2008 Ekim Anneleri

atlı gelmio olm halil gelio :roflol:

zillüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3

aneeeeeeee zapuk garı :roflol:

merhaba kızlarrr
herkes hazırlık yapıyor sanırım
sizlere kolay gelsinnn mutlu yıllaarrrr a.s.

anam ben burdayım da başım çatlıyyo yaaa :bbo:

olm ben kanunlarla neyin ilgili bi işte çalışıyom, hiç duymadım böle bişi, edhak avukatmı acep, profilde öle yaziy, edhak lem varmı öle bişi

avukatız dedik ya yalan mı yazacaz looooklava:
bak ben hiiiiiç öle bişey okumadım amma her lohusa karı biraz psikolojik vakkadır hani akıl ve ruh sağlığı cinayet anında kıt diyem kanıtlarsak ozaman olur kanımcaaaCADIARZU
geçtiii borun pazarı artıkım b dahaki lohusalığa:roflol:
lan msnleri gönderin bakam bekliim haa.kocacım gelii.birazdan mutfağa girecem zor gelürüm artuk

bu msn işi bana da uyar kim kime gönderiyyo bana da gönderin bakeem

hadi ben çıkar kızlar yavaş yavaş sofra hazırlıcam
arada girer yazaruk iki satır
hepiciğinizi öpüyorum
giremezsem şşimdiden bebişlerimizle kocişlerimizle birlikte nice mutlu seneler diliyorum 2009 hepimize hayırlı olsun inşş

edhak cım özel mesaj alamıyorsun kapatmışsın
açarsan eğer özelden gönderelim msn lerimizi a.s

S lm kızlar
acısıyla tatlısıyla bir koca yılı daha geride bırakıyoruz ama 2008 bizler için son derece mutlu bir yıldı hepimiz minik kuzularımıza kavuştuk,dilerim 2009 da herşey herkesin gönlüne göre olsun hepimize miniklerimizle MUTLU YILLAR:))
fıstıklı çikolata Giraydan teyzelerine sevgilerrrrrrrr

size de mutlu yıllarrrr herşey gönlünüzce olsunnn a.s.

Eliff bu ozel masaj nasil atiliyo ya kusura bakma ben daha hic gondermedim bilmiyom baktim bi yerlere ama bulamadim

Eliff bu ozel masaj nasil atiliyo ya kusura bakma ben daha hic gondermedim bilmiyom baktim bi yerlere ama bulamadim

du ben sana atam msni eklersin hemhihoyyyt
mesaj yazmak istiosan kişinin isminin üstüne tıkla orda seceneklere bak

ibolya kızzz yaptın mı ıspanaklı kekiii nasıl olmuşşş
yoğsam hepsini yedin de mi geldinnkaydirigubbakcemile3

heeee anam yaptım, eskiye nazaran iyi olmuş, ilerleme kaydediyom da bu kekin rengi neden fıstık yeşil deil de kayferengi duruyo onu çözemedim :roflol:

lem olm uzun iş o yaaa, şincik misal ben lohusaykene kocayı boğazladım, nasıl ispatlayacam lohusaykene deli olduğumu, her ne kadar bu aralar hakkında olmadık şeyler çıksa da atk yutarmı lem :roflol:

şşşş ibolya bastım seni kaydirigubbakcemile3 olmuyo amaaa sen de her gördüğün kızı oğluna istiyonnn klava: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…