- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
aslında sitenin üye olmayanlara mesajları okumasına izin vermemesi lazım deil mi
hadi imza toplayak bu konuda
Banim kizim balgam kusmustu googleden bebeklerde balgam arattirdim (bebegimde balgam var yardim ) diye baslik vardi oraya girdim oda burasi kk mis biraz dolastim dikkatimi ceken konulari okudum hosuma gitti guzel bilgiler var felen bende biseyler paylasmak istedim uye oldum artik burda fingirdesiyom uye olmak icin sitenin icerigini bilmek icin belki izin veriyo olabilirler
Banim kizim balgam kusmustu googleden bebeklerde balgam arattirdim (bebegimde balgam var yardim ) diye baslik vardi oraya girdim oda burasi kk mis biraz dolastim dikkatimi ceken konulari okudum hosuma gitti guzel bilgiler var felen bende biseyler paylasmak istedim uye oldum artik burda fingirdesiyom uye olmak icin sitenin icerigini bilmek icin belki izin veriyo olabilirler
hani msnden konuşacuduk yaw yine burasu daha tatlı gelio dimi bende celen ve ibolya çevirimiçi herkes herkesi ekledimi msn den :uhm:
hani msnden konuşacuduk yaw yine burasu daha tatlı gelio dimi bende celen ve ibolya çevirimiçi herkes herkesi ekledimi msn den :uhm:
aslında sitenin üye olmayanlara mesajları okumasına izin vermemesi lazım deil mi
hadi imza toplayak bu konuda
of leylacım bilmiyotrum:çok üzgünüm: d3ü günasırı veriyorum.baya küçük çünkü:çok üzgünüm: 12sinde randevumuz var ozaman sorucam.ama erken kapanmasıda gec kapanmasıda zeka gelişimi acısından hiç ii deil:çok üzgünüm:Celencim cemrenin bingildagi ne alende kapanirsa ne gibi sorunlar oluyomus
sabah nievanın dinamik sabahlar hareketlerini yaptım 1.sini sadece bacaklarım ağrıo
eşimde ordaki kadını gördü bu ne biçim kadın ya çıta gibi dio :roflol:
ısınma hareketlerini yaptığımı gördü bu hareketlerle zayıflanmaz terlemen lazm dio mesela git mutfak halısını yıka dioklava:
bakalım yarn da 2.sini yapayım kerem izin verirse
Celencim cemrenin bingildagi ne alende kapanirsa ne gibi sorunlar oluyomus
o da doğru aslında bende hamileyken bişeyler araştırırken üye olmuştum da işyerindeyken çok giremiodum.ülen şimdi evde bağımlılık yaptı işte böyle fingirdeşemiycez:a015:
ya bende hep bıngıldağını soruyum diom unutuom ama doktor baş çevresini her seferinde ölçüo sorun olsa derdi heralde...cumartesi aşıya gittiğimizde soram bakalım not defterime yazdım....sorular yazıom doktora gidince unutuom die....hamileyken de elimde listeyle giderdim:dance:
anam onun 1 i ikisimi var.ben burdan indirdim.5 dosya.ama tek cd.yanlız feci terletio.yavas ama etkili hareketler.ciddi şekilde yağ yakıo ve kas calıstırıo:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?