2008 Ekim Anneleri

ööle okuyup cıkmaklan olmaz cicim bilaare sohbete katılıcan kıllatabildiğin kadar kıllatcan resimler ekliycen bide halillen içicen :içelim::roflol:

valla cok istiyorum size katilmayi ama su resim eklemeyi falan beceremiyorum :1no2:anlatirsaniz belki takvimi ekledim o bile cikmadi senağlamaavatardaki resmi degistiricem o bile degismedi bendemi bir tuhaflik var yapamiyorum yoksa siteylemi alakali:sm_confused:

ay pc açık kalmış ama şimdi doktordan geliyorum kızlar 2 gündür kızım çok huysuz diyordum ya size bugün de bi tuhaf ağllıyordu hemen kaptım dr a götürdüm
neyse ki önemli bi durum yok.. gaz sancısı olarak düşündü doktorumuz ama idrar tahlili yaptırcam.. gelişimi de gayet güzel dedi..
sizin bebişler nasıl kızlar huysuzlukları devam ediyo mu

ne güsel elifcim sevindim bişeyi yokmuş bizimkide 1saattir çıldırdı resmen aç memeyi almıo mama da yemio kriz geçirdi resmen fitil verdim mecburen uyyo şimdi aç aç hiç bu kadar ağlamamıştı morarttı kendini resmen çok sinirli bi çocuk oldu ya oturdum bende ağladım onunla susturamıom diye off off çok çektircek bu çocuk bana-tatlicadiarzu-:1no2:

selam kızlar ay benmi çok şansızım yoksa siz bakıyonuz ben yokum öylemi koyuyonuz şu fotoları((küstüm ben işte gelmicem bidaha

Slm canım
bende aynı dertten muzdaripim evde çok bunalıyorum malum havalar soğuk el kadar çocuğu hasta etmeyelim diye annem geliyor sağolsun hemen işlerimi halledip geliyorum.anne sütü emdiği için mama yemiyor tabiki zor oluyor ağlayınca susmuyor benim çikolatam:1rolleyes:
pamukçuk evet geç olmuş seninkinde neden acaba?bizde olmadı inşallah olmaz bilemiyorum anneme doktor demiş kardeşimde olmuş benim maden sodası var ya hani bildiğimiz onunla ağzının içine temiz bir tülbent yardımıyla silin birebir gelecek demiş annem diyo 1 kere yaptım ertesi güne geçti kalmadı dene istersen canım.göğüs ucunada dikkat et tahinin yağı çok iyi geliyormuş.geçmiş olsun size :1hug: siziiiiiiiii

mucuks yavrum tenkyu verimaç yani, düşünceli karının hali bi başka oluyo caaanımmm, anacım benim sıpa eziyet etmesse gece resim olaylarına girelim hemi şakkıdı

girelim anam bekliyom ben sen bak burdayım de şakkadanak seni resim manyağı yapıcam:roflol::roflol:
ahan bu da benim doğumdan hemen sonaki halim emme çok iğrenç görünüyom yav, cildim maf olmuş, gözler pörtlek pörtlek bakıyo, bi de arkadaki manzara müthiş yani, bardak filan :roflol:
göremedim ben de istiyoomdelikafadulden

baktımız mı siliyoooom...
ya olmas ki bi misafirliğe gittik herkes resim atmışşşşş
5 dk sonra silcem bende bu gacılar gibi.kana kan intikamkaydirigubbakcemile5
ya banane küsücem işte kimseyi göremedim bi daha koyun lütfennnnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…