2880gr doğmustu leylacım.balgamlı kusmuğu sormadım ama sümüksü kakayı sordum kaka tahlili yapılması gerekiımus..amip falan olabülümüş.amip ddikleride ibolyannın bi cinsi.tek hücreli terliksi bişi puhahaaa:roflol:Iyi masallah kac kilo dogmustu bacim ben daha kilolu saniyodum yanaklar tombikya o bakimdan usutmusmu niye balgamli kusmus ilac verdi mi benim kizdada oldu oyle balgam merak ettim
obez diyen doktora gitmedik.o hastanede.biz sağlık ocağına gittik bugun.onunda sacını basını yolcedim ya kocam tuttu-tatlicadiarzu-höh yani celen ne acelen var olm bebek için, az sabret, hemi de bula bula vahdettini mi buldun allah cezacığını vermeye :roflol: maşşallah sultanımızın boy kilo da iyi, angut dr obezlik konusunda bişiy dedimi
kız iboş bizden başka kimlerin olduğunu nirden görüon gııııııııı:uhm:
kız iboş bizden başka kimlerin olduğunu nirden görüon gııııııııı:uhm:
2880gr doğmustu leylacım.balgamlı kusmuğu sormadım ama sümüksü kakayı sordum kaka tahlili yapılması gerekiımus..amip falan olabülümüş.amip ddikleride ibolyannın bi cinsi.tek hücreli terliksi bişi puhahaaa:roflol:
obez diyen doktora gitmedik.o hastanede.biz sağlık ocağına gittik bugun.onunda sacını basını yolcedim ya kocam tuttu-tatlicadiarzu-
sayfanın en altına in özlemcim orda yazii.
canlarım benm bebişin suratı toplu.gıdığı var.bide resimlerde ebelek bi surat cıkıo coccumdadelikafadulden heç fotocenik deel...
resim demişken aaşam koyalım resümleri bende koyarımsositososito
sayfanın en altına in özlemcim orda yazii.
canlarım benm bebişin suratı toplu.gıdığı var.bide resimlerde ebelek bi surat cıkıo coccumdadelikafadulden heç fotocenik deel...
resim demişken aaşam koyalım resümleri bende koyarımsositososito
:roflol::roflol: kıskancık karı
niyeküneee:uhm:..................
ben onu yerim beeeŞeniz şaban coraplarıda pek cicikaydirigubbakcemile3
oyyy maşallah yusuf eymeneee çok tatlı ya bayılıyorum ben bu çocuğaaaa
kız ibolya karısı benim yerime de yut şu yavruyuu cokacimcoook
bu arada sankim kızınız oğlumuza asılıyomuş gibin bi izlenim edindim :jeyyar:
misafir yokkene kendi resmimi koyem kaydirigubbakcemile3
resim mesim yokk hem misafir gelmiş yineeeklava:
resim mesim yokk hem misafir gelmiş yineeeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?