2008 Ekim Anneleri

ısıt odasını odasında yaptır banyosunu hemen ordada uyutursun en kolay böyle olur a.s

odasını tam yerleştiremedik dolapları gelecek daha
yıkarken odasını ısıtıcam tamam da sonra ne zamana kadar ısıtıcı açık kalacak bütün gün yanacak mı ozaman biz de yanarız delikafadulden

canım benim oda ısıtıcısının termostatı yok mu leyn :mymeka:

canım benim oda ısıtıcısının termostatı yok mu leyn :mymeka:

yoookk :uhm: annemlerdeki elektrikli petek şeklinde ısıtıcılar var ya ondandı çok güzel ısıtıyo, kendimizin yok ondan almayı düşünüyordum termostatlı olan ne oluyo de hele iyi bişeyse onu alalımmmm

kuşum sen ayarlıosun derecesini öyle kalıo o...mesela 25 e ayarladın demi 25 olunca kapanıo sıcaklık düşmeye başlayınca yine çalışıo...mutlaka öyle elektrikli bişe al...artık termostatsız ısıtıcı yok galiba sengözlerimebaksanab

kızz ibolya bende almadım buhar makinesi alsam mı aceba... seninkinin markası ne ne kadara almıştın

bugün sordum doktora fazla nem ii değil dedi peteğin üstüne ıslak havlu koy didi

özlem bugün kontrole gidecekti aşısı yapıldımı aceba..inş.herşey yolundadır

canm yapıldı aşılarımız antibiyotiği kestik öksürük şurubuna bikaç gün daha devam...
bana da ilaç tavsiye etmedi bitki çayları iç emzirirken maske tak dedi sabah yemeni ile bağlmştım ağzımı korktu çıkarınca emdi velet
ay doktor da bi kalabalık randevulu gittik yine de 40dk bekledik

kızımın odasında demirdöküm 2000 watt bi ısıtıcı kullanıyoruz.odasıda çok büyük değil 17m2 falan yetior oraya

ibolya gittin mi bugün gezmeye naptıın

lem sabahtan akşama kadar yğmur yağdı ne gezmesi yaaa :çok üzgünüm:

valla anacım ben zaten oturduğumuz odada yıkıyom, elektrikli sobayı yakıyom karşısında yıkıyom, sonra yer minderimiz var, küvetini neyin bi kenara hızlıca çekip minderini koyuyoruz, üzerinde de ışık hızıyla giydirip emzirip yatırıyorum mislerg ibi oluyo, bence bu kış çıkana kadar banyoya götürme, taşlar soğuk olabilü

olm saç kurutma makinesi sinizüt yapıyo diyolar yaaaaa :uhm:

olm ben de her dakka açmıyom zaten buhar makinesini yaaa, günde bir kaç saat açıyom, benim herif fakirden 75 yetaleye almışmış ama soğuk üflüyo

bizde klima kullanıoruz havayı kurutuo bende bazen havlu falan koyuyorum odaya ama yetmior tabi...geçenlerde klimanın önüne vicks koymuştum oda baya fresh oldu...ama şu buhar makinesini bende bu sorayım bakalım doktora...

cok fazla evham yapma dbestcim.üstüne ne kadar titrersen o kadar maraz olur derler büyükler..bu akşam dısarı cıktık bebişin üstüne astronot tulumunu giydirdim.ooto koltuğunda.eve dönmeye yakın kar basladı.yüzüne kar taneleri düştü bi kaç.alışsın.allaha emanet.azönce bi arkadas aradı.gecen hafta sonu düğüne gitmişler.bebişini ilk defa dısarı cıkarmıs o gün.ve maalesef hasta olmus.alışık olmadığı için.doktoru da soğukta mikroplar kırılır arada cıkar iice giydir ama demişyerimseniben

meraaaannn:çok üzgünüm: cemre feci huy deiştirdi bacım.hiç durmuo.gece bi fasıl ağlama krizleri basladı:çok üzgünüm: kucaktan asla indiremiyorum.büyüdükçe düzelir dediler anam bu gün gectikce delleniolaelaelaelaelae

Ibolya adiniz cikti gecmsi okudum her gelen hemen bi laf sokmus msn de olmadgnz halde yoksaniz msndeler damgasi vurulmus bugun

yavrusuum nie öle oldu ya ...artık o gaz dönemi falan bitmesi lazım...sütün yetio mu canım aceba ondan olabilir mi aklıma başka bişe gelmior... :uhm:

Celen benim kizda aynen aglama tarzi da degisti bi bagryo el kadar bebeden o ses nasil cikiyo anlamiym dedesi bi karis boyu var turlu turlu huyu var diye seviyo

yavrusuum nie öle oldu ya ...artık o gaz dönemi falan bitmesi lazım...sütün yetio mu canım aceba ondan olabilir mi aklıma başka bişe gelmior... :uhm:

gazı mazı yok sıpanın:mymeka: öölesine ağlıo.dudakları morarıyo sesi kesilio gözyaşları süzülüo yanaklarındansenağlama
ama bu süt konsunda bende tereddütdeyim:çok üzgünüm:süt geliyo cok şükür ama doyurmuyomu acaba??nasıl anlarım len:uhm:

Celencim gecms olsun canim ibolya kiz yusufumuzun resmi nerde anaaa

tickerimde varya ule

ya yapamadım angut kafa sööle nasıl olcek:mymeka:

olm neresini yapamadın yaaaaa üffffffff:mymeka:

Ibolya adiniz cikti gecmsi okudum her gelen hemen bi laf sokmus msn de olmadgnz halde yoksaniz msndeler damgasi vurulmus bugun

he valla yaaaaa, suçsuz yere günahımıza giriyo bu karılar yaaaa :mymeka:

şşştt lem sen bu çocuğu emzirdikten sonra gazını neyin çıkartıyonmu, sona oynaştırıyonmu, egzersiz neyin yaptırıyonmu, emziirirkene kulağına neyin bi bastır baam belkim kulağı ağrıyodur, karnnın üstüne yatır icük oynaştr, ne bilem işte olm çocuğu oynaştır yaaa belkim çocuk strese giriyodur

lem bak bi sütünü bi sağ biberonla ver baam, biraz böle devam et baam, ama arada da emzir memeni unutmasın, biberonu verdikten sonra da hala biberonu veya senin memeni emmek isityo mu ona bi dikkat et, baktın ki neden o deel o zaman emmeden deeldir, hatta biberonla ölç bi beben ne kadar süt emiyo, bu arada bebeyi ağlamaya alıştırma lem, o daha kötüymüş, olmazsa kucağına al oynaştır gezdir ne bilem işte bebenin huyunu sen biliyon susturmak için çareler ara

he anam oynasıoz.emerken sorun yok.emdikten sonrada sorun yok.bi yarım saat keyfi süper.ondan sonra dellenio.özellikle uyku saatini gectiğinde.10da veya 10 bucukta uyudu uyudu.uyumaı tamamlaelaelaelaelae uykuya dalamadığı için sinirlenio.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…