2008 Ekim Anneleri

leloş benim bildğim sondayı sezeryan a girerkene takıyolar, ameliyat oluyon ya, vcye kalkma gibi bi lüksün olmuyo mecburen, ama normal doğumda vcye kalkabiliyon, bir de o sondayı sezeryandan sonra vücuttan ne kadar sıvı atıldığını takip için takıyolarmış diye duyduydum

Ayy hacerde oyle celenim yarim saat uyutmya cabaliyon 10dk uyuyo bi geliyom besigin icine dikilmis bi gun dusecek ama ne zaman icindeki sungeri bile cikarttim cukur olsun diye ayy hele su ustune dusmeleri tam bi cinnet gecirtmelik bak simdi aklima geldi meran aradi onla konustuk kayseriye gelmisler tamer rahatsizlanmis hava degisikligi galiba yavruyu acile goturmusler fitil vermis dr gaz demis meran da diyodu buraya gelince ustume dustu 2 gundur sinir oldum simdi sizi anliyorum diye ben yakinda kafayi yerim herhalde pesimi birakmiyo izdirap oluyo ay bide memeye dustu gece sabaha kadar emerek uyuyum diyo agzindan alinca agliyo ya uclari artik sizliyo icinde sut mut bisey yok meme namina bisey kalmadi sacede deri kuruttu sipacan

neyse ben gidiyom hatunlar, bi arkadaşım var, onun erkek kardeşi evlenmişti, hanımı da hamileydi, 10-15 gün önce doğurmuş, bebek mevlüdü yapceklermiş, ona davet etmişlerdi, sabahtan sıcaklar bastırmadan giderim, bu demek oluo ki erken kalkıciym:umursamaz:, hayde ben gittim, topunuzu öptüm:jeyyar: beni özlemeyin anacım baaaaaaaayyyy kaydirigubbakcemile3

Bende tedaviyle hamile kaldımkafamçokkarıştı
Ama klomen ile oda bi sezeryan sebebi deilmiş esasında ama yinede riske atmamak gerek dio dr.zaten bişeler anlattı ama bizzat yaşayanlardan dinlemek başka bişi canım kaydirigubbakcemile3

hadi hadi sende hala iş var, artiz gibi karısın kaydirigubbakcemile3 zaten merana tembihledim seni mıncıkleycek benim adıma :roflol::roflol:

ya canım ben iyiki de sezeryan olmuşum diyorum, bebeğimin kordonu boynuna dolanmışmış, bir de doğumda 6 tane myom temizlediler benden, hayırlısını dile allahtan, bende çok korkuyodum sezeryandan ama hakkımızda bu hayırlısıydı, nne kadar acı da çekmiş olsam iyikide sezeryan olmuş diyorum, ama pişman olduğum tek nokta genel anestezi almam, keşke epidural alsaydım diyorum şimdi, aslında epidural istemiştim, arkadaşım beni kandırdı, kızım ameliyatın ortasında korkarsın tansiynun fırlar bişey olur dedi, o yüzden caydım, aslında cesaret iğnesi filan yapıyolarmış duyduğuma göre, 2.ye inşallah epidural olcam, hatta spinal daha iyi diyolar, o zaman gelsin de bi araştırmaya girişecem, beebeğimin ilk çığlıklarını doğumunu gremedim bari ikincisini görim, içimde ukte kaldı :gitme:

Sezeryan sonrasında eve çıkınca çok sürüyomu o acılar :gitme:
Ya ne bilim ikisindende korkmuorum aslına bakarsan kaydirigubbakcemile3
Hayırlısını versin Allah dediğin gibi..Tutmim ben seni gidiyosun iyi geceler arkadaşım.kaydirigubbakcemile5

amanın bi bakıp yatayım dedim herkes gelmişş.
kızlar size söylemediydim beni geçen hafta kene ıssırdıydı hemde evin içinde 10 gündür korkudan kafayı yiyecektim.10 gün takip ediyorsun kan tahlili falan verdim Allah a bin şükür bişey olmadı.aman dikkat edin bağa bahçeye falan giderseniz mutlaka kontrol edin kendiinizi bebelerinizi

manyak yaaaaa :roflol:
peeeeyyy herbişeye acımıo demiş karııı :bbo: valla hepside acıo tek sezeryan acımıo lülülülülülü
Evet hayırlısı inş.:CüvCüv:
Sen de İst.Nerde doğum yaptın ?
ben izmirde doğurdum istanbula tasındım sonra :gitme:
aynen leylosum cemrede ööle :çok üzgünüm: varsa yoka meme meme meme meme memeeeeeeeeeeeeee delikafadulden laelaelaelaelae
demek tamercik hastalanmıs:çok üzgünüm: gecmiş olun yaaa :çok üzgünüm:

yok anam hiç acımıo korkma :teselli: ben doğumdan itibaren kızımın bezinden tut üst deiştirmesine kadar kimsye yaptırmadım.dğşğn o kadar rahat :hooray:

Ya bide ben bişe sorcam
Hani böle fazla bişe alma çok hediye geliyo diyoya herkes,cidden geliyomu kaydirigubbakcemile3
Sonra millete güvenip ortada kalmayalım kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

Valla canim bize dolu hediye geldi ama esim hic birini begenmedi esim kiyatet satiyo ve kaliteden anliyo malesef hic birini giydirmedik zaten dukkandan herseyi geliyo yani bizde durum biraz farkli ama sen yeni dogdugunda giyebilecegini al zibini felan bolca cok sık degisiliyo kusuyo felan zaten gelenler hep buyuk oluyo o yuzden

Ya bide ben bişe sorcam
Hani böle fazla bişe alma çok hediye geliyo diyoya herkes,cidden geliyomu kaydirigubbakcemile3
Sonra millete güvenip ortada kalmayalım kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı
evet cok gelio ama hep buyuk.mutlaka kucuk takım al.bana kızdılar cok kucuk almıssın die ama gelenlerin iç.inde hiç 0+3 aylık yoktu lülülülülülü ben baya kullandım o minikleri.şimdi bakıorumda nasılda kucukmus sıpacanım opuyorumnanaktan

kayserili hatunlarda geldi ne zaman bulusak yavv bu tamer ne sansli haa sipaa her bulsumada kizlar geliyo cemre eylul elayla bulustu hacerle feyzaylada bulusacak vay capkin vay

kesinlikle zıbın alma.cok kullanıssız.cocuun beli acılıo.bol bol alttan cıtcıtlı al

meraaaaannnnnn cok gecmiş olsun leeeeennnnnnn ((( noldunuuuzzzz ((

Ay demi ne kucuklerdi gecen baktimda zibinlarin icinde koyboluyodu kolunu ikikat katliiyodukk minnacik simdi dana oldular

merhaba kızlarrr ve sonunda kayserideyimm :lepi:

amaa 2 günn bi felakettiii kii sormayınn yaa :çok üzgünüm: ilk gece tamer kesintisiz 4 saat ağladı ama neler yaptırdık masajdı duştu çaydıı sıcak su torbası falann en sonunda anneme dedim anne bu çocuğa bi şey oldu durmuor hadi azcık arabayla dolaştıralım neyse yarım saat kadar da arabayla dolaştık ki normalde uyur arabada..baktık susacağı yok doğru acilee ama nasıl ağlıyorr tarif edemem bana yapıştı kimseye gitmiyor doğdu doğalı bu kadar ağlamamıştıı :çok üzgünüm: neyse doktor muayene etti görünürde bişe yok dedi gaz olabilir die bi fitil verdi 1 saat kadar orda kaldık sonra eve geldik içini çeke çekee uyuduu ama ben mahfoldumm herkesii yabancıladı şokk oldumm şokk :1shok: 2 gün böyle geçti bugün çok şükür iyiyiz kendisi uyudu yine yabancılaması da geçti çok şükür rahat bi nefes aldımm acaip daralmıştımm :çok üzgünüm:
geldiğimiz gün annemin okul arkadaşlarıyla günü vardı kadınlar çok sevdi aman nazar değer bu çocuğa dışarı çıkarmayın deyip durdular Çok üzgünüm çoook bende nazar değmez lafını bile etmem demiştim..hatta annem eşşek kadar bi nazar boncuğu takmış çıkardım bide anneme kızdımm :çok üzgünüm: annem yengem komşular şimdi nazar değdii çocuğa deyip duruyorlarr off sinirlerimm hopluyoo yaa Çok üzgünüm çoook herşeyii nazara bağlayan insanlara sinir oluyoruummmm yaaa Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…