canım bi mama ver dene dicem ama doktoruna sormadanda olmaz...eminim ben mama takviye yapmasam yıkar benimkide ortalığı..çünkü emior gazını çıkarıyorum mama azcık geç kalsın yıkıo ortalığı... 6 sında mı gitcektin sen...gidince bi sor bakalım... sinirleri çok yıpratıor walla bütün gün mızır mızır o ağlama...derdinide anlatamıo ki yavrucak mecbur deneyerek öğrenceksin iştegazı mazı yok sıpanın:mymeka: öölesine ağlıo.dudakları morarıyo sesi kesilio gözyaşları süzülüo yanaklarındansenağlama
ama bu süt konsunda bende tereddütdeyim:çok üzgünüm:süt geliyo cok şükür ama doyurmuyomu acaba??nasıl anlarım len:uhm:
lem bak bi sütünü bi sağ biberonla ver baam, biraz böle devam et baam, ama arada da emzir memeni unutmasın, biberonu verdikten sonra da hala biberonu veya senin memeni emmek isityo mu ona bi dikkat et, baktın ki neden o deel o zaman emmeden deeldir, hatta biberonla ölç bi beben ne kadar süt emiyo, bu arada bebeyi ağlamaya alıştırma lem, o daha kötüymüş, olmazsa kucağına al oynaştır gezdir ne bilem işte bebenin huyunu sen biliyon susturmak için çareler ara
canım bi mama ver dene dicem ama doktoruna sormadanda olmaz...eminim ben mama takviye yapmasam yıkar benimkide ortalığı..çünkü emior gazını çıkarıyorum mama azcık geç kalsın yıkıo ortalığı... 6 sında mı gitcektin sen...gidince bi sor bakalım... sinirleri çok yıpratıor walla bütün gün mızır mızır o ağlama...derdinide anlatamıo ki yavrucak mecbur deneyerek öğrenceksin işte
haklısın canım bende korkuyorum beni bırakırmı die ama 20 günlük olduğundan beride hem beni hem biberonu alıo benide bırakmaya hiç niyeti yok gibi kuzumun aman bırakmasında anne sütü gibisii yooook :1closedeyes:he 12 sinde gidecez.valla mamadan cok korkuyorum.verirsem bi daha beni emmiycek die korkuyorum:çok üzgünüm:
ibolyam walla sanki bir çocuk annesi değil gibisin kulak demişsin ya doğru...kulakta felakettir anacım belli etmez kendini ama acaip huzursuzluk yapar.hatta ablamın bebişide durmuordu doktor bişe bulamadı en sonunda kulakta vardır bişe dedi oysaki görünürde bişe yoktu sonra bi ilaç verdi yavrum azcık daha ii olmuştu... dışarı çıkarken mutlaka kulaklarını kapatıyorsun demi..rüzgar gitmesin yanii.ben soğuktan.yağmurdan değil en çok rüzgardan korkarım hemen şifayı kaparlar rüzgarda
hee benimkide dönüo sağına yatırınca değilde soluna yatırınca atıo kendini...hatta dün yatağına koydum eşim dedi sen mi yatırdın yüzüstü .. hayır dedim kendisi dönmüş...ama benim ki tembel anacım doktor yanınızdayken yüzüstü yatırın dikkatini çekin kafasını kaldırıp ellerinden kuvvet alarak vücudunu kaldırmaya çalışsın dedi sırt ve omuzları gelişsin die... benimki yapıo ama hemen sıkılıo nasıl söylenio kızıo öyle yatırıoz die... kaydirigubbakcemile3 şimdiden tembel büyüyünce ne olur bilmem :roflol:evet bende korkarım kulağını rüzgar yemesinden..en dikat ettiğimdir.ama kulağında sorun olsa emerken cok huysuzlanır.bu emerken sakinlio...bakalım şimdilik keyfi yerindde babasına aguluo.
aaa buarada kızım dönmeye basladı.:teytey:gece emdikten sonra solunun üstüne yatırdım.sabah bambaska bi yerde ve sekilde buldum yatağında:roflol: artık daha dikkatli olmak lazıma.s
he anam oynasıoz.emerken sorun yok.emdikten sonrada sorun yok.bi yarım saat keyfi süper.ondan sonra dellenio.özellikle uyku saatini gectiğinde.10da veya 10 bucukta uyudu uyudu.uyumaı tamamlaelaelaelaelae uykuya dalamadığı için sinirlenio.delikafadulden
kucaktan indiği için ağlıo zaten sıpadelikafadulden derdi gezmek.biberonlada veriyorum göğsümde alan sütü sağıp.ama toksa almıo.içtiği zaman küçük biberonun hepsinibitirio.cokacimcoook
ibolyam walla sanki bir çocuk annesi değil gibisin kulak demişsin ya doğru...kulakta felakettir anacım belli etmez kendini ama acaip huzursuzluk yapar.hatta ablamın bebişide durmuordu doktor bişe bulamadı en sonunda kulakta vardır bişe dedi oysaki görünürde bişe yoktu sonra bi ilaç verdi yavrum azcık daha ii olmuştu... dışarı çıkarken mutlaka kulaklarını kapatıyorsun demi..rüzgar gitmesin yanii.ben soğuktan.yağmurdan değil en çok rüzgardan korkarım hemen şifayı kaparlar rüzgarda
hoşgeldin nihalcim..benim bebiş şimdilik aynı bi değişiklik yok senin kıss napıoooselam bacılarım nasılsınız bakem.bebişler ne alemde:))
şu yavruyu gördüm ağzım açık kaldı sizde görün dedim...7 aylık 20 kiloymuşş yavrum yaa :çok üzgünüm:
murnu gözü ağzı küççücük kalmışş
hoşgeldin nihalcim..benim bebiş şimdilik aynı bi değişiklik yok senin kıss napıooo
evet bende korkarım kulağını rüzgar yemesinden..en dikat ettiğimdir.ama kulağında sorun olsa emerken cok huysuzlanır.bu emerken sakinlio...bakalım şimdilik keyfi yerindde babasına aguluo.
aaa buarada kızım dönmeye basladı.:teytey:gece emdikten sonra solunun üstüne yatırdım.sabah bambaska bi yerde ve sekilde buldum yatağında:roflol: artık daha dikkatli olmak lazıma.s
hee benimkide dönüo sağına yatırınca değilde soluna yatırınca atıo kendini...hatta dün yatağına koydum eşim dedi sen mi yatırdın yüzüstü .. hayır dedim kendisi dönmüş...ama benim ki tembel anacım doktor yanınızdayken yüzüstü yatırın dikkatini çekin kafasını kaldırıp ellerinden kuvvet alarak vücudunu kaldırmaya çalışsın dedi sırt ve omuzları gelişsin die... benimki yapıo ama hemen sıkılıo nasıl söylenio kızıo öyle yatırıoz die... kaydirigubbakcemile3 şimdiden tembel büyüyünce ne olur bilmem :
lennnnnnnnnn nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz huuuuuuuuuuuu
selam bacılarım nasılsınız bakem.bebişler ne alemde:))
şu yavruyu gördüm ağzım açık kaldı sizde görün dedim...7 aylık 20 kiloymuşş yavrum yaa :çok üzgünüm:
murnu gözü ağzı küççücük kalmışş
ohaaaaaa niye öylemiş o çocuk leynnnnn yavrum yaaaaa:çok üzgünüm:
olmuo kızım.pc dedn yukledim.yukle dedim.imzamı göster dedim olmii olmii:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?