Celencim bu devit3 belli bi saattemi vermek gerekiyo ya ben aksamlari oyle saate dikkat etmeden veriyodum
bende sabahları öölesine bi saatte veriyorum
anam onun 1 i ikisimi var.ben burdan indirdim.5 dosya.ama tek cd.yanlız feci terletio.yavas ama etkili hareketler.ciddi şekilde yağ yakıo ve kas calıstırıo:lepi:
Kızlar nabersiniz???Yeni yıl hepimize yeni umutlar ve güzellikler getirsin bir yeni yıl msj vereyim dedim oturuyodum napırsiniz bir bakayım dedim eskidende gece kuşuydum ama hepten gecekuşu oldum artıkın CELEN ya DESTİNA nerelerde girmiyomu artıkın merak ettim doğrusu ÇAKAL da yok firarda mı bunlar yaramaz bişeyleri yoktur inşallah:uhm:
Gunaydin kizlar ya benim kizimda bugun bi hirilti var ya nefes elip verirken bogazinda bisey var gibi hirliyo neden olmus olabilir ne yapmam gerek ya moralim bozuluyo bide bronsit olursa ya uf bu kadar ustune dusmesem belkide hergun yeni biseyle kasilasmicam canim cok sikliyo okadar ilgileniyorum herseyine dikkat ediyorum.. bilmiyorum bakamiyorum belkide kendimi cok kotu hissediyorum anne olmak ne zor seymis yaaa
canım destinanın netinde sorun vardı.haalaaa yapamadı angut karıKızlar nabersiniz???Yeni yıl hepimize yeni umutlar ve güzellikler getirsin bir yeni yıl msj vereyim dedim oturuyodum napırsiniz bir bakayım dedim eskidende gece kuşuydum ama hepten gecekuşu oldum artıkın CELEN ya DESTİNA nerelerde girmiyomu artıkın merak ettim doğrusu ÇAKAL da yok firarda mı bunlar yaramaz bişeyleri yoktur inşallah:uhm:
bende 5dosya indirdim onların hepsini ayrı ayrı şeyler sanıom bekaydirigubbakcemile3
aynıymış şimdi baktım da aslında hareketler ebru şallının pilates hareketlerine de benzio bakalım yapalımkaydirigubbakcemile2 sonucu görcez böle öküz gibi yemekle de pek etki etceğini sanmıom ama cokacimcoook
günaydın herkese msnmiz yok diye bizi attınız hemen
canım destinanın netinde sorun vardı.haalaaa yapamadı angut karı
anacım yaaa benim kafa nerlerde uçuo bilmem, anam onlar ayrı ayrı 5 dosya değil, bir dosyayı beşe bölmüşler, kapasitesi büyük olduuğu için 5 parçada indirebiliyosun, bütün parçaları indirdikten sonra da part 1i açıyosun ve bütün parçalar otomatik birleşiyo, ah anammmmm ne salak karıyım ben bileme öyle düşündüm, aslında onların hepsi tek bi dosya, rapid en fazla 100 mb alıyo ya, bu dosya da toplamda 500 mb falansa 5 parçaya bölünür, onun içün ayrı ayrı beş dosya indirdik sanıyonuz,ahhh ah kafam ah, neyse durumu açıklığa kavuşturdum sanırsam :ecrin_bebek:
kaça kadar kıllaattınız len??bu msn olayıda kötüymüş haa:bbo:geçmişi okuyamıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?