2008 Ekim Anneleri

Iyi masallah kac kilo dogmustu bacim ben daha kilolu saniyodum yanaklar tombikya o bakimdan usutmusmu niye balgamli kusmus ilac verdi mi benim kizdada oldu oyle balgam merak ettim
2880gr doğmustu leylacım.balgamlı kusmuğu sormadım ama sümüksü kakayı sordum kaka tahlili yapılması gerekiımus..amip falan olabülümüş.amip ddikleride ibolyannın bi cinsi.tek hücreli terliksi bişi puhahaaa:roflol:
höh yani celen ne acelen var olm bebek için, az sabret, hemi de bula bula vahdettini mi buldun allah cezacığını vermeye :roflol: maşşallah sultanımızın boy kilo da iyi, angut dr obezlik konusunda bişiy dedimi
obez diyen doktora gitmedik.o hastanede.biz sağlık ocağına gittik bugun.onunda sacını basını yolcedim ya kocam tuttu-tatlicadiarzu-
kız iboş bizden başka kimlerin olduğunu nirden görüon gııııııııı:uhm:

sayfanın en altına in özlemcim orda yazii.
canlarım benm bebişin suratı toplu.gıdığı var.bide resimlerde ebelek bi surat cıkıo coccumdadelikafadulden heç fotocenik deel...
resim demişken aaşam koyalım resümleri bende koyarımsositososito

kız iboş bizden başka kimlerin olduğunu nirden görüon gııııııııı:uhm:

en altta topicde kimlerin olduğu yazıyo ya lem

:roflol::roflol: kıskancık karı

sayfanın en altına in özlemcim orda yazii.
canlarım benm bebişin suratı toplu.gıdığı var.bide resimlerde ebelek bi surat cıkıo coccumdadelikafadulden heç fotocenik deel...
resim demişken aaşam koyalım resümleri bende koyarımsositososito[/QUOTE]

allah benm cızırtımı vermesin sayfanın altına bakmamışım bugüne kdardelikafadulden

resmlerde kilolu çıkıo bizimkide videoda fln görenler ooo büyümüş diolar canlısını görünce büyümemiş kamera yanıltıosengözlerimebaksanab

allah benm cızırtımı vermesin sayfanın altına bakmamışım bugüne kdardelikafadulden

resmlerde kilolu çıkıo bizimkide videoda fln görenler ooo büyümüş diolar canlısını görünce büyümemiş kamera yanıltıosengözlerimebaksanab[/QUOTE]

aynen valla benimki de fotoğrafta koca kafalı bişiy çıkıyo emme minnacık bişiy kendilerü :roflol:

ahan benim oğlanın eti budu bu, görünüşe aldanmayın lahana bebek gibin şu anda :roflol:

Son düzenleme:
oyyy maşallah yusuf eymeneee çok tatlı ya bayılıyorum ben bu çocuğaaaa
kız ibolya karısı benim yerime de yut şu yavruyuu cokacimcoook

ben onu yerim beeeŞeniz şaban coraplarıda pek cicikaydirigubbakcemile3

çorap deel o patik patik, hedaye geldi naniknanik

oyyy maşallah yusuf eymeneee çok tatlı ya bayılıyorum ben bu çocuğaaaa
kız ibolya karısı benim yerime de yut şu yavruyuu cokacimcoook

tenkyu anacım, yanlız ve amma velakin bu sıpa dünden beri durmuo, şimcik bileme oynattım da öyle neşesi yerine geldi, bak şimci yine beni kucağına al anne şarkısını söylüyo :roflol: bu arada sankim kızınız oğlumuza asılıyomuş gibin bi izlenim edindim :jeyyar:

boydan bööle minicik bişi

ahan buda koca kafasıkaydirigubbakcemile3

len valla bu çocuk miyavlamadan anlıyomuş şimcik çözdüm bunu :roflol: miyavlıyom şimcik sıpaya sustu beni dinliyo delircem :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…