ya biliyorum biraz mideniz bulanacak ama oğlumun kakası bu arklar kanmı var ne seçebilecekmisiniz bilmiyorum ama baya telaşlandım
terken senın göğüslerınde yara var mıydı ordan gelıyor olabılır mı kan???
teşekkür ederim dbestcim sğl çok incesin...oğluşum şimdi daha iyi teyzesi...günde 3-4 kere 2 doz buharla ventolin alıyoruz...sabah gidicez yine 2-3 gün galiba böyle devam edecek daha sonra vermeyecekler zaten düzelmeye başladı...merancım iyi geceler naber
oğluşun nasıl oldu daha iyidir umarım
geçmiş olsun
teşekkür ederim dbestcim sğl çok incesin...oğluşum şimdi daha iyi teyzesi...günde 3-4 kere 2 doz buharla ventolin alıyoruz...sabah gidicez yine 2-3 gün galiba böyle devam edecek daha sonra vermeyecekler zaten düzelmeye başladı...
elif eylülcüm nasıl sen yerleşebildin mi?alıştın mı
evet walla çocuk olunca unutuor insan kendini...aman hasta olmasınlarda...herkes nezle grip çok dikkat et aman ha...dbestcim acile gidioruz biz bu ilacı almaya Allahım gelen giden bebeğin haddi hesabı yok gözüm korktu walla iyice..çoğuda ateş kusma öksürük ishal... :çok üzgünüm:eylül bi kaç gündür iyi çok şükür büyüdükçe düzeliyor maşallahtam yerleşemedim ama az kaldı neyse çok yoruldum buarada ama bebek için herşeye değer neyse ki evimiz ısınıyo taşındığımıza değdi kaydirigubbakcemile5
canım kakası çok suluydu bea bezde öyle görünüordu hatta günde 4-5 kere yapıor die yazmıştı terken yanlış hatırlamıyorsamne bılımm aklıma o geldı valla..en ıyısı doktora gıdıp gostermesi..
belkımm catlak fılan vardır..kabızlıkdan dolayı olabılır.kazbızlık varmıydı kı???
merhaba bişey sorabilirmyim? ben grip oldum 2 gündür evde maskeyle dolaşıorum..sütümden geçermi ki!.bebeğim sanki burnundan biraz zor nefes alıo..daha önce doktorumuz'2 hafta önce' deniz suyu çözeltisi verdi onu kullanıorum...hırıltı yok.akıntı yok..yinede doktora götürmelimiim..ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?