2008 Ekim Anneleri

iboş kıss özlettin kendini:1hug:demek ateş ölçer aradın hee bende unuttum bak bakmayı ama kesin bizim burdada bitmiştir hani sen bebişi gevşek kundak yapıyom demiştin ya ev kaç derece oluyo sizin bizimkide soğuk oluyoda 22 deerecenin üstüne çıkmıyor acaba bende yapsammı bide siz güne kaç kere kaka yapıyonuz ne güzel keşke bizimde gaz sorunumuz olmasa ama 2 - 3 gündür mandalina portakal yemiyorum sanki çocuk daha iyi gibi

yaw bi güne gittim neler kaçırmışım..tırnak kesmeyle ilgili yazdıklarınıza teşekkürler... ay dışarda dünyaaaa varmış...uzun zaman olmuştu dışarı çıkmayalı.... iyi geldi walla..ay geçmişi okucam die canım çıktı..insan merak ediio.aklım burda kalıoo yaaww.kocamla kawga ediiomm..o beni kaldırıo pc'den ben onu.....bu gidişle bi tane daha alcaz heralde :)

benimkide yeni doğduğunda 1 buçuk saat emdiği olurdu:1shok:ama süt gidermiydi bilmiyorum yavrum 2.760gr doğdu sonra 2.500 oldu sonrada 2.400 oldu sonrada ateşelendi 10 gün küvezde antibiyotik tedavisi gördük.canım benim heryeri delik deşik olmuştu minnacıktı kız kurban olurum şimdi resimlerine baktıkça ağlıyorum.bazı hemşireler vardı merhametsizler hiç acımazlardı.bigün bitanesi sanki elinde ayağında yer kalmamış gibi gitmiş kafasından takmış serumu ağlamıştım sinirimden sonra o serumu çıkartırken saçlarını yola yola çıkarttılar .çıkmayan yerlerindede saçını kesmişler

la ben o hemşireyi napardım bilyonmu, gel hadi gel nasıl oluyomuş bi de sende deneyek diye saçını kökünden yolardım, yazık ay bebeye öyle yapılırmı kötükedihüso

çok geçmiş olsun..benim de en çok korktuğum şey hasta olması...we o merhametsiz hemşireler ewt işleri bu ama yinede daha nazik dawranmalılar..hepsi öle deil bazıları çok güleryüzlü yumuşak we sevecenler...hepsi öyle olmalı olmayanlarda başka meslek seçsin kendine.... zaten bebeğin hasta telaşlısın ne yapcanı bilmion bide onların suratlarını''suratsız oluolar genelde'' çekiosun...ben çok geriliyorum...benim için güleryüz herşey demek..Allah kimseyi hastaneye düşürmesin.:

aynen valla, ben de güleryüz isterim, tabi herkes ister, ama bazıları pek takmaz işini gördürdüğüne bakar ya benimkisi yle diil, ben kraliçe gbii ağırlanmalıyım, yoksa hayvan gibi davranıldı mı kafam bozuluyo, sırf bu yüzden denizlide yeni açılan bi tıp merkezine gidiodum, çok ilgileniolardı herkes güleryüzlüydü, adamın ağzına mıçsan gık demicek yani o kadar sevecen davranıyolardı, son anda dra kızdım hastane değiştirdim, doğum yaptığım hastane de iyiydi gerçi ama manyak bi hemşire kıyafetimin üstünden tansiyonumu ölçmeye kalktı, ben de anesteziden yeni uyanmışım zaten sarhoş gibiyim, aa dedim keşke kolumu sıvasaydım sizin için zor olmazmıydı dedim, ölçemeyecek olsam yapmazdım diye tavırlı tavırlı konuştu, ulen dedim ben kendimde olcektim ki göstercektim sana nasıl ölçüleceğini, hayde kızım dedim can derdindesin zaten ne mok yerse yesin, iyi sen bilirsin dedim döndüm kafamı o tansiyonumu ölçerken uyumaya başladım, geberdecem böylelerini sinirlerimi bozuyolar kötükedihüso yavrum benimkisi de kavga çıkartıyo tırnak keserken, millet uykusunda kes diyo ama benimkisi tilki uykusuna yatıyo dokundunmu uyanıyo o yüzden emzirirken eşim kesmişti, bi keesinde de ben kestim, emerken hiçbişeyi umruna takmıyo, eğer yapabiliyosan öyle bi dene, bi de kestikten sonra tırnaklarını törpüle iyce kısalsın, bebedorun takım seti var onlardan almak istersen alabilirsin ,içinde 4 tane törpüsü, 1 tane minik makas bi de tırnak makası var, ben kullanıyorum memnunum,

merhaba arkadaşlar nasılsınuz dün anneme gittim o yüzden yazamadım oğluşum 2-3 gündür çimen yeşili kaka yapıyordu o akşamda kana benzeyen bişey gördüm ertesi sabahta öyle yaparsa doktora götürcem dedim ama yapmadı o şekilde götürmedim bende bugün sarı ve kıvamlı yaptı ya ben kaç kere daha önce doktora götürdüm kakası yüzünden adam anne sütü kakası deyip çıkıyor işin içinden günde en az 4 defa yapıyo ve sulu oluyor bazende kıvamlı kusması yok ateşi yok anlayamadım bu işi doğduğu günden beri çok kaka yapıyor bu oğlan ya ha birde ben birkaç gündür kafasına şapka takmıyodum ama bugün taktım bugün sarıya döndü acaba kafayımı üşütüyoduki

anam bugün de benimkisi bi acayip mıçtı ay, evelki gün geceden sonra bi daha hiç yapmamıştı, sabah kalktık saat 8 gibi bu pıtırdatmaya başladı, ben de geceden kalan bezi çıkartmadım yapsın da öyle çıkartıyım diye, anam arkadan bi daha pıtırt arkadan bi daha, he dedim 2 dk dursun da bez suyunu alsın kakasının diye, temizlemesi zor oluo o zaman, anammmmmm altını bi açtım, celenin hesap tee saçlarına kadar çıkmış şok oldum, daha ilk oluyo böyle, 1 gün boyunca yapmadığının acısını çıkarmış, içinde mok birikmiş kuzumun, ulen niye böyle düzen değitşi acaaba, normalde bi sabah bi akşam yapardı benim sıpa kakasını :uhm:

bende patatesli tart gibi bişey yapıorum hem kolay hem doyurucu güsel oluo yarın yapcam misafirlerime

4-5patates
1soğan
2-3diş sarımsak
1su bard.yoğurt
1/2 su bard.sıvı yağ
maydanoz dereotu nane pulbiber karabiber tuz baharat olayı zevke göre ne varsa
havuç rendelemiştim en son isteğe bağlı
2kabartma tozu
alabildiği kadar un

patatesleri çiğden çok küçük doğrayın baya küçük herşeyi karştırın en son un ekleyin koyu kek kıvamında olcak yağlanmış küçük borcama göre tarif koyun 200c de pişirin süper oluo pazar kahvaltılarında falan :sm_cool:

anam benimki mıymıntıdır yemez böyle şeyleri, herife dün hazır annem evdeyken kahvaltıda yesin diye kurabiye yaptım, herif yememiş, niye yemedin diyom canım istemedi diyo, anca zeytin peynir yer benim hödük, çocuğu da kendi gibi mıymıntı yapmasa bari sinir oluyom :mymeka:

yavrum bizimde ööle bi sulu bi sümüklü bi normal.doktor anne sütü dio baskada bişi demio:sm_confused:
lan bu 3 defa kakada da bezini dolduruomu??sen su falan verionmu??eğer bezini dolduruyosa bu 3 ündede dikkat et vücudu susuz kalmasın.cok tehlikei

kakası sulu olunca susuzmu kalmış oluyomuş, gerçi ben veriyom su da, yine de biliyim yani

yok sabah yaptığında baya dolduruyo ötekiler az az doldurmuyor her gaz çıkarışında çocuk kaka yapıyor tıpa tıkıyacam artık ben hamileyken çok tuvalete çıkardım acaba onun etkisi varmıdırki

lan ilk kakadan sorakiler bulaşık gibi mi oluyo, eğer bezde kaka bulaşığı oluyosa ıkınmış demekmiş de

kızlar ben cıkıyorum kocişş gelecekkk az sonraa..
bu arada aksam ben yokum. 9. senfonıye gıdeceyükk kocamla.:dilcikar:
ordan cıkıp iklimi annemden alıcaz fılan gec olabılır.ama erken gelırsem ugrarı.öpüyorum hepinizii:1hug:

ula 9. senfonu de ne oliy, bizim evde her gün senfoni var, ooooo anne ben mıçtım beni moktan kurtar senfonisi vaaaarr, anne ben acıktım senfonisi vaarrrrr uyuycem ama bi türlü dalamıyom senfonisi varrrr, kucak istiyom senfonisi vaarrr hankını istersen anam çeşit bol kaydirigubbakcemile3

Karilar ben daha regl olmadim ya sizde durumlaar nasil

ule benim bi kaç gün geliy aradan 1 hafta gçiy bi daha geliy anlamadım anasını satim rengi de kokusu da bozuk diil normelmi ki

ay benimde öyle ya geçen ay 2 defa 7 gün süren kanamam oldu kana da benzemiyo bööle bordo renkli bişey şimdi 3 aralıkta olmuştum bide 21 aralıkta olmuştum 3 ocakta yada 21 ocakta olmam lazım 3 ocak geçti tık yok umutla 21 ocağı bekliyorum değilse halim yamannnn:çok üzgünüm:laelaelaelaelae

hayırlı akşamlar kızlar akşama eşimin arkadaşları gelcek hazırlık yaptım bütün gün canım çıktı valla belim kırılıyor.poğaça taptım çok güzel kabardı şekerpare yaptım birde makarna salatası.mutfağa hazırladım tabakları bardakları ben kızımla oturuyorum:))

hayırlı akşamlar kızlar akşama eşimin arkadaşları gelcek hazırlık yaptım bütün gün canım çıktı valla belim kırılıyor.poğaça taptım çok güzel kabardı şekerpare yaptım birde makarna salatası.mutfağa hazırladım tabakları bardakları ben kızımla oturuyorum:))

oh ne güsel afiyet olsun şimdiden yarın akşam da bize gelcek arkadaşlar bugünden temizliğimi yaptım az önce babaneyle oğlanı yıkadık yarın da yemek bi tatllı bi tuzlu yeter akşam çayı zaten bide kuaföre gitcem saçları budatcam bıktım heryer saççççççççç

angut ibolya karısı ishal se dedim vücut susuz kalır su ver.bilmisenmi??:dilcikar: yoksa adımı okuyunca heyecanlında herseyi unuttunmu:jeyyar: puhahaaaa:roflol:

ya benm kızım neden hala sesli gülmüo.gülüo ama sesli deel:((

gıdıkla biraz oyuncaklarla heycanlandır bizimkinin sesi gelio içerde oyun parkında oyuncaklarla konuşo angut:1hug:

len neler yapmıom:delphin: görsen manyamı bu karı dersindelikafadulden gülüo gülerken sanki utanıo gibi kafayı geriye cevirio ama ses yok karıdaÇok üzgünüm çoook

Kızlar slm hepicinize ama sanırım kimsecikler yok herkesler yemek hazırlığında sanırım benim kocişte gelir az sonra ama ben herşeyimi hazirladım koşa koşa geldim size bir müjdem var eğer :nazar::1ninca:değmesse int neyim tamam ttn aldıkta söylemesi ayıp bugün çok şükür oldu artık kesintisiz beraberiz inşalah:sm_cool::sm_cool: ay deliriyodum ya yazamıyorum bi açıyorum bekle babam bekle paraya kıydık nihayet:roflol:CELEN beni DESTİNA aradı biliyonmu telefonla sevindim çok hepicinize selamları var int sorun varmış 10-15 güne kadar olur herhal dedi bilginiz olsun girersen slm söyle kızlara dediydi yanim yazınız kızlar yemek mevzuları olacak az sonra ama siz yazın ben okur size cvp veririm bu akşam oğluşumu yıkayacağız biraz işim var yani ama çok şükür beraberiz artıkın valla hepinizi çok özledim burası bana bağımlılık yaptı yaŞeniz

aboooo yavru hoşgeldin yaaaa oh oh bi geyikçi daha geliyo kaydirigubbakcemile3

iboş kıss özlettin kendini:1hug:demek ateş ölçer aradın hee bende unuttum bak bakmayı ama kesin bizim burdada bitmiştir hani sen bebişi gevşek kundak yapıyom demiştin ya ev kaç derece oluyo sizin bizimkide soğuk oluyoda 22 deerecenin üstüne çıkmıyor acaba bende yapsammı bide siz güne kaç kere kaka yapıyonuz ne güzel keşke bizimde gaz sorunumuz olmasa ama 2 - 3 gündür mandalina portakal yemiyorum sanki çocuk daha iyi gibi

yavrum ateş ölçerler kapılmış, nereye beleş oraya yerleş diyo millet bize hava almak kaldıı kaydirigubbakcemile3 anacım ben gevşek ve yarım kundak yapıyoru,m, göğsünden aşşası yanai, bizim ev de 22 derecelerde geziyo, kundak yapınca bi de üstüne peluş battaniyesini de örtüorm, baktım içerisi serin gibi bi de ceket giydiriorm, üst kısmı açıkta kalıyo ya üşümesin diye, peluşu da baya bi güzel örtüorum omuzlarına kadar,altına da kıstırıyorum tedbir amaçlı, biz normelde 2 defa kaka yapıyodu k ama evelki gün akşamdan itibaren yapmamıştı, 1,5 gün boyunca hiç yapmadı yni, bu deişiklik neden geliyo bende anlamadım, bugün bi yaptı saçına kadar moka bulanmış kaydirigubbakcemile3 anacım bence sen kuruntu yapmışsın gaz gaz die, bu stresinden gaz oluyo ben sölüyüm mandalinadan filen gazmı olurmuş, sakınan göze çöp batar olm, sen takıntı haline getirmişsin bunları, az relax ol, bi de başkalarıyla kıyaslama her bebek farklı

benm koca hazretleri arkadaslarıyla yemeğe gitti:kızgın: izmirden ekip gelmiş onları yemeğe götürdüler.bana hiç sormak yok gideyimmi die.direk ben akşama oraya gidiorum.o kadar sinirim bosuk ve okadar sinirliyimki anlatamamkötükedihüso bütün gün insan yüzü gördüğüm yok.biriyle konusurken aguluycam o haldeyim.tek gördüğüm benm hödük.ama adı üstünde hödükkötükedihüso

şşşş ben size bi mayalı tarifi veriym, pizza hamuru yani, her bi haltı yapıyom onla, bi bardak süte yarım yaş maya koyup eritiyon, 1 bardak yağ 2 yumurta tuz bi tatlı kaşığı da şeker koyyom bi hamur yovuruyom kulak memesi kıvamında, 1 saat civarı dinlendiriorum, anams onra ne istiyosan yap, pastane poaçaları gibin, canın ister pizza yap canın ister peynirli yada sosisli yada patatesli neli istiyosan poaça yap ister kuru kuru yap, dön dolaş onu yapıom çok hoşuma gidio hemi de çok basit geliyo bana yapması, ben verdiğim tarifin iki katını yapıyorum 3 tepsi dolduruyorum,yarısını ben alıyom yarısını anneme koyyuyorum, ohhh 2 gün kahvaltıda yiyoz valla

angut ibolya karısı ishal se dedim vücut susuz kalır su ver.bilmisenmi??:dilcikar: yoksa adımı okuyunca heyecanlında herseyi unuttunmu: puhahaaaa:roflol:

biliyoz herhalde olm, sorduk suçmu, kakası çok suluysa ishal mi demek oluyo dedik, lan daha sana bişi soranın mıçını eşşekler tepsin :mymeka:

len neler yapmıom:delphin: görsen manyamı bu karı dersindelikafadulden gülüo gülerken sanki utanıo gibi kafayı geriye cevirio ama ses yok karıdaÇok üzgünüm çoook

karı mııııııııı :1shok::1shok::uhm:

Ben de ekim annesiyim

hşgeldin anacım , mesacın da pekbi uzunmuş canım, biz de iyiyiz sağolasın sen nasılsın bebecik ne alemde, bizimkiler de işte kimi moktan dertli kimi moksuzluktan öyle geçinip gidiyoz herberaber, bu arada celen karısı hariç herkeşle korkmadan konuşabilisin, celene dikkat her an oklavayı kafaya indirebilü, şahsen ben korkuyom kendisinden kaydirigubbakcemile3

benm koca hazretleri arkadaslarıyla yemeğe gitti:kızgın: izmirden ekip gelmiş onları yemeğe götürdüler.bana hiç sormak yok gideyimmi die.direk ben akşama oraya gidiorum.o kadar sinirim bosuk ve okadar sinirliyimki anlatamamkötükedihüso bütün gün insan yüzü gördüğüm yok.biriyle konusurken aguluycam o haldeyim.tek gördüğüm benm hödük.ama adı üstünde hödükkötükedihüso

senin kızla birlik öğrenirsinizartıkın konuşmayı :roflol:

senin kızla birlik öğrenirsinizartıkın konuşmayı :roflol:

kaderime mıcayım ki senle cok uzak oturuyoz.yoksa kıl tüy kalmazdı sendekötükedihüso beni ne kötülüon kıza angut o da gercek sancek.
yok anam yok ben gaayet akıllı nuslu vede cok seksü bi karıyam:1closedeyes: ibolya beni kıskanır azda ondan öölle dii:mymeka:
haa buarda rosecum ibolyaya kısaca menekşe diyebülünlülülülülülü

kaderime mıcayım ki senle cok uzak oturuyoz.yoksa kıl tüy kalmazdı sendekötükedihüso beni ne kötülüon kıza angut o da gercek sancek.
yok anam yok ben gaayet akıllı nuslu vede cok seksü bi karıyam:1closedeyes: ibolya beni kıskanır azda ondan öölle dii:mymeka:
haa buarda rosecum ibolyaya kısaca menekşe diyebülünlülülülülülü

celene de kısaca diyecem de şimci olmucek celene kısaca celen de geç anacm ne söylesen olmuo bu karıya :roflol: bu arada ben erkenden yatcem sylüyüm uykum var

senağlamasenağlamakurtarın beni imdaat oğlum gene mıçtı off altıncı buuuu delirecemmm saatte 1 emziriyorum ondanmı arklar ya her açtığım bez kakalı ama az yapıyo

Back
X