Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Geçen yıl kuzenim Antalya’da sadece normal süpürüp silmeye 1000tlye geliyorlar demişti o zaman bizim burda normal süpürüp silme banyo tuvalet balkon 600tlydi
Boş evi geçen ay 5000 tlye temizletti arkadaşımız ki inşaat pisliği falan da değildi, çok pis bir evde değildi.

Ben hastaneye goturceklerimi hurçlayim geri kalanlari dolaba asayim diyorum💙
Ben de hemen hemen böyle yapacağım 😍 geçen sene taşınırken hurç yaptırmıştım hediye küçücük hurç hediye etmişlerdi ona nevresim takımlarını koyacağım, kıyafetlerini dolaba asarım, hastane de giyeceklerini de pipilimin bavul organizerine koyarım.

Valla deşarj oluyorum yaptıkça gerçekten 🥹🥹🥹 olsun canım riskli durumlar olunca yapılmaz allah korusun
Ne güzel ya şuan tam ihtiyacım olan şey ince bir temizlik yapmak canım cam silmek çekiyor 😄😄 Arada dışarı bakıyorum camlarını siliyorlar iç geçiriyorum ne güzel siliyorlar diye 😄 Şöyle evi bir kırklasam derdim tasam kalmayacak gibi hissediyorum 😄

Ne güzel ya şuan tam ihtiyacım olan şey ince bir temizlik yapmak canım cam silmek çekiyor 😄😄 Arada dışarı bakıyorum camlarını siliyorlar iç geçiriyorum ne güzel siliyorlar diye 😄 Şöyle evi bir kırklasam derdim tasam kalmayacak gibi hissediyorum 😄
Hahhaha cam silmek kadar güzel bir şey yok gerçekten beni rahatlatıyor camdan baktıkça 😂

Burda normal temizlik 2bin ya ayrıntılı olunca fiyat çıkıyor uygunmus
Geçen hafta normal temizlik yaptırdım 1000tlye hatta çocuk odasının camına perde geleceği için camı silmesini rica ettim sildi ve ekstra para istemedi
Boş evi geçen ay 5000 tlye temizletti arkadaşımız ki inşaat pisliği falan da değildi, çok pis bir evde değildi.
Ben geçen yıl şubatta inşaat temizliği için 3 kişiye toplam 4.500 verdim ama baya pisti baya uğraşmışlardı

Ben de hemen hemen böyle yapacağım 😍 geçen sene taşınırken hurç yaptırmıştım hediye küçücük hurç hediye etmişlerdi ona nevresim takımlarını koyacağım, kıyafetlerini dolaba asarım, hastane de giyeceklerini de pipilimin bavul organizerine koyarım.
Bende Bavul içi kucuk hurçlardan aldim hastanede giydirceklerimi onlara koycam hemşireye verilecekleri filan pipililerimiz sağlikla gelsin💜

Ütülemeye üşeniyorum yarin hava çok aşiri sicak olmazsa yavaş yavaş ütülerim😊
Yani aslında ütülemek şart değil bana göre ben yumoşta kullanmadım ama annem ısrarla ütülüyor çoğu şeyi bence hastane de giyecekler ütülense yeterli☺️

Geçen hafta normal temizlik yaptırdım 1000tlye hatta çocuk odasının camına perde geleceği için camı silmesini rica ettim sildi ve ekstra para istemedi

Ben geçen yıl şubatta inşaat temizliği için 3 kişiye toplam 4.500 verdim ama baya pisti baya uğraşmışlardı
Valla çok iyi paralar ya ben şimdi ev temizliğine çağırsam 7.500 10.000 arası bir fiyata gelir. Zibiyon tane cam var, salonum 3 tane salon büyüklüğünde, mutfak, 3 balkon, 2 banyo tuvalet, yatak odası, giyinme odası, çocuk odası, holü de sayacağım 😂 içinden çıkılamaz seviyede neyse kocamdan 10.000 alayım ben hak etmişim yani hajsjsjsj

Valla çok iyi paralar ya ben şimdi ev temizliğine çağırsam 7.500 10.000 arası bir fiyata gelir. Zibiyon tane cam var, salonum 3 tane salon büyüklüğünde, mutfak, 3 balkon, 2 banyo tuvalet, yatak odası, giyinme odası, çocuk odası, holü de sayacağım 😂 içinden çıkılamaz seviyede neyse kocamdan 10.000 alayım ben hak etmişim yani hajsjsjsj
Aynen kocandan al mis gibi 😂😂😂

Kızlar şeker yüklemesi yapılmayan var mı
Ben yaptırmadım. Zaten gittim sabah midem çok bulandı. Aç karnına zorlandım. 😅 aç kanı verdim sonra bir şeyler atıştırıp 1 saat sonra tok kan verdim. Elhamdulillah her şey yolunda. Evde de babamın şeker cihazı vardı ölçüm yaptım kendim. Normal değerlerde gösterdi. Geçmişe yönelik dr glukoz sonuçlarına baktı orada da normal. Ben canan karatay ve ümit aktaş hocadan dinledim önermiyolar haklı görüyorum. 😇😇

Ben de bu hafta önce makineyi temizledim 95 derece yikayip sonra bebiskonun kiyafetleri, muslinleri battaniyeleri her seyleri yikandi utulendi ve dolaba yerlestirildi. Bu arada bizim evde çamaşır yikamak asmak yerlestirmek falan eşimin sorumluluğunda benim kilotlarıma hep off bunlar hep incik boncuk hic sevmiyorum derdi kucuk diye ki benim de en nefret ettigim camasirlar kilotlar ve coraplar abshddb simdi bebek kiyaftelerini o sehir disindaydi ben yikadim astim agiz mendilleri coraplari falan allaahimm asil incik boncuklar bunlarmis mincik mincik her şeyleri. Dedim sen benim donlara laf ettin bunca zaman ama asıl incik boncuklarla sinavin basliyor hazirla kendini:D

Back
X