2008 Ekim Anneleri

neyse ben kaçar hepücünüzü öpüyorum tekrardan yeni yılınızı kutluyorum Şeniz ...bende alışverişe gitcektim ama benümkü arabayla gitmişş işe bugün klava: alışveriş mağazaları yakın ama deli gibi rüzgar var gelince çıkarız e bende hazır bişeler alırım artık...aslında işimede gelmedi değil hani bende kendümü hazırlayım :teytey: barii saçlarımı sarayım en kırmızısından ojelerimi süreyim.en parlağından çorabumu giyeyüüm kaydirigubbakcemile3

kızzz celen kişi davet et nirde yavrum.baktım şimdi msn ye yok öle bişi.söle nirde bu kişi davet ettt

Dogru ya ben onu unuttun cahillik basa bela

canım cevap bölümünde (gelişmiş cevap) cevay yazacağın yerin üstünde simgeler varya orda eklentiler diye bi yer var ordan ekleyebilirsin bi dene yapamazsan daha ayrıntılı anlatırım

anlat meran hanım anlatta iyicene özenek:mymeka:
özenme kuşuuumm :1hug: bak sende gece yaparsınn 12 den sonra anladın sen onuu sengözlerimebaksanab güzelce süslenn misler gibi parfümünü sıkk makyajını yap kırmızılarını giyy sonra al adamı odayaa sabaha kadar yalnızsınız sabahlar olmasıınn kaydirigubbakcemile3

Dun kaynanacigim istanbula gimisti dukkana mal almaya bana da yeni yil hediyesi takim elbise almis canim kaynanam

--------------------------------------------------------------------------------

2008 mayıs annesi olarak tüm 2008 ekim annelerinin yeni yılarını kutlar 2009 yılının hepinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler getirmesini dilerim...
Yüce Mevladan bebişlerinize sağlıkla büyütmenizi, annelik duygusunun o eşsiz büyüsünü bir ömür yaşamanızı diliyorum.....Allah yar ve yardımcınız olsun..

kız nihal bebişin koca kız olmuş maşallah ne datlı yerim ben o sarı kafayı

çabuk söle baki o elbiseyii nirden aldın ben erzurumun acemisiyim pek bi yer bilmiyom bildiğin yer varsa söle bakim

bu da sana özel nihalcim...
1maşallah
2maşallah
3maşallah
4maşallah
5maşallah
6maşallah
7maşallah
8maşallah
9maşallah
10maşallah
11maşallah
12maşallah
13maşallah
14maşallah
15maşallah
16maşallah
17maşallah
18maşallah
19maşallah
20maşallah
21maşallah
22maşallah
23maşallah
24maşallah
25maşallah
26maşallah
27maşallah
28maşallah
29maşallah
30maşallah
31maşallah
32maşallah
33maşallah
34maşallah
35maşallah
36maşallah
37maşallah
38maşallah
39maşallah
40maşallah
41 kere maşallah

kız nihal bebişin koca kız olmuş maşallah ne datlı yerim ben o sarı kafayı

çabuk söle baki o elbiseyii nirden aldın ben erzurumun acemisiyim pek bi yer bilmiyom bildiğin yer varsa söle bakim

ah canım fotoğrafta öyle çıkıyor yoksa minnacık bikız.canım ben oltudayım burayada geleli 2 ay oldu.erzurumu hiç görmedim daha hava alanından buraya geldik.elbiseyide burdan aldım.ama erzurumda eminim çok daha güzelleri vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…