2008 Ekim Anneleri

günaydın herkeseeee nisanur bizim ev de kaloriferli ama gülçe 1 haftada 2 defa hasta oldu nedense ki soğuğa alışık bir çocul gülçe doktora gittik ama peditus vermedi içindeki bir maddeden dolayı 6 yaşına kadar çok güvenilir olmadığını söyledi damla polivit ve pedifen verdi ama iyi geldi şükür

kızlar beni hatırladınızmı lütfen yardım edin akıl verin kızım daha 13 aylık bile değil ve ben 5 haftalık hamileyim çalışıyodum hatırlarsanız. ama ben bu bebeği istemiyorum eşim çok istiyoo. kızımı hala emziriyodum ne yapıcam. cevap yazın lütfen

nekadar zor durumda olduğumu anlatamam. benim durumumda olan başka kimse varmı aramızda? kızım doğduktan sonra başımı kaşımaya fırsatım yoktu bide 2. bebek allahım ne yapıcam. pazartesi günü gidip tek başıma aldırmayı bile düşünüyomm. bana akıl verin. uff çok zor bi durum

hatırladım kajo cum seni.en son sorunlar vardı buraya yazdığında.seni çok merak ettik.
canım önce hayırısı olsun ama bence aldırma..bak bızdığı hatırlarsın belki o şubatta yine anne olucak inşallah :asigim: can ı veren allah kolaylığınıda verir.

kendi durumunu en iyi sen bilirsin ama aldırmak gerçekten cana kıymak bence. allah onun da kolaylığını verir, ilerde iyi ki doğurmuşum diyceksin eminim. söylemesi kolay belki ama bence kesinlikle doğurmalısın. benim oğlum 9 ay anne sütü aldı seninki kocaman olmuş bile, yemek yiyebilir artık. hamileyken de emzirebilceğini söylüyor bazı doktorlar. yardımcıyla yada büyüklerle bi şekilde büyür.
benim çevremde bebek aldıranların hiçbiri evlatlarından gülmedi. pişman olcağın bi karar verme bence..kimsen yoksa zor olabilir ama destek olcak birileri varsa kafana bile takma..

evet canım zaten o sorunlardan dolayıda gözüm çok korkuyor. eşime güvenemiyorum artık. aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. eşimle bir küs bi bsarış devam ediozz. bu ayımız neredeyse hep küsdü. bir ayda bir defa ilişkiye girdik. ondada onun bi,lerek ihmali sonucu oldu. o yüzden ona dahada kızgınım. kendimi kandırılmış gibi hissediyorum.senağlamasenağlama

hay allah bende 2. haberini alınca şükür dedim hersey yolunda..
tatlım sen en iisini bilirsin ama kimileri bunu batıl inanç olarak görsede sağlıklı bir bebeği aldırmak herzman kötü sonuc getirmiştir

selam herkese
annemdeydim yeni döndüm umarım herkes iyidir..
kajo canım daha sakin düşünmeye çalış her şerde bi hayır wardır..Allah yardımcın olsun..:Saruboceq:

iyi gecler herkse.ama kimsecikler kalmamış tabi .benim de gözümden uyku akıyo.gidip hemen uyumayı planlıyorum sıpacık uyanmazsa tabüüü.
rekor kırdım galiba bu gece; sanırım 35 sayfa neyin okudum geçmişi.epey geçmiş oldu tabüü okuduklarım.ama bIZDIKIM kaldı tek aklımda.senağlama
günaydın buarada direk daldım kızlar benim derdime bi care bulun memeden mi kessem 2 yaşın kadar emzirmek istıyodum ya ama böyled hayat olmazk nereye kadar offffffffffffffffffffff

valla iş zor.arada bende alıyorum yanıma oğluşumu alışacak diye ödüm deg kopuyo ama , insanız bizde.uykusuzluk zor iş.bir sene dayanabildik.
ama canım bence memeden ayırma.hemde böyle güzel emiyorsa.
bende allah izin verirse 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum.kısmet tabiii.belki sizin yatağı sevmiştir.
gündüz uykusunda kendi yatağında uyuyor mu acaba?
neyse geri kalan 20 sayfayı yarın giceeee okurum artık.

Kajocumhayırlı olsun canım hiç düşünme ben ce aldırmayı falan annem yapmış öyle bi hata 4 çocuktan sonra hepsi de düşün aralarında 1buçuk 2 yaş var 5.yi aldırmış hala içi sızlıyo o da büyürdü ne olacaktı acaba falan diye düşünür çok günah der ama çok da bunalmıştımmm sen bilirsin ama her işte bi hayır vardır bunu yaşayan bi tek sen değilsin bi sürü kişinin başına geliyo çok zor gerçekten abimlerin de 2. kazayla oldu zorlandılar ama şimdi 5 aylık onu da çok seviyolar

kajo canım hayırlı olsun, hayırlı olsun diyorum çünkü gerçekten hayırlı olması temennim, insanlar genelde büyük veya küçük bir zorlukla karşılaştıklarında hemen ondan kurtulmayı isterler, bunun canlı bi varlık olması bile onları kararından döndüremez bazı zamanlar, eşinle anlaşamama nedenin sadee fikir çatışmasımı, canım bak ben neredeyse 10 yıllık evliyim ve 10 yıldır hala kedi köpek gibi birbirimizi yiyoruz, yeri geliyor aynı sizin gibi günlerce küs duruyoruz, bebek olduktan sonra da uzun bi zaman ayrı yattık, daha düne gelene kadar da ayrı yatıyoduk, bir arkadaşımın ısrarıyla ben yeniden eşimin yanında yatmaya başladım, çocuğun anne ve babayı aynı yatakta görmesi gerektiğini vs söyledi, ne kadar kızsam da sokuldum yine kocamın yatağına, demek istediğim dövmesi sövmesi atması satması içkisi kumarı vs yoksa idare et eşini, bak hepimizin böyle sorunlarıı oluyor, her insan dört dörtlük değil, belki bizde de hata vardır, kendi açımızdan baktığımız için haklı görüyoruz kendimizi, bebek aldırma olayına gelince bak kızlar çok güzel söylemişler, ne zaman böyle bi hataya düşülse allah bunun hesabını soruyor, yeri geliyor parasızlık diyoruz yeri geliyor kocamla anlaşamıorum dioruz, bahanemiz çok, ama bunlar bir insanın canına kıymak için geçerli mazeretler değil, bunun için hiçbir geçerli mazeret olamaz zaten, hani drlar deseydiki bu çocuk özürlü, doğsa da yaşamayacak, yada ne bileyim annenin sağlığını tehdit ediyor vs, o zaman aldır derdim, ki allah korusun ama ben özürlü bir bebeğe hamile de olsam onu sonuna kadar taşımak isterim, allah bana bunu verdiyse vardır bir hikmeti derim, elimden alırsa da öyle uygun görmüştür derim, ama ya bu bebek nasıl olsa özürlü olcak ben bunu aldırim de ileride gözümün önünde bana yürek acısı olmasın demem, şu anda senin yaşadkların senin açından çok zor bir durum evet, ama bak arkadaşlar da söylemişler, allah sabrını verir, sen sırtını dayadınmı rabbine, rabbim hayırlısını ver hakkımda dedinmi, eminim demedin, dediysen bile yürekten demedin, yürekten demiş olsaydın kendi başıma gidip aldırmayı düşünüyorum demezdin, günah karnındaki sabiye, allah onu senin karnına koymuş, rızkını da hazırlamıştır zaten, yiyecek ekmeği yoksa da doğmaz, lütfen biraz allaha teslim ol, kasıtlı veya değil bi kaaza olmuş ve sen hamile kalmışsın, bundan sonrası önemli artık, çok istiyorsan git aldır bebeğini, kıy canına kurtul, bu şekilde hayatın zorlaşmamış olur, eşinle olan sorunların da belki çözülmüş olur, anlamıyorum daha kolunu bacağını bile oynatmaktan aciz bi yaratık nasıl sorun teşkil edebiliyor, kusura bakma bu konularda çok hassa s oluyorum, sözlerim kırıcıysa da özür dilerim ama böyle düşünüyorum, bak hamileliğimden önce tedavi görüyorduk, benim işim öyle amanaman güzel bi iş değil, bi öğretmenlik bi drluk gibi değil, psikoloji bozacak bir iş, o şartlarda psikolojimi ayakta tutmaya çalışırken bir de üstüne bebek hasreti çekip dr dr gezerken bir olay öğreniyorum, lise öğrenisi bir kız sevgilisinden hamile kalıyor ve o bebeği aylarca karnında saklıyor, kız biraz kilolu olduğu için bebeği son aylara kadar saklamayı becermiş, bol kıyafetler giydim demiş, kilo aldım demiş, zaten köy gibi bi yerde oturuyorlar, karnını korse gibi bişeylerle sıkmış, sonra kız bi gece sancısı tutuyo ağaçlık bi yere koşuyo, orada douruyo, göbek kordonunu taşla parçalayarak ayırıyo çocuğu, sonra o çocuğun kafasını da taşla parçalayarak öldürüyo, sonra da kanalizasyon yada sulama çukuru gibi bi yere atıyo, oradan da hayvanlar çocuğu yakalayıp birazını yiylar, çocuğun yüzündeki etleri yemişler, fotoğraflarını görmüştüm, o an nasıl bir hale geldiimi bilmiyorum, allah affetsin o sinirle lanetler yağdırdım, sen de kadın olacaksın ha sende anne olacaksın ha diye geçirdim içimden, allah bana bi bebek verseydi de keşke pamuklara sarsaydım onu dedim, kimselere göstermeden oracıkta ağladım, bunu neden anlattığğımı da bilmiyorum ama dünyada bebek hasreti çeken milyonlarca insan var, ama allah birine bebek nasip ediyor, o da başını taşla yarıp öldürüyor, insanın köpeği ölüyo da ardından yas tutuyo, ama bu insan müsfettesi su kanalına atıyo, allahım kimsenin bebeğini böyle şeylerle karşılaştırmasın inşallah, canım bak onları düşün, eğer sen bu bebeği aldırırsan onlardan ne farkın kalır, onun yaptığı şeyle seni yaptığın şey arasında ne fark kalır, o başını taşla yararak öldürmüş sen drlara öldürtüyosun, ya bilmiyorum gönlüm nolur aldırmasın diyor, kararını kendin ver, ben olsam aldıramazdım, şu anda sana yemin ediyorum kilo problemim olmasa bir dakika bile düşünmem hamile kalmak için uğraşırım, her ne kadar burada sezeryandan çko korktum vs desem bile o acıları katlanmaya razı olurum, bir bakışına bir gülüşüne kurban olurum onların, burada ne paylaşımlar yapıyoruz, şöyle güldü böle adım attı diye, dünyada bunlardan daha güzel mutluluk olabilirmi, sen bu mutluluğu çifte yaşayacaksın işte, allah sana yeniden bu mutluluğu yaşatmak için göndermiş o bebeği, bilemiorum canım kararını kendin ver, ben kendimi senin yerine koydum da böyle birşeyi asla yapamazdım

selam kızlar nasılsınız
pc yi pek açamadığım içim giremedim epeydir cepten girip msni açıyorum işyerinde de arada face e bakabiliyorum.
kajocum hamileymişsin hayırlı bi karar verirsin inşallah..benim hamileliğim de süpriz olmuştu dr a giderken aldırırmııyız acaba diyerek gittik ama rabbim öyle bir doktorla karşılaştırdıki bizi ağzmızı bile açtırmadı aldırmak konusunda anladı bizi...şuan bende sipral olmasına rağmen bazen eşimin korunmasını istiyorum o derece korkuyoruz kerem çok yordu bizi sinirlerimiz yıprandı 4-5kez uyanıyor hala geceleri
eşin istiyorsa sende kendini alıştır hem kardeşsiz büyümesin yavrun az çok hepimiz 2.yi yapmayı düşünüyoruz seninki biraz erken olmuş olur okadar hem okadar da erken değil 2yaş olacak aralarında

ne karar verirsen inşallah senin için hayırlısı olur canım

Son düzenleme:

canım allah tamamına erdirsin inşallah vardır Rabbimin bir bildiği ama tabiki yinede son karar eşinle senina.s

çoğunuzun yadırgayacağını tahmin edebiliyordum zaten.ama başa gelmeyince zor anlaşılır. ekimannesi olacakken bu siteye nasıl keyifle girdiğimi hatırlıyorum. her kadın kendiisteyerek güzel bir hamilelik geçirmek ister. Allahın gücüne gitmesin ama benim karnımdaki umrumda değil şuan. kızım memeye çok düşkündü ama sütüm azalmaya başladı. çalışan bi anneyim. sizler gibi yanımda anne kaynana falanda yok olmayacakta. yani eşim ben ve bakıcı. kızım sakin biçocuk am 2. sinin böyle olacağının garantisimi var. sanki karnımdaki b enim değilmiş gibi şuan sadece kızımı düşünüyorum. yaşları yakın kardeşleri nekadar gördüysem küçüğünün yanında büyük hep ezik vaziyette. belki size komik gelicek ama. karnımdaki belkide haylaz bi erkek çocukolacak kızımı ben işteyken itip kakıcak. yeni eve taşındım yatak odasına ancak kızımın yatağı sığıyor ne yapıcam 2 yaşını doldurmamış kızımı odadanmı çıkarıcam. uffffff... size daha okadar çok şey sayabilirimki. bide işin koca boyutu var. istemediğimi bile bile bana anlayış göstermeyen bi adama 2. çocuğumu doğuriim? bildiğim bişey var oda 9 ay boyunca mutsuz bi hamilelik geçiricem.9 ay sonunda ise hiçbirinin tadını alamadan koştura koştura çocuk büyütücem. ev iş çocuk herşeye yetişmeye çalışıp kendini paralayann bi anne. ammmaaaaa tabi buna herkes razıdır dimi çünkü kadının kaderi bu. erkeklerden önce biz istiyoruz zaten böyle olmayı. hayatın tüm yükünü tek başına sırtlamaya okadar razıyızki. yeşimmerve. eminim eşinde düşünüyodur senin düşündüğün şeylerii. bence aklından bile geçmiyordur. öyle olduğu için bu oldu şu oldu demiyodur. allah herkesi kendi yaptığından mesul tutar. benim sevabımdan çocuğum faydalanamıyosa günahımdan niye faydalansın?

bızdıkcan neredesin şuan konu okuyor görünüyorsun. sana ulaşmayı çokistedim. aldırmayı düşünmedinmi? ilk bebeğinin etkileneceğini düşünmüyomusun

Kojocuğum her ne kadar siteye girmeme konusunda kararlı olsamda nasip bak yine girdim ki senin msjini okudum Canım seni en iyi ben anlayabilirim en azından şuanki psikolojini
Canım Ben kızım 6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim inan senin düşündüğün herşeyi düşündüm. Ben de çalışıyorum gerçekten zor tabi bizim gibi sorumluluk sahibi anneler için ayrıca bırak benim ikinci çocuğu ilk bebeğimi bile eşimin isteyip istememe konusunda emin olmadan ben istedim. Şuan hamileliğim 8. aya girdi ve sana göre çok çok erken benim kızımla arasında sadece 14 ay olacak düşün. Ya dedim farzedeyim ikiz doğurdum çalışan anneler ikiz doğuramıyor mu. Kızım onun canını biz vermedik biz alalım. Onun şuan kalbi atıyor seninki varya tam manasıyla katillik oluyor bunu biliyor musun Sakın konuşmalarımı sinirle yazdığımı düşünme ben samimiyetle yazıyorum. Rabbim o kadar büyükki herşeyin kolaylığını veriyor bak benim kızım kucağımdan inmiyor karnımın üzerine oturuyor tehlikeli ama yine de dayanamıyorum alıyorum ne yapalım belki ikiside biraz ezik olacak tabi tek çocuk gibi olmayacak ama ileride de herkesten daha dik olacaklar birbirlerini en iyi anlayan kardeşler aralarındaki yaş farkı az olanlar Ha gelelim haylaz erkek mevzusuna bak bana Rabbim erkek nasip etti İnşallah sağlıkla doğurmayı da nasip eder ben öyle düşünmüyorum ileride kızıma namusuna sahip çıkacak bir badigard olacak diyorum evet biz çalışıyoruz o sürekli onu takip edebilecek ya....Ablası olduğu içinde onu ezemeyecek....
Gelelim koca mevzusuna benim samimi bir arkadaşım dul bir de kızı var herşeyini ona adamış çalışıyor ama yine kızı merkezli... Ben ondan gördüm insan bazan hayatta eşinden ya da başkasından bulamadığı sevgiyi güzelliği hayata bağı çocuğunda buluyor....
Senin hayata bağın bir tane değil iki tane olacak yemin ederim bende belki geleceğimi göremiyorum benimde eşimle sorunlarım var ne yapalım kimi zaman dikkatsizlik ya da benzeri bişey oldu bu ama oldu ben gelecekte çocuklarımın yanımda eşim olmasa dahi benim en büyük dayanaklarım hatta akıl danışmanlarım olacağını düşünüyorum onlara bildiğim herşeyi öğreticem onlara iki gözle bakmamız gerekiyor belki biri anne biri baba onlara tek gözle iki gözden bakar gibi bakmak bizim elimizde zorluğu çekmeden kolaylığı Allah nasip etmez Bak sen eğitimci olmuşsun kolaylıkla mı oldun anneni babanı düşün onlara verdiğin eğitimle eserinle onlar karşında duracak ilerideki hayat bağımı kesmeye hiç niyetim olmadı benim artık hayata bir elle değil iki elle bağlanacağım hayatta olduğum sürece öncelikle kendim onlar için ayakta duracağım inşallah Ha babaları da isterse yanımızda olacaklar onların isteğine kalmış... Amma hiçber sebep ona daha yaşamak ister misin diye sorma ihtimalin olmadan canını alma hakkını vermez bize bu katillikten öte bişey olur emin ol Gel hayata pozitif bak belki ileride durumun daha iyi olacak maddi anlamda ve eşin ile daha mutlu olacaksın gün gelecek kardeş isteyeceksin ve o onca çift gibi bunu aldırdığın için ikincisi tedaviyle ve belki bunu büyütmenden daha zahmetli olacak Kendini Rabbine bırak ve hayırlısını iste onu sana verene yolunu çizmesini bırak... Sen vermedin sen alma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…