olur kıs ben barışmanço parkına gelirim hem bebeleri salıncakta sallarız hemde şemşamer çiteriz.kaydirigubbakcemile5
ayy kızlar size bişey diyemmi ben aylardır bu ibolyanın nickini iboyla diye okuyomuşumya:roflol:az önce özel mesaj atarken böyle biri yok deyip duruyor birde bakmtım yanlış yazmışım anammm ne güldüm kendimekafamçokkarıştı:roflol:
kıslar aklıma 2-3 gündür fitne şeyler geliyo ayıp olcek ama napim 2009 ekimm bebelerinin temellleri atılıyo şimdilerde aklıma geldikçe gülesim geliyo geçen yoıl bu zamanlar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
1 aya kalmaz 2009 ekim bebişlerini haber verirler artıkın
aaaa o neeeee:uhm:delikafadulden
kayseride bir park canım.leylaşkomun evine çok yakınşakkıdı
aaaa o neeeee:uhm:delikafadulden
Nihal semsameri soruyolar parki degil canoim cekirdek o parka gelirim celirdek citlatiriz diyo
Evet ekim bebeleri yola ciktilar benim ocak 23 tu son adet tarihim o sira benim herif ameliyat olmustu canini derdindeydi hangi ara oldu hala anlamadim.. .
tireliler de ona tivis diyolar şakkıdı
Tireli ne ule...Çok üzgünüm çoook
http://www.kadinlarkulubu.com/mizah...onu-modasin-da-son-nokta-diye-buna-derim.html halil kız gel sende bak bu tam senlik :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/mizah...onu-modasin-da-son-nokta-diye-buna-derim.html halil kız gel sende bak bu tam senlik :roflol:
Herkes gitmis kesin ibolyanin girdigi yerlere gittiler edepsiz karular 3 tane halille yanliz kaldim ulee
kız ibolya karısı ekim analarının nerden buluyon bunlarıkaydirigubbakcemile3ben bi ekim analarına bakarım o kadar
Oralarda mi geziyon sen kiz aaaa cok ayip bide tesekker etmis mu ha ha ha ben hic girmediydim aralara hakket dudagini buzdurmus
Anaaaam bide ben bakiim dedim girdim cikamiyacaam baktim neyse dedim geldim len o koca memeli kari ney oyle abaarii omrumde oyle bisey gormedim felegim sassti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?