Burda normal temizlik 2bin ya ayrıntılı olunca fiyat çıkıyor uygunmusGeçen yıl kuzenim Antalya’da sadece normal süpürüp silmeye 1000tlye geliyorlar demişti o zaman bizim burda normal süpürüp silme banyo tuvalet balkon 600tlydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda normal temizlik 2bin ya ayrıntılı olunca fiyat çıkıyor uygunmusGeçen yıl kuzenim Antalya’da sadece normal süpürüp silmeye 1000tlye geliyorlar demişti o zaman bizim burda normal süpürüp silme banyo tuvalet balkon 600tlydi
Boş evi geçen ay 5000 tlye temizletti arkadaşımız ki inşaat pisliği falan da değildi, çok pis bir evde değildi.Geçen yıl kuzenim Antalya’da sadece normal süpürüp silmeye 1000tlye geliyorlar demişti o zaman bizim burda normal süpürüp silme banyo tuvalet balkon 600tlydi
Valla deşarj oluyorum yaptıkça gerçekten
Ben hastaneye goturceklerimi hurçlayim geri kalanlari dolaba asayim diyorumDolaba kaldırdım hurçlarımı bile yıkadım![]()
Ben de hemen hemen böyle yapacağımBen hastaneye goturceklerimi hurçlayim geri kalanlari dolaba asayim diyorum![]()
Ne güzel ya şuan tam ihtiyacım olan şey ince bir temizlik yapmak canım cam silmek çekiyorValla deşarj oluyorum yaptıkça gerçektenolsun canım riskli durumlar olunca yapılmaz allah korusun
Hahhaha cam silmek kadar güzel bir şey yok gerçekten beni rahatlatıyor camdan baktıkçaNe güzel ya şuan tam ihtiyacım olan şey ince bir temizlik yapmak canım cam silmek çekiyorArada dışarı bakıyorum camlarını siliyorlar iç geçiriyorum ne güzel siliyorlar diye
Şöyle evi bir kırklasam derdim tasam kalmayacak gibi hissediyorum
![]()
As kuzum nasıl istersen mis gibiBen hastaneye goturceklerimi hurçlayim geri kalanlari dolaba asayim diyorum![]()
Ütülemeye üşeniyorum yarin hava çok aşiri sicak olmazsa yavaş yavaş ütülerimAs kuzum nasıl istersen mis gibi![]()
Geçen hafta normal temizlik yaptırdım 1000tlye hatta çocuk odasının camına perde geleceği için camı silmesini rica ettim sildi ve ekstra para istemediBurda normal temizlik 2bin ya ayrıntılı olunca fiyat çıkıyor uygunmus
Ben geçen yıl şubatta inşaat temizliği için 3 kişiye toplam 4.500 verdim ama baya pisti baya uğraşmışlardıBoş evi geçen ay 5000 tlye temizletti arkadaşımız ki inşaat pisliği falan da değildi, çok pis bir evde değildi.
Bende Bavul içi kucuk hurçlardan aldim hastanede giydirceklerimi onlara koycam hemşireye verilecekleri filan pipililerimiz sağlikla gelsinBen de hemen hemen böyle yapacağımgeçen sene taşınırken hurç yaptırmıştım hediye küçücük hurç hediye etmişlerdi ona nevresim takımlarını koyacağım, kıyafetlerini dolaba asarım, hastane de giyeceklerini de pipilimin bavul organizerine koyarım.
Yani aslında ütülemek şart değil bana göre ben yumoşta kullanmadım ama annem ısrarla ütülüyor çoğu şeyi bence hastane de giyecekler ütülense yeterliÜtülemeye üşeniyorum yarin hava çok aşiri sicak olmazsa yavaş yavaş ütülerim![]()
Valla çok iyi paralar ya ben şimdi ev temizliğine çağırsam 7.500 10.000 arası bir fiyata gelir. Zibiyon tane cam var, salonum 3 tane salon büyüklüğünde, mutfak, 3 balkon, 2 banyo tuvalet, yatak odası, giyinme odası, çocuk odası, holü de sayacağımGeçen hafta normal temizlik yaptırdım 1000tlye hatta çocuk odasının camına perde geleceği için camı silmesini rica ettim sildi ve ekstra para istemedi
Ben geçen yıl şubatta inşaat temizliği için 3 kişiye toplam 4.500 verdim ama baya pisti baya uğraşmışlardı
Hevesle bi kere ütüleyimde zaten doğunca artik ütüleyemeyizYani aslında ütülemek şart değil bana göre ben yumoşta kullanmadım ama annem ısrarla ütülüyor çoğu şeyi bence hastane de giyecekler ütülense yeterli![]()
Aynen öyle annelik hevesi işteHevesle bi kere ütüleyimde zaten doğunca artik ütüleyemeyiz![]()
Aynen kocandan al mis gibiValla çok iyi paralar ya ben şimdi ev temizliğine çağırsam 7.500 10.000 arası bir fiyata gelir. Zibiyon tane cam var, salonum 3 tane salon büyüklüğünde, mutfak, 3 balkon, 2 banyo tuvalet, yatak odası, giyinme odası, çocuk odası, holü de sayacağımiçinden çıkılamaz seviyede neyse kocamdan 10.000 alayım ben hak etmişim yani hajsjsjsj
Amin canım inşallahBende Bavul içi kucuk hurçlardan aldim hastanede giydirceklerimi onlara koycam hemşireye verilecekleri filan pipililerimiz sağlikla gelsin![]()
Ben yaptırmadım. Zaten gittim sabah midem çok bulandı. Aç karnına zorlandım.Kızlar şeker yüklemesi yapılmayan var mı