2008 Ekim Anneleri

sağol canım cümlemizin evladını rabbim korusun inşallah.giray suyu çok seviyor küvettende çıkmak istemiyorkaydirigubbakcemile3

canım benim her düğünde olur böyle şeyler takma kafana allah kardeşinin ağzının tadını bozmasın yeterki güle güle geçimler nasip etsin allah.:Saruboceq:

İyi geceler 2008in cici anneleri..
Tecrübelerinizden bilgi edinmek için sanırım vakit geldi artık =)
Umarım herks iyidir ve buralarda birileri vardır şuan topici okuyan =)

abbbbooooooooooooowwwwwwwwwwww iboşş yaman görümceymişsin vesselam:roflol:
kız görümce görünmez dağların arkasına gidesice derler bizim oralardakaydirigubbakcemile3
kuzum benim sıkmasaydın o tatlı canını düğün esnasında herkes zaten fazlasıyla gergin olur o yüzden illa olur bu tür olaylar.Rabiim kardeşini ve eşini mesut bahtiyar etsin inşaallah:Saruboceq:

aaaaaaaaa bugun yaman im 9 aylik olmus.
damak bembeyaz oldu ama hala disimiz cikmadi.....gecen gunu biri eger cok zorlanir cikartamazsa damagi ciziyorlar dedi.insallah oyle bisey yasamayiz.
nice 9 aylara 9 yıllara yaman bey opuyorumnanaktan sağlıkla mutlulukla büyü emi :asigim:
bizdede daha tık yok yaaaa :gitme: hiç sıkıntııda yok :sm_confused:
bence kardeşinin en önemli gününde daha sabırlı daha toleranslı olmalıydın lmaz: bostan yere bence tartısma olmus kalp kırılmıs.heleki gelinin durumu :umursamaz: kendimi koydum onun yerine cok üzülür ama bi yandanda ortalığı kaldırırdım Çok üzgünüm çoook
hödüğün için bişi diyemiycem klasik hödüklüğünü yapmıs :mymeka: ha bakıver dimi cocuğa karı mesgul yok anam rahatı bozuldu :mymeka:
kesinlikle katılıyorum leylusum.bende cok özlüyorum o flört evrelerini ve evliliğin ilk yıllarını :çok üzgünüm: ellerimiz birbirinden ayrılmazdı sokakta yürürken tv seyrederken..şimdi o bi koltukta ben bi koltukta :gitme:
puhahahahaaa cok ii yaaaaaa :roflol: bende cok yaparım ööle :dance: eğer canım cok oynamak istiosa girerim kalabalığa yanımdada biri varsa tabi yoksa sap gibi oynamam lülülülülülü
sağol canım tşk ederiz.ben 38 yaşındayım canım benim yani topiğin en yaşlısıyımyerimseniben
he bide olcayım var yanlıs hatırlamıosam o da 38-39 du :1hug:
zeynepcim buarada oğlusuna bayıldım nasılda yakısıklı olmus :asigim: allahım bütün kötülüklerden koruun paşamı Şeniz
muhahahahaaaaaaa :roflol: ayyyyyy cok güldüm allah iiliğini versin emi nihal karısı :roflol:

Aminnnn :CüvCüv:
Ya benim kafama takılan bi sürü şey var
Ufak ufak yanıt bulmak istiyorum artık.
Önce şunu sorayım nasıl doğum yaptınız?
Normal-SEzeryan Epidual filan ?a.s.

hoşgeldiiiiiiiinnnnn :1hug: hayırlısı olsun canım.allahım sağsalim kucağınıza almayı naip etysin?kısmetse ne zaman doğum?cinsiyeti ne?
ben epidural sezeryan oldum.10 tane bööle doğururmusun deseler kesinlikle evet derim.cok rahat acısız bir operasyon..üstelik bebeğininle gözgöze bile gelebiliosun :asigim: (o anı ömrümce unutamam :asigim: ) ha sonda işin içine girince asla doğurmam diyorum :1no2: yok bööle bişi yaaaaa :1no2: :sinifsinif:

Mrb.Arkadaşım..Hoş bulduk.
Bu zamana kadr hep Ekim 29 dendi ama son ayrıntılı usg.de 1 kasım dediler=)
Ekim kasım arası gidip geliyoruz..
Kısmetse oğlumuz olucakmış.Ben normal istiyorum hep ama kısmet tabi zaten sezeryan olucaksamda epidural sezeryan tercih ederim dediğin gibi.Ama işde korktuğum şeyler sonda bide lgman mı ne diolarya o :bbo:benneyaptımki:
NE zmn belli oluyo tam olarak.Birde benim kafama takılan şey,bi mecburi sezeryan bide isteğe bağlı sezeryan die bişe varya mesela ben normal istiyorum ama muayne sonuçlarına göre sezeryan olamam bu mecburi sezeryanmı oluyo :uhm:

ya kızlar cemrenin gündüz uykusu nerdeyse hiç kalmadı ((( uyutuyorum deli gibi uykusu var ama en fazla15 dk..o da en fazla..dlei olucam.hiç rahat vermio artık.sürekli benmle kucağımda olmak istio((

aman sağsalim doğsun paşamızda ister kasım ister ekim opuyorumnanaktan
yanlız bu kırmızılı yaptığım yeri anlayamadım?
benm mecburen sezeryan oldu.hem kızım ters kaldı hem kan sulandırıcı iğne kullanıyordum.
lağman olayına gelince bende cok tırdtım ondan.ama doktorum ona gerek yok dedi.hem sööleyebiliosun istemiyorum die o zaman yapmayabiliyorlar.
birde sana tavsiyem doğumdan sonra evde kaynattığın kuru kayısıyı robottan gecir sekerle bir daha kaynat ve onu iç.günde bir bardak.wc orunu yamazsın yerimseniben

kaydirigubbakcemile3Muayne sonuçlarına göre normal olamam dicekdim(mesela bebek biraz tombiş yada çatı darlığı gibi sebeplerden) bu mecburi sezeryanmı oluyo,yksa normal doğum diye girip bekletilip olamıyosa sezeryana alınıncamı sadece mecburi sezeryan oluyo :bbo:
Evde yapılan kayısı suyunu çok kişiden duydm mutlaka faydalı oluyordur teşekkürler önerim için a.s.

yes hpesi mecburi sezeryan oluo yerimseniben sen normal mi istiosun :bbo:

Canim bende epudral normal dogum yaptim super rahatti normal dogum super zatende agrisiz hele dahada super oldu lavmandan da hic korkma ya cok basit bi islem ucu hafif sivri bi sisyi makttan iceri sıkıyolar solugu wcde aliyon :) celen bu sondayi her dogum yapana yapiliyomu len banada yapildimi acep ben niye bilmìm ben zaten ne halt yediler hic bilmiyom dikis atarlerken uykum geldiydi zor tuttum kendimi uyumayim diye

AAa işte buna sevindim:teytey:
Evet canım çok istiyorum rahat bi normal doğum yapmayı,Çünkü o heyecanı yaşamak istiyorum o anı!:Saruboceq: Kısmet bakalım Allah nasip ederse:Saruboceq:

e hadi bakalım ozaman hayırlısı opuyorumnanaktan

Bende dr.uma normal istiyorum dediğimde epidural normal olabilirsin dedi ama bilmiyorum artık..:bbo:
Epidural normalde 1 gecemi kaldın hastanede ?

aman aynı şeyleri bende düşünüyom leloşum, benim hödük de çıkarkene nişanlıykene mıçımın dibinden ayrılmıyodu kuyruk gibi, tabi o zamanlarda elini tutmak için çabalıyo, göz göze gelebilmek için o kadar kişinin bakışlarının arasından bin takla atıp da sana bakıyo, haliyle kıymetli oluyon, evlindikten sonra karılarının tapusunu aldıklarını çantada keklik olduğunu düşünüyolar, :mymeka:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canları sıkılmıştır netsinler, yavrum bizim burda kına gecesi karışık olur, oğlan tarafı eşini dostunu toplar kız evine götürür, orda hep birlikte oynanır filan, damat da gelir, orkestra gelinle damadı çağırır, ilk dansı onlar ederler, aman işte düğünün provası gibi bişi, tek farkı kına yakıyoz, bi de takı merasimi olmaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız ne geörümceliği ayol, kardeşimin arkasından atıp tutuyolar, kardeşimi korudum, ne konuşmayacam vallaha dağıtcektim orayı, içip içip kudurmuşlar :mymeka: yok yavrum yabancılar içse sorun değil, o göstermem meselesi de kızın gözünü korkutmak için, yoksa yapmaz kardeşim öyle, allah korkusu olan biri, ama tembihlemiş kimse içmesin diye, babası kardeşi dahil içmişler, hadi yabancılara söz geçiremez anasına danasınadamı bişiy demedi bu
ülen yavrum ben geline bişi demedimki, niye ben kötü olcakmışım, kardeşimi savundum, ha öyle de kötü diceklerse çok da tın valla, benim ne yaptığımı herkes gördü orda, valla bilmiyom, ben kötü olacam diyoz da gelin hanımlar bugün el öpmeye gelmişler annemlere, hanfendi mıçını kaldırıp da bi çay koymamış ocağa, bizde gelin çayı olur, gelin el öpmeye gelince bi çay koyar herkes onun elinden çay içer, en son annemin dayısının hanımı ben bi kahve yapayım demiş, taş hatuna gelince mecburen kalkmış ben yapayım diye, çay kahve lafı edilmese öyle oturcaktı herhalde, bende evlendim bende gelin oldum, ben kaynanamın evinde gerdeğe girdim, hala daha sinir olurum, ertesi sabah 8 de bastılar evi, kalktım kahvaltı hazırladım herkese, hani sadece bizim tarafın adeti desek değil, benim eşim afyonlu, eltim gelin kahvaltısı hazırla bakam bize dediydi, elinden bi kahvaltı edek dediydi, gelin de afyonlu, demekki bu adet onlarda da var, valla günahını almayım da ben kötü niyet seziyorum olayda, annemin canı çok yangın, kadın böh desen ağlayacak, ben durduruyom, boşver üzülme onlar da alışırlar filan diye, onlar da doycekler birbirlerine de neyse artık :umursamaz:
canım benim her düğünde olur böyle şeyler takma kafana allah kardeşinin ağzının tadını bozmasın yeterki güle güle geçimler nasip etsin allah.:Saruboceq:

öyle tabi, takmıyom ben zaten, annem takıyo, kadının gücüne gitti bazı şeyler, öyleyken bile varsınlar evime gelmesinler kendi geçimleri iyi olsun diyo garibim
İyi geceler 2008in cici anneleri..
Tecrübelerinizden bilgi edinmek için sanırım vakit geldi artık =)
Umarım herks iyidir ve buralarda birileri vardır şuan topici okuyan =)

ülen sizin doğurmanıza daha var, ekimde doğurieceyniz, neyin vakti geldi yav kafamçokkarıştı
:roflol::roflol: anaaaaaaa bak ben bunu kendi görümcem içün düşünebilirim, ya şaka bi yana anacm ben hiç görümcelik yapmadım ya, bak evime geldiler bir iki defa, annemle biz hizmet ettik hatuna, hatun mıçını kaldırıp da bi çay bile dağıtmadı, ben gibi görümceye, anam gibi kaynanaya kurban olsun, benim bi arkadaşım var işyerinden, kardeşimle aynı gün evlendiler, kızın cuma günü kına gecesi var, perşembe akşamından beni aradı, kaynım gelcek erzurumdan dedi, onlara son kez bi jest yapmak istiyorum dedi, ben tepsi böreği yapsam fırınında pişiriiverirmisin dedi, kızdaki düşünceye bakarmısın, kızın akşama kına gecesi var, sabahtan börek pişirtmeye geldi, annesi babası ilçede oturuyolar, milletin kahvaltısını yaptırıp ordan ilçeye gidcek, bunun kıyafeti var kuaförü var, bi sürü vakit alcak işleri var, o kadar karışıklığın arasında bile bunu düşündü mesela, biz daha hizmet ediyoz hatuna, ynie de ses etmiyoz, ben hala ses etmemeye kararlıyım da damadıma basmasalar bari, ne yaparım bilmiyom o zaman kaydirigubbakcemile3
Aminnnn :CüvCüv:
Ya benim kafama takılan bi sürü şey var
Ufak ufak yanıt bulmak istiyorum artık.
Önce şunu sorayım nasıl doğum yaptınız?
Normal-SEzeryan Epidual filan ?a.s.

hayırlısıylan bebeciğini kucağına alırsın inşallah, yavrum bunlar öyle isteğe göre olmuyo ki, sen normel istersin, çatın müsait diildir dr sezeryan yapalım der, bana kalırsa sen bunları druna sor, epidurali tavsiye ediyolar, ben genel anesteziyle sezeryan oldum, olma nedenim de şu, dr 8 yıllık evlisin bebeğini riske atmayalım, infertilite tedavisi görmüşsün biz bu şekilde olan hastalarımıza direkt sezeryan tavsiye ediyoruz dedi, ben de riske atamadım o yüzden sezeryan oldum, yoksa gnlüm normalden yanaydı ülen zaten kavga çıkmış aşağıda, ondan söyleniyomuş millet, ben kız evine çocuğu almaya gittiydim, o ara halası olcek uyuz da arkasından atıp tutuyo, ezdirecemmi len kardeşimi :mymeka: bu herifin hödüklüğü de beni kanser edicek bi gün yaaa, bi gün manisadan toplucanız beni dedim, benim kafada azık kırıklık da var zaten dimi :roflol::roflol:
hedi len sonda bende hiç acımadı, hemşire bana kendini sıkma sıkarsan acır dedi, sadece azcık yanma hissetceksin dedi, dediği gibi de öyle oldu, hafif bi yanma oldu, sonra da çişim geliyomuş gibi oldu, hiç öyle acı falan olmadı, senin hemşire becerememiştir bence
yavrum lavman acı vermiyo bi kere, popona bi sıvı veriyolar, o şekilde bekleyebildiğin kadar bekliyosun, zaten anında tuvalet ihtiyacı hissediyosun hurraaa tuvalete koşuyosun kaydirigubbakcemile3 tabi eğer sezeryan olursan geceden hiçbişey yemicyen için bağırsaklarında pek bişey olmayabilir, ben sadece gaz çıkartmıştım, sonda da biraz önce dediğim gibi acımadı bende, hemşirenin becerisiyle alakası olduğunu düşünüyorum, bende çok korkmuştum ama hemşire bana anlatıldığı gibi olmadığını söylemişti, gerçekten de acı falan hissetmedim, ne takarken ne çıkartırken, mecburi sezeryan da şöyle bişiy, mesela senin durumun normal doğuma müsait, gününü bekliyosun, doğuma girdin ama bi türlü açılma olmuyo, ne bilim işte dğuramıyosun, o zaman acil sezeryana alıyolar, yada sen müsait olsan da bebeğin durumu müsait olmayabiliyo, plesentası önde olabiliyo, bebek iri olabiliyo, bu durumda da mecburi sezeryan yapıyolar, ama hiçbir sorun yok, herşey müsait, bebek normal yolla doğabilecek kiloda, bebeğin eşi uygun yerde, senin çatın müsait, ama sen yok ben sezeryan isterim diyosun, o zamanda isteğe bağlı oluo, kapiş sengözlerimebaksanab
ya kızlar cemrenin gündüz uykusu nerdeyse hiç kalmadı ((( uyutuyorum deli gibi uykusu var ama en fazla15 dk..o da en fazla..dlei olucam.hiç rahat vermio artık.sürekli benmle kucağımda olmak istio((

bak oğlan doğurmak bu yönden iyi, oğlan çocukları kız çocuklarına göre azık daha soğuk oluyomuş ya, benimki sadece uykudan yeni kalktığı zaman beni istiyo, diğer zamanlar yerde emekliyo, ben mutfağa gittiysem peişmden geliyo, eğer beni m odada olmadığımı farketmediyse kendi kendine oynuo, o yönden rahat, sabahtan 1-2 saat arası uyuyoz, öğle sonu da yine 1-2 saat, gece uykusu da akşam 9-10 gibi yatıyo, sabah 7-7,30 gibi kalkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…