Iboss niye dogustunuz len demeden gittin kesin kiz evlerinin tipik cikarttigi sorunlardir bazi kiz evleri cok anlayissiz oluyo ve erkek evini cok zora sokmak istiyo ben ve ailem esimi ve ailesini hic zora kosmadik yok sunu isterim yok bunu isterim yok altin isterim ben severek eclendim herseyiyle kabul etmisim sevdigimle evleniyim gerisi bos zaten kayinvaldem uzerine duseni yapti sagolsun sorun olmadan oldu dugunumuz bu tip kavgalar kazalar her dugunde oluyo malasef uzme canini
ya leloşum hiç sorma, kına gecesi için kardeşim saat 11.30 a kadar izin almış emniyetten, o saatten sonra çalgı çalarsan cezası var biliyon, orkestrayla anlaşmış saat 11.30u 1 dakka bile geçirmeyin kapatın diye, saat geldi orkestra kapatmıyo, kardeşimd e gitti susturdu orkestrayı, bir de karısına sakın ola ne kına gecesinde ne düğünde içki içen insan istemiyorum demiş, kesin söz almış ağzından, içkiyi hiç sevmez, bende çocuğu kız evinde uyuttum, eşim de başında bekledi, çocuğu uyutup geri gittim, oynadık filan, neyse kardeşim orkestrayı kapattırınca biz hazırlanmaya başladık, bende hemen koşa koşa çocuğu almaya gittim, eşimle hazırlandık tam kız evinin kapısından çıkıyoz, kızın dangalak halası damat da orkestrayı kapattırırmıymış, yok ona ne oluyomuş diye söyleniyo, benim orda olduğumu görmedi tabi, akrabalarına konuşuyo, bende sinirlendim, o kadar hevesin vardı madem cezasını ödeyeydin sabaha kadar çaldıraydın dedim, öderdim diyo, ödeseydin o zaman dedim, bu ordan cek cek söyleniyo, senin çenen damattan daha çok çıkıyo zaten gidip konuşsaydın biz oynucaz deseydin cezasını ödücem deseydin diye söylenmeye başladım, aşağıya indim, kızın dayısı babası kardeşi hep içmişler, kör kütük sarhoşlar, benim dayımın kızları var, aralarında 1 yaş var ama ikiz gibiler, yengem de onlara gelinlik giydirmiş saçlarını yaptırmış, istek yaptırdı, kolbastı oynuyo kızlar, çocuklar da çıktılar tabi, aaa bi baktık kızın dayısı çıkmış tepiniyo resmen, sahoş olduğunu anlamıştık zaten, orkestra kapatılınca o da orda bağırıyo bas bas, o kadar oynamaya hevvesin varsa git diskoda geberene kadar oyna diye bağırdım herife, üzerime yürümeye kalktı ordan birileri engellediler, beni de bizimkiler tuttular götürdüler, kardeşim babam filan da kavga etmişler ben çocuğu almaya gidince, sonra kardeşim bizi eve götürürken yolda anlatıyo, eğer düğün günü de bir kişi içki içsin yedi sülalene göstermem seni diye tehdit etmiş karısını, düğün günü de ben herifle kavga ettim, gelin almaya gitmeden önce sofralar atıldı, herkes yemek yiyo, biri yemek bitti der ötekisi tuz yok der, herkese koşuşturmaktan çocukla ilgilenemiyorum, eşime emanet ettim az sen bak diye, çocuun da uykusu var, kalabalıktan sıcaktan uyuyamıyo, ikide bir mızmız yapıp duruyo, eşim de ben çocuğu eve götürcem dedi tavırlı tavırlı, sanki benim kabahatimmiş gibi, bende iyi tamam götür dedim, sonra çocuğun eşyalarını koyduğumuz çantada benim de cüzdanım telefonum falan vardı, çantayı götürcekmisin diye soruyorum ben hallederim diye tersleniyo, ya götürcekmisin götürmücekmisin bi söyle diyorum hala tersleniyo, yahu bişey söylesene içinde eşyalarım var götürceksen onları alcam götürmüceksen burda bırakcam diye bağırdım, o da bana ne bağırıyon diye bağırıyo, zaten şaftım kaymış iyice stres olmuşum bi de bu herif tavırlanıyo, kendimi kaybettim bağırmaya başladım, sinirimden ağlamaya başlaıdım, düğün günü bile tersleiyip duruyo ya, bunun her zamanki huyu böyle, dışardan gören oh sessiz sedasız adam ne iyi dio, içini bilmiyolar, sürekli eleştiriyo sürekli tersliyo, suratı sürekli asık, dün patlama noktam oldu benim, cen cen çeneli bi yengem var, pek sevmezler huyundan ötürü, o da gelmiş bana sen terbiyesizsin kocan efendi diye bağırıyo, terbiyesiz falan değilim ben bilmiyosunuz siz onu dedim, hırsımdan ağlamaya başladım, bigün beni manisadan toplucaksınız diye bağırdım, zaten arabalar gelmiş, toplanıp gidcez, bizi bekliyo herkes, tam curcuna zamanı herifle kavga ettim, sonra gitmicem ben düğüne gidin siz dedim, annemde çocuğu uyut gel dedi, onlar gittiler, ben çocuğğu ağlaya ağlaya uyuttum, sonra gittim bahçede koltuk gibi bişi var onun üzerine uzandım, babam aramış defalarca, amcam aramış, dayım aramış, telefonu sessize aldım duymamak için, en son dayımlar ev telefonundan aradılar, biz geliyoruz sizi almaya diye, gelmicem almayın dedim dinlemediler, zrla götürdüler bizi düğüne, düğün yerinde de kızın anasına sinir oldum, orkestra gelinle damadın anneleri diye anons ediyo, annem çıktı piste, karı öyle akrabalarıyla çene çalıyo, bir bekleim iki bekledim, gittim yanına hadi kardeşim millet seni mi beklicek dedim, duymazlıktan geliyo, en son dayımın hanımı çıktı annemle birlikte oynadılar, sonradan karı geldi oynuyo artık, inadıma bende bizimkiler piste çıktığında fotoğraf üstüne fotoğraf çektim, onlar çıktığında yerime oturdum, inadıma dayımın kızıyla oynadım, kudurdular, dün sabah da gelinin anası annemi arıyo, neymiş biz kına gecesinde takıları takmamışız, neden hep bizim dediğimiz oluyomuş, niye takıları takmıyomuşuz, ayıp ediyomuşuz bilmemne, annem de bizde kına gecesinde takı takılma z düğünde takılır kendimize mi saklıcaz sandnız altınları demiş, halbuki her zaman onların dediği oldu, kına gecesi çalgılı dediler iyi dedik, annemler düğünü ilahili yapmak istiyolardı, vay benim kızım oynamayı seviyo dedi dğün de çalgılı oldu, kardeişim 10 kilo zeytinyağ alır 5 kilosunu oraya bırakır, 10 paket çay alır 5 paketini oraya bırakır, yapma alma dedikce dinlemiyo, ne annemlere ne kayınvalidenlere alma sana ne dedim kaç kere, şimdi böyle oldu işte, zaten gelinin yüzü de düşüktü iki gündür, bizim oğlan biraz fırçalamış, düğünde bile hiçkimsenin yüzüne bakmadı, kına gecesi olay çıktı ya, düğünde bu bana gülümsüyo, tırstırdım hrehal kaydirigubbakcemile3 ya şaka bi yana acayip canım sıkıldı ya, hem herife hem kız tarafına,