nekadar zor durumda olduğumu anlatamam. benim durumumda olan başka kimse varmı aramızda? kızım doğduktan sonra başımı kaşımaya fırsatım yoktu bide 2. bebek allahım ne yapıcam. pazartesi günü gidip tek başıma aldırmayı bile düşünüyomm. bana akıl verin. uff çok zor bi durum
hatırladım kajo cum seni.en son sorunlar vardı buraya yazdığında.seni çok merak ettik.
canım önce hayırısı olsun ama bence aldırma..bak bızdığı hatırlarsın belki o şubatta yine anne olucak inşallah :asigim: can ı veren allah kolaylığınıda verir.
evet canım zaten o sorunlardan dolayıda gözüm çok korkuyor. eşime güvenemiyorum artık. aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. eşimle bir küs bi bsarış devam ediozz. bu ayımız neredeyse hep küsdü. bir ayda bir defa ilişkiye girdik. ondada onun bi,lerek ihmali sonucu oldu. o yüzden ona dahada kızgınım. kendimi kandırılmış gibi hissediyorum.senağlamasenağlama
günaydın buarada direk daldım kızlar benim derdime bi care bulun memeden mi kessem 2 yaşın kadar emzirmek istıyodum ya ama böyled hayat olmazk nereye kadar offffffffffffffffffffff
ne karar verirsen inşallah senin için hayırlısı olur canımnekadar zor durumda olduğumu anlatamam. benim durumumda olan başka kimse varmı aramızda? kızım doğduktan sonra başımı kaşımaya fırsatım yoktu bide 2. bebek allahım ne yapıcam. pazartesi günü gidip tek başıma aldırmayı bile düşünüyomm. bana akıl verin. uff çok zor bi durum
kızlar beni hatırladınızmı lütfen yardım edin akıl verin kızım daha 13 aylık bile değil ve ben 5 haftalık hamileyim çalışıyodum hatırlarsanız. ama ben bu bebeği istemiyorum eşim çok istiyoo. kızımı hala emziriyodum ne yapıcam.cevap yazın lütfen
çoğunuzun yadırgayacağını tahmin edebiliyordum zaten.ama başa gelmeyince zor anlaşılır. ekimannesi olacakken bu siteye nasıl keyifle girdiğimi hatırlıyorum. her kadın kendiisteyerek güzel bir hamilelik geçirmek ister. Allahın gücüne gitmesin ama benim karnımdaki umrumda değil şuan. kızım memeye çok düşkündü ama sütüm azalmaya başladı. çalışan bi anneyim. sizler gibi yanımda anne kaynana falanda yok olmayacakta. yani eşim ben ve bakıcı. kızım sakin biçocuk am 2. sinin böyle olacağının garantisimi var. sanki karnımdaki b enim değilmiş gibi şuan sadece kızımı düşünüyorum. yaşları yakın kardeşleri nekadar gördüysem küçüğünün yanında büyük hep ezik vaziyette. belki size komik gelicek ama. karnımdaki belkide haylaz bi erkek çocukolacak kızımı ben işteyken itip kakıcak. yeni eve taşındım yatak odasına ancak kızımın yatağı sığıyor ne yapıcam 2 yaşını doldurmamış kızımı odadanmı çıkarıcam. uffffff... size daha okadar çok şey sayabilirimki. bide işin koca boyutu var. istemediğimi bile bile bana anlayış göstermeyen bi adama 2. çocuğumu doğuriim? bildiğim bişey var oda 9 ay boyunca mutsuz bi hamilelik geçiricem.9 ay sonunda ise hiçbirinin tadını alamadan koştura koştura çocuk büyütücem. ev iş çocuk herşeye yetişmeye çalışıp kendini paralayann bi anne. ammmaaaaa tabi buna herkes razıdır dimi çünkü kadının kaderi bu. erkeklerden önce biz istiyoruz zaten böyle olmayı. hayatın tüm yükünü tek başına sırtlamaya okadar razıyızki. yeşimmerve. eminim eşinde düşünüyodur senin düşündüğün şeylerii. bence aklından bile geçmiyordur. öyle olduğu için bu oldu şu oldu demiyodur. allah herkesi kendi yaptığından mesul tutar. benim sevabımdan çocuğum faydalanamıyosa günahımdan niye faydalansın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?