nie öyle olduğunu bilmiom yazmıo çok üzücü ya... :çok üzgünüm:ohaaaaaa niye öylemiş o çocuk leynnnnn yavrum yaaaaa:çok üzgünüm:
Ya benim kizin boynunun alti surekli pisik oluyo krem suruyim duzeliyo sonra tekrar bide yuzunde yanaklarinda daha yogun kirmizi kirmizi doktu yuzune boyle isilik gibi neden oluyo bileniniz var mi alerjimi acaba ne yapsam ki
Ya benim kizin boynunun alti surekli pisik oluyo krem suruyim duzeliyo sonra tekrar bide yuzunde yanaklarinda daha yogun kirmizi kirmizi doktu yuzune boyle isilik gibi neden oluyo bileniniz var mi alerjimi acaba ne yapsam ki
ne diosun yaaa ......kızlar çıtırn kızı az daha ölüyomuş yaaa http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/242216-iklimimi-kaybediyordum-az-kalsin.html
ne diosun yaaa ......
okudum canım çok kötü oldum senağlama ya kız zaten daha atamamıştı o yanık olayını canım ne kötü olmuştur şimdi senağlama offff walla bunaldım ya Allahım korusun meleklerimizi :Saruboceq: senağlamayaaa msnden link attı baa, daha biraz önce keyfi yerindeydi, 15 saniye kadar konuştuk, sonra ben bi vcye gidim dedim sonra konuşmamız kesildiydi, anam sonra bana bi link attı, arkasınan msn kapandı, ay tam o esnada olmuş sanırsam yaaa, allahım korumuş amannnnnnnnn :Saruboceq:
okudum canım çok kötü oldum senağlama ya kız zaten daha atamamıştı o yanık olayını canım ne kötü olmuştur şimdi senağlama offff walla bunaldım ya Allahım korusun meleklerimizi :Saruboceq: senağlama
oda zor biliyorum ama sütün yarıyor derler acaba benim sütüm yaramıyomuki diyorum kilo alamayacak diye korkuyorum bişey sormak istiyorum sen hamileyken kabızlık yaşamışmıydın ben hamileyken günde en az 2 kere tuvalte çıkıyordum acaba bununla bir ilgisi olurmuki birde hiç armut yemeyi denedinmi ben armut yediğim zaman bebiş bütün içini boşaltıyor
ben sapka takamıyorum zaten o korkum yüzünden...tamerinde battaniyesini yüzüne doğru çektiğini görmüştüm ogün bugn hep kolunun altına sıkıştırıyorum battaniyesini...ama işte ne zaman ne yapacakları belli olmuor ki...bide hep yanımda mutfağa gitsem hemen bebek telsizini takıyorum kulağım telsizde ona bile güvenemiyorum sürekli giriyorum odaya...salonda yatırıyorum yemeği falan hep salonda yiyoruz yakın olalım die...bende çok korkuyorum yaa işte olcak olanı engelleyemiyorsun... çok üzüldüm ya çokk senağlamahe yaa allah korumuş, çıtır gelince hatırlattalım da bi hayır dağıtsın yaaaa
okudum canım çok kötü oldum senağlama ya kız zaten daha atamamıştı o yanık olayını canım ne kötü olmuştur şimdi senağlama offff walla bunaldım ya Allahım korusun meleklerimizi :Saruboceq: senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?