2008 Ekim Anneleri

kar altında kızımla gezdik ciciler aldık dönence aldık çıngırak aldık dönenceye bayılıyo kuzum bu da kızımın cicişi evimiz çok aşırı sıcak olduğundan ince kıyafetler aldım

bakın bunu giydirdim çok sevdim ben

ikinci resim de uyuma pozisyonumuz bir elle saçını tututyo bir eliyle de emziğini tutuyo canım benim

canım yaaa ilkbahar gibi olmus cimcimee:1hug: allah nazarlardan sakınsın.ama yine söölüyorum aynı sen:lepi: dönenceyi kac yetaleye aldınz??herkes aldımı len??ben de düşünüyorum ama kıza güvenemiyorum??bide oyun minderi??
len senn bebişin ööle bırakınca kendi kendinemi uyuyo:uhm: ya benmkisi nasıl alıscak yaaaasenağlamakendi kendine bırakıorum uyur belki die.ööle bi hareketlenio ki daha cok uykusu acılıo:mymeka:

bu da çekirdek ailemiz

uyyyyyy yerim sizi lem, gı sen örtülümüydün anam, bek bü zekzü çıkmışın da şakkıdı

Kiz meran bende cok severim karda gezmeyi ya camdan bakinca karin yagisina imrendim gecen balkona ciktim balkona yagan kara bastin usudum biraz kar topu yaptim cocuklugumu ozlemisim yaa

ben sevmiyom, ne zaman karda yürüsek düşüyom, biz kara alışkın deeliz yav, denizliye ayda yılda bi kar ya yaağaaaaaaaaaar ya yağmaz, ne zaman yağsa o zaman çömleği kırıyom ben :roflol:

canım yaaa ilkbahar gibi olmus cimcimee:1hug: allah nazarlardan sakınsın.ama yine söölüyorum aynı sen:lepi: dönenceyi kac yetaleye aldınz??herkes aldımı len??ben de düşünüyorum ama kıza güvenemiyorum??bide oyun minderi??
len senn bebişin ööle bırakınca kendi kendinemi uyuyo:uhm: ya benmkisi nasıl alıscak yaaaasenağlamakendi kendine bırakıorum uyur belki die.ööle bi hareketlenio ki daha cok uykusu acılıo:mymeka:

uykusu gelince emzik veriyom uyuyo kuzucuk dönenceyi 25 tlye aldım ama internette 15e bile var

ben kaçanzi:a015: kızım sıçanzi:tomato: banyo yaptıranzi sonra gelenzisositososito

işte çok tatlılarrr bakın

Eklentiler

• $DSC00330.webp
    $DSC00330.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSC00291.webp
    $DSC00291.webp
    81,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $DSC00333.webp
    $DSC00333.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 35
Ay ne guzel masallah benim kiz daha hic elleriyle bisey yapmiyo babannesi eldivenini cikarttirmiyoki bebe hakli bilmez tabi gunduz ben cikariyrum elinden aksam babannesi geliyo kapatiyo anne elini kesfetmesi lazim hem eli terler kalinlasmazmis dediler diyom haklisin diyo iki dakka sonra yine kapanmis eldivenleri durmuyo elinde diye bahane ediyodum dukkandan kendinden eldivenli takimdan tutmus uc tane getirmis anam onun dusme derdi de yok cocuk elini bilmiyoo ya

uykusu gelince emzik veriyom uyuyo kuzucuk dönenceyi 25 tlye aldım ama internette 15e bile var

anacımnerdeymiş o 15 ytl,ben peluş oyuncaklı dönenc istemiyom, ileride dönenceninoyuncaklarını oynayacağı zaman ağzına neyin sokar mikroplu be öğğkk, o 15 ytllik dönencenin linnkini bi özelden atsana baa
ben kaçanzi:a015: kızım sıçanzi:tomato: banyo yaptıranzi sonra gelenzisositososito

ne moklu kızın var be:roflol: valla şaka bi yana senin kız mokundan belli olcek deyverm, ileride kesin bi kariyer sahabısı olcek bu kız he

işte çok tatlılarrr bakın

aneeeeeeeee köpeciklere bak, arap 1 arap 2 arap 3 arap 4 kaydirigubbakcemile3

Ay ne guzel masallah benim kiz daha hic elleriyle bisey yapmiyo babannesi eldivenini cikarttirmiyoki bebe hakli bilmez tabi gunduz ben cikariyrum elinden aksam babannesi geliyo kapatiyo anne elini kesfetmesi lazim hem eli terler kalinlasmazmis dediler diyom haklisin diyo iki dakka sonra yine kapanmis eldivenleri durmuyo elinde diye bahane ediyodum dukkandan kendinden eldivenli takimdan tutmus uc tane getirmis anam onun dusme derdi de yok cocuk elini bilmiyoo ya

len kaynananı kandır, valla bak ben çıkardım çıkaralı çocuk öyle usta kullanıyo ki ellerini, kah şapır şupur emiyo kah ellerini birleştiriyo, kah yüzünü tırmalamaya çalışıyo kaydirigubbakcemile3 hemi elleri öyle üşüyüp durmuyo bi kere, sadce çok fazla hareket ettiğinde eli üşüyo benimkinin, normal standartarda sıcacık duruyo, sen kaynanana bak miletin çocuğu şunları bunları yapabiliyomuş bizimkisi hala yapamıyo elini kullanmayı bilmiyo de, biraz da abartarak anlat ki iyice ikna olsun eldiven olayını unutsun, olm ilk başta benim sıpa eldiveni çıkartınça kendi ellerinden korktu yaaa, şaşırdıydı m hatta o zaaman, şimdi alıştı maşallah çok usta, hatta işaret parmağını bileme ağzına nasıl götüreceğini iyi biliyo artık, gayet usta bi şekilde işaret parmağını ağzına doğru uzatıp şap diye emiyo şakkıdı

Biz donenceyi on ytl ye aldik kucuk kopek lerden var arti o kopekler cingirak gibi de kullaniliyo donenceden cikarilabiliyo bize satan ilerde oyunacak gidi oymar dedi cazip geldi daha hamileyken aldik ama yeni taktim besigine birisi bebek te goz kaymasina sebep olurmus dedi ben de takmakta tedirgin olmustumm simdi artik biliyo seviniyo melodisini acinca heycanlaniyo susunca agliyo

Biz donenceyi on ytl ye aldik kucuk kopek lerden var arti o kopekler cingirak gibi de kullaniliyo donenceden cikarilabiliyo bize satan ilerde oyunacak gidi oymar dedi cazip geldi daha hamileyken aldik ama yeni taktim besigine birisi bebek te goz kaymasina sebep olurmus dedi ben de takmakta tedirgin olmustumm simdi artik biliyo seviniyo melodisini acinca heycanlaniyo susunca agliyo

yaaa ben de istiyom ondannnn, herüfe bebe mağazalarını bi dolaş bakem hangisi güzelse al gel dedim dün unutmuş :mymeka:

bende çıkıorum kızımla önlüklerimizi giyip kek yapacuguzz bakalım...
aklıma biişe geldiii ;bir arkadaşımla oğlu kek yapıorlarmış arkadaşım kekin içine demlenmiş çay ve kakaoda koymuşş... pişince fırından çıkarmış masanın üstünde duruormuş velet 1 bardak suyu almış pişmiş kekin üstüne dökmüş...arkadaşta nie yaptın demiş çay çok demli olmuş anne baksana rengine siyaaah diormuş :roflol:

unutmuş ha bi daha ki sefer parmağına ip bağla kocanın kaydirigubbakcemile3 haketmiş şekerimm :delphin:

anacım işte bak boşuna sinir olmuyom ben görüon dimi :mymeka:

bende çıkıorum kızımla önlüklerimizi giyip kek yapacuguzz bakalım...
aklıma biişe geldiii ;bir arkadaşımla oğlu kek yapıorlarmış arkadaşım kekin içine demlenmiş çay ve kakaoda koymuşş... pişince fırından çıkarmış masanın üstünde duruormuş velet 1 bardak suyu almış pişmiş kekin üstüne dökmüş...arkadaşta nie yaptın demiş çay çok demli olmuş anne baksana rengine siyaaah diormuş :roflol:

:roflol: mantığa bakarmısın yaaa ahan bak o çocuk kesin adam olur hie :emir_bebek:

Benoim kizda mokunu yapmis doldurmus bezi yarim kilo olmus ilk defa mok temizledigime mutlu oldum herifle kaynanacigim dukkani kapatmislar gelirken balik almislar bende balikytemizlemeyi hic sevmem simdi yapmasanda olmuyo kayinvalde yaparsa bile annecim siz yorgunsunuz birakin ben temizlerim demek gerek simdi ben hemen kizin altini actim senin isin uzun dur bem mutfaga girim dedi oh kurtuldum boylelikle simdi gider yalanda yardim ediyim derim kesin yok kizim elini vurma hic sen der ne fenayim

anacımnerdeymiş o 15 ytl,ben peluş oyuncaklı dönenc istemiyom, ileride dönenceninoyuncaklarını oynayacağı zaman ağzına neyin sokar mikroplu be öğğkk, o 15 ytllik dönencenin linnkini bi özelden atsana baa

ne moklu kızın var be:roflol: valla şaka bi yana senin kız mokundan belli olcek deyverm, ileride kesin bi kariyer sahabısı olcek bu kız he

sana bundan sonra bu alemde kakadan fal bakan ibolya desinler muhaaaa:roflol:
o linki baada atın uleeeyyynnkaydirigubbakcemile4

Benoim kizda mokunu yapmis doldurmus bezi yarim kilo olmus ilk defa mok temizledigime mutlu oldum herifle kaynanacigim dukkani kapatmislar gelirken balik almislar bende balikytemizlemeyi hic sevmem simdi yapmasanda olmuyo kayinvalde yaparsa bile annecim siz yorgunsunuz birakin ben temizlerim demek gerek simdi ben hemen kizin altini actim senin isin uzun dur bem mutfaga girim dedi oh kurtuldum boylelikle simdi gider yalanda yardim ediyim derim kesin yok kizim elini vurma hic sen der ne fenayim

len harbi ne fena karısın he , kadın ben yaparım diyo sen fesatlık peşindesin :roflol:

selam kızlarrrrrrrr
nabersin acil yardıma ihtiyacım var .
kızım 10 ekim doğumlu hangi özel aşılarını yapılması gerekiyor bilgisi olan varsa acil cevap bekliyorum
Çelen bebeklerimiz çok benziyoorrrrrrr

selam kızlarrrrrrrr
nabersin acil yardıma ihtiyacım var .
kızım 10 ekim doğumlu hangi özel aşılarını yapılması gerekiyor bilgisi olan varsa acil cevap bekliyorum
Çelen bebeklerimiz çok benziyoorrrrrrr

selam millet :
canımbenimoğlumda 10ekimdoğumlu:emir_bebek:pnomokoku yapıyo artık devlet drum bizi 19ocakta rotavirüse çağırdı 1 aysonra gene karma +pno 1 ay sonra rotavirüs var gene

Back
X