5 dk sonra silcem bende bu gacılar gibi.kana kan intikamkaydirigubbakcemile5
phatosh canım senın adn ne sende cok guzelmişşsin b beee
ya iboşş ben resmini görmedii mmmmmmmm merak ettim yaa
özlem sen resnibi koydun mu
ööle okuyup cıkmaklan olmaz cicimbilaare sohbete katılıcan kıllatabildiğin kadar kıllatcan resimler ekliycen bide halillen içicen :içelim::roflol:
ay pc açık kalmış ama şimdi doktordan geliyorum kızlar 2 gündür kızım çok huysuz diyordum ya size bugün de bi tuhaf ağllıyordu hemen kaptım dr a götürdüm
neyse ki önemli bi durum yok.. gaz sancısı olarak düşündü doktorumuz ama idrar tahlili yaptırcam.. gelişimi de gayet güzel dedi..
sizin bebişler nasıl kızlar huysuzlukları devam ediyo mu
ibolya ben yeni geldim kapalı fotonu koydun mu
herkeslere merhabaaa..umarım hepiniz iyisinizdir.
uzuuun bi aradan sonra nihayet girebildim..arada bi okumak için geldim ama cevap yazamadan çıktım.çünkü benim oğluş gündüzleri hiç uyumaz oldu.başından ayrılamıyorum.sosyal hayatım kalmadı.çooooooooook canım sıkılıyooosenağlama
hava soğuk diye evden de çıkamıyoruz..sanırım çoğunuz aynı durumdasınızdır.şu kış bi geçse,beni evde bi Allah'ın kulu tutamaz.İstanbul kazan ben kepçe akşamlara kadar gezcem oğlumlaÇok üzgünüm çoook
bide oğlumun ağzı pamukçuk oldu..ya herkesin bebişi yeni doğduğunda olur.bizimki 3 aylıkken:uhm:3-4 gün ikimizde mahvolduk.benim göğüs uçlarımada geçti.1 gün emziremedim.ağlamaktan sesi kısıldı.tam geçti derken dün baktım yine başlamış.ağzı yanakları heryanı dolmuş.bugün yine göğüs uçlarım yanmaya başladı..karbonatlı su+dut şurubu ve kullandığı özel bi ilacı var.bunun dışında bi yöntemi olan varmı?
mucuks yavrum tenkyu verimaç yani, düşünceli karının hali bi başka oluyo caaanımmm, anacım benim sıpa eziyet etmesse gece resim olaylarına girelim hemi şakkıdı
göremedim ben de istiyoomdelikafaduldenahan bu da benim doğumdan hemen sonaki halim emme çok iğrenç görünüyom yav, cildim maf olmuş, gözler pörtlek pörtlek bakıyo, bi de arkadaki manzara müthiş yani, bardak filan :roflol:
ya olmas ki bi misafirliğe gittik herkes resim atmışşşşşbaktımız mı siliyoooom...
ya banane küsücem işte kimseyi göremedim bi daha koyun lütfennnnn:Saruboceq:5 dk sonra silcem bende bu gacılar gibi.kana kan intikamkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?