2008 Ekim Anneleri

Nihal gelmis hisgeldin sekerim kusme kiz kustun gelmiyecem diye gittin bacim yine yapariz bi ara bu resim isini seni de merak ediyom

karılaaaaaaaaaaaarrrrrrrr ben gidiyom elvedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

There's just too much that time cannot erase

good night:a015:

günaydın güsel anneler,
geçmişi okudum kahvaltım bilem yarım kaldı ule gece uykularıma girionuz şimdi ne kaynatıolardır diomfisfisfis
yine resim partisi yapılmış kaçırdık yaw:jeyyar:
akşam kocişle küstük konuşmadı benimle ne olduğunu da kısaca özetleyim siz yorum yapın
bizim bebe çıldırınca aradım çabuk gel diye o da tutmuş anasını aramış git özleme yardm et diye kadın zaten 1saat önce gitmişti bende çocuğu tam susturdum ayağmda saallıom kalkmadım kapıyı açmaya uyancak die neyse baya zili çaldı gitti evlerimiz yakın 5dak bile değil yürüyerek
ama çocuk öyle bi kriz geçirdiki anlatamam bende ağğladım yani o derece telefonu fln da kapadım ...annesi özlem açmadı kapıyı deyince yarm saat snr bizimki geldi anahtarıyla kapıyı açtı ben laptopun başında çocuk uyumuş baktı cicoz (bana cicöz der cici özlemin kısaltılmışı) niye açmıon kapıyı telefonu dedi çocuğu emziriodum dedim hiçbişey demeden gitti heralde korktular çocuğu da kendini de doğradı bu die:roflol:
neyse 8gibi geldi elinde bi yılbaşı poşeti kocaman attı onu hemen çocuğa baktı üstünü değişti tv karşısında ben sofrayı hazırladım yemiycem dedi hiç ısrar etmedim bende acık yedim oturdum laptopun başına size resim gösteriom delikafadulden
neyse çıktım sonra oturdum yanında biraz kızmışşş konuşmuo hiç alttan almam bende konuşmadımkötükedihüso
kanepede uyumuş üzerine battaniye almmış kaldırdım zorla yerine yat dedim paketi açtım değişikk bi battaniye almış şu bizim bebelerin uyku tulumunun büyükleri için olanı ilk kez gördüm valla içimden de diom alcak başka bişey bulamadın mıCADIARZU bide 2tane kırmızı don almışŞeniz
neyse nie kızdın bana dedim sonra konuşuruz dedi yattık sabah o pişman oldu ama ben hala surat bi karış ağlıycam nerdeyse çocukla oynadı falan gidiom ben özlem dedi(bana pek ismimle hitap etmez kızdığı zamanlar hariç genelde aşkım yada cicoz der)
akşam beni eve alcan mı dedi nezaman almadım ki dedim telefonunu kapatıosun dedi yani moktan yere küstüj yılbaşı yılbaşı offf bakalım akşama netcez

anam bu ne beee oku oku bitmicek sandım.allahtan menekşe yatmısta hepiniz gitmişiniz.kız ibolya hep sen azdırıon bu karıları hem neden celeni bosver diyonklava: seni tenhada kıstırırım haaakötükedihüso
özleeeemm meraaaann fatoooşş resimleri tekrar istiyorumsengözlerimebaksanab bnm kız durmii cok öpenzi birazdan gelenzi

len şansımın içine herkes herkesi görmüş ben göremedim ne çene yapmışınız oku oku bitiremedim üfffffffff
neyse iyi yıllar ekimciler öpüyommmmm

günaydın kızlar napıyorsunuz ben salya sümük gexiyiyorum kendimi boşverdim ama bebiş de hapşurup duruyor ona yanıyorum var mı ilaç dışında bildiğiniz çare. emzirmesem diyorum bırakır falan diye korkuyorum açıkçası.

geçmiş olsun canm bende grip olmuştum ıhlamur falan içtim ballı ...oğluşa geçmedi diodum ama sanırım geçmiş cumartesi doktora gittiğimizde başlangıcı var die antibiyotik verdi..bende emzirdim çünkü mama fln başka bişey almıodu fazla sokulma çocuğa

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin
Yaşamımızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerlçek dostluklar hep bizimle olsun ve yeni gelen yıl bize tüm sevdiklerimizle birliklte sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirsin:Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.

olum boşuna söylemiyoz bu ekim babaları hödük diye, hoş bazı karılar kocalarına kıyamıyolar ama günün birinde onlar da kazanın yerine sorcek, o zaman da biz sölemicez, hödük bunlar hödükkkkkkkkkkkkk sinirini hiiiiiç bozma yavrucum, hödük bbabalar hödüklükten anlıyo, iyi etmişin oh canıma deysin, konuşma lem, akşama kadar çocukla uğraşıyon kolay mı sanıyolar, iki dk emanet ettinmi durduraamayınca senin başına atıyolar yine, bi de sankim her işi onlar yapyomuş gibi ben işe gidyom akşama kadar çalışıyom derler, sankim biz evde boş oturuyoz, özgürlüğü kısıtlanıyo insanın yaa, tuvalete bileme gidemiyon yeri gelio, sonra da beyefendiler tavır yapıyo, döv lem arkanda ben varım :mymeka::tomato:

oooolum sevdiğimden diyom leeeeeeeeennnn, sana bulaşması hoşuma gidiyo laelaelaelaelae:roflol: hemi ne var azdırıyosam karıları azdırıyom, ya kadın değil de erkek olsaydı daha mı iyiydi yani :roflol:

yok yavru emzircemişin, nerde duyduydum yaaa bi yerde duyduydum da hatırlamıyom, soğuk algınlığı gırip gibi durumlarda da beebeğini emzirmee devam etcekmişsin, çünkü sen hasta olunca vücudunda antikorlar üretiliyomuş, o antiorlar da sütle bebeğe geçiyomuş, yani bebek senden hastalık kaparsa bileme allah korusun antikorlar sayesinde bağışıklık sistemi güçleniyomuş, sen ağzını yüzünü bi tülbentle kapatıp öyle emzir, yanına yanaşma bi süre, eşin biraz daha yardımcı olsun sana, bi de eğer yapailiyosan dondurucuya süt stokla, ilerde böcüğünün midesi genişleyince sütün yetmeme ihtimali olabilirmiş, o zaman tıkarsın ağzına, oooooooh misler gibi süte doyar kuzucuk :ecrin_bebek:

ayyyyyyy ne güzel manzara beeeeeeee, tenku verimaç yeni anne a.s.

oooolum sevdiğimden diyom leeeeeeeeennnn, sana bulaşması hoşuma gidiyo laelaelaelaelae:roflol: hemi ne var azdırıyosam karıları azdırıyom, ya kadın değil de erkek olsaydı daha mı iyiydi yani :roflol:

azdırma diim sana baskada bişi demiimm:dilcikar: hemi senn cd oloayını sordum herüfe sıkıstırırz göderirsün dedüüsositososito benlen ii gecin hade bakem puhahaaadelikafadulden o nşiveanınkinşde kesinliklen öneririm..manyak calıştırıo vücuduhihoyyyt

ne var olm ne güzel kırıştırıyoz işte ne taş koyuyon iişimize lem, ahh ahh hackr bi arkadaşım var, diyom lem pcye nasıl girilir bana göstert, olmaz diyo, ahhh bi öğretse bi öğretseeeeeee :jeyyar: şaka bi yana anacım çok şiştim yav, ben de ediym diyom o ayrobik şeylerini de şimcik ben onu edersem kalori harcıcem yidiklerim oraya harcancak eeeee o zaman böcüğe ne kalcak :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…