Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anacım her bebek bir değil işte kimi kauçuk sevio kimi silikon...ama kauçuk anne memesine daha yakın o yüzden daha ii ama sık sık emzirmek lazım...o üstünde yazan ayada aldanmamak gerekir....teyzemin kızının memiş ucu büyüktü mesela ufaklık küçük uçları ağzına almıordu.dudağına iice yapışsın istiodu...+6 kullanıorlardı...ama akış miktarıda önemli şimdi akış hızı az olanları tercih etmek lazım ki bizide bırakmasınlar...bende nuk kullanıorum damaklı silikon akış hızı en az olanından...leylacım benmkisi alamanyadan geldi anam.onlarda ayrı bişi.alengirli.gece cayı yazmii.rahatlatıcı.sanırım anason-rezene karısımı.benmki onu içtikten sonra baya bi aguluo.1 saat sonra tık gidio.
ibolya gacısı benm biberon dr brown mu ne var ya ondan.hani içinde borusu olandan.emzüğü cok güççük.deliğide minnacık.silikon.gerci benmküsü kafam kadar ucu olan nuk un kaucuk biberonunu daha cok sevdi ama o 6 aydan sonra verilio.
halilo naber anam.kusura bakma suara sana eğlence cıkmıo sayfalar kesat muhaha
ibolya biberonun ucu silikon mu kauçuk mu birde damaklımı yuvarlak mı...
ne lem şimcik biz dönence içün geç mi kaldık yani, benim çocuğum dönencesiz büyüyen bi çocuk mu olcek yani, büyüyünce anne benim hiç dönencem olmadı ki diye ağlayacak mı yane
:roflol: bişe olmass len üzülmee buban yüzünde oldu dersinn sende topu ona atarsın lenn :teselli:
oo nihal gelmişşş...hojgeldin nihalcimm.ben seni görmediiiiimm hadi bi görimm sengözlerimebaksanab
leylacım benmkisi alamanyadan geldi anam.onlarda ayrı bişi.alengirli.gece cayı yazmii.rahatlatıcı.sanırım anason-rezene karısımı.benmki onu içtikten sonra baya bi aguluo.1 saat sonra tık gidio.
ibolya gacısı benm biberon dr brown mu ne var ya ondan.hani içinde borusu olandan.emzüğü cok güççük.deliğide minnacık.silikon.gerci benmküsü kafam kadar ucu olan nuk un kaucuk biberonunu daha cok sevdi ama o 6 aydan sonra verilio.
halilo naber anam.kusura bakma suara sana eğlence cıkmıo sayfalar kesat muhaha
silikon olan şeffaf oliyyy...damaklıda ucu yuvarlak olmayan,top gibi değil ucu...sen nuk uç al canım biberon emer benceanam bebedorun biberoundan, silikon sanırsam, damaklı nası oliyyyy kauçuk nası oliyyyyyy :uhm:
Nihal canim seni bende gormedim ogun koyacaktin halil geldi gitmesoni bekleyemedim isim vardi ben giittim halilde gitmis sende rsmi koymissun kacirdim yani
veyyyyyyyyyyy karıya bak alamanyadan gelmişmiş pehhhhhhhh, bizim alamancı tanıdığmız yok ki bize döenence nein yullasın, bi de alengirli deyi hava atıyo, ne lem sen benim çocuumu güççükmü görüyon artiz karı :mymeka: anacum du ben bi resmini bulam da yolluyam size, netcem ben bu sıpayla bilmem, benm meme oldumu hiç reddetmiyo biberonu istemiyo, hatta ve hatta öğürüyo, ısrar edersen kusuyo, boğazının deliği ne biiçim anlamadımkine
silikon olan şeffaf oliyyy...damaklıda ucu yuvarlak olmayan,top gibi değil ucu...sen nuk uç al canım biberon emer bence
leylam gördünmü canım kaldırıyorum resmi
haliloş yabancımı kısss kaydirigubbakcemile3 oda bissden biri kaydirigubbakcemile2oh oh hsliloda gördü tamam daha gitmez bu muhahaaa:roflol:
kaldır len artıkklava:
bu silikon yuvarlak uçlu...bunu ağzıma bende alsam öğürürüm yanii... damaklı ve kauçuk al benceanacım ahan da resmi koyiimm biberonun kendisi ondan deel ucu ondan, benimkinin aynısını bulamadım nette, sadece ucunu gör deye yolluyom anacım şindi bu silikon mu oliyyyyy kauçuk mu, damaklı mı oliyyyyyy damaksız mı deyve baaam![]()
![]()