ne güsel elifcim sevindim bişeyi yokmuş bizimkide 1saattir çıldırdı resmen aç memeyi almıo mama da yemio kriz geçirdi resmen fitil verdim mecburen uyyo şimdi aç aç hiç bu kadar ağlamamıştı morarttı kendini resmen çok sinirli bi çocuk oldu ya oturdum bende ağladım onunla susturamıom diye off off çok çektircek bu çocuk bana-tatlicadiarzu-:1no2:
eneee ben görmedim yaa:çok üzgünüm:5 dk sonra silcem bende bu gacılar gibi.kana kan intikamkaydirigubbakcemile5
e ben senide görmediiimmm:çok üzgünüm:sildim pek de kimse yok gören olmadı herhal
celen bacım nassınn
cemre nasıl bugünn :1hug:
eylül de iki gündür ekstra huzursuz valla dayanamadım dr a götürdüm
şimdi de çişini alıp tahlile götürcez ama uyuyo poşeti bağlayamadım henüz
bu defa gördünüz mü hatunlar yaw bende sizi görcem ama kociş geldi yemeğimizi yiyek sonra görüşürüz
bu defa gördünüz mü hatunlar yaw bende sizi görcem ama kociş geldi yemeğimizi yiyek sonra görüşürüz
maşallah özlemdoğum kilolarını verebilmişsin sanırım darısı başımıza
yok canım nerdeeee dikkat ettiysen alttan resm koymadım:jeyyar: 8kilo fazlam var hiç de gitmeye niyeti yokcokacimcoook
ewet elifcim sende koy 2dak da görem celen sende
oğluş uyanmadan göreyim daha kimseyi göremedim yawdelikafadulden:1ninca:
vaayyy şike yaptın haaa :roflol:
benim de 1 kg fazlam var doğum öncesine göre ama ben 5 kg vermek istiyorum çünkü hamile kalcam diye sigarayı bırkmıştım 3-4 kg aldım onu da vermem lazım yani
kız celennn ben de 13 ay önce sigarayı bıraktım başlamayı düşünmüyorum ama acaip canım istiyo
benim yerime de iç bacımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?