2008 Ekim Anneleri

ay canım ya geçmiş olsun size de
ağladığı zaman hemen kucağıma alıyorum ve gezdiriyorum ben.. kucağa alışır vs diyo herkes ama boşver önemli olan sakinleşmesi.. çünkü ağladıkça daha da deliriyolar sakin olmayı bilsin ağlamayı öğrenmesin

eylül de iki gündür ekstra huzursuz valla dayanamadım dr a götürdüm
şimdi de çişini alıp tahlile götürcez ama uyuyo poşeti bağlayamadım henüz

eylül de iki gündür ekstra huzursuz valla dayanamadım dr a götürdüm
şimdi de çişini alıp tahlile götürcez ama uyuyo poşeti bağlayamadım henüz

yaa okudum canım önemli bişi cıkmaz umarım...benmkisi uykuya gecerken cok ağlıo son günlerde..dalamıo uykuda cok.sonram cıldırıodelikafadulden

benimki de uyuyo ama çığlık atarak uyanıyo, karnı ağrıyo belli de inşallah gaz yüzündedir yoksa idrar yolu enf çıkçak diye korkuyorum..

bu defa gördünüz mü hatunlar yaw bende sizi görcem ama kociş geldi yemeğimizi yiyek sonra görüşürüz

Son düzenleme:
ewet elifcim sende koy 2dak da görem celen sende
oğluş uyanmadan göreyim daha kimseyi göremedim yawdelikafadulden:1ninca:

yok canım nerdeeee dikkat ettiysen alttan resm koymadım:jeyyar: 8kilo fazlam var hiç de gitmeye niyeti yokcokacimcoook

vaayyy şike yaptın haaa :roflol:
benim de 1 kg fazlam var doğum öncesine göre ama ben 5 kg vermek istiyorum çünkü hamile kalcam diye sigarayı bırkmıştım 3-4 kg aldım onu da vermem lazım yani

kız celennn ben de 13 ay önce sigarayı bıraktım başlamayı düşünmüyorum ama acaip canım istiyo
benim yerime de iç bacımmmm

ewet elifcim sende koy 2dak da görem celen sende
oğluş uyanmadan göreyim daha kimseyi göremedim yawdelikafadulden:1ninca:

sen beni görmedin mi kız kaç kere resim koydum buraya hiç mi denk gelmedin kaydirigubbakcemile3

bu pc de resmim yok fazla ama eylüllen beraber olcaktı dur bulayım

aman başlama sakın bebişi düşün
annenler taşındılar mı bulvara sen hala burdasın dimi ankaraya gitmedin?

kim ne koyuyoo koyun bakıım da görem hemen oğluş ağlıyo zaten heran çıkabilirim
üfff şu babası da susturamadı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…