zeynepcim oğlun çokk yakışıklı maşallahopuyorumnanaktan
Masallah cok seker bebegin sağlıcakla büyüsün :)
havuzuna bayıldım benim kız da küvetinde suya bayılıyor ama hafta sonu denize sokiyim dedim nasıl korktu zar zor iki kere soktum hemen cıkardım .Ben de böyle bir havuzla alıstırıyım benim kızı sever herhalde
ya leloşum hiç sorma, kına gecesi için kardeşim saat 11.30 a kadar izin almış emniyetten, o saatten sonra çalgı çalarsan cezası var biliyon, orkestrayla anlaşmış saat 11.30u 1 dakka bile geçirmeyin kapatın diye, saat geldi orkestra kapatmıyo, kardeşimd e gitti susturdu orkestrayı, bir de karısına sakın ola ne kına gecesinde ne düğünde içki içen insan istemiyorum demiş, kesin söz almış ağzından, içkiyi hiç sevmez, bende çocuğu kız evinde uyuttum, eşim de başında bekledi, çocuğu uyutup geri gittim, oynadık filan, neyse kardeşim orkestrayı kapattırınca biz hazırlanmaya başladık, bende hemen koşa koşa çocuğu almaya gittim, eşimle hazırlandık tam kız evinin kapısından çıkıyoz, kızın dangalak halası damat da orkestrayı kapattırırmıymış, yok ona ne oluyomuş diye söyleniyo, benim orda olduğumu görmedi tabi, akrabalarına konuşuyo, bende sinirlendim, o kadar hevesin vardı madem cezasını ödeyeydin sabaha kadar çaldıraydın dedim, öderdim diyo, ödeseydin o zaman dedim, bu ordan cek cek söyleniyo, senin çenen damattan daha çok çıkıyo zaten gidip konuşsaydın biz oynucaz deseydin cezasını ödücem deseydin diye söylenmeye başladım, aşağıya indim, kızın dayısı babası kardeşi hep içmişler, kör kütük sarhoşlar, benim dayımın kızları var, aralarında 1 yaş var ama ikiz gibiler, yengem de onlara gelinlik giydirmiş saçlarını yaptırmış, istek yaptırdı, kolbastı oynuyo kızlar, çocuklar da çıktılar tabi, aaa bi baktık kızın dayısı çıkmış tepiniyo resmen, sahoş olduğunu anlamıştık zaten, orkestra kapatılınca o da orda bağırıyo bas bas, o kadar oynamaya hevvesin varsa git diskoda geberene kadar oyna diye bağırdım herife, üzerime yürümeye kalktı ordan birileri engellediler, beni de bizimkiler tuttular götürdüler, kardeşim babam filan da kavga etmişler ben çocuğu almaya gidince, sonra kardeşim bizi eve götürürken yolda anlatıyo, eğer düğün günü de bir kişi içki içsin yedi sülalene göstermem seni diye tehdit etmiş karısını, düğün günü de ben herifle kavga ettim, gelin almaya gitmeden önce sofralar atıldı, herkes yemek yiyo, biri yemek bitti der ötekisi tuz yok der, herkese koşuşturmaktan çocukla ilgilenemiyorum, eşime emanet ettim az sen bak diye, çocuun da uykusu var, kalabalıktan sıcaktan uyuyamıyo, ikide bir mızmız yapıp duruyo, eşim de ben çocuğu eve götürcem dedi tavırlı tavırlı, sanki benim kabahatimmiş gibi, bende iyi tamam götür dedim, sonra çocuğun eşyalarını koyduğumuz çantada benim de cüzdanım telefonum falan vardı, çantayı götürcekmisin diye soruyorum ben hallederim diye tersleniyo, ya götürcekmisin götürmücekmisin bi söyle diyorum hala tersleniyo, yahu bişey söylesene içinde eşyalarım var götürceksen onları alcam götürmüceksen burda bırakcam diye bağırdım, o da bana ne bağırıyon diye bağırıyo, zaten şaftım kaymış iyice stres olmuşum bi de bu herif tavırlanıyo, kendimi kaybettim bağırmaya başladım, sinirimden ağlamaya başlaıdım, düğün günü bile tersleiyip duruyo ya, bunun her zamanki huyu böyle, dışardan gören oh sessiz sedasız adam ne iyi dio, içini bilmiyolar, sürekli eleştiriyo sürekli tersliyo, suratı sürekli asık, dün patlama noktam oldu benim, cen cen çeneli bi yengem var, pek sevmezler huyundan ötürü, o da gelmiş bana sen terbiyesizsin kocan efendi diye bağırıyo, terbiyesiz falan değilim ben bilmiyosunuz siz onu dedim, hırsımdan ağlamaya başladım, bigün beni manisadan toplucaksınız diye bağırdım, zaten arabalar gelmiş, toplanıp gidcez, bizi bekliyo herkes, tam curcuna zamanı herifle kavga ettim, sonra gitmicem ben düğüne gidin siz dedim, annemde çocuğu uyut gel dedi, onlar gittiler, ben çocuğğu ağlaya ağlaya uyuttum, sonra gittim bahçede koltuk gibi bişi var onun üzerine uzandım, babam aramış defalarca, amcam aramış, dayım aramış, telefonu sessize aldım duymamak için, en son dayımlar ev telefonundan aradılar, biz geliyoruz sizi almaya diye, gelmicem almayın dedim dinlemediler, zrla götürdüler bizi düğüne, düğün yerinde de kızın anasına sinir oldum, orkestra gelinle damadın anneleri diye anons ediyo, annem çıktı piste, karı öyle akrabalarıyla çene çalıyo, bir bekleim iki bekledim, gittim yanına hadi kardeşim millet seni mi beklicek dedim, duymazlıktan geliyo, en son dayımın hanımı çıktı annemle birlikte oynadılar, sonradan karı geldi oynuyo artık, inadıma bende bizimkiler piste çıktığında fotoğraf üstüne fotoğraf çektim, onlar çıktığında yerime oturdum, inadıma dayımın kızıyla oynadım, kudurdular, dün sabah da gelinin anası annemi arıyo, neymiş biz kına gecesinde takıları takmamışız, neden hep bizim dediğimiz oluyomuş, niye takıları takmıyomuşuz, ayıp ediyomuşuz bilmemne, annem de bizde kına gecesinde takı takılma z düğünde takılır kendimize mi saklıcaz sandnız altınları demiş, halbuki her zaman onların dediği oldu, kına gecesi çalgılı dediler iyi dedik, annemler düğünü ilahili yapmak istiyolardı, vay benim kızım oynamayı seviyo dedi dğün de çalgılı oldu, kardeişim 10 kilo zeytinyağ alır 5 kilosunu oraya bırakır, 10 paket çay alır 5 paketini oraya bırakır, yapma alma dedikce dinlemiyo, ne annemlere ne kayınvalidenlere alma sana ne dedim kaç kere, şimdi böyle oldu işte, zaten gelinin yüzü de düşüktü iki gündür, bizim oğlan biraz fırçalamış, düğünde bile hiçkimsenin yüzüne bakmadı, kına gecesi olay çıktı ya, düğünde bu bana gülümsüyo, tırstırdım hrehal kaydirigubbakcemile3 ya şaka bi yana acayip canım sıkıldı ya, hem herife hem kız tarafına,
İyi geceler 2008in cici anneleri..
Tecrübelerinizden bilgi edinmek için sanırım vakit geldi artık =)
Umarım herks iyidir ve buralarda birileri vardır şuan topici okuyan =)
iyi geceler canım Allah bebeğini sağlıklı kucağına almak nasip etsin inşaallah
nice 9 aylara 9 yıllara yaman bey opuyorumnanaktan sağlıkla mutlulukla büyü emi :asigim:aaaaaaaaa bugun yaman im 9 aylik olmus.
damak bembeyaz oldu ama hala disimiz cikmadi.....gecen gunu biri eger cok zorlanir cikartamazsa damagi ciziyorlar dedi.insallah oyle bisey yasamayiz.
bence kardeşinin en önemli gününde daha sabırlı daha toleranslı olmalıydınya leloşum hiç sorma, kına gecesi için kardeşim saat 11.30 a kadar izin almış emniyetten, o saatten sonra çalgı çalarsan cezası var biliyon, orkestrayla anlaşmış saat 11.30u 1 dakka bile geçirmeyin kapatın diye, saat geldi orkestra kapatmıyo, kardeşimd e gitti susturdu orkestrayı, bir de karısına sakın ola ne kına gecesinde ne düğünde içki içen insan istemiyorum demiş, kesin söz almış ağzından, içkiyi hiç sevmez, bende çocuğu kız evinde uyuttum, eşim de başında bekledi, çocuğu uyutup geri gittim, oynadık filan, neyse kardeşim orkestrayı kapattırınca biz hazırlanmaya başladık, bende hemen koşa koşa çocuğu almaya gittim, eşimle hazırlandık tam kız evinin kapısından çıkıyoz, kızın dangalak halası damat da orkestrayı kapattırırmıymış, yok ona ne oluyomuş diye söyleniyo, benim orda olduğumu görmedi tabi, akrabalarına konuşuyo, bende sinirlendim, o kadar hevesin vardı madem cezasını ödeyeydin sabaha kadar çaldıraydın dedim, öderdim diyo, ödeseydin o zaman dedim, bu ordan cek cek söyleniyo, senin çenen damattan daha çok çıkıyo zaten gidip konuşsaydın biz oynucaz deseydin cezasını ödücem deseydin diye söylenmeye başladım, aşağıya indim, kızın dayısı babası kardeşi hep içmişler, kör kütük sarhoşlar, benim dayımın kızları var, aralarında 1 yaş var ama ikiz gibiler, yengem de onlara gelinlik giydirmiş saçlarını yaptırmış, istek yaptırdı, kolbastı oynuyo kızlar, çocuklar da çıktılar tabi, aaa bi baktık kızın dayısı çıkmış tepiniyo resmen, sahoş olduğunu anlamıştık zaten, orkestra kapatılınca o da orda bağırıyo bas bas, o kadar oynamaya hevvesin varsa git diskoda geberene kadar oyna diye bağırdım herife, üzerime yürümeye kalktı ordan birileri engellediler, beni de bizimkiler tuttular götürdüler, kardeşim babam filan da kavga etmişler ben çocuğu almaya gidince, sonra kardeşim bizi eve götürürken yolda anlatıyo, eğer düğün günü de bir kişi içki içsin yedi sülalene göstermem seni diye tehdit etmiş karısını, düğün günü de ben herifle kavga ettim, gelin almaya gitmeden önce sofralar atıldı, herkes yemek yiyo, biri yemek bitti der ötekisi tuz yok der, herkese koşuşturmaktan çocukla ilgilenemiyorum, eşime emanet ettim az sen bak diye, çocuun da uykusu var, kalabalıktan sıcaktan uyuyamıyo, ikide bir mızmız yapıp duruyo, eşim de ben çocuğu eve götürcem dedi tavırlı tavırlı, sanki benim kabahatimmiş gibi, bende iyi tamam götür dedim, sonra çocuğun eşyalarını koyduğumuz çantada benim de cüzdanım telefonum falan vardı, çantayı götürcekmisin diye soruyorum ben hallederim diye tersleniyo, ya götürcekmisin götürmücekmisin bi söyle diyorum hala tersleniyo, yahu bişey söylesene içinde eşyalarım var götürceksen onları alcam götürmüceksen burda bırakcam diye bağırdım, o da bana ne bağırıyon diye bağırıyo, zaten şaftım kaymış iyice stres olmuşum bi de bu herif tavırlanıyo, kendimi kaybettim bağırmaya başladım, sinirimden ağlamaya başlaıdım, düğün günü bile tersleiyip duruyo ya, bunun her zamanki huyu böyle, dışardan gören oh sessiz sedasız adam ne iyi dio, içini bilmiyolar, sürekli eleştiriyo sürekli tersliyo, suratı sürekli asık, dün patlama noktam oldu benim, cen cen çeneli bi yengem var, pek sevmezler huyundan ötürü, o da gelmiş bana sen terbiyesizsin kocan efendi diye bağırıyo, terbiyesiz falan değilim ben bilmiyosunuz siz onu dedim, hırsımdan ağlamaya başladım, bigün beni manisadan toplucaksınız diye bağırdım, zaten arabalar gelmiş, toplanıp gidcez, bizi bekliyo herkes, tam curcuna zamanı herifle kavga ettim, sonra gitmicem ben düğüne gidin siz dedim, annemde çocuğu uyut gel dedi, onlar gittiler, ben çocuğğu ağlaya ağlaya uyuttum, sonra gittim bahçede koltuk gibi bişi var onun üzerine uzandım, babam aramış defalarca, amcam aramış, dayım aramış, telefonu sessize aldım duymamak için, en son dayımlar ev telefonundan aradılar, biz geliyoruz sizi almaya diye, gelmicem almayın dedim dinlemediler, zrla götürdüler bizi düğüne, düğün yerinde de kızın anasına sinir oldum, orkestra gelinle damadın anneleri diye anons ediyo, annem çıktı piste, karı öyle akrabalarıyla çene çalıyo, bir bekleim iki bekledim, gittim yanına hadi kardeşim millet seni mi beklicek dedim, duymazlıktan geliyo, en son dayımın hanımı çıktı annemle birlikte oynadılar, sonradan karı geldi oynuyo artık, inadıma bende bizimkiler piste çıktığında fotoğraf üstüne fotoğraf çektim, onlar çıktığında yerime oturdum, inadıma dayımın kızıyla oynadım, kudurdular, dün sabah da gelinin anası annemi arıyo, neymiş biz kına gecesinde takıları takmamışız, neden hep bizim dediğimiz oluyomuş, niye takıları takmıyomuşuz, ayıp ediyomuşuz bilmemne, annem de bizde kına gecesinde takı takılma z düğünde takılır kendimize mi saklıcaz sandnız altınları demiş, halbuki her zaman onların dediği oldu, kına gecesi çalgılı dediler iyi dedik, annemler düğünü ilahili yapmak istiyolardı, vay benim kızım oynamayı seviyo dedi dğün de çalgılı oldu, kardeişim 10 kilo zeytinyağ alır 5 kilosunu oraya bırakır, 10 paket çay alır 5 paketini oraya bırakır, yapma alma dedikce dinlemiyo, ne annemlere ne kayınvalidenlere alma sana ne dedim kaç kere, şimdi böyle oldu işte, zaten gelinin yüzü de düşüktü iki gündür, bizim oğlan biraz fırçalamış, düğünde bile hiçkimsenin yüzüne bakmadı, kına gecesi olay çıktı ya, düğünde bu bana gülümsüyo, tırstırdım hrehal kaydirigubbakcemile3 ya şaka bi yana acayip canım sıkıldı ya, hem herife hem kız tarafına,
kesinlikle katılıyorum leylusum.bende cok özlüyorum o flört evrelerini ve evliliğin ilk yıllarını :çok üzgünüm: ellerimiz birbirinden ayrılmazdı sokakta yürürken tv seyrederken..şimdi o bi koltukta ben bi koltukta :gitme:Neyse gelmis gecmis ibosum dedigim gibi cok sorunlar cikiyo rabbim herkese iyi yazilar yazssin galiba benim kardesimin iside olacak dun annmlere gittik dunurculer gelmisti benim dayimin kizi getirmis akraba yani bildik insanlar iyi birileri ama tabi genclerin anlasmasi onemli birbirlerine sure verdiler biraz konusucacaklar bakalim ben gorucu usulu evliligi kesinlikle onayliyorum biz severek evlendik 1 yil nisanli durduk birbirimizin herseyini biliyoduk oncesinde ciktigimiz icin sevgi ask hersey yasandi evlenince heycan bitti bana gore simdi helede hodukse iyce sıkıcı oluyo mutsuzum demiyorum ama hep o gunlerin istiyorum hep ogunlerdeki bana cok duskun olsun hep ilgilensin istiyorum ee oda bunu yapmayinca gicik oluyo ama oteki turlu tum heycani evliyken yasiyosun evliligin monoton olmuyo bilmiyom yada yanlis dusunuyorumdur
puhahahahaaa cok ii yaaaaaa :roflol: bende cok yaparım ööle :dance: eğer canım cok oynamak istiosa girerim kalabalığa yanımdada biri varsa tabi yoksa sap gibi oynamam lülülülülülüIbos bizim adetlerde kinaya damat gelmez hatta gelirse kiz evinin gencleri kovarlar bisey hatirladim biizim dugun dugun salonunda oldu neyse sonra dugun cd sini seyrediyoz pistte surekli oynayan bikac genc var esime bunlar kim dedim bilmem siznin taraftan saniydum dedi kimlerdiyse gariplerim kurtlarini dokmek icin dalmislar iceri nasil oynadilar hic oturmdan aramiza krismislar döktürüyolar yandan yandan puhahhåh
he bide olcayım var yanlıs hatırlamıosam o da 38-39 du :1hug:sağol canım tşk ederiz.ben 38 yaşındayım canım benim yani topiğin en yaşlısıyımyerimseniben
muhahahahaaaaaaa :roflol: ayyyyyy cok güldüm allah iiliğini versin emi nihal karısı :roflol:abbbbooooooooooooowwwwwwwwwwww iboşş yaman görümceymişsin vesselam:roflol:
kız görümce görünmez dağların arkasına gidesice derler bizim oralardakaydirigubbakcemile3
kuzum benim sıkmasaydın o tatlı canını düğün esnasında herkes zaten fazlasıyla gergin olur o yüzden illa olur bu tür olaylar.Rabiim kardeşini ve eşini mesut bahtiyar etsin inşaallah:Saruboceq:
Aminnnn :CüvCüv:
Ya benim kafama takılan bi sürü şey var
Ufak ufak yanıt bulmak istiyorum artık.
Önce şunu sorayım nasıl doğum yaptınız?
Normal-SEzeryan Epidual filan ?a.s.
hoşgeldiiiiiiiinnnnn :1hug: hayırlısı olsun canım.allahım sağsalim kucağınıza almayı naip etysin?kısmetse ne zaman doğum?cinsiyeti ne?
ben epidural sezeryan oldum.10 tane bööle doğururmusun deseler kesinlikle evet derim.cok rahat acısız bir operasyon..üstelik bebeğininle gözgöze bile gelebiliosun :asigim: (o anı ömrümce unutamam :asigim: ) ha sonda işin içine girince asla doğurmam diyorum :1no2: yok bööle bişi yaaaaa :1no2: :sinifsinif:
Mrb.Arkadaşım..Hoş bulduk.
Bu zamana kadr hep Ekim 29 dendi ama son ayrıntılı usg.de 1 kasım dediler=)
Ekim kasım arası gidip geliyoruz..
Kısmetse oğlumuz olucakmış.Ben normal istiyorum hep ama kısmet tabi zaten sezeryan olucaksamda epidural sezeryan tercih ederim dediğin gibi.Ama işde korktuğum şeyler sonda bide lgman mı ne diolarya o :bbo:benneyaptımki:
NE zmn belli oluyo tam olarak.Birde benim kafama takılan şey,bi mecburi sezeryan bide isteğe bağlı sezeryan die bişe varya mesela ben normal istiyorum ama muayne sonuçlarına göre sezeryan olamam bu mecburi sezeryanmı oluyo :uhm:
aman sağsalim doğsun paşamızda ister kasım ister ekim opuyorumnanaktan
yanlız bu kırmızılı yaptığım yeri anlayamadım?
benm mecburen sezeryan oldu.hem kızım ters kaldı hem kan sulandırıcı iğne kullanıyordum.
lağman olayına gelince bende cok tırdtım ondan.ama doktorum ona gerek yok dedi.hem sööleyebiliosun istemiyorum die o zaman yapmayabiliyorlar.
birde sana tavsiyem doğumdan sonra evde kaynattığın kuru kayısıyı robottan gecir sekerle bir daha kaynat ve onu iç.günde bir bardak.wc orunu yamazsın yerimseniben
kaydirigubbakcemile3Muayne sonuçlarına göre normal olamam dicekdim(mesela bebek biraz tombiş yada çatı darlığı gibi sebeplerden) bu mecburi sezeryanmı oluyo,yksa normal doğum diye girip bekletilip olamıyosa sezeryana alınıncamı sadece mecburi sezeryan oluyo :bbo:
Evde yapılan kayısı suyunu çok kişiden duydm mutlaka faydalı oluyordur teşekkürler önerim için a.s.
yes hpesi mecburi sezeryan oluo yerimseniben sen normal mi istiosun :bbo:
AAa işte buna sevindim:teytey:
Evet canım çok istiyorum rahat bi normal doğum yapmayı,Çünkü o heyecanı yaşamak istiyorum o anı!:Saruboceq: Kısmet bakalım Allah nasip ederse:Saruboceq:
Canim bende epudral normal dogum yaptim super rahatti normal dogum super zatende agrisiz hele dahada super oldu lavmandan da hic korkma ya cok basit bi islem ucu hafif sivri bi sisyi makttan iceri sıkıyolar solugu wcde aliyon :) celen bu sondayi her dogum yapana yapiliyomu len banada yapildimi acep ben niye bilmìm ben zaten ne halt yediler hic bilmiyom dikis atarlerken uykum geldiydi zor tuttum kendimi uyumayim diye
Neyse gelmis gecmis ibosum dedigim gibi cok sorunlar cikiyo rabbim herkese iyi yazilar yazssin galiba benim kardesimin iside olacak dun annmlere gittik dunurculer gelmisti benim dayimin kizi getirmis akraba yani bildik insanlar iyi birileri ama tabi genclerin anlasmasi onemli birbirlerine sure verdiler biraz konusucacaklar bakalim ben gorucu usulu evliligi kesinlikle onayliyorum biz severek evlendik 1 yil nisanli durduk birbirimizin herseyini biliyoduk oncesinde ciktigimiz icin sevgi ask hersey yasandi evlenince heycan bitti bana gore simdi helede hodukse iyce sıkıcı oluyo mutsuzum demiyorum ama hep o gunlerin istiyorum hep ogunlerdeki bana cok duskun olsun hep ilgilensin istiyorum ee oda bunu yapmayinca gicik oluyo ama oteki turlu tum heycani evliyken yasiyosun evliligin monoton olmuyo bilmiyom yada yanlis dusunuyorumdur
Ibos bizim adetlerde kinaya damat gelmez hatta gelirse kiz evinin gencleri kovarlar bisey hatirladim biizim dugun dugun salonunda oldu neyse sonra dugun cd sini seyrediyoz pistte surekli oynayan bikac genc var esime bunlar kim dedim bilmem siznin taraftan saniydum dedi kimlerdiyse gariplerim kurtlarini dokmek icin dalmislar iceri nasil oynadilar hic oturmdan aramiza krismislar döktürüyolar yandan yandan puhahhåh
İBOŞ görümceliğimi yaptım diyosun...yalnız bi tek şeye kafam takıldı...düğünde içen olursa kimseye göstermem seni demiş ya kardeşin...içene gelin napsın be yazık.yasakkelime..her düğünde olur...başkalarına kızıpta hödüğünün kalbini kırma anam...boşver...onlar bizim hödüklerimiz...--
iboşş bunlar düğünün en unutulmaz anlarıdır canım.kaydirigubbakcemile3 aylar,yıllar geçer ama bunlar asla geçmez.hem gelin hem dde damat yıllar sonra kavgalarında bile hala o günü yaşatırr dururlar.keşke bunların hiç biri yaşanmasaydı.Allah'tan bizim düğünde böle kargaşa olmadı.kırgınlık olmadı.şimdi sen kötü olacaksın.görümcesin ya o bakımdan canımkaydirigubbakcemile3neyse Allah bir ömür mutlu mesut etsin ikisini de.Allah bebişlerini de gömeyi nasip etsin ::
canım benim her düğünde olur böyle şeyler takma kafana allah kardeşinin ağzının tadını bozmasın yeterki güle güle geçimler nasip etsin allah.:Saruboceq:
İyi geceler 2008in cici anneleri..
Tecrübelerinizden bilgi edinmek için sanırım vakit geldi artık =)
Umarım herks iyidir ve buralarda birileri vardır şuan topici okuyan =)
abbbbooooooooooooowwwwwwwwwwww iboşş yaman görümceymişsin vesselam::
kız görümce görünmez dağların arkasına gidesice derler bizim oralardakaydirigubbakcemile3
kuzum benim sıkmasaydın o tatlı canını düğün esnasında herkes zaten fazlasıyla gergin olur o yüzden illa olur bu tür olaylar.Rabiim kardeşini ve eşini mesut bahtiyar etsin inşaallah:Saruboceq:
Aminnnn :CüvCüv:
Ya benim kafama takılan bi sürü şey var
Ufak ufak yanıt bulmak istiyorum artık.
Önce şunu sorayım nasıl doğum yaptınız?
Normal-SEzeryan Epidual filan ?a.s.
ülen zaten kavga çıkmış aşağıda, ondan söyleniyomuş millet, ben kız evine çocuğu almaya gittiydim, o ara halası olcek uyuz da arkasından atıp tutuyo, ezdirecemmi len kardeşimi :mymeka: bu herifin hödüklüğü de beni kanser edicek bi gün yaaa, bi gün manisadan toplucanız beni dedim, benim kafada azık kırıklık da var zaten dimi :roflol::roflol:nice 9 aylara 9 yıllara yaman bey opuyorumnanaktan sağlıkla mutlulukla büyü emi :asigim:
bizdede daha tık yok yaaaa :gitme: hiç sıkıntııda yok :sm_confused:
bence kardeşinin en önemli gününde daha sabırlı daha toleranslı olmalıydınlmaz: bostan yere bence tartısma olmus kalp kırılmıs.heleki gelinin durumu :umursamaz: kendimi koydum onun yerine cok üzülür ama bi yandanda ortalığı kaldırırdım Çok üzgünüm çoook
hödüğün için bişi diyemiycem klasik hödüklüğünü yapmıs :mymeka: ha bakıver dimi cocuğa karı mesgul yok anam rahatı bozuldu :mymeka:
kesinlikle katılıyorum leylusum.bende cok özlüyorum o flört evrelerini ve evliliğin ilk yıllarını :çok üzgünüm: ellerimiz birbirinden ayrılmazdı sokakta yürürken tv seyrederken..şimdi o bi koltukta ben bi koltukta :gitme:
puhahahahaaa cok ii yaaaaaa :roflol: bende cok yaparım ööle :dance: eğer canım cok oynamak istiosa girerim kalabalığa yanımdada biri varsa tabi yoksa sap gibi oynamam lülülülülülü
he bide olcayım var yanlıs hatırlamıosam o da 38-39 du :1hug:
zeynepcim buarada oğlusuna bayıldım nasılda yakısıklı olmus :asigim: allahım bütün kötülüklerden koruun paşamı Şeniz
muhahahahaaaaaaa :roflol: ayyyyyy cok güldüm allah iiliğini versin emi nihal karısı :roflol:
hoşgeldiiiiiiiinnnnn :1hug: hayırlısı olsun canım.allahım sağsalim kucağınıza almayı naip etysin?kısmetse ne zaman doğum?cinsiyeti ne?
ben epidural sezeryan oldum.10 tane bööle doğururmusun deseler kesinlikle evet derim.cok rahat acısız bir operasyon..üstelik bebeğininle gözgöze bile gelebiliosun :asigim: (o anı ömrümce unutamam :asigim: ) ha sonda işin içine girince asla doğurmam diyorum : yok bööle bişi yaaaaa
Mrb.Arkadaşım..Hoş bulduk.
Bu zamana kadr hep Ekim 29 dendi ama son ayrıntılı usg.de 1 kasım dediler=)
Ekim kasım arası gidip geliyoruz..
Kısmetse oğlumuz olucakmış.Ben normal istiyorum hep ama kısmet tabi zaten sezeryan olucaksamda epidural sezeryan tercih ederim dediğin gibi.Ama işde korktuğum şeyler sonda bide lgman mı ne diolarya o
NE zmn belli oluyo tam olarak.Birde benim kafama takılan şey,bi mecburi sezeryan bide isteğe bağlı sezeryan die bişe varya mesela ben normal istiyorum ama muayne sonuçlarına göre sezeryan olamam bu mecburi sezeryanmı oluyo :uhm:
ya kızlar cemrenin gündüz uykusu nerdeyse hiç kalmadı((( uyutuyorum deli gibi uykusu var ama en fazla15 dk..o da en fazla..dlei olucam.hiç rahat vermio artık.sürekli benmle kucağımda olmak istio ((
e hadi bakalım ozaman hayırlısı opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?