2008 Ekim Anneleri

neyse kızlar ben de gider.size doyum olmuyo.şimdi bizimkiler yemek diye söylenir.bişiler hazırlayım.öptümm.

merhaba kızlarrr
herkes hazırlık yapıyor sanırım
sizlere kolay gelsinnn mutlu yıllaarrrr a.s.

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, beyazzzambak, dbest+, yağmur ankara+, zeynepözdil

okucaanız mı dahaÇok üzgünüm çoook yazın artıkın.ziiyneep bacım koy foto nu da göreek

kız celen sen mi soruyodun geçende o nicklerin yanında neden + var diyeee
şimdi ampul yandı kafamda haa aceba o an cevap yazanların yanında oluyo olabilür müüüü :uhm:

kız celen sen mi soruyodun geçende o nicklerin yanında neden + var diyeee
şimdi ampul yandı kafamda haa aceba o an cevap yazanların yanında oluyo olabilür müüüü :uhm:

yok bacım deilmiş adres defterinde varsa o kişi ondan artı varmıs.yani ampulun yanlıs yandı bacım söndürlülülülülülü mesela benm adım sende artılıdır deülmüükaydirigubbakcemile2

ibolya kızzz yaptın mı ıspanaklı kekiii nasıl olmuşşş
yoğsam hepsini yedin de mi geldinnkaydirigubbakcemile3

ben kactım
mutfağa gidemde salata yapmkta olan hayatımın öküzüne yardım edem muhaha

yok bacım deilmiş adres defterinde varsa o kişi ondan artı varmıs.yani ampulun yanlıs yandı bacım söndürlülülülülülü mesela benm adım sende artılıdır deülmüükaydirigubbakcemile2

:mymeka: kafama mçiiimmm eheheh söndürdüm ampulü :roflol:

bu ne leynnnnnn :uhm:

ya kızlar şimdi bu imageshack hata veriyo gönderemedim kafam bozuldu.neyse bi yolunu buluruz elbet.kızz iş bitiren ibolya cadısı hadi bi akıl ver bakem de aklını gorek:roflol:

oooooolum ne bilem ben senin internetinde ne haltlar dönüyo bende hata vermiyo yav :uhm:

celen ibolya terkar gönderiom belki görmemişsinizdir bu msjı

bi cilve yaptırmıyonuz insana be öffffffffffff :mymeka:

lem benim de herifin yiğeni gelcek, senden bi farkım yok korkma, ben de eşofmanlarla duruyom vallaha, çok da umrumdadı amannnnnnnnnnn

Bu msn isi bana uymadi kizlar ya bu telden giriyorum ya msn den yazisirim ama sesli olmuyo pc de her zaman musait olmuyo herif kiziyo zaten gecen onun basina gecince bebeyide beni de unutuyon diye surat yapiyo bu telden giriyomya haberi olmuyo

anacım telden msnye girilmiyomu yaf, hemi msnde de yazışcez bi farkı olmucek ki, sadece biraz daha hızlı ilerlicek bi de sankim aynı ortamdaymışız gibin olcek hihoyyyt

ayy hepiniz kocişlerinizle birlikte yeni yıla giriyosunuz ne güzelll
ben yarın yola çıkıyorum bir terslik olmazsa.. hava kötü olursa çıkamıcam tabi hayırlısı bakalım inşallah kocişe ve yeni evime kavuşuyorummm :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…