Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amaaaaan canım ya en az 10 defa aradı gene de geliyo insan olan anlarbelli canım kıskandığı :mymeka: o kadar lafa hala gelio mendebur karı :mymeka: ya kocan bi daha acıp sööleseydi biz gidiyoruz dönünce gel die :umursamaz: sizin tarih ne zamandı?
arkadaşlar işyerinde yasak olduğu için nete giremiyorum.akşamları bi okuyup çıkıyorum.bugün baktımda ekim babalarının bu sıra hödüklük zamanı herhalde.oğluma bi hafta annem bi hafta kayınvalidem bakıyor.bütün hafta çocuk onlarda olduğu halde her pazar bizi çağırır kayınpederim.çocuğu özledim der.benim hödükte hayır diyemez.bu pazar bana söz vermişti hiç bir yere gitmiycez.bu pazar üçümüz birlikte gezicez diye.sözde denize gidecektik.ama benimki sabah ne oldu bilmem.ben hastayım.gitmesek olmazmı diye.bende sinirlendim senin sözüne bi daha güvenmem diye.saat 3 oldu benimki iyilşti.hadi kalk çarşıda biraz gezelim sonra annamlere gideriz diyo.sen nereye gidersen git.ben oğlumla oturacam dedim.çekti gitti.çok canım sıkıldı.psikolojimi iyice bozdular her zaman aynı şey.annesi babası bizi gezmeye götür dediği zaman ne hasta ne yorgun.ne yaparsa bana yapıyor.
bende cok ama cok sinirliyimananemle annemle tartıtık şimdi
oktan boktan bi sebepten tartıtık
biliosunuz bir haftadır bi yerlere gidelim die götümü yırtıyorum.altımızda araba karısanımız yok edenimiz yok ama bi türlü koca götlerini kaldırıp cıkamadılar evden.yok temizlikci gelcek yok su yapılcak diip durdular.şimdide sabahtan beri internet yer bak gidliem dioalr.ii dedim bakim.işmdide yok focaya gidleim yok gümüldüre gidleim yok cesmeye gidelim laelaelaelaelae ya dedim focayı gümüldüür bilionuzmu e diolar cesmeyide bilmioz ama ben biliyorum dedim.şimdi ufak bebekle bilmediğimiz bir yere gidip riske giremem.kalsın dedim.yok illa bak.yine ii dedi.yarın sabah cıkıcaz.şimdide karstan teyzem koli göndermiş.yarın aksamüstü gelicekmiş eve.e onu bekleyelim
ya dedim altta kiracı var alır.yok ananem laftan anlamıo kuruyasıca
acaip sinirlendim ve herzamanki gibi gitmiyorum bi yere dedi.ama angut celen dururmu hadi dedim aksama yeni gzl bi restorant acılmıs ona gidleim.canım et cekio ne zamandır.ananem kaktı orda pideci var ona gidelim e nezamandır pizza yemioz ona gidelim.cehennemin dibine git.bende bastım fırcayı.ve ehrzaman yaptıı gibi ağlıo şimdi..hep ööledir evlatlarını gözyasıyla cezbeder.ona sığınır.
sıkıldım yaolmucak bööle
yemişim izmirini
evimde otururum yanlız sıkılırım ama en azından evimdeyim derim.koccam bugun nöbetci.arayıp canını sıkmak istemiyorum yarın arıycam gelsin alsın bizi
migrenim tuttu delirmek üzereyim kötükedihüso
canım yaaa üzüldüm bak şimdi ne hayallerle gittin of yaamafoldumben ananenle annende çok cinsmiş yanilmaz: kusura bakma ama öle walla..sen yinede acele karar verme canım ama yinede sen daha iyisini bilirsin nerde huzurlu olcaksan orda kal..söle sende ben bunun iiçinmi geldim die döncem de bakalım naapcaklar..hayalkırıklığı yaşıosun anlıyorum ama işte insan bişeye çok hewes ederse aksilik oluyo..umarım herşey yolunda gider tatlım..cemrem kuzuyuda öp benim için...opuyorumnanaktan
okadar çok kıllatmışınız ki okuyamıom..
bende acayip stres oldum pazar günü fındık için köye gidioz tam 2 AY yokum mafoldumbenmafoldumben nasıl geçer bilmem ama şimdiden sıkıntı bastı..ewimi özlicem şehrimi özlicem sizleri özlicem we merak edicem acaba napıonuz hasta olan varmı yürüyen konuşan........ ooof oofff:a015::a015:
beni unutmayın emi:gitme::gitme: gitmeden arada girebilirsem gircem görümcemler burda waktim olmuyo:sinifsinif:
ölümlü dünya Allaha emanet olun..sizleri özlicem belki fırsatım olmaz die şimdiden veda ediyorum..
şimdiden yetişemiceğim tüm bebişlerin yaşgünleri kutlu olsun..opuyorumnanaktan
hoşçakalın...:a015::a015::a015:
leyluuuuuuuuşşşşşşşş gelince resim koy leeennn
aaa nihal gelmiş naptınız anlat bakem
canım yaaa üzüldüm bak şimdi ne hayallerle gittin of yaamafoldumben ananenle annende çok cinsmiş yanilmaz: kusura bakma ama öle walla..sen yinede acele karar verme canım ama yinede sen daha iyisini bilirsin nerde huzurlu olcaksan orda kal..söle sende ben bunun iiçinmi geldim die döncem de bakalım naapcaklar..hayalkırıklığı yaşıosun anlıyorum ama işte insan bişeye çok hewes ederse aksilik oluyo..umarım herşey yolunda gider tatlım..cemrem kuzuyuda öp benim için...opuyorumnanaktan
bende acayip stres oldum pazar günü fındık için köye gidioz tam 2 AY yokum mafoldumbenmafoldumben nasıl geçer bilmem ama şimdiden sıkıntı bastı..ewimi özlicem şehrimi özlicem sizleri özlicem we merak edicem acaba napıonuz hasta olan varmı yürüyen konuşan........ ooof oofff:a015::a015:
beni unutmayın emi:gitme::gitme: gitmeden arada girebilirsem gircem görümcemler burda waktim olmuyo:sinifsinif:
ölümlü dünya Allaha emanet olun..sizleri özlicem belki fırsatım olmaz die şimdiden veda ediyorum..
anlatacak kimsem olmadığı için sizlerle paylaşayım dedim yoksa kafayı yiycem ben bunlarla
su içtinmi şekerim şöyle büyük bir yudum al gollduurrtt diye gönderkaydirigubbakcemile3tabi bu işin şakası.kafana takmıycann canim
Şenizolur canikom
biz pencereyi açıyoruz çokta memnunuz :roflol:hatta bazen soğuk esiyor kapatıp evi tekrar ısıtıyoruzdelikafadulden
çok faydakı bilgiler canım teşekkür ederim.kırmızı eti ihmal ediyordumlmaz:
hoppala senin kaynanada çok akıllıymış heekaydirigubbakcemile3kızlar bu arad tatile gitcez dedim yaaa kaynanamı da aradık söyledik bugün neyapsa beğenirsiniz aramış ben bilet aldım size geliyom diyo derdi neyse artık bide söyledik ya şimdi allah aşkına siz söyleyin bunu ne yapmak lazım
kz ne kötü gelinmişsin he bendende cadıymışsınkaydirigubbakcemile3heee öyle dicek :roflol:
hem dese bile değil bir kaç gün 1-2 saat bile kuzumu bırakmam ona hoş kızım da hiç sevmedi onu zaten herkese giden gülçe bir tek ona gitmiyordu sevmiyordu bide kadındaki niyete bak yaaa kötü niyetli pis kadın kocacım askere gidecek diye beraber dolu dolu vakit geçirmeye çalışıyoz b.k var gibi buraya geliyo bide 1 ay falan kalacakmış mış ayyyy deli olcam valla kafayı yicem bir insan bu kadar yüzsüz olabilir mi yaaa kaç defa gelme dedik açık açık gidip bilet almış emri vaki yapıyo iyice nefret ettim gelince de görseniz inanmazsınız resmen oğlunu benden kıskanıyo mutfakta bile yalnız kalsak yanımıza gelir oğlunun kucağına yatar zorla sırnaşır hatta inanmayacaksınız ama kocamı uyandırmaya yatak odasına gider benim yatağımda yatar ya bu kadarı olmaz susuyorum diye tepeme çıktı gıcık kadın
ooff canım üzme kendini.biz her iki tarafada uzağız o noktada rahatız çok özlüyoruz ailelerimizi ama bu tür sorunlar olmuyor.eşine güzellikle anlatsan anlamazmıCADIARZUarkadaşlar işyerinde yasak olduğu için nete giremiyorum.akşamları bi okuyup çıkıyorum.bugün baktımda ekim babalarının bu sıra hödüklük zamanı herhalde.oğluma bi hafta annem bi hafta kayınvalidem bakıyor.bütün hafta çocuk onlarda olduğu halde her pazar bizi çağırır kayınpederim.çocuğu özledim der.benim hödükte hayır diyemez.bu pazar bana söz vermişti hiç bir yere gitmiycez.bu pazar üçümüz birlikte gezicez diye.sözde denize gidecektik.ama benimki sabah ne oldu bilmem.ben hastayım.gitmesek olmazmı diye.bende sinirlendim senin sözüne bi daha güvenmem diye.saat 3 oldu benimki iyilşti.hadi kalk çarşıda biraz gezelim sonra annamlere gideriz diyo.sen nereye gidersen git.ben oğlumla oturacam dedim.çekti gitti.çok canım sıkıldı.psikolojimi iyice bozdular her zaman aynı şey.annesi babası bizi gezmeye götür dediği zaman ne hasta ne yorgun.ne yaparsa bana yapıyor.
Allah seni iyi etsin emii kuruyasıca hee nerden bulursun bu lafları.kız yarına geçer sinirin boşver sakın gitme.ananendemi sizle yaşıyor.anneni ikna edemiyormusun oda kendi annesini ikna eder:umursamaz:ay şekerim senin işinde zor yaabende cok ama cok sinirliyimananemle annemle tartıtık şimdi
oktan boktan bi sebepten tartıtık
biliosunuz bir haftadır bi yerlere gidelim die götümü yırtıyorum.altımızda araba karısanımız yok edenimiz yok ama bi türlü koca götlerini kaldırıp cıkamadılar evden.yok temizlikci gelcek yok su yapılcak diip durdular.şimdide sabahtan beri internet yer bak gidliem dioalr.ii dedim bakim.işmdide yok focaya gidleim yok gümüldüre gidleim yok cesmeye gidelim laelaelaelaelae ya dedim focayı gümüldüür bilionuzmu e diolar cesmeyide bilmioz ama ben biliyorum dedim.şimdi ufak bebekle bilmediğimiz bir yere gidip riske giremem.kalsın dedim.yok illa bak.yine ii dedi.yarın sabah cıkıcaz.şimdide karstan teyzem koli göndermiş.yarın aksamüstü gelicekmiş eve.e onu bekleyelim
ya dedim altta kiracı var alır.yok ananem laftan anlamıo kuruyasıca
acaip sinirlendim ve herzamanki gibi gitmiyorum bi yere dedi.ama angut celen dururmu hadi dedim aksama yeni gzl bi restorant acılmıs ona gidleim.canım et cekio ne zamandır.ananem kaktı orda pideci var ona gidelim e nezamandır pizza yemioz ona gidelim.cehennemin dibine git.bende bastım fırcayı.ve ehrzaman yaptıı gibi ağlıo şimdi..hep ööledir evlatlarını gözyasıyla cezbeder.ona sığınır.
sıkıldım yaolmucak bööle
yemişim izmirini
evimde otururum yanlız sıkılırım ama en azından evimdeyim derim.koccam bugun nöbetci.arayıp canını sıkmak istemiyorum yarın arıycam gelsin alsın bizi
migrenim tuttu delirmek üzereyim kötükedihüso
canım Allah sanada yavruşuna sağlık ve mutluluk versin.dönüşte görüşmek üzere.bizim içinde ye fındık.ayyyy çok severim dalından koparıp yemeyiiopuyorumnanaktancanım yaaa üzüldüm bak şimdi ne hayallerle gittin of yaamafoldumben ananenle annende çok cinsmiş yanilmaz: kusura bakma ama öle walla..sen yinede acele karar verme canım ama yinede sen daha iyisini bilirsin nerde huzurlu olcaksan orda kal..söle sende ben bunun iiçinmi geldim die döncem de bakalım naapcaklar..hayalkırıklığı yaşıosun anlıyorum ama işte insan bişeye çok hewes ederse aksilik oluyo..umarım herşey yolunda gider tatlım..cemrem kuzuyuda öp benim için...opuyorumnanaktan
aaa nihal gelmiş naptınız anlat bakem
:kedi: tskrler zeenepcim o sizin gözelliğiniz opuyorumnanaktan2 gündür yoktuk ancak bakabildim.celencimmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmm ne hoş bir hatunsun sen cemrede çok tatlıııııııı annesi bal yanaklarından öpüyorum onudaaaaaaaa:1hug:
kaldı mı kalmadımı ben anlamadım fisfisfiscanım bunların modeli böyle napcaksın:1no2:bizde dün annemlere gittik kahvaltıya akşam yemeğini yedik giray uyudu babamda eğer uyuyan çocuğu uyandırırsanız asıl o zaman beni üzersiniz dedi.aman benimki evlendiğimizden bu yana hiç kalmadık beraber 15 dk arabayla aramız çünkü bir tafralar yaptı siz kalın ben sabah sizi almaya gelirim ben burada duş almaya utanırım wc ye giremem bir sürü tantana sabah 7de uyanırım kalkar gideriz gibi laflar zavallı annem sabah 9da kalktı kahvaltı hazırladı 11 de kalktık evimize geldik.ama ben 3 sene bitti hiç itiraz etmeden onun ailesiyle kaldım yatıya.kvalideler yazlığa giderler ben 3 yıldır görümcemi yalnız bırakmadım haftasonları hep gittim bizimki afra tafra yaptı.neymş efendim plansız programsız gitmişiz.kötükedihüso
hoppala senin kaynanada çok akıllıymış heekaydirigubbakcemile3
kz ne kötü gelinmişsin he bendende cadıymışsınkaydirigubbakcemile3
şekerim sıkma canını sen herifine ver gazı kocacığım ben seninle baş başa tatil yapmak istiyorum falan diye o bir çaresini bulur heralde.gerçi siz kesin gideceksiniz oda kesin gelecek galiba görünen okii kaynananla beraber tatile gidiyonuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzz:lepi:
ooff canım üzme kendini.biz her iki tarafada uzağız o noktada rahatız çok özlüyoruz ailelerimizi ama bu tür sorunlar olmuyor.eşine güzellikle anlatsan anlamazmıCADIARZU
Allah seni iyi etsin emii kuruyasıca hee nerden bulursun bu lafları.kız yarına geçer sinirin boşver sakın gitme.ananendemi sizle yaşıyor.anneni ikna edemiyormusun oda kendi annesini ikna eder:umursamaz:ay şekerim senin işinde zor yaa
canım Allah sanada yavruşuna sağlık ve mutluluk versin.dönüşte görüşmek üzere.bizim içinde ye fındık.ayyyy çok severim dalından koparıp yemeyiiopuyorumnanaktan
ayyy öyle güzeldikii neresinden başlayım anlatmaya.meranla taneri ilk gördüm leylayla haceri sağlık ocagında görmüştümya.önce leylaların dükkanına gittik.orda buluştuk yani.sonrada bi yere oturduk bebeklerin bol bol fotoğrafını çektik.sohbet ettik sizleri çekiştirdik kaydirigubbakcemile3
:kedi: tskrler zeenepcim o sizin gözelliğiniz opuyorumnanaktan
kaldı mı kalmadımı ben anlamadım fisfisfis
resim koy kııızzzz delikafadulden kendi cekindiklerinizden de koy yolmiim![]()
işte buluşma fotosu.benim çektiklerim çok güzel değil.meranın çektikleri güzel ama oda telden bağlandığı için atamayacak