Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar süt kanllarım tıkandı sol göğsüm taş bibi ne yapcam kızlar bi çare deyin çok ağrıyo
çok güzelsin nihalcim...dişler maşallah inci gibim haa..kayserililer istila ettük lem burayı..bi kayserili daha var nisanur38 o da kayseride annesinde yakında o da gelir 4 lerizz kaydirigubbakcemile3
yavru senmin o baa, anammmmm makyeş de yapmış hatun, anne ben şişko oldummmmmm, makyeşi bileme yakıştıramıyom artıkın kendime, ne güzel karısın sen lennnnnnnnn kıskancık oluyommmmmm senağlama
Not: arkadaki kedi tırnaklarını da farketmedim sanme pek bi güzel duruyolar, çocukluğumda çok koparırdım bu çiçeklerden :jeyyar:
yok kıs makyeş falan kudretten öyleyima.sçiçeklerimde kayseride balkonunmdaydı.ama taşınırken unutmuşum orda:çok üzgünüm:
ben deeelim ben artıkın şişko bi anneyim, ben artıkın oramu buramı yerlere göklere sığdıramicek kadar şişko bi kadın oldum, dötüm bi yerlere sığmaz oldu, kendimi çok kötü hissediyom leloooşşşşşşşş iki kilo daha almışımmmmmmmm senağlama
günaydın kızlar süt kanllarım tıkandı sol göğsüm taş bibi ne yapcam kızlar bi çare deyin çok ağrıyo
kıs sen birde beni gör:1shok:bişey diyimmi benim hamileyken bile karnım çatlamamıştı şimdi karnım çatlıyordelikafadulden anaaaaaaaaaaaaaaaaam ben nerelere gidem-tatlicadiarzu-
şööle bi 2 hafta daha gecsin de örümcek alalım dioz???
Kiz bizde alicaz ama erken degilmi daha yoksa zamani geldi mi ki orumcege bence erken gibi annem ayaginin ustunre cok bastirma beli agrir boyu uzamaz demisti ama
bu geniz tıkanıklığından ölecem.yavrum nefes alamıyo.o damlalar işe yaramıyo.hiç bişi yapamıyorum kafam bozuluyoo