2008 Ekim Anneleri

ne vardı kız showda ne kaçırdık

ağlayan bebeği nasıl sustururuz vardı.prof.dr.anlattı.ama edhak ında dediği gibi hepsi bildiğimiz seelerdi.ya benm anlamadığım ağlayan cocuğu masajla susturun dio.iide zaten bas bas bağırıpo bide yatırıp masaj yapmaya kalksam yıkar ortalığı:sm_confused:

merhabalar
biz de dünden beri mahvolduk artık bişi olmaz diye 1 kase küçücük mercimek çorbası içtim kızcağızım hiç uyuyamadı sabaha kadar ağladı hala da keyfimiz yok ıkınıp duruyo tövbe bir daha içmem
çelen benim kızım 10 gündür ya ayakta ya uyuyarak emiyo başka türlü kesinlikle emmek istemiyo düzelir inşallah

inşallah bacım:Saruboceq: azdılar su ara:mymeka:

bu ekim bebeleri tırlattı sayelerinde analarıda benimkide emmiyo babası alkış çalıyo ya uykulu haldeyken tepiyom yada saç kurutma makinası ile 110 ytl elektrik faturası geldi
halbuki o makinayı ben süslenir püslenirim diye aldım saç taramaya vaktim bile yokkkkkkkkkkkk

israili boykor amacıyla marka verdiğim için 24 saat siteye giremedim bide ceza puanı almışım cezalar birikince siteye tamamen girilmiyomuş

aa cok ilginç.birsürü marka veren var.az önce mart anneleriydi sanırım gecelik arıolar.bisürü iç giyim markası + adresi vermişlerfisfisfis bende size bi pişik kremini almayın diicedim.şimdi isim vermiimmi??

bişiye kızmış o dün en son 23:17 de girmiş siteye

Dun degilde evelsigun gece ibolya israile boykot diye bi link gonderdi topice sonra kimse giripte bi tana tiklamamis diye kizdi ben bebeyle uyrastim gonderdim siz zahmet etmediniz felan yazmisti bende dedimki hatta ben girdim okudum tesekkur bile ettim beni adamdan saymiyon mu dedim sadece ikumaylami sanki dedi kizidi bence ibolya ona kizdi yani ben oyle tahmin ediyorum belki oda ceza almis olabilir

Marka ismi felen veremiyomuyuz simdi ama ben ibolyanin gonderdigi linki okudum herkes yazmisti onlarda mi ceza aldi o zaman

Effeken canim gecmis olsun bebegini emzirebilirsin bemn arkadaslarin birisi yazmisti orada okumustum daha anne hastaligin belirtilerini gostermeden sutten bebege geciyomus bebek bagisiklik kazandigi icin hastalik bulusmiyomus diye okumustum endiselenme

Nihal canim yeni okudum iyiyim tatlim hacerde iyi ya bisey sorcam sutunun az oldugunu nasil anlayabiliriz simdi benim gogsum sert oluyodu iste emerken dudagini kenerindan akiyodu felan sikinca bayagi bi sut cikiyodu dun goguslerim cok yumusakti iyice bastirarak sikinca sut cikti sut ictim felen ama fayda etmedi doydumu acaba ddiye andiselendim ac olsa aglardi aglamadi ama memeyi emerken sinirlendi az oldugu icin gece de hep uyurdu 3 kere uyandi ac di herhalde yada huysuzlugundan mi uyandi aglamiyo ama

Gunduz uyumasida iyi ac olsa surekli aglar uyumaz dediler yada sut var ben yok saniyom sastim kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…