2008 Ekim Anneleri

canım bak sakın beni yanlış anlama, seni sevdiğim için böyle diyorum, tarzım belki s ert olabilir sen anlayacağın şekilde anla bana bakma, ama inan ki bşuna evham yapıyosun, şükretmeyi bimlek lazım, belki de tek kaldığın için sıkıntıdan artık ufacık şeyleri bile büyütüosun ama unutma ki biz de aynı durumdayız, en son sağlık ocağına çıkmıştım aynı 24ünde ondan beri evin içindeyim, hava sıcak mı soğuk mu onu bile bilmiyorum, eşim söylüyo hava çok soğuk bu gün yada annem bugün hava güneşli ama soğuk gibisinden, evin içindeyim yani sürekli, sadece cumartesi günü sıkıntıdan ben markete gidiyorum deyip kapıyı kapattım karşıdaki markete gittim geldim onu da gezmeden saydım, yani hepimiz aynı dertten m uzdaribiz, az sabır bak hele bi yaz gelsin ne güzel gezcez hepimiz, hatta bu topic o zaman boş kalcakbu sefer de ona dertlencez :teselli:

çok haklısın bacım bende eşimle konuştum cuma boş günü bebeği ona bırakıp ben biraz gezecem değilsi sıyırmam an meselesilaelaelaelaelae

çok haklısın bacım bende eşimle konuştum cuma boş günü bebeği ona bırakıp ben biraz gezecem değilsi sıyırmam an meselesilaelaelaelaelae

canım sakin ol ya, bak kknın deişik yerleri var, sadece burda bağımlı kalma, mesela dün ben +18de ütü diye bi fıkra okudum gülmekten geberdim, bak komik yerler var gir gül eğlen anacım yaaaa

Kadın HAKKI yoktur! Çünkü HAKKI erkek ismidir.
1968de içilen kahvenin hatırı dolmuştur. Önemle duyrulur!..
Aşk bir oyundur. Aşıklar figüran, aldatanlar başrol oynar.
Sakla samanı inekler aç kalsın.
Hakan Şükür maçta sakatlanınca onu kim taşır? Tabiki Hakan Taşıyan.
Kalbimi ona verdin saklasın diye. Oda gitmiş buzluğa koymuş kokmasın diye!
Napolyon azmış: "KARI KARI KARI"
Yarasa çok faydalı bir hayvandır. Öyle olmasa YARAMASA derlerdi.

alıntı.

+Onaltının yarısı kaç eder?

-Sekiz.

+Hayır, beş altın.
---------------------------------------------
+İbo'nun sana selamı var?
-Hangi İbo?
+Haribo.
-------------------------------
Form ye formda kal, port ye portakal.
----------------------------------------

alıntı

Allah seni napmasın ibolya sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün emi bol bol süt versin ne diyim

canım sakin ol ya, bak kknın deişik yerleri var, sadece burda bağımlı kalma, mesela dün ben +18de ütü diye bi fıkra okudum gülmekten geberdim, bak komik yerler var gir gül eğlen anacım yaaaa

ne +18 mi nediyon kı oralarda çoluk çocuk sahıbı garısın sen ayıp sitelerde gezme demiyozmu biz sana :icecream: :tomato:

semaver
Sema ismindeki sevgilisine doğum gününde ''Semaver''
hediye eden arkadaşıma bir alkış lütfen. . . .
Emniyet kemeri
Nişantaşı-Kadıköy dolmuşu için bekliyoruz. Bir taksi geliyor dolmuş yerine. Ön koltuğa oturan kadın her normal insan gibi emniyet kemerini takıyor. Ancak şoför amcamız emniyet kemerinin iyice ortaya çıkardığı dekolteye bakmaktan yola bakamadığı için bir müddet düşünüyor ve içini çekerek kadına sesleniyor. 'Abla, çıkar emniyet kemerini, böylesi daha emniyetli hepimiz için.'
Aman da aman!
Ateşli bir gecenin sonunda omuzunda yatarken soruyorum 'Beni seviyor musun?' diye. Magmalara gelesice kocamdan cevap geliyor. 'Sevdik ya!'
Bu nasıl küslük?
Tartışmıştık. Kendi kendime; 'Asla barışmayacağım!' demiştim. Ben, tam kapıdan girerken, o çıkmaya çalışıyordu ki çarpıştık. 'Çekilsene önümden be!' dedim. 'Sen çekil!' dedi. 'Hayret bir şey! Nerede durmamı isterdiniz beyefendi?!' dedim. 'Ben konuşurken ardımda, üzgünken önümde, ağlarken yanımda, neşeliyken gözlerimde durmanı isterdim sakıncası yoksa hanımefendi?! ' dedi. 'Ta ta tabii...' diyebildim sadece. Kadın değil miyiz? İki tatlı lafa, yelkenler fora
Pozisyon
Aile eşrafının bahçede oturup sohbet ettiği esnada, başını yere koymuş, poposunu havaya kaldırmış köpeğimizi görünce 'Aa bak, senin en sevdiğin pozisyon!' dedin ya; artık bilmiyorum, nasıl bakacağız onca insanın yüzüne!
Haram olsun
Ülkemizde kişi başı milli gelir 10.000$'a yaklaşmış. Benim cebimde 10 YTL var. Kim hakkımı yiyorsa haram olsun!
Nezaketen
Eski erkek arkadaşımla kahvaltı ediyoruz. Onda kalan ve hatıra olarak sakladığı küpeleri isteyip istemediğimi soruyor, 'Gerek yok.' diyorum.
Bunun üstüne bana dönüp bilmiş bilmiş 'Vermeyecektim de nezaketen sordum.' diyor.

Aradan 10 dakika geçiyor, bu sefer ben ona sokuluyorum ve gözlerinin içine bakarak en seksi sesimle 'Beni ister miydin?' diyorum. Gözleri parlıyor ve, 'Tabii ki, evet.' diyor. Bunun üstüne ben önüme dönüyorum ve 'Vermeyecektim de nezaketen sordum.' diyorum. İntikam biz kadınları gerçekten güzelleştiriyor.

Bireysellik *** YIKILIYOR ***
Anneme, 'Hayatıma giren erkekler neden bu kadar çabuk çıkıyor? Bendeki şanssızlık genetik mi?' diye sordum. 'O senin bireysel salaklığın, bizi bulaştırma!' dedi. Hemen sustum.

Kapak
Gece yatakta harlı bir tartışmanın sonucunda ''Bu da sana kapak olsun!'' diyerek yastığımı kaptığım gibi salona doğru ilerliyordum ki, kozalağımın yorumu gecikmedi. ''Peki canım, kaç kapak biriktirmem gerekiyor verebilmen için?'' Neyi ulan neyi
Evlilik
Halihazırda Evlenmememle ilgili olarak annemden gelen son yorum: 'Bu da akraba evliliğinin bir sonucu sanırım; gizli salaklık!'

Anneler hep bilirler
Annem hep; 'Atlet giy, ileride pişman olursun.' derdi. Akciğer röntgeni çektirmeye gittiğimde; 'Sutyenini çıkar, atlet kalsın.'
denildiğinde o pişmanlığı gerçekten yaşadım.
Pratik
'Canım sıkılıyor, değişik bir şeyler yapalım.' dedim, 'Çocuk yapalım.'
dedi. 'Daha erken.' dedim, 'Olsun pratik yapalım, nasıl yapıldığını unutmayalım.' dedi... Anlıyorum canım, sen de haklısın!

alıntı

Denklem:

(insan) = (yemek) + (uyumak ) + (para kazanmak için çalışmak) +
(eğlenmek)
(eşek) = (yemek) + (uyumak)

olduğuna göre ilk denklemde (yemek) + (uyumak ) yerine (eşek)
koyabiliriz...

(insan) = (eşek) + (para kazanmak için çalışmak) + (eğlenmek)
bu yeni denklemde her iki taraftan (eğlenmek) çıkartılırsa:

(insan ) - (eğlenmek) = (eşek) + (para kazanmak için çalışmak)

Sonuç:

Eğlenmesini bilmeyen insan, sadece para kazanmak için çalışan eşekten
başka bir şey değildir.

Çinli Filozof Chang Ying Yue'dan:

Her kim gün boyunca arı kadar aktif, bir boğa kadar güçlü, bir at kadar
çalışkan olduğu halde, akşam olunca bir köpek kadar bitkin eve dönüyorsa;
bir veterinere görünmelidir. Çünkü eşek olması, kuvvetle muhtemeldir.

Bir kadın çocuktur aslında.....çocuk gibi davranmayı sever.erkeğin
kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister.

Bir çocuğu okşar gibi incitmekten korkarak sevmeli erkek kadını..ama hiç bir kadın çocuk muamelesi görmek istemez.söylediği şeyler çocukça da olsa
dinlenilmesini,dikkate alınmasını ister.
Yani bir kadının çocukluk yapmasına izin vereceksiniz;
ama asla onu bir çocuk olarak görmeyeceksiniz..

Bir kadın güçlüdür aslında.hatta erkeklerden çok daha güçlüdür.ama
bu gücünü herzaman ortaya koymasını sevmez.ister ki,erkeğin gücü
kendisine huzur versin.kendi kendine yapabileceği şeyleri bile erkeğin
yapmasını bekler.böylece hem daha kadın olduğunu hissedecektir hem de
erkeğinin ne kadar güçlü olduğunu görecektir.ancak kadın gücünü göstermek istediğinde
onu engelleyemezsiniz.yapmak istediği birşey
varsa mutlaka yapar.

Bir kadın sevgidir aslında.içinde her zaman sevgiyi >taşır.sevdiklerinden
kolay ayrılamaz.sevdiklerini kolay kolay kıramaz.zor sever;ama,tam
sever.bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için yüreğinin kabul
ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir.ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız.belki kolayca yüreğine girebilirsiniz.ancak beyninde
yer
her an terk edilebilirsiniz.sevmediği halde terk
etmeyen
kadınlar da var elbette.bunun tek nedeni ise engelleyemedikleri
acımak' >duygusudur.

Bir kadın yalnızdır aslında.hiçbir zaman kadını bütünüyle
elde
edemezsiniz.kendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep
yalnızdır.o
dünyaya kimsenin girmesine izin vermez.hiçbir anahtar o dünyanın
kapısını
açamaz.yalnızlık onun sığınağıdır.o sığınağa ne zaman gireceğine,ne
kadar
kalacağına hep kendisi karar
verir.sığınaktayken oradan çıkmaya
zorlarsanız,onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz.

Bir kadın çılgındır aslında.neler yapabileceğini erkek aklı hayal
bile
edemez.üreticiliğinin sınırı yoktur.ama bunu ortaya çıkartmak için
hayatının erkeğini bekler.hoyratça harcamaz üreticiliğini.sadece
erkeğine
saklar.bir kadının gerçek erkeği olmayı başarabilmişseniz çok
şanslısınız demektir.çünkü hayatın içinde olan herşey ancak kadınlar olduğunda
anlam
kazanıyor.yemek yemek,su içmek bile.bir kadının elinden
içtiğiniz
suyla
kendi kendinize bardağı doldurup içtiğiniz su arasındaki lezzet >farkını
anlayabiliyormusunuz?anlıyorsanız ne mutlu size.anlamıyorsanız ne
yazık ki
yaşamıyorsunuz

............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! >
....... çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!!

kadın;erkeğin kaburgasından
yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!!
öyle olsaydı ezilirdi......!!! >
üstün olsun diye başındanda yaratılmadı......!!

AMA GöğSüNDEN YARATILDI......

Eşit olsun diye......
kolun biraz altında...Korunsun diye...!!! >
KALP HiZASINDA SEViLSiN DiYE!

--------------------------------------------------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…