anam vallam bakınca sinirlerim hopladı, lem cildim ne kötü görünüyo, cilli çilli aneeeeeeeeeeeeeee öğğğğkkkkkk, acilen olayı toparlamamlazım, ya bu ek gıdalara ne zaman başlıcez ya hüffffffffff
Delu ben cildin felan hakkinda degismissin demedim ilk resimde boyle daha ucuk kacik ikincide boyle fedakar anne daha olgun anlamda dedim kendine niye oyle ogggk diyon anam zorlu karisin valla
leem manyaq karuuu delüü karuuu doğumdan sonra koycam sana bi fotumu görcenn haa 80 kiloo şiş miş moralin neyin yerine gelir haaa...
anne olmak kolay mı yaa hiiiç canını falan sıkma inan anne olunca insanın yüzüne bi güzellik gelio...2 çocuk dourdum eskiden 48 kiloydum şimdi 72 kiloyum kimseye bakmıyorum çocuklarıma bakıorum güzelleştikçe güzelleştigimi hissediyorum...istersem 100 kilo olayım yine de güzelim diyorum sende öyle deee...öylesin zatennn gamzelerin neyinde warmış görmedim sanma haa...şimdi söle bakalım bana yusuf olmasaydı sen o kiloları almıcaktın demi...yusuf paşanmı kilo mu lenn
ahanda 2007 yazında dal gibi ben şimdi bi popo var dağlara taşlara çatır çatır çatladııııııı
he yavrusss öle walla...ne idi ettükde doğurduk lenn Allahın gücüne gider len ne o öle kilo milo dert yok...bak geçen ne diordun terkenin komşularına tek bi tırnağını yaratabilirmiyiz lenn haa...o kadar da olsun ...o benim erkekim, ohhhhhhhhh iyi etmişim de doğurmuşum, herif ne halt ederse etsin :roflol: dimi lem meran :lepi:
kıss sende mi tedaviyle hamile kaldınn
bizim eray da ilaç bebeği benim yumurtlama sorunum vardı ama allahtan çok uzun sürmedi 1 yıl kadar aşılamaya geçecekken tam hapla hamile kalmıştımm
ben kaçar bacular bu kadar muhabbet kocişimi sıktıı
hepinize iii geceler
he yavrusss öle walla...ne idi ettükde doğurduk lenn Allahın gücüne gider len ne o öle kilo milo dert yok...bak geçen ne diordun terkenin komşularına tek bi tırnağını yaratabilirmiyiz lenn haa...o kadar da olsun ...
Elif canim senin kizdan naber yaptimi kakasini
ben bi çoğunuzun ismini unuttum iyiimi kaydirigubbakcemile3 elif kimdi :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?