Bizde anne baba olarak ağır bir grip atlattık, doktora sorduğumda emzirirken maske tak dedi, birde bol bol emzirmeni tavsiye ederim en güzel ilaç anne sütü, bende çok az var, umarım sende boldur, eğer için rahat etmezse doktora götür tabi, ateşini takip etmeyi unutmayın, birde o deniz suyundan bendede var, nasıl yapıyosunuz, çocuğun genizine kaçmıyormu?
bende bol bol emziriorum.inşallah hasta olmaz..o hasta olmasın die. 2 haftadır evden çıkmıom..genede hasta oldum.....sen kaç damla veriyosun.dr. bana gündde 3 defa 1'er damla kullan dedi.bazen genizine kaçıo ama çok seyrek..
Ben daha hiç kullanmadım korkudan genizine kaçacak diye o yüzden soruyorum canım. Bakalım duralım biraz daha evlerde iyice bunaldık ama ocakta bitsin şubat mart derken bahar gelecek veeeee :teytey: bebişleri alıp (tabi gece uykularınıda ) gezeceğiz Allahın izniyle. gamyoncuiremsu
Bence birbirimize destek olursak bu günleri daha çabuk atlatırız, birde şöyle düşünün ya yaz anneleri olsaydık, şimdi günler kısa, birde güzel günlerde evde oturmak vardı :1no2:
yok anam buraya bilenem zor bakıom.o karıya bi moklar oldu ya du bakam cıkar kokusuCADIARZU dün geldi bişi yazmadan gitti:dilcikar:beni unuttun kıs ama olsunn bi defalık affettim
ama iboşşumu gerçekten merak edyom kime polim ypıyo böle anlamadım msn de de yok
bugün celen de gelmemiş,bunlar yeni bi yer mi buldu ki knuşmak için anlamadım gitti
yavrum asure dün basladı.benm bildiğimde 10 gün sürer asure yapımı.yaparsan bizüm yerümüzede yeeecokacimcoookbu arada bilen varsa sölesin bacım bu aşure günü bugün müydü yarın mı??
keske yazın doğuraydık.şööle haziran bası gibi.iraz palazlanınca cıkardık hiç olmazsa dısarı.bööle cıksanda hep kapalı yerlere gidilio.ki o da sağlıklı deel.ama napcan deişiklik olsun die onada olur dioz.allaha emanet.Bence birbirimize destek olursak bu günleri daha çabuk atlatırız, birde şöyle düşünün ya yaz anneleri olsaydık, şimdi günler kısa, birde güzel günlerde evde oturmak vardı :1no2:
anam keyfi olursa emio.istemiosa yok.önceden ne zaman versem emerdi.bide artık yatağında yatmak istemio hatun.gece uyuttum yatırdım 5 dk sonra ağlaya ağlaya uyandı.hadi bi daha aldım uyuttum.yatırdım gene.en son sıcak su torbası koyduk yatağına.ööle uyumus.sıcaklık istio coccukcelen bebğn nasıl emiyormu canım
sğl yağmurcum Şeniz oğluş şimdi daha iyi bakalım...sabah akşam gidip gelioruz 2 gün sonra buhar almayacak muhtemelen ama tedbir amaçlı devam ediyoruz işteibolyaaaaaaaaaaa nerdesin bacım ses ver
meran oğluş nasıl oldu
terken giitinmi dra haber et mutlak
celen cemre emiyo demi
dbestcim yerleştinmi canım
mavigün benimkide öyle koyunca yatmıyo merak etme mutlaka sallıycam çingene salıncağı gibi varya onda işte emerken uyrsa ne ala
özlem ya bu salıncağı sizmi yaptırdınız günaydın leyla effekan beyezzambak kimseler bilmez edhakkkkkkçıtırımmmm inşallah kimseyi unutmadık
show tv yi acıııınn...............
ibolyaaaaaaaaaaa nerdesin bacım ses ver
meran oğluş nasıl oldu
terken giitinmi dra haber et mutlak
celen cemre emiyo demi
dbestcim yerleştinmi canım
mavigün benimkide öyle koyunca yatmıyo merak etme mutlaka sallıycam çingene salıncağı gibi varya onda işte emerken uyrsa ne ala
özlem ya bu salıncağı sizmi yaptırdınız günaydın leyla effekan beyezzambak kimseler bilmez edhakkkkkkçıtırımmmm inşallah kimseyi unutmadık
show tv yi acıııınn...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?