artiz halimi mi görcen pörsük halimi mi laelaelaelaelae
Ibolyacım ilgin için çok tskkür ederim canım benim. Senin dışındakiler de sağolsunlar valla. Neyse ben hasta bir karıyım biraz sinirli ve de alınganım.
anacım sen bizim topicin artizi gülüsün senin her halin kabulümdür:asigim:
yavruss hemen soy kuzunu bebek yağıyla masaj yap güzel güzel azcık sakinkleşir hadi bakeem
bunuda sana ben yazmıştım ama okumadın herhalprensesim hoşgeldin canım...bencede ilaç almasan iyi olur...ıhlamur neyim idare et...kafana görede ilaç almaa sakın haa
kız iboş yakmışın ortalığı haaaaaaaa
elinde cigarayla kocişine mi bakıyon öle seksi seksi
yoksam bu pozdan sonra mı yusuf paşanın temelleri atıldıı:roflol::roflol:
Ibolyacım ilgin için çok tskkür ederim canım benim. Senin dışındakiler de sağolsunlar valla. Neyse ben hasta bir karıyım biraz sinirli ve de alınganım.
delü karuusun walla ne duymak istion olm güzelsin dioz ne sıkılıon hemen fısstıkk gibisin accukda delüüüü -tatlicadiarzu- öğk möğk ne lenn dayak istion haacigaaralı olan 2007 yazı anam, ötükü de 2007 kışı, işte o mavi badili halimlen atmışız temelleri, emme şimcik göreceğiniz görüntüleri çocuklarınıza izlettirmeyin, pisiolocik travma yaratabilir, anam çok berbat duruyom len şu karıları görünce kendime öğk dedim haaa :1shok:
Ibolyaa kiz bu yusuf seni cok degistirmis
delü karuusun walla ne duymak istion olm güzelsin dioz ne sıkılıon hemen fısstıkk gibisin accukda delüüüü -tatlicadiarzu- öğk möğk ne lenn dayak istion haaklava:
Yaa cok komok karisin ibos ya bayiliyom sana kiz azicik nesem yerine geldi
yok anam suç yusufumda deel suç benim angut herifte, vay bizim çocuğumuz olmuyo vay tedavi görelim deyip beni kandırdı, bi sürü horman ilacını bastık vücuda, olcek o kadar, paso iğne yedim olm ben, yusufçuğumun bi günahı yok, hamilelikte biraz fazla kilo aldım emme öyle deliler gibi de deel, 14 kilo aldıydım, emme sorun şurda, yusufum çıktı emme o 14 kilo hala duruyo :roflol:anacım dost acı söler yusuf paşa sana kil aldırmış biras ama iboş yine ahu bakışlı güsel iboş ahanda recime başlasan 2 aya mavi badili haline dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?