ya biz dünden beri kaka maka yapmadık.bebeğim hergün düzenli yapardı.2 gündür tık yookk:sm_confused:
kızlar ya ben sizi çok merak ediyorum.resimlerimizi koysak nolur ki.hadi be kızlar valla konuşuyoz ama ismen değil görüntü olarak da tanıyalım birbirimizi ne var?
kızlar ya ben sizi çok merak ediyorum.resimlerimizi koysak nolur ki.hadi be kızlar valla konuşuyoz ama ismen değil görüntü olarak da tanıyalım birbirimizi ne var?
Ibolya bacim yusufumuzun bi yerimi agriyo ki geceden beri huzursuz
misafir var ben o gidince koycem :dilcikar:
kız ibolya halil olmasın buuuuuuklava:
ibolya misafirleri kovalarsa ben de eklerimm :jeyyar:
Benim kizim da aksam babasi gelince bi simariyo babasina bi naz yapiyo asidan geldigimiz aksam babasi kiziim ciss mi yaptilar sana diyo dudaklarini buzuyo ne agladigi belli ne guldugu zillinin gecen babasi severken video cekmistim sabah onu dinlettim babasinin sesini duyunca hemen dudaklar buzuluyo aglama moduna geciyo zilli
halil len kış kış biz namuslu karılarız hadi başka kapıya kış kış :roflol:
anaaaaaaa hissediyomu ki len yavrucak, anam bugünlerde benimkisi da ağlama stilini değiştirdi, daha değişik formatlarda ağlıyoz artıkın, eskiden hiç yapmıyodu ama artık ağlarkene tıkanıyo bileme, ödlerim alıyo nefessiz kalcak diye delikafadulden senin hesap benimki de büzüştürüyo dudaklarını, aynı anda hümmmmmmm die ses çıkarttırıyo, arkasından veeeeeeee diye bi bağırıo, ay kıyamıyom yaaa :çok üzgünüm:
Kizlar simdi byraya resim koyunca sizre guveniyorumda bu misafirler o resimleri kendi bil. Kaydedebilrler mi oyle bi imkan var.mi
lem ışığı gören geliyo misafirler iki olmuş, o kadar da kışkış dediydim hayret, beni ciddiye almıyolar mı acaba, oooooooolummmmmm bu alemde bana kafa patlatan ibolya derler gidin uleynnnnnnn :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?