2008 Ekim Anneleri

aman başlama sakın bebişi düşün
annenler taşındılar mı bulvara sen hala burdasın dimi ankaraya gitmedin?

daha taşınmadılar canım ben de bursada mahsur kaldım delikafadulden
benim arabam da burda, zaten beşiğiydi arabasıydı kıyafetiydi bi dünya eşyası var eylülün, babamlar ve ben 2 araba dönecektik ama yollar kötü benim araba küçük, cesaret edemedik hava durumuna göre döncez kısmetse.. ilk kez ankaraya dönemediğime üzülüyorum :çok üzgünüm:

...................................................................................................

Son düzenleme:

ankarada baya kar varmış havalar düzelsin öyle dönersin acele etme annenler doysunlar sana torunlarına...iznim bitmeden bende gidip ist.da kalcam 1-2hafta ama keremin düzeni değişio huysuzlanıo bakalım :uhm:

misafir gelmişşşş baktıysanız kaldırıyommm
heç misafirperver değülüzz hadi kşşştttt klava:

ayyy dev gibiydim ben yaaaaa :roflol: allahtan kilodan çok ödemdi de doğumdan sonraki ilk haftada 10 kg gitti, sonra haftada 1 kg verdim ama artık veremiyorum diyet yapmam lazım

meran gelmiş hoşgelmiş
bacım ben senin şu meşhur zekzü resmini göremedim hala kaydirigubbakcemile3

hah sonunda bende gördüm hepinizi
masallah

leylacım biz de seni görelim :jeyyar:

ayyy dev gibiydim ben yaaaaa :roflol: allahtan kilodan çok ödemdi de doğumdan sonraki ilk haftada 10 kg gitti, sonra haftada 1 kg verdim ama artık veremiyorum diyet yapmam lazım

ya çok iisin ne diyeti emziriosun bide sütün olmaz sonra
ewet hamileyken çok şişmissin ben son ayı göremediğim için çok şişmedim alyansım bile oluodu doğuma giderken

canım benım herıf evde sşimdi cok kızar samımıyetımızı bilmedigi için yanlış anlar inş gundüz bi ara denk gelirsek koyorım olar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…