakcemile3yavrum anasının memesini tutamıyo, tam tutuyo iki cuk cuk yapıyo sora uyuyup kalıyo :asigim: bi görseniz yaa allahın mucizesi pek tatlı ya, kıyamadım valla bakmaya, kucağıma aldım kayboldu kucağımda :asigim:anası da iyi çok şükür, konuştuk sohbet ettik, hatta hemşire çocuğu emzirmeye geldiğinde yan dönebilirmisin birazcık dedi yan bile döndü maşallah, ben o kadar bil ebeceremediydim, allah kuvvet veriyo valla, çok şükür kurtuldular ya gerisi olur gider artık, çok mutluyum çok :dance:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu hacer erkenden bı haltlar yıcek yaaaa. yusuf eymen henuz yattıgı yerden kalkıp oturamıo ama emeklıo artık. bıraz once odada yorganın uzerıne oturttum vcye gıttım. sen kalk korıdaora kadar gel. ne ara geldı bılmem. surune surune gıdıo ıstedıgı yere. kucuk surungen nolcek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anaaaa iboşum tekrardan büyük geçmiş olsun. allah bir daha göstermesin.:Saruboceq:celen nasılsın canım.cemre nasıl izmirdesiniz heral.
iboşun yengesi hamileydi ve plesenta rahime yapışmıştı doktorlar çok riskli diyordu ya bebek ölebilir yada anne demişlerdi.ameliyat bugündü ve her ikiside kurtulmuş hamdolsun.mesele buduropuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun.. su çiçeği mi.. allah allah nerden bulaştı ya..:çok üzgünüm:feyzanın su çiçegide iyileşmeye başladı şükür ama çok sıkıntılı atlattı.aşısı yeni hafif geçirir dediydik ama çıkmadık bir yeri kalmadı kulağının içinden tutunda ağzının içine kadar heryerinde çıktı.fotosunu çektim bir ara koyarım inşaallah.şimdi yaralar kurumaya başladı kaşınıyor heralde elini götürüyor ama denk getiremiyor:))
gözünüz aydın canım.. incileriniz dizilsin hayırlısıyla..kızllaarrr feyzanın dişi çıktııııııııdelikafaduldendelikafadulden
aman ne heyecanaldım anlatamamkaydirigubbakcemile3sanki benim dişim çıktıkaydirigubbakcemile3
annen gelince rahatlarsın şekerim.. süper oluyo.:dance:Selam millet
Sabah beri kosturuom utu temizlik kerem
Yarin annemler gelio kayinvalidem manisaya dugune gitti annem bakcak kereme 2hafta
Feyzanin incisi gelmis hayirli olsun darisi tembel oglumun basina alt 4dis kabarmis baya aama ucu yok
Feyzanin disi hayirli olsun darusi bize hacerinde ust disleri gelmis bayagi altta da var beyazlik bakalim ne zaman cikacak
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 :teytey::teytey: heyoo 9 aylık olmuşuz biz yaaa opuyorumnanaktan canım oğlum benimmm ne çabuk geçti zaman opuyorumnanaktan
noluo len ne yengesi deyin hele..bi melek daha dünyaya gelmiş ama durum nedir okuyamadım bi özetliyiverseniz :)
feyzanın su çiçegide iyileşmeye başladı şükür ama çok sıkıntılı atlattı.aşısı yeni hafif geçirir dediydik ama çıkmadık bir yeri kalmadı kulağının içinden tutunda ağzının içine kadar heryerinde çıktı.fotosunu çektim bir ara koyarım inşaallah.şimdi yaralar kurumaya başladı kaşınıyor heralde elini götürüyor ama denk getiremiyor:))
İyi Geceler Millet
Kimse yok mu
İboşun yengesine ne olmuş ya merak ettim
kızllaarrr feyzanın dişi çıktııııııııdelikafaduldendelikafadulden
aman ne heyecanaldım anlatamamkaydirigubbakcemile3sanki benim dişim çıktıkaydirigubbakcemile3
feyzanın su çiçegide iyileşmeye başladı şükür ama çok sıkıntılı atlattı.aşısı yeni hafif geçirir dediydik ama çıkmadık bir yeri kalmadı kulağının içinden tutunda ağzının içine kadar heryerinde çıktı.fotosunu çektim bir ara koyarım inşaallah.şimdi yaralar kurumaya başladı kaşınıyor heralde elini götürüyor ama denk getiremiyor:))
.Kizlar az once okudum bi yaziyi paylasmak istedim bu hoduk kocalara duyrulur
Bir kadini aglatirken cok dikkat edin..! cunku Allah goz yasini sayar..!
Kadin;erkegin kaburgasindan yaratildi,ayaklarindan yaratilmadi...!!
Oyle olsaydi ezilirdi. Ustun olsun diye basindanda yaratilmadi..!!
AMA GOGSUNDEN YARATILDI esit olsun diye kolunun biraz altinda korunsun diye. Kalp hizasinda sevilsin diye
darısı tüm diş bekleyen bebeklere ve annelereeeee
kız eylül seniin kuzuya noldu kel yaptılar demişsin sıfıramı vurdunuziboşş ne garip bi duygu demi.ben yeni doğanı elime alırken çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum sanki 9 ay önce benim kuzum öyle değilmiş gibi.biz büyüttük galiba kuzularımızı.inşalla hayırlısıyla,sağlıklarıyla,mutluluklarıyla devam eder bu.benim çocukluğumda çok acı hatıralarım var.yine de şükürler olsun beterinm beteri de var.inşallah bizim meleklerimiz öyle şeyler yaşamazlar.Allah'ım onları esirgesin inşallah
Hee nihal gezerken bi topic buldum linkini veriyom bak herkes girsin cok sevindim bu kadar kolaysa ben yapacam belki bi umutlandim
www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlakta-neymis-torunum.html
selamun aleyküm hanımlar diycem ama kimse yok.leylacım benim içinde gez kayseriyi.bu hafta içi bizde gideriz artık.feyzanın iyileşmesini bekliyoruz
herkese merhaba
bayadır giremiyodum.iboşun yengesini merak ettim çok. annemlerdeydim giremedim..Allah'a şükür kurtulmuşlar.gözün aydın canım benim..Rabbim bebeğe de anneyede ve diğer çocucuğanada uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah:Saruboceq:
canım sağolasın yaa..bende hamilelikte hiç çatlak olmadı ama daha önceden kalçada oluşmuş çatlaklarım var.hemen bugün başlıycam.gelişmeleri paylaşırız beraber olurmu?
ben kaçtım çünkü dışarı çıkıyoruz.gezelim biraz hava yeni açıyo kapalıydı hep.öptüm hepiniziiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?