2008 Ekim Anneleri

yok anam hiç acımıo korkma ben doğumdan itibaren kızımın bezinden tut üst deiştirmesine kadar kimsye yaptırmadım.dğşğn o kadar rahat

heh bende onu düşünüyorum iştee kaydirigubbakcemile3

Şanslıymış seninki :lepi:

evet cok gelio ama hep buyuk.mutlaka kucuk takım al.bana kızdılar cok kucuk almıssın die ama gelenlerin iç.inde hiç 0+3 aylık yoktu ben baya kullandım o minikleri.şimdi bakıorumda nasılda kucukmus sıpacanım

Evet bende işde çk büyük şeyler almak istemiyorum işde,ufak alıyorm hep kafamçokkarıştı

kayserili hatunlarda geldi ne zaman bulusak yavv bu tamer ne sansli haa sipaa her bulsumada kizlar geliyo cemre eylul elayla bulustu hacerle feyzaylada bulusacak vay capkin vay

bu hafta sonu buluşabiliz :lepi:
walla tamerin kız arkadaşları çoğunlukta cemre eylül ela şimdide hacer ve feyza kaydirigubbakcemile3 öpcezz sizi öpceeezzz lülülülülülü

meraaaaannnnnn cok gecmiş olsun leeeeennnnnnn ((( noldunuuuzzzz ((

sğll celenim :çok üzgünüm: senii çokk iyi anladımm leylayıdaa zormuşş kuzum yaa üstüne yapışıkk bi bebekle dolaşmakk :çok üzgünüm: walla çok sevsektee zorr çok zorr :çok üzgünüm:

Nihal konussana kizz gorumce gorunmez daglarin arkasina gelesice hee ne guldum bu lafa yarin gorunmece diyecem anlamaz hiiih der kesin

Merancim tekrar gecmis olsun canim bol bol dua okuyun faydasi olur ins geceyi rahat gecirirsiniz

hayatım o gün o kadar çok okudular kii anlatamam sana..hatta kim kucağına alsa hemen nazar duası okuduu :çok üzgünüm:

yarında inş.akika kurbanlarından birisini kescez :Saruboceq:

Cok gicik bisey yaa hemde kucagimdan hic inmek istemiyo onune oyuncagini dokuyom mutfaga gidiyom aninda arkamda bitiyo bide bacagima sariliyo yaa gecen de geldi tuutu bacamgimdan kalkti oyle dikiyo bi gorseniz yuruycem yuruyemiyom da bide en sasirdigim sey simdi yurutecine koyuyom ben nereye bu oraya mutfakta arkasi donukken sessizce cikip banyoya gidiyom nasil haberin oluyo gittigmden ve benim banyoya gittigmi nerden biliyon aninda geliyo ya bak bonya ya gelmek yerine salona yatak odasina felan bakmiyo diyelimki bu odada ben mutfaga gectim buna gorunmeden benim nereye gittigimi beni gormeden biliyo kokumu yayiyom nedir cok sasriyom

leyla gelir gelmez hemen caddeye gittim :lepi: arkadaşım var demiştim ya hani caddede onun yanına gittik eşimle tanıştırdım onu sonra biraz dolaştık caddede ama benim eşim sinir olduu :çok üzgünüm: burda olsaydık asla antalyada ki kadar rahat yaşayamazdın dedii hoş ben onun için bi ton surat yaptım adama ama adam haksız sayılmazz ben ne yapayımm :çok üzgünüm: kayseride kadın olmakk çok zor çokk Çok üzgünüm çoook

evet yaa zormuşş zorr walla :çok üzgünüm:

Allaj kabul etsin kurbaninizi canim

amin canım :Saruboceq:

evet yaa dogru soyluyon baska sehirde yasamdim bilmiyorum ama bura zor yani hodugum yaptigi hoduklukleri biliyonuz oda etrafina ayak uyduruyo iste kendine beni koruyup kolluyo kiskanclik demiyorum artik bencillige dondu cunku

evet yaa dogru soyluyon baska sehirde yasamdim bilmiyorum ama bura zor yani hodugum yaptigi hoduklukleri biliyonuz oda etrafina ayak uyduruyo iste kendine beni koruyup kolluyo kiskanclik demiyorum artik bencillige dondu cunku

yanii leylaa bazen haksız sayılmaz ama insanında bi nefes almaya ihtiyacı var azcık insan yalnız yürümek ister bi kahve içmek ister ne bilim yani bunlar ihtiyaç bence...şimdi ben antalyada akşam canım sıkıldı diyelim eşim der hadi sen git bi kahve iç yada biraz sahile git dolaş die gerçektende giderim deşarj olmuş bi şekilde eve gelirim sorunsuz kim kime dum duma hesabı..ama burasıı iyicee kötü olmuşş mahalle baskısı denen şeyi sonuna kadar hissediyorumm burda :çok üzgünüm: kayseri bu kadar değildii kötüye gitmiş iyicee nolcak bilmiyorumm çok üzücüü Allah sonumuzu hayır etsinn :Saruboceq:

Meran gayseri degismis demi nasil buldun

evet görüntü değişmiş baya güzel temiz meydana gittik hatta orda cafe varmış galiba ama sadece turladık ordan erkilete gittik birazda orda dolaştık taşını toprağını suyunu her zamanki gibii seviorum keşke herşey böyle güzell olsaydıı

Burda o yok iste ben aksam sikilacam da su parka tek basima gezmeye cikicam mumkun mu etraf icin mumkun olmadigindan esimde gondermez iste simdi sen o normal (erkek) arkadasinla gezssen caddede esin yaninda degilken annenlerin komsusu gorse hemen yanlis anlasilir ve herkes sen daha eve gelmedn seni konusur bu boyle bizim apartmanda bi kiz vardi boyle erkek arkadasiyla bi kac kisi gordu kizin adi o....u ya cikti kiza dunurcu geliyo binaya soruyo nasil bi kiaz diye aman uzak git zillinin onde gideni karamiyolar hemen

günaydın millet yine ben yokken kıllatmışınız peh!! kaçırdım ben 3-4 günlüğüne yokum görümcemler filan hep birlikte köye gidioz..3 görümce eşleri çocukları kayınwaldem kayınpeder kaynım we bizkafamçokkarıştı ne halt edcez bilmiom walla umarım güzel geçer..

tamer paşama geçmiş olsun.kaydirigubbakcemile3bende herşeyi nazara bağlayanlara sinir olurum kayınwaldem çok yapar.. nazara inanırım ama abartmamak gerek..

cemremde anasıyla keyif yapıo oohh sefanız olsun..güzelim hawalar çok sıcak uyumaması normal..öptüm ikinizide..opuyorumnanaktan

iboşum takma kafana adı üstünde hödük işte boşweeeerrr......her düğünde illaki olur böle şeyler ama geline üzüldüm kötü olmuştur..bide dedin ya biz hizmet edioz die daha alışamamıştır çekiniodur zamanla oda sizden biri gibi olur merak etme..Allah hayırlı geçim wersin..

aklımda kalanlar bunlar şimdilik..herkes kendine ve bebişine iyi baksın..Allaha emanet olun...
heh bişi daha o sonda denen şey çok iğrenç ve çok acı werio..doğum sancısı daha hafif kalır yanında:a015::a015::a015:

Gunaydinn kizlarr gece nasil karnim agridi ya uf dogum yaptim hala adet olunca sancim oluyo bi gece bide sabah ilac aldim oyle duruyom ayakta sabaha karsi uymusum esim kalkmis kahvalti felan yapmis hic haberim yok sonra ise giderken geldi yanima kapi sesine bi uyandim hacer uyanmis besigin icinde ayaga kalmis oyle dikilmis bana bakiyo anam ne zaman uyandin ne zaman kalktin allahtan dun icindeki sungeri felan cikarttim besigi iyce cukurlastirdim yoksa tepsi ustune duserdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…