merhaba kızlar....sabahtan beri hastanedeydik :çok üzgünüm: sabah kalktım baktım tamer azcık hırlıo dedim benimkine hadi fakülyete gidelim o da yarın kendi doktoruna götürürüz dedi..yok dedim ben fakülteye götürcem öyle ısrar ettim ki normalde hiç sevmem fakülteyi kalabalık die....azcık göğsü hırlıo huzurluk yok ama neyse ii tmm dedi gittik...tetkiler yapıldı röntgen istedi doktor ve daha bissürü şeeyy...sonuç hastaneye yatırcaz dedii...bronşları çok dolu zatürreye çevirmesin dedi...3 aylık ben sorumluluk alamam sizi gönderemem eve dedi...şok olduk...tabi fakültede yatmasını istemediğim için hemen doktorumuzu aradım o da medical parkta neyse anlattık onada durumu 3 aylık olduğu için gecede m.park hastanesinde nöbetçi çocuk doktoru olmayacagı için en iyi fakülte dedi ve kaldık...bronşları tıkanmış o yüzden 3 saatte bir buharla ventolin verdiler...sabahtan beri onunla uğraşıyorduk...bu gribal enfeksiyon gibi başlar devamı gelir dedi..oysaki ne burun akıntısı ne kuruluk vardı yavrumda...iştahsızlıkta olurmuş öyle bişeyde yoktu iştahıda yerindeydi..neyse şimdi eve gönderdiler sabaha kadar bekleyin başında eğer sıkışırsa hemen getirin dediler...ama şimdilik iyi çok şükür....yarın sabah yine gidecez kan değerleri temiz çıkmış ama doktor birkaçgün yatışta verebilir ilermesin diye...buharla vertolin vermeye devam edecekler.. :çok üzgünüm:
merhaba kızlar....sabahtan beri hastanedeydik :çok üzgünüm: sabah kalktım baktım tamer azcık hırlıo dedim benimkine hadi fakülyete gidelim o da yarın kendi doktoruna götürürüz dedi..yok dedim ben fakülteye götürcem öyle ısrar ettim ki normalde hiç sevmem fakülteyi kalabalık die....azcık göğsü hırlıo huzurluk yok ama neyse ii tmm dedi gittik...tetkiler yapıldı röntgen istedi doktor ve daha bissürü şeeyy...sonuç hastaneye yatırcaz dedii...bronşları çok dolu zatürreye çevirmesin dedi...3 aylık ben sorumluluk alamam sizi gönderemem eve dedi...şok olduk...tabi fakültede yatmasını istemediğim için hemen doktorumuzu aradım o da medical parkta neyse anlattık onada durumu 3 aylık olduğu için gecede m.park hastanesinde nöbetçi çocuk doktoru olmayacagı için en iyi fakülte dedi ve kaldık...bronşları tıkanmış o yüzden 3 saatte bir buharla ventolin verdiler...sabahtan beri onunla uğraşıyorduk...bu gribal enfeksiyon gibi başlar devamı gelir dedi..oysaki ne burun akıntısı ne kuruluk vardı yavrumda...iştahsızlıkta olurmuş öyle bişeyde yoktu iştahıda yerindeydi..neyse şimdi eve gönderdiler sabaha kadar bekleyin başında eğer sıkışırsa hemen getirin dediler...ama şimdilik iyi çok şükür....yarın sabah yine gidecez kan değerleri temiz çıkmış ama doktor birkaçgün yatışta verebilir ilermesin diye...buharla vertolin vermeye devam edecekler.. :çok üzgünüm:
ya kızalr burasıda kayseri topici gibi hee bende gayseriliyim gadasını aldıklarım deyin bakıım kaçgayserili var burda
Hii ne diyon Halil yok gelmedi daha seninki sen git sonra gel hadi anam1
ii beni sinir edioÇok üzgünüm çoook kucak manyaaa oldu iice.sebep:KOCAAAAMMMCelen hosgeldin canim cemre ne alemde
Ula bu karilar iyice costu estitk gunu yapiyolarmis gun yapip toplanan altinlara estetik yaptiriyolar peeeh
Kizlar siz bebisleri nasil giydiroyonuz ya ben az giydirsem hemen hapsuruyo usuyo diye giydiriyorum oda olmuyo bi altini aciyom sipa hapsuruyo bide sonki kara yatirmisim gibi cenesini titretiyo.
Celencim ben calismiyom ama esim dukkaninda calisiyomusum gibi sigortami yatirdi yani calismadim ama dukkanda calisan eleman gibi sigortam yatti o bakimdam devlet dogum parasi veriyomus bende aldim
ii beni sinir edioÇok üzgünüm çoook kucak manyaaa oldu iice.sebep:KOCAAAAMMMklava::mymeka:
o günde şarkı sööleyen kemancı bi karı varya hani yemekteyizin öküzü.onu elime verseler paralarım o kadar gıcığım o karıya:mymeka:klava:kötükedihüso
dr bize hapşurmak doğal refleks hemen üşüdü zannedip giydirme bırakhapşursun dedi -tatlicadiarzu-
ayy şu nili boğabilirmiyim acaba izin verirseniz gıcıkkkkkkk:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?