nihalcim altındakinin aynısı bizde de var ama kullanamıyoz.ortası çöküyo.seninki çökmüyo galiba
aman maşallah cemre de aynı sana benzio celen nazar değmesin pek güselsiniz
ibolya gördün mü beni kaldıram mı 2.resmi de malum yatak odasına çekilmiş bi resim:jeyyar:
o nasıl msn adresi be??
bana mı diyin bacım kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 bilmemmmmm
gmail ve google sefiyom bennnnn
alengirli karısın vesselamCADIARZU
kız celen sen mi soruyodun geçende o nicklerin yanında neden + var diyeee
şimdi ampul yandı kafamda haa aceba o an cevap yazanların yanında oluyo olabilür müüüü :uhm:
yok bacım deilmişadres defterinde varsa o kişi ondan artı varmıs.yani ampulun yanlıs yandı bacım söndürlülülülülülü mesela benm adım sende artılıdır deülmüükaydirigubbakcemile2
aa benm şarkım latif babadan yar gelecek ondan baskasını tanımam:teytey: yazın hamileyken az kafalarını şişrmedim bu karıların.yazık yaa karınları burnunda kahrımı cektiler haaaa.s.
yar gelecek yar gelecek
dünya bana dar gelecek
ısmarladım bey dağından
tane tane kar gelecek kar gelecek :teytey: hade bakem tey tey tey:teytey::içelim:
ya kızlar şimdi bu imageshack hata veriyo gönderemedim kafam bozuldu.neyse bi yolunu buluruz elbet.kızz iş bitiren ibolya cadısı hadi bi akıl ver bakem de aklını gorek:roflol:
celen ibolya terkar gönderiom belki görmemişsinizdir bu msjı
ya kızlar valla özeniyorum size.şimdi süslenip püsleneceksiniz.güzel bi masa hazırlayıp kocişlerinizle belki 1 kadeh atacaksınız.ama ben kayınvalide,görümce,kayınbaba.hepsi biraradayız.bi de kesin misafir gelir han gibidir anasını satim bizim ev.herkes toplanır.hep hizmetle geçer bizim özel günlerimiz.valla üzerimde hala eşofmanlarım var.içimden gelmiyoki çıkarmak.kıymetini bilin.bakın bizim en güzel yaşlarımız pisi pisine geçiyo
Bu msn isi bana uymadi kizlar ya bu telden giriyorum ya msn den yazisirim ama sesli olmuyo pc de her zaman musait olmuyo herif kiziyo zaten gecen onun basina gecince bebeyide beni de unutuyon diye surat yapiyo bu telden giriyomya haberi olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?