hayır canım
bi kişiyle konusurken kişi davet et var orayı tıklıosun istediğini davet ediosun..hepimiz bi sayfada konusmus oluyoz
aynı zamanda ordaki kişiyle baska bi sayfa acıp ordan özelde konusabilionyerimseniben
bu arada zambak nasıl yolladın resmi?celen bana imageshack dedi ama hata verip duruyoo.kız söle valla özendim.yollicem resmimi.doya doya bakın:roflol:bu arada ikiniz de pek güzelsiniz.Allah sana ve eşine bağışlasın bebeğini inşallah.
özenme kuşuuumm :1hug: bak sende gece yaparsınn 12 den sonra anladın sen onuu sengözlerimebaksanab güzelce süslenn misler gibi parfümünü sıkk makyajını yap kırmızılarını giyy sonra al adamı odayaa sabaha kadar yalnızsınız sabahlar olmasıınn kaydirigubbakcemile3anlat meran hanım anlatta iyicene özenek:mymeka:
beyazzambakım gördüm canım sen bitanesin benim içinmi koydun gerçekten:teselli:
delüü kız -tatlicadiarzu- ona kaynana denmezz :mymeka: hanımanneciğim denir...ne denirmiş ha-nım-an-ne-ci-ğim kaydirigubbakcemile3Dun kaynanacigim istanbula gimisti dukkana mal almaya bana da yeni yil hediyesi takim elbise almis canim kaynanam
kız nihal bebişin koca kız olmuş maşallah ne datlı yerim ben o sarı kafayı
çabuk söle baki o elbiseyii nirden aldın ben erzurumun acemisiyim pek bi yer bilmiyom bildiğin yer varsa söle bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?