kızz sürtük zambak nere gidiyodun len bu soğukta karda kışda.bu arada ben gördüm ohh canıma değsin nihan kızzzz ağlama yavrum.ahanda ben bi tek celenlen zambağı gördüm.diğerleri atlı geliyomuş gibim silmiş fotoları:roflol:
neyse ben kaçar hepücünüzü öpüyorum tekrardan yeni yılınızı kutluyorum ...bende alışverişe gitcektim ama benümkü arabayla gitmişş işe bugünklava: alışveriş mağazaları yakın ama deli gibi rüzgar var gelince çıkarız e bende hazır bişeler alırım artık...aslında işimede gelmedi değil hani : bende kendümü hazırlayım : barii saçlarımı sarayım en kırmızısından ojelerimi süreyim.en parlağından çorabumu giyeyüüm
özenme kuşuuumm :1hug: bak sende gece yaparsınn 12 den sonra anladın sen onuu sengözlerimebaksanab güzelce süslenn misler gibi parfümünü sıkk makyajını yap kırmızılarını giyy sonra al adamı odayaa sabaha kadar yalnızsınız sabahlar olmasıınn kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlarrr
herkes hazırlık yapıyor sanırım
sizlere kolay gelsinnn mutlu yıllaarrrr a.s.
ibolya kızzz yaptın mı ıspanaklı kekiii nasıl olmuşşş
yoğsam hepsini yedin de mi geldinnkaydirigubbakcemile3
olm ben kanunlarla neyin ilgili bi işte çalışıyom, hiç duymadım böle bişi, edhak avukatmı acep, profilde öle yaziy, edhak lem varmı öle bişi
lan msnleri gönderin bakam bekliim haa.kocacım gelii.birazdan mutfağa girecem zor gelürüm artuk
avukatız dedik ya yalan mı yazacaz looooklava:
bak ben hiiiiiç öle bişey okumadım amma her lohusa karı biraz psikolojik vakkadır hani akıl ve ruh sağlığı cinayet anında kıt diyem kanıtlarsak ozaman olur kanımcaaaCADIARZU
geçtiii borun pazarı artıkım b dahaki lohusalığa:roflol:
bu msn işi bana da uyar kim kime gönderiyyo bana da gönderin bakeem
S lm kızlar
acısıyla tatlısıyla bir koca yılı daha geride bırakıyoruz ama 2008 bizler için son derece mutlu bir yıldı hepimiz minik kuzularımıza kavuştuk,dilerim 2009 da herşey herkesin gönlüne göre olsun hepimize miniklerimizle MUTLU YILLAR:))
fıstıklı çikolata Giraydan teyzelerine sevgilerrrrrrrr
Eliff bu ozel masaj nasil atiliyo ya kusura bakma ben daha hic gondermedim bilmiyom baktim bi yerlere ama bulamadim
Eliff bu ozel masaj nasil atiliyo ya kusura bakma ben daha hic gondermedim bilmiyom baktim bi yerlere ama bulamadim
ibolya kızzz yaptın mı ıspanaklı kekiii nasıl olmuşşş
yoğsam hepsini yedin de mi geldinnkaydirigubbakcemile3
avukatız dedik ya yalan mı yazacaz looooklava:
bak ben hiiiiiç öle bişey okumadım amma her lohusa karı biraz psikolojik vakkadır hani akıl ve ruh sağlığı cinayet anında kıt diyem kanıtlarsak ozaman olur kanımcaaaCADIARZU
geçtiii borun pazarı artıkım b dahaki lohusalığa:roflol:
bu msn işi bana da uyar kim kime gönderiyyo bana da gönderin bakeem
oy oy oy bayıldım kızına, allah nazarlardan saklasın, gelin olduğu günleri de görün inşallah, bu arada şşş piraye hira güzel gızım yavrum böcüğüm ben pek beyendüm senü, benim oğlana varcenmi he, bak beşi bi yerdeler altısı ayrı yerdeler yedisi ah nerdeler takcem :roflol:
şşşş ibolya bastım seni kaydirigubbakcemile3 olmuyo amaaa sen de her gördüğün kızı oğluna istiyonnnklava: :roflol:
kız iboş bi gün de basılma beeeeeeee
Cok sikici bi yilbasi geciriyorum evdeki herkes hasta yatiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?