2008 Ekim Anneleri

Selam millet
Sabah beri kosturuom utu temizlik kerem
Yarin annemler gelio kayinvalidem manisaya dugune gitti annem bakcak kereme 2hafta
Feyzanin incisi gelmis hayirli olsun darisi tembel oglumun basina alt 4dis kabarmis baya aama ucu yok

Feyzanin disi hayirli olsun darusi bize hacerinde ust disleri gelmis bayagi altta da var beyazlik bakalim ne zaman cikacak

selam kızlar... zemuszemusnasılsınız. ev çok kalabalık ben fazla giremiyorum nete.. bu arada elanın poposunda beyaz beyaz sivilce gibi şeyler çıktı.. neden ldu anlamadım. mafoldumbenhiç olmadı şimdiye kadar.. kayısı kiraz yedirdim ondan olur mu.. bir de bebeklerinize yumurtanın sarısından omlet yapanınız var mı.:uhm:. yapmak istiyorum ama cesaret edemedim.. yazdıklarınızı okudumda maşallah bebekler emekliyor yürüyor maşallah.. bizde daha hareket yok. sağo sola dönüyo o kadar. yürüteç gerçekten hızlandırdı galiba sizi. ben yürüteç almamıştım ya..
burda acayip yağmur var kızlar.. ohhh antalyadan sonra iyi geldi valla..zemuszemus

kızlar yengem kurtulmuş, hayati tehlikesi yokmuş, ağlıyom yaaaaaa mafoldumbenmafoldumben
canımm mevzuyu tam bilmiyorum ama yinede gözünüz aydın.. a.s. önemli bir durumdu zannımca.. çok geçmiş olsun.
bu dediklerinden sadece bay bay ve gel gel var bizde.. desteksiz uzun süre oturuyo.. dönüyo. ama başka bir şey yok.. kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok: annaaaa allah yardım etsin şkerim.. afacan hızlı çıktı..
allah analı babalı büyütsün..
anaaaa iboşum tekrardan büyük geçmiş olsun. allah bir daha göstermesin.:Saruboceq:
canım geçmiş olsun.. su çiçeği mi.. allah allah nerden bulaştı ya..:çok üzgünüm:
kızllaarrr feyzanın dişi çıktııııııııdelikafaduldendelikafadulden
aman ne heyecanaldım anlatamamkaydirigubbakcemile3sanki benim dişim çıktıkaydirigubbakcemile3
gözünüz aydın canım.. incileriniz dizilsin hayırlısıyla..
Selam millet
Sabah beri kosturuom utu temizlik kerem
Yarin annemler gelio kayinvalidem manisaya dugune gitti annem bakcak kereme 2hafta
Feyzanin incisi gelmis hayirli olsun darisi tembel oglumun basina alt 4dis kabarmis baya aama ucu yok
annen gelince rahatlarsın şekerim.. süper oluyo.:dance:
Feyzanin disi hayirli olsun darusi bize hacerinde ust disleri gelmis bayagi altta da var beyazlik bakalim ne zaman cikacak

sizinde mi çıktı hadi gözünüz aydın canım..

noluo len ne yengesi deyin hele..bi melek daha dünyaya gelmiş ama durum nedir okuyamadım bi özetliyiverseniz :)

ne yapıyon yavruşşşŞenizizmir nasıl kaydirigubbakcemile2 iyi eğlen barime de kışa doping olur.biz de kös kös oturalım.kışa da kafayı yiyelim iyicene:umursamaz:

senin yavruşş nasıll.cemrem büğüdü mü bi fotosunu koy bee ne var.iyileşmiştir umarım.Şeniz

Son düzenleme:

a.s.canım çok geçmiş olsun.erkenden çıkardı bak.yavrum çok çekti.Allah'ım şifa versin:Saruboceq:

nivaaa çok güzeller canımm yaaa. hele son kediye bayıldım amma da konforlu uyuyo haa.özendim valllaha:roflol:

iboşş ne garip bi duygu demi.ben yeni doğanı elime alırken çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum sanki 9 ay önce benim kuzum öyle değilmiş gibi.biz büyüttük galiba kuzularımızı.inşalla hayırlısıyla,sağlıklarıyla,mutluluklarıyla devam eder bu.benim çocukluğumda çok acı hatıralarım var.yine de şükürler olsun beterinm beteri de var.inşallah bizim meleklerimiz öyle şeyler yaşamazlar.Allah'ım onları esirgesin inşallah

geçmiş olsun bacım küçük yaşta daha kolay geçiriyolarmış gerçi feyzoş daha çok küçük ama geçmeye başlamış çok şükür

süper bir yazı ya eşime okuttumn

darısı tüm diş bekleyen bebeklere ve annelereeeee

ooohh maşallah hadi hayırlı olsun

kız eylül seniin kuzuya noldu kel yaptılar demişsin sıfıramı vurdunuz

Gunaydinn kizlarr bugun hava bulanik sicaklardan bunalmistik serinledi biraz gece yagmur yagdi bugun biraz disari cikariz sicaklardan disari cikamiyoduk gezecez kizimlan

selamun aleyküm hanımlar diycem ama kimse yok.leylacım benim içinde gez kayseriyi.bu hafta içi bizde gideriz artık.feyzanın iyileşmesini bekliyoruz

herkese merhaba
bayadır giremiyodum.iboşun yengesini merak ettim çok. annemlerdeydim giremedim..Allah'a şükür kurtulmuşlar.gözün aydın canım benim..Rabbim bebeğe de anneyede ve diğer çocucuğanada uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah:Saruboceq:

Hee nihal gezerken bi topic buldum linkini veriyom bak herkes girsin cok sevindim bu kadar kolaysa ben yapacam belki bi umutlandim
www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlakta-neymis-torunum.html

canım sağolasın yaa..bende hamilelikte hiç çatlak olmadı ama daha önceden kalçada oluşmuş çatlaklarım var.hemen bugün başlıycam.gelişmeleri paylaşırız beraber olurmu?

ben kaçtım çünkü dışarı çıkıyoruz.gezelim biraz hava yeni açıyo kapalıydı hep.öptüm hepiniziiopuyorumnanaktan

Basla canimm ben 2 gundur yapiyorum bugun dinlenme gunu 2 gun yapip bi gun cildi dinlendiriyoz ben cok umutlandim ins gececek hepsii yaptiksan sonra duruluyosun ya ayy nasil yumusacik oluyo tenin cok guzel sevdim ben bunu gule gule gezin bu arada bi cikamadik yagmur durmadi

selam herkese ben geldim
ne var ne yok geçmiş çok birikmiş okuyamıcammm(
inş herkes iidir
bizim tatil süferdi ama bitti
sonra uzun uzun konuşuruz şimdik çok işim var daha valiz açıcam...öptüm hepiciğinizi

Anaa bune leen sabahtan beri bi sayfa bile killanmamiss noldu bize ya topigimiz ne hale geldi bende gelmesem kimse gelmiyecek herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…