Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Bence telaş edip de strese girme, açıklık yoksa sakin ol, serviksin de iyiyse dinlen, ama nişan olduğundan emin misin?
Başka ne olabilir ki? Bu nedir diye şaşırdım ben de sadece kanlı bir parça olsa tereddüt ederdim ama nişan jelimsi bir şey ya başka bir olasılık düşünmedim. Öncesinde sonrasında çamaşırımda da bir akıntı yoktu

Başka ne olabilir ki? Bu nedir diye şaşırdım ben de sadece kanlı bir parça olsa tereddüt ederdim ama nişan jelimsi bir şey ya başka bir olasılık düşünmedim. Öncesinde sonrasında çamaşırımda da bir akıntı yoktu
O zaman bence sen net başka doktora git ne olur ne olmaz nst falan filan bi bakılsın olmadı başlamasın doğum diye bir sürü yöntem var onları yaparlar, geçmiş olsun mutlaka buraya yaz haber ver, dualarım seninle canım korkma 🙏

Sevgili doğum yapmiş anneler bir sorum olacak simdi biz aslinda normal kilolarimizdayiz ama fiziksel olarak çok yavasladik ya yani yurumem falan asiri yavasladi benim surekli kocamin arkasinda kaliyorum 😒 dogum yaptiktan sonra yine karnimiz bir sure buyuk kalacak ya yine yavas mi oluyoruz yoksa dogumdan sonra aslinda eski bebeksiz bedenimiz gibi hissetmeye baslayacak miyiz? Ne bicim soru bu demeyin lutfen :D

Sorun çok tuhafmıs ama kendime göre cevap vereyim 😄Yürüme hizima dikkat etmedim ama ev icerisinde çok aktiftim ,sezeryan olmama ragmen hemen toparladım diyebilirim.

Başka doktora da gideceğim evet Boludayım
Nisan dediğin şey hafif kanama galiba.Benimde oğlumda 28. haftada hafif kan geldi hemen acile gittim 1 cm acilman var dediler sonrasında doğuma kadar istirahat verdiler .39 +4 te doğum yaptım.

Gecen gün bende temmuz annelerine göz gezdirdim heyecan yaptım resmen😄Az kaldı hakikaten hem heyecanlı hem biraz stresli .Bakalım bizim grupta ilk kim doğuracak🥰

İlk bebeği doğacak olan anneler baya sabırsız ama ben tecrübeli olduğum için ne kadar artık agirlassamda biraz biraz karın ağrılarım başlasa da hamilelik değil de sonrasi biraz tedirgin ediyor ,oğlum 11 yaşında rahatlığın dibine vurmusken 🤣İnşallah herşey çok güzel olur ve devam eder.Hepimiz için 🤲

Arkadaşlar benim 30+1 de nişanım geldi şimdi 31 oldum başka hiçbir belirti yok endişeliyim erken doğum yapacağımdan. bunu yaşayan var mi benim
Gibi erken haftalarda
Nişan olada bilir olmayada bilir doktora gitmelisin ama nişan gelmesi hemen doğum yapacağın anlamına gelmez canım nişan gelip 4 hafta bekleyen bile var endişe etme

Arkadaşlar benim 30+1 de nişanım geldi şimdi 31 oldum başka hiçbir belirti yok endişeliyim erken doğum yapacağımdan. bunu yaşayan var mi benim
Gibi erken haftalarda
Dr gittinmi ne diyor. Artık çokta erken değil. Tabi daha dogmamasi için elinden geleni yap. Şöyle 3 4 hafta daha dayansın inşallah

Günaydıınn canlarım 🤗
İyi bir uyku çekmişsinizdir umarım. Bir sorum olacak:
-Yenidoğan bezi kaç adet aldınız,tâhmini ne kadar alınmalı?

Günaydıınn canlarım 🤗
Günaydin canim hiç iyi bir uyku çekemedim valla gece o kadar sicak ve nemliydi ki uyuyamadim ter içinde kaldım gece yarisi duşa girdim yok zar zor uykuya daldim ahh şu sicak günleri bi atlatsaydik hayirlisi ile🥴Bez konusunda bence ilk fazla alınmamalı sonuçta bebişe hangi bez iyi gelir bilmiyoruz deneyip stok yapmak en güzeli😊Ben bi paket alip deneyip öyle stoklarim

Günaydıınn canlarım 🤗
Ay uyku mu o da ne? 😃😃 Yenidoğan bir paket var evde onu denicem sonra bakarız 😃
Günaydin kizlar ☀️💫 Nasılsınız bugün gününüz nasıl geciyor 💫☀️
İyi olmasın diliyorum, günaydınnn🌸
Kızlar birazdan kontrolüm var 🥰 kızımı bayadır yüzünü göremiyorum umarım bu kez güzel bir usg verir ve herşey yolundadır inşallah
İnşallah her şey yolundadır bebişin de sağlıklıdır. İnanır mısın ben hiç görmedim kızımı hatta siyah beyaz ultrasonla bile en son minicikken görmüştüm 🙄 çocuk bana sürpriz olcak 😃 bir de geçen hafta böyle elini emer gibi gördüm bu 😃 başka sorunlarla ilgilenmektenten çocuğumun suratına bakamıyorum nfjffj

Ay uyku mu o da ne? 😃😃 Yenidoğan bir paket var evde onu denicem sonra bakarız 😃

İyi olmasın diliyorum, günaydınnn🌸

İnşallah her şey yolundadır bebişin de sağlıklıdır. İnanır mısın ben hiç görmedim kızımı hatta siyah beyaz ultrasonla bile en son minicikken görmüştüm 🙄 çocuk bana sürpriz olcak 😃 bir de geçen hafta böyle elini emer gibi gördüm bu 😃 başka sorunlarla ilgilenmektenten çocuğumun suratına bakamıyorum nfjffj
Ahh canım benim inanırım senin aklın bambaşka yerlerde .. ama zaten aşkım artık görünmüyorlar ya büyüdükçe usg net göremiyor. Benimde en son 2 ay önceden usg fotosu var 😂

Ahh canım benim inanırım senin aklın bambaşka yerlerde .. ama zaten aşkım artık görünmüyorlar ya büyüdükçe usg net göremiyor. Benimde en son 2 ay önceden usg fotosu var 😂
Hiç yok bende renkli menkli😃 olsun az kaldı zatenn doğsun doya doya bakayım yüzüneı🤤

Günaydıınn canlarım 🤗
Maksimum 3 saat uyuyup uyandım önce denize sonra köpeğimle 1 saat uzun yürüyüşe sonrasında da işe geldim çalışıyorum 😂 Dipçiiiiik gibiyim maşallah 😂😂

Yenidoğan bezi 1 paket aldım sleepy natural. Pişik mi yapar, yapmaz mı bilemediğim için bez stoğu yapmadım. Deneyerek bakacağız.

Back
X