benimkide yeni doğduğunda 1 buçuk saat emdiği olurdu:1shok:ama süt gidermiydi bilmiyorum yavrum 2.760gr doğdu sonra 2.500 oldu sonrada 2.400 oldu sonrada ateşelendi 10 gün küvezde antibiyotik tedavisi gördük.canım benim heryeri delik deşik olmuştu minnacıktı kız kurban olurum şimdi resimlerine baktıkça ağlıyorum.bazı hemşireler vardı merhametsizler hiç acımazlardı.bigün bitanesi sanki elinde ayağında yer kalmamış gibi gitmiş kafasından takmış serumu ağlamıştım sinirimden sonra o serumu çıkartırken saçlarını yola yola çıkarttılar .çıkmayan yerlerindede saçını kesmişler
la ben o hemşireyi napardım bilyonmu, gel hadi gel nasıl oluyomuş bi de sende deneyek diye saçını kökünden yolardım, yazık ay bebeye öyle yapılırmı kötükedihüso
çok geçmiş olsun..benim de en çok korktuğum şey hasta olması...we o merhametsiz hemşireler ewt işleri bu ama yinede daha nazik dawranmalılar..hepsi öle deil bazıları çok güleryüzlü yumuşak we sevecenler...hepsi öyle olmalı olmayanlarda başka meslek seçsin kendine.... zaten bebeğin hasta telaşlısın ne yapcanı bilmion bide onların suratlarını''suratsız oluolar genelde'' çekiosun...ben çok geriliyorum...benim için güleryüz herşey demek..Allah kimseyi hastaneye düşürmesin.:
aynen valla, ben de güleryüz isterim, tabi herkes ister, ama bazıları pek takmaz işini gördürdüğüne bakar ya benimkisi yle diil, ben kraliçe gbii ağırlanmalıyım, yoksa hayvan gibi davranıldı mı kafam bozuluyo, sırf bu yüzden denizlide yeni açılan bi tıp merkezine gidiodum, çok ilgileniolardı herkes güleryüzlüydü, adamın ağzına mıçsan gık demicek yani o kadar sevecen davranıyolardı, son anda dra kızdım hastane değiştirdim, doğum yaptığım hastane de iyiydi gerçi ama manyak bi hemşire kıyafetimin üstünden tansiyonumu ölçmeye kalktı, ben de anesteziden yeni uyanmışım zaten sarhoş gibiyim, aa dedim keşke kolumu sıvasaydım sizin için zor olmazmıydı dedim, ölçemeyecek olsam yapmazdım diye tavırlı tavırlı konuştu, ulen dedim ben kendimde olcektim ki göstercektim sana nasıl ölçüleceğini, hayde kızım dedim can derdindesin zaten ne mok yerse yesin, iyi sen bilirsin dedim döndüm kafamı o tansiyonumu ölçerken uyumaya başladım, geberdecem böylelerini sinirlerimi bozuyolar kötükedihüso yavrum benimkisi de kavga çıkartıyo tırnak keserken, millet uykusunda kes diyo ama benimkisi tilki uykusuna yatıyo dokundunmu uyanıyo o yüzden emzirirken eşim kesmişti, bi keesinde de ben kestim, emerken hiçbişeyi umruna takmıyo, eğer yapabiliyosan öyle bi dene, bi de kestikten sonra tırnaklarını törpüle iyce kısalsın, bebedorun takım seti var onlardan almak istersen alabilirsin ,içinde 4 tane törpüsü, 1 tane minik makas bi de tırnak makası var, ben kullanıyorum memnunum,
merhaba arkadaşlar nasılsınuz dün anneme gittim o yüzden yazamadım oğluşum 2-3 gündür çimen yeşili kaka yapıyordu o akşamda kana benzeyen bişey gördüm ertesi sabahta öyle yaparsa doktora götürcem dedim ama yapmadı o şekilde götürmedim bende bugün sarı ve kıvamlı yaptı ya ben kaç kere daha önce doktora götürdüm kakası yüzünden adam anne sütü kakası deyip çıkıyor işin içinden günde en az 4 defa yapıyo ve sulu oluyor bazende kıvamlı kusması yok ateşi yok anlayamadım bu işi doğduğu günden beri çok kaka yapıyor bu oğlan ya ha birde ben birkaç gündür kafasına şapka takmıyodum ama bugün taktım bugün sarıya döndü acaba kafayımı üşütüyoduki
anam bugün de benimkisi bi acayip mıçtı ay, evelki gün geceden sonra bi daha hiç yapmamıştı, sabah kalktık saat 8 gibi bu pıtırdatmaya başladı, ben de geceden kalan bezi çıkartmadım yapsın da öyle çıkartıyım diye, anam arkadan bi daha pıtırt arkadan bi daha, he dedim 2 dk dursun da bez suyunu alsın kakasının diye, temizlemesi zor oluo o zaman, anammmmmm altını bi açtım, celenin hesap tee saçlarına kadar çıkmış şok oldum, daha ilk oluyo böyle, 1 gün boyunca yapmadığının acısını çıkarmış, içinde mok birikmiş kuzumun, ulen niye böyle düzen değitşi acaaba, normalde bi sabah bi akşam yapardı benim sıpa kakasını :uhm:
bende patatesli tart gibi bişey yapıorum hem kolay hem doyurucu güsel oluo yarın yapcam misafirlerime
4-5patates
1soğan
2-3diş sarımsak
1su bard.yoğurt
1/2 su bard.sıvı yağ
maydanoz dereotu nane pulbiber karabiber tuz baharat olayı zevke göre ne varsa
havuç rendelemiştim en son isteğe bağlı
2kabartma tozu
alabildiği kadar un
patatesleri çiğden çok küçük doğrayın baya küçük herşeyi karştırın en son un ekleyin koyu kek kıvamında olcak yağlanmış küçük borcama göre tarif koyun 200c de pişirin süper oluo pazar kahvaltılarında falan :sm_cool:
anam benimki mıymıntıdır yemez böyle şeyleri, herife dün hazır annem evdeyken kahvaltıda yesin diye kurabiye yaptım, herif yememiş, niye yemedin diyom canım istemedi diyo, anca zeytin peynir yer benim hödük, çocuğu da kendi gibi mıymıntı yapmasa bari sinir oluyom :mymeka:
yavrum bizimde ööle bi sulu bi sümüklü bi normal.doktor anne sütü dio baskada bişi demio:sm_confused:
lan bu 3 defa kakada da bezini dolduruomu??sen su falan verionmu??eğer bezini dolduruyosa bu 3 ündede dikkat et vücudu susuz kalmasın.cok tehlikei
kakası sulu olunca susuzmu kalmış oluyomuş, gerçi ben veriyom su da, yine de biliyim yani
yok sabah yaptığında baya dolduruyo ötekiler az az doldurmuyor her gaz çıkarışında çocuk kaka yapıyor tıpa tıkıyacam artık ben hamileyken çok tuvalete çıkardım acaba onun etkisi varmıdırki
lan ilk kakadan sorakiler bulaşık gibi mi oluyo, eğer bezde kaka bulaşığı oluyosa ıkınmış demekmiş de
kızlar ben cıkıyorum kocişş gelecekkk az sonraa..
bu arada aksam ben yokum. 9. senfonıye gıdeceyükk kocamla.:dilcikar:
ordan cıkıp iklimi annemden alıcaz fılan gec olabılır.ama erken gelırsem ugrarı.öpüyorum hepinizii:1hug:
ula 9. senfonu de ne oliy, bizim evde her gün senfoni var, ooooo anne ben mıçtım beni moktan kurtar senfonisi vaaaarr, anne ben acıktım senfonisi vaarrrrr uyuycem ama bi türlü dalamıyom senfonisi varrrr, kucak istiyom senfonisi vaarrr hankını istersen anam çeşit bol kaydirigubbakcemile3
Karilar ben daha regl olmadim ya sizde durumlaar nasil
ule benim bi kaç gün geliy aradan 1 hafta gçiy bi daha geliy anlamadım anasını satim rengi de kokusu da bozuk diil normelmi ki