2008 Ekim Anneleri

ya biliyorum biraz mideniz bulanacak ama oğlumun kakası bu arklar kanmı var ne seçebilecekmisiniz bilmiyorum ama baya telaşlandım

canım çok geçmiş olsun bence de kan gibi yaa doktora götür ihmal etme..

terken senın göğüslerınde yara var mıydı ordan gelıyor olabılır mı kan???

canım o olamaz çünkü taze kan bebek kaynaklı demektir.. annenin kanını yutsa sindirime uğrayacağı için kaka rengi siyah (zift gibi) olurdu..

merancım iyi geceler naber
oğluşun nasıl oldu daha iyidir umarım
geçmiş olsun

merancım iyi geceler naber
oğluşun nasıl oldu daha iyidir umarım
geçmiş olsun
teşekkür ederim dbestcim sğl çok incesin...oğluşum şimdi daha iyi teyzesi...günde 3-4 kere 2 doz buharla ventolin alıyoruz...sabah gidicez yine 2-3 gün galiba böyle devam edecek daha sonra vermeyecekler zaten düzelmeye başladı...
elif eylülcüm nasıl sen yerleşebildin mi?alıştın mı

eylül bi kaç gündür iyi çok şükür büyüdükçe düzeliyor maşallah tam yerleşemedim ama az kaldı neyse çok yoruldum buarada ama bebek için herşeye değer neyse ki evimiz ısınıyo taşındığımıza değdi kaydirigubbakcemile5

evet walla çocuk olunca unutuor insan kendini...aman hasta olmasınlarda...herkes nezle grip çok dikkat et aman ha...dbestcim acile gidioruz biz bu ilacı almaya Allahım gelen giden bebeğin haddi hesabı yok gözüm korktu walla iyice..çoğuda ateş kusma öksürük ishal... :çok üzgünüm:

ne bılımm aklıma o geldı valla..en ıyısı doktora gıdıp gostermesi..
belkımm catlak fılan vardır..kabızlıkdan dolayı olabılır.kazbızlık varmıydı kı???

ne bılımm aklıma o geldı valla..en ıyısı doktora gıdıp gostermesi..
belkımm catlak fılan vardır..kabızlıkdan dolayı olabılır.kazbızlık varmıydı kı???
canım kakası çok suluydu bea bezde öyle görünüordu hatta günde 4-5 kere yapıor die yazmıştı terken yanlış hatırlamıyorsam

Gunaydin milleet ibosum dun hic gelmemis ins bi sorun yokyur geldi ama biset yazmadi int sorun var galiba

Günaydın kızlar geceniz nasıl geçti? Ben en son 3 te uyudum ama bayılmak üzereydim eğer uyumasaydı, sabah 8 e kadar uyumusuz günde 5 saat uyku, çok bile değil mi? Bana 8 saat bile yetmezken 5 saat uyuyunca ne kadar çok uyudum bugün şükürler olsun diyorum :)

merhaba bişey sorabilirmyim? ben grip oldum 2 gündür evde maskeyle dolaşıorum..sütümden geçermi ki!.bebeğim sanki burnundan biraz zor nefes alıo..daha önce doktorumuz'2 hafta önce' deniz suyu çözeltisi verdi onu kullanıorum...hırıltı yok.akıntı yok..yinede doktora götürmelimiim..ne dersiniz?

günaydınna.s
mavıgun valla ılk zamanlar bende uyussunda bende uyuyayım dıye gozunun ıcıne bakıyordum.ve o uyuyunca koştura kostura gıdıp yatıodum.2-3 saatte b uyanıodu cunku.bırde doğumun verdığı yorhunluk vadı zaten..
1. aydan sonra uykusu düzene gırdı ve akasam 10-11 arası uyuyor 6-7 saat uyanmıyor..ama ben saat 1-2 gıbı uyumaya alıstım.artık uykusuzkuk koymuyor bana..etkılenmıyormum.alıştı bunyem.

terken naptın merak ettım canım ya goturdun mu dra.:uhm:

mrb efekaan gunaydına.s. gecmıs olsun .. anne sutunden gecmıyor merak etme,guvenle emzırebılırsın..

Bizde anne baba olarak ağır bir grip atlattık, doktora sorduğumda emzirirken maske tak dedi, birde bol bol emzirmeni tavsiye ederim en güzel ilaç anne sütü, bende çok az var, umarım sende boldur, eğer için rahat etmezse doktora götür tabi, ateşini takip etmeyi unutmayın, birde o deniz suyundan bendede var, nasıl yapıyosunuz, çocuğun genizine kaçmıyormu?

Sevgili çıtır-pıtır benim bebiş 2,5 aylık oldu ben daha düzene sokamadım, ilk bebeğimin olması bende çok farklı duygular açığa çıkarttı, her kafadan bir ses çıkıyor, dün bir kitap aldım "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" onu okumaya çalışıyorum fırsat buldukça, hiçbir derdi yoksa bırakın yatağına kendi kendine uyusun diyor ama mümkün değil, ben öğretemedim çocuğa kendi kendine uyumayı, ayakta da değil, hem kucakta olacak hemde yürücem, yani bayağı bir keyifle uyumak istiyor, inan akşam ayak bileklerim beni taşıyamıcak zannettim, kilolarda var malum :)

ibolyaaaaaaaaaaa nerdesin bacım ses ver
meran oğluş nasıl oldu
terken giitinmi dra haber et mutlak
celen cemre emiyo demi
dbestcim yerleştinmi canım
mavigün benimkide öyle koyunca yatmıyo merak etme mutlaka sallıycam çingene salıncağı gibi varya onda işte emerken uyrsa ne ala
özlem ya bu salıncağı sizmi yaptırdınız günaydın leyla effekan beyezzambak kimseler bilmez edhakkkkkkçıtırımmmm inşallah kimseyi unutmadık

Son düzenleme:
beni unuttun kıs ama olsunn bi defalık affettim
ama iboşşumu gerçekten merak edyom kime polim ypıyo böle anlamadım msn de de yok
bugün celen de gelmemiş,bunlar yeni bi yer mi buldu ki knuşmak için anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…