2008 Ekim Anneleri

bende bol bol emziriorum.inşallah hasta olmaz..o hasta olmasın die. 2 haftadır evden çıkmıom..genede hasta oldum.....sen kaç damla veriyosun.dr. bana gündde 3 defa 1'er damla kullan dedi.bazen genizine kaçıo ama çok seyrek..

Ben daha hiç kullanmadım korkudan genizine kaçacak diye o yüzden soruyorum canım. Bakalım duralım biraz daha evlerde iyice bunaldık ama ocakta bitsin şubat mart derken bahar gelecek veeeee :teytey: bebişleri alıp (tabi gece uykularınıda ) gezeceğiz Allahın izniyle. gamyoncuiremsu

inşallah o günleri görebiliriz..ben umudumu kaybetmek üzereyim...sabır..sabır...sabır... :Saruboceq: anneme kurban olayım ben....

ahanda ebru sallı yarın asue gunumuz dıooooo....
faketmez nezanman ıstersen ozaman yapp.1 ay dıe bılıom ben

Bence birbirimize destek olursak bu günleri daha çabuk atlatırız, birde şöyle düşünün ya yaz anneleri olsaydık, şimdi günler kısa, birde güzel günlerde evde oturmak vardı :1no2:

Bence birbirimize destek olursak bu günleri daha çabuk atlatırız, birde şöyle düşünün ya yaz anneleri olsaydık, şimdi günler kısa, birde güzel günlerde evde oturmak vardı :1no2:

haklısın canım sıkıntılar paylaştıkça azalır.burda herkes hemen hemen aynı sorunları sevinçleri yaşıyor.birbirimizle paylaştıkça hem bu konularda bilgimiz artıyor hemde sorunların üstesinden daha çabuk geliyoruzkaydirigubbakcemile5

napıonuz len ekim anaları:mymeka: ve canımın içi bebişleriŞeniz dünkü yorgunluktan sonra bugun hanfendi 10bucuğa kadar uyudumirmirmirmir ama hala beni sinir etmekte

yok anam buraya bilenem zor bakıom.o karıya bi moklar oldu ya du bakam cıkar kokusuCADIARZU dün geldi bişi yazmadan gitti:dilcikar:
bu arada bilen varsa sölesin bacım bu aşure günü bugün müydü yarın mı??
yavrum asure dün basladı.benm bildiğimde 10 gün sürer asure yapımı.yaparsan bizüm yerümüzede yeeecokacimcoook
keske yazın doğuraydık.şööle haziran bası gibi.iraz palazlanınca cıkardık hiç olmazsa dısarı.bööle cıksanda hep kapalı yerlere gidilio.ki o da sağlıklı deel.ama napcan deişiklik olsun die onada olur dioz.allaha emanet.
celen bebğn nasıl emiyormu canım
anam keyfi olursa emio.istemiosa yok.önceden ne zaman versem emerdi.bide artık yatağında yatmak istemio hatun.gece uyuttum yatırdım 5 dk sonra ağlaya ağlaya uyandı.hadi bi daha aldım uyuttum.yatırdım gene.en son sıcak su torbası koyduk yatağına.ööle uyumus.sıcaklık istio coccuk ibolya angutunun dedüğü gibi ay dönümünde huy deiştirdi benm uyuz kızımhihoyyyt

sğl yağmurcum Şeniz oğluş şimdi daha iyi bakalım...sabah akşam gidip gelioruz 2 gün sonra buhar almayacak muhtemelen ama tedbir amaçlı devam ediyoruz işte

celen bugün bir arkadaşımka konuştum onunda 2 kızı var sonuncusu bizimkilerle aynı.bebkler 3 aya girişte ve 6.aya girişte memeyi bırakma eyleminde bulunurlarmış onun iki kızındada olmuş.sakın mama verme dedi.geçici bir durummuş.zorlada olsa emzir dedi.aç kalmasından korkma dedi.çok acıkınca mecbur alıyor memeyi dedi.

herkese merhabaaa..
oğluş nasılsa kucağımda uyuyakaldı.bi bakayım dedim.ilk fırsatta buraya kaçıyom haa.başka sosyal hayatım yok.umarım herkes iyidir.
off uyandı yaa..şansım yokmuş.hadi hoşçakalın arkadaşlar:a015:

show tv yi acıııınn...............

cemremizin aydönümü kutlu olsun bende show u izlerkene uyuttum oğluşu şimdi
anam karı bizim bildiklerimizi söleyip durdu dr olacak kadar bilgilenmişiz kanımca :roflol:
neyse hazır oğluş uyuyokene mutfağa gidiim de aşurelikleri ıslatıım
celencim anam hepiniz için bi kaşık yerimcokacimcoook de içindeki nohut ve fasulyeyi ayıklıcam mutlaka bi aşure sevdasına veletin gazıyla uğraşamam:1no2:

ewet canım bizimkiler işyerinde çalışan elemana kaynattırdılar.kayınpederin aklına geldi çizmiş böle olsun diye işe yarıo valla sabah 2kez onda uyuttum ayağmda elimde sallamıom artık kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…