Canim bende epudral normal dogum yaptim super rahatti normal dogum super zatende agrisiz hele dahada super oldu lavmandan da hic korkma ya cok basit bi islem ucu hafif sivri bi sisyi makttan iceri sıkıyolar solugu wcde aliyon :) celen bu sondayi her dogum yapana yapiliyomu len banada yapildimi acep ben niye bilmìm ben zaten ne halt yediler hic bilmiyom dikis atarlerken uykum geldiydi zor tuttum kendimi uyumayim diye
hayırlısıylan bebeciğini kucağına alırsın inşallah, yavrum bunlar öyle isteğe göre olmuyo ki, sen normel istersin, çatın müsait diildir dr sezeryan yapalım der, bana kalırsa sen bunları druna sor, epidurali tavsiye ediyolar, ben genel anesteziyle sezeryan oldum, olma nedenim de şu, dr 8 yıllık evlisin bebeğini riske atmayalım, infertilite tedavisi görmüşsün biz bu şekilde olan hastalarımıza direkt sezeryan tavsiye ediyoruz dedi, ben de riske atamadım o yüzden sezeryan oldum, yoksa gnlüm normalden yanaydı
Ayy hacerde oyle celenim yarim saat uyutmya cabaliyon 10dk uyuyo bi geliyom besigin icine dikilmis bi gun dusecek ama ne zaman icindeki sungeri bile cikarttim cukur olsun diye ayy hele su ustune dusmeleri tam bi cinnet gecirtmelik bak simdi aklima geldi meran aradi onla konustuk kayseriye gelmisler tamer rahatsizlanmis hava degisikligi galiba yavruyu acile goturmusler fitil vermis dr gaz demis meran da diyodu buraya gelince ustume dustu 2 gundur sinir oldum simdi sizi anliyorum diye ben yakinda kafayi yerim herhalde pesimi birakmiyo izdirap oluyo ay bide memeye dustu gece sabaha kadar emerek uyuyum diyo agzindan alinca agliyo ya uclari artik sizliyo icinde sut mut bisey yok meme namina bisey kalmadi sacede deri kuruttu sipacan
Bende tedaviyle hamile kaldımkafamçokkarıştı
Ama klomen ile oda bi sezeryan sebebi deilmiş esasında ama yinede riske atmamak gerek dio dr.zaten bişeler anlattı ama bizzat yaşayanlardan dinlemek başka bişi canım kaydirigubbakcemile3
ya canım ben iyiki de sezeryan olmuşum diyorum, bebeğimin kordonu boynuna dolanmışmış, bir de doğumda 6 tane myom temizlediler benden, hayırlısını dile allahtan, bende çok korkuyodum sezeryandan ama hakkımızda bu hayırlısıydı, nne kadar acı da çekmiş olsam iyikide sezeryan olmuş diyorum, ama pişman olduğum tek nokta genel anestezi almam, keşke epidural alsaydım diyorum şimdi, aslında epidural istemiştim, arkadaşım beni kandırdı, kızım ameliyatın ortasında korkarsın tansiynun fırlar bişey olur dedi, o yüzden caydım, aslında cesaret iğnesi filan yapıyolarmış duyduğuma göre, 2.ye inşallah epidural olcam, hatta spinal daha iyi diyolar, o zaman gelsin de bi araştırmaya girişecem, beebeğimin ilk çığlıklarını doğumunu gremedim bari ikincisini görim, içimde ukte kaldı :gitme:
Evet canim bi gece kaldim hastanede
manyak yaaaaa :roflol:Canim bende epudral normal dogum yaptim super rahatti normal dogum super zatende agrisiz hele dahada super oldu lavmandan da hic korkma ya cok basit bi islem ucu hafif sivri bi sisyi makttan iceri sıkıyolar solugu wcde aliyon :) celen bu sondayi her dogum yapana yapiliyomu len banada yapildimi acep ben niye bilmìm ben zaten ne halt yediler hic bilmiyom dikis atarlerken uykum geldiydi zor tuttum kendimi uyumayim diye
peeeeyyy herbişeye acımıo demiş karııı :bbo: valla hepside acıo tek sezeryan acımıo lülülülülülüaman aynı şeyleri bende düşünüyom leloşum, benim hödük de çıkarkene nişanlıykene mıçımın dibinden ayrılmıyodu kuyruk gibi, tabi o zamanlarda elini tutmak için çabalıyo, göz göze gelebilmek için o kadar kişinin bakışlarının arasından bin takla atıp da sana bakıyo, haliyle kıymetli oluyon, evlindikten sonra karılarının tapusunu aldıklarını çantada keklik olduğunu düşünüyolar, :mymeka:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canları sıkılmıştır netsinler, yavrum bizim burda kına gecesi karışık olur, oğlan tarafı eşini dostunu toplar kız evine götürür, orda hep birlikte oynanır filan, damat da gelir, orkestra gelinle damadı çağırır, ilk dansı onlar ederler, aman işte düğünün provası gibi bişi, tek farkı kına yakıyoz, bi de takı merasimi olmaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız ne geörümceliği ayol, kardeşimin arkasından atıp tutuyolar, kardeşimi korudum, ne konuşmayacam vallaha dağıtcektim orayı, içip içip kudurmuşlar :mymeka: yok yavrum yabancılar içse sorun değil, o göstermem meselesi de kızın gözünü korkutmak için, yoksa yapmaz kardeşim öyle, allah korkusu olan biri, ama tembihlemiş kimse içmesin diye, babası kardeşi dahil içmişler, hadi yabancılara söz geçiremez anasına danasınadamı bişiy demedi bu
ülen yavrum ben geline bişi demedimki, niye ben kötü olcakmışım, kardeşimi savundum, ha öyle de kötü diceklerse çok da tın valla, benim ne yaptığımı herkes gördü orda, valla bilmiyom, ben kötü olacam diyoz da gelin hanımlar bugün el öpmeye gelmişler annemlere, hanfendi mıçını kaldırıp da bi çay koymamış ocağa, bizde gelin çayı olur, gelin el öpmeye gelince bi çay koyar herkes onun elinden çay içer, en son annemin dayısının hanımı ben bi kahve yapayım demiş, taş hatuna gelince mecburen kalkmış ben yapayım diye, çay kahve lafı edilmese öyle oturcaktı herhalde, bende evlendim bende gelin oldum, ben kaynanamın evinde gerdeğe girdim, hala daha sinir olurum, ertesi sabah 8 de bastılar evi, kalktım kahvaltı hazırladım herkese, hani sadece bizim tarafın adeti desek değil, benim eşim afyonlu, eltim gelin kahvaltısı hazırla bakam bize dediydi, elinden bi kahvaltı edek dediydi, gelin de afyonlu, demekki bu adet onlarda da var, valla günahını almayım da ben kötü niyet seziyorum olayda, annemin canı çok yangın, kadın böh desen ağlayacak, ben durduruyom, boşver üzülme onlar da alışırlar filan diye, onlar da doycekler birbirlerine de neyse artık :umursamaz:
öyle tabi, takmıyom ben zaten, annem takıyo, kadının gücüne gitti bazı şeyler, öyleyken bile varsınlar evime gelmesinler kendi geçimleri iyi olsun diyo garibim
ülen sizin doğurmanıza daha var, ekimde doğurieceyniz, neyin vakti geldi yav kafamçokkarıştı
:roflol::roflol: anaaaaaaa bak ben bunu kendi görümcem içün düşünebilirim, ya şaka bi yana anacm ben hiç görümcelik yapmadım ya, bak evime geldiler bir iki defa, annemle biz hizmet ettik hatuna, hatun mıçını kaldırıp da bi çay bile dağıtmadı, ben gibi görümceye, anam gibi kaynanaya kurban olsun, benim bi arkadaşım var işyerinden, kardeşimle aynı gün evlendiler, kızın cuma günü kına gecesi var, perşembe akşamından beni aradı, kaynım gelcek erzurumdan dedi, onlara son kez bi jest yapmak istiyorum dedi, ben tepsi böreği yapsam fırınında pişiriiverirmisin dedi, kızdaki düşünceye bakarmısın, kızın akşama kına gecesi var, sabahtan börek pişirtmeye geldi, annesi babası ilçede oturuyolar, milletin kahvaltısını yaptırıp ordan ilçeye gidcek, bunun kıyafeti var kuaförü var, bi sürü vakit alcak işleri var, o kadar karışıklığın arasında bile bunu düşündü mesela, biz daha hizmet ediyoz hatuna, ynie de ses etmiyoz, ben hala ses etmemeye kararlıyım da damadıma basmasalar bari, ne yaparım bilmiyom o zaman kaydirigubbakcemile3
hayırlısıylan bebeciğini kucağına alırsın inşallah, yavrum bunlar öyle isteğe göre olmuyo ki, sen normel istersin, çatın müsait diildir dr sezeryan yapalım der, bana kalırsa sen bunları druna sor, epidurali tavsiye ediyolar, ben genel anesteziyle sezeryan oldum, olma nedenim de şu, dr 8 yıllık evlisin bebeğini riske atmayalım, infertilite tedavisi görmüşsün biz bu şekilde olan hastalarımıza direkt sezeryan tavsiye ediyoruz dedi, ben de riske atamadım o yüzden sezeryan oldum, yoksa gnlüm normalden yanaydı
ülen zaten kavga çıkmış aşağıda, ondan söyleniyomuş millet, ben kız evine çocuğu almaya gittiydim, o ara halası olcek uyuz da arkasından atıp tutuyo, ezdirecemmi len kardeşimi :mymeka: bu herifin hödüklüğü de beni kanser edicek bi gün yaaa, bi gün manisadan toplucanız beni dedim, benim kafada azık kırıklık da var zaten dimi :roflol::roflol:
hedi len sonda bende hiç acımadı, hemşire bana kendini sıkma sıkarsan acır dedi, sadece azcık yanma hissetceksin dedi, dediği gibi de öyle oldu, hafif bi yanma oldu, sonra da çişim geliyomuş gibi oldu, hiç öyle acı falan olmadı, senin hemşire becerememiştir bence
yavrum lavman acı vermiyo bi kere, popona bi sıvı veriyolar, o şekilde bekleyebildiğin kadar bekliyosun, zaten anında tuvalet ihtiyacı hissediyosun hurraaa tuvalete koşuyosun kaydirigubbakcemile3 tabi eğer sezeryan olursan geceden hiçbişey yemicyen için bağırsaklarında pek bişey olmayabilir, ben sadece gaz çıkartmıştım, sonda da biraz önce dediğim gibi acımadı bende, hemşirenin becerisiyle alakası olduğunu düşünüyorum, bende çok korkmuştum ama hemşire bana anlatıldığı gibi olmadığını söylemişti, gerçekten de acı falan hissetmedim, ne takarken ne çıkartırken, mecburi sezeryan da şöyle bişiy, mesela senin durumun normal doğuma müsait, gününü bekliyosun, doğuma girdin ama bi türlü açılma olmuyo, ne bilim işte dğuramıyosun, o zaman acil sezeryana alıyolar, yada sen müsait olsan da bebeğin durumu müsait olmayabiliyo, plesentası önde olabiliyo, bebek iri olabiliyo, bu durumda da mecburi sezeryan yapıyolar, ama hiçbir sorun yok, herşey müsait, bebek normal yolla doğabilecek kiloda, bebeğin eşi uygun yerde, senin çatın müsait, ama sen yok ben sezeryan isterim diyosun, o zamanda isteğe bağlı oluo, kapiş sengözlerimebaksanab
bak oğlan doğurmak bu yönden iyi, oğlan çocukları kız çocuklarına göre azık daha soğuk oluyomuş ya, benimki sadece uykudan yeni kalktığı zaman beni istiyo, diğer zamanlar yerde emekliyo, ben mutfağa gittiysem peişmden geliyo, eğer beni m odada olmadığımı farketmediyse kendi kendine oynuo, o yönden rahat, sabahtan 1-2 saat arası uyuyoz, öğle sonu da yine 1-2 saat, gece uykusu da akşam 9-10 gibi yatıyo, sabah 7-7,30 gibi kalkıyo
ben izmirde doğurdum istanbula tasındım sonra :gitme:Evet hayırlısı inş.:CüvCüv:
Sen de İst.Nerde doğum yaptın ?
aynen leylosum cemrede ööle :çok üzgünüm: varsa yoka meme meme meme meme memeeeeeeeeeeeeee delikafadulden laelaelaelaelaeAyy hacerde oyle celenim yarim saat uyutmya cabaliyon 10dk uyuyo bi geliyom besigin icine dikilmis bi gun dusecek ama ne zaman icindeki sungeri bile cikarttim cukur olsun diye ayy hele su ustune dusmeleri tam bi cinnet gecirtmelik bak simdi aklima geldi meran aradi onla konustuk kayseriye gelmisler tamer rahatsizlanmis hava degisikligi galiba yavruyu acile goturmusler fitil vermis dr gaz demis meran da diyodu buraya gelince ustume dustu 2 gundur sinir oldum simdi sizi anliyorum diye ben yakinda kafayi yerim herhalde pesimi birakmiyo izdirap oluyo ay bide memeye dustu gece sabaha kadar emerek uyuyum diyo agzindan alinca agliyo ya uclari artik sizliyo icinde sut mut bisey yok meme namina bisey kalmadi sacede deri kuruttu sipacan
Sezeryan sonrasında eve çıkınca çok sürüyomu o acılar :gitme:
Ya ne bilim ikisindende korkmuorum aslına bakarsan kaydirigubbakcemile3
Hayırlısını versin Allah dediğin gibi..Tutmim ben seni gidiyosun iyi geceler arkadaşım.kaydirigubbakcemile5
Ya bide ben bişe sorcam
Hani böle fazla bişe alma çok hediye geliyo diyoya herkes,cidden geliyomu kaydirigubbakcemile3
Sonra millete güvenip ortada kalmayalım kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı
evet cok gelio ama hep buyuk.mutlaka kucuk takım al.bana kızdılar cok kucuk almıssın die ama gelenlerin iç.inde hiç 0+3 aylık yoktu lülülülülülü ben baya kullandım o minikleri.şimdi bakıorumda nasılda kucukmus sıpacanım opuyorumnanaktanYa bide ben bişe sorcam
Hani böle fazla bişe alma çok hediye geliyo diyoya herkes,cidden geliyomu kaydirigubbakcemile3
Sonra millete güvenip ortada kalmayalım kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı
Valla canim bize dolu hediye geldi ama esim hic birini begenmedi esim kiyatet satiyo ve kaliteden anliyo malesef hic birini giydirmedik zaten dukkandan herseyi geliyo yani bizde durum biraz farkli ama sen yeni dogdugunda giyebilecegini al zibini felan bolca cok sık degisiliyo kusuyo felan zaten gelenler hep buyuk oluyo o yuzden
evet cok gelio ama hep buyuk.mutlaka kucuk takım al.bana kızdılar cok kucuk almıssın die ama gelenlerin iç.inde hiç 0+3 aylık yoktu lülülülülülü ben baya kullandım o minikleri.şimdi bakıorumda nasılda kucukmus sıpacanım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?