Amin kuzum hepimizinYa allah bozmasın, heyecanınız mutluluğunuz daim olsun inşallah. Bunlar çok kıymetli güzel şeylerBu canım ıslak mendil.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum hepimizinYa allah bozmasın, heyecanınız mutluluğunuz daim olsun inşallah. Bunlar çok kıymetli güzel şeylerBu canım ıslak mendil.
Genetik galiba iki hamileliğimde de göbeğim çok az çıktı bol giyinince anlaşılmıyor bileSenin de gayet iyi canım benim kız kardeşimin boyu da 178-180 arası hiç belli olmuyor kilosu ne kadar alırsa alsın, uzun boyun bazı avantajları![]()
Yaaaaaaaaaaa gerçekten aşırı sevindimhadi gözün aydıııın maşallah maşallah nazar değmesin böyle böyle gidecek inşallahArkadaşlar tek tek yazamadım çıktım şimdi çooook kalabalıktı ayyy doğumlar falan onun için geciktim, bebeğim iyi çok şükür sorun yok, açıklık da aynı seviyede olduğunu düşünüyor doktorum yine yatmaya devam, ağrı sızı akıntı falan filan olursa acilden gel dediçok şükür bu haftayı da atlattık
Benim de öyle benim ilk hamileliğim ama göbeğim küçük çevremdeki hamilelere göreGenetik galiba iki hamileliğimde de göbeğim çok az çıktı bol giyinince anlaşılmıyor bile![]()
Çok sevindim canım gözün aydınArkadaşlar tek tek yazamadım çıktım şimdi çooook kalabalıktı ayyy doğumlar falan onun için geciktim, bebeğim iyi çok şükür sorun yok, açıklık da aynı seviyede olduğunu düşünüyor doktorum yine yatmaya devam, ağrı sızı akıntı falan filan olursa acilden gel dediçok şükür bu haftayı da atlattık
Ya aynı bedende olmak çok güzel evet ama artık kokusunu koklamak istiyorumYa hem çok seviyorum hamile olmayı hem de benim için çoook büyük riskli haftaları patır patır atlamak istiyorum psikolojik olarak çok yıprandım onun için yani yoksa anasının kuzusu kalsın karnımda![]()
Oh mükemmel yat bişey olmaz bebiş iyi olsun sağlıkla doğsundaArkadaşlar tek tek yazamadım çıktım şimdi çooook kalabalıktı ayyy doğumlar falan onun için geciktim, bebeğim iyi çok şükür sorun yok, açıklık da aynı seviyede olduğunu düşünüyor doktorum yine yatmaya devam, ağrı sızı akıntı falan filan olursa acilden gel dediçok şükür bu haftayı da atlattık
Evet canım cidden öyle hamilelik yarı delilik sonrası tam zamanlı delilikBizimki babasına çok yapıyor kendi halindeyken karnım yerinden oynayacak nerdeyse eşim elini koyduğu an duruyor çekince yine başlıyorkız sabahtan beri bekliyorum aklım çıktı bu analık daha doğurmadan zormuş
![]()
Ya evet insan hareketlerini vs hissedemeyince yada az hissedincede geriliyor.bazen sanki karınca yürüyor etimin altındaAyyyy ben ben, hele şu hareket mevzusu yüzünden iyice arttı son günlerde![]()
Çok şükür canımArkadaşlar tek tek yazamadım çıktım şimdi çooook kalabalıktı ayyy doğumlar falan onun için geciktim, bebeğim iyi çok şükür sorun yok, açıklık da aynı seviyede olduğunu düşünüyor doktorum yine yatmaya devam, ağrı sızı akıntı falan filan olursa acilden gel dediçok şükür bu haftayı da atlattık
İnşallah biraz büyüdükleri zaman net hissederizYa evet insan hareketlerini vs hissedemeyince yada az hissedincede geriliyor.bazen sanki karınca yürüyor etimin altındakeşke hep aşırı net olsada rahat olsak
Çok sevindim canımArkadaşlar tek tek yazamadım çıktım şimdi çooook kalabalıktı ayyy doğumlar falan onun için geciktim, bebeğim iyi çok şükür sorun yok, açıklık da aynı seviyede olduğunu düşünüyor doktorum yine yatmaya devam, ağrı sızı akıntı falan filan olursa acilden gel dediçok şükür bu haftayı da atlattık
bak gördün mü en az 36 yı görceksin hepbirlikte dogurcaz erkenden pes etmek yokkkkArkadaşlar tek tek yazamadım çıktım şimdi çooook kalabalıktı ayyy doğumlar falan onun için geciktim, bebeğim iyi çok şükür sorun yok, açıklık da aynı seviyede olduğunu düşünüyor doktorum yine yatmaya devam, ağrı sızı akıntı falan filan olursa acilden gel dediçok şükür bu haftayı da atlattık
Arkadaşlar tek tek yazamadım çıktım şimdi çooook kalabalıktı ayyy doğumlar falan onun için geciktim, bebeğim iyi çok şükür sorun yok, açıklık da aynı seviyede olduğunu düşünüyor doktorum yine yatmaya devam, ağrı sızı akıntı falan filan olursa acilden gel dediçok şükür bu haftayı da atlattık
Ooohh maşallah maşallah daha ne olsunAy ben bişey yapmıyor. Yemek bulaşık hersey kv yapıyor. Bende çok nadir. Kışlık için. Salça yaptım. Domatesten turşu. Komposto. Reçel. Buzluğa meyve. Kapya biber. Patlıcanı buharda yumuşatip içine. Kapya. Sarımsak. havuç. Biber. Bunlari koydum. Dışarıda 3 5 gün bekletip hazır olunca buzluğa attım. Bunu aslında bebek olduğunda bizde küçük çaplı düğün yapılıyor önüm için yaptım. Dahada çok var Kışlık için yapacaklarim dogurmadan yapsam diyorum. Ay ben şükür iyiyim sadece geçen 1 2 gün diş ağrısından kivrandim.
Çokk sağol canımm inşallah, çok teşekkür ederimA ayseipekalp25 ilacin yaramasina çok sevindim canım sağlıkla gelsin inş
Kinder Baby Merlin Termal Anne Bebek Bakım Çantası - Fiyatı, YorumlarıMaşallahh.. Yavaştan alıyorm bir şeyler ama eksiklerim var.herkes farklı şeyler öneriyor Ona buna gerek yok diyorlar kafam çok karışık. Asla ortak şeyler söylemiyolar
ayrıca ANNE BEBEK ÇANTASI seçemedim marka model önerisi olan var mı ?
Doğum günün kutlu olsun canımmbu arada kızlar bugün benim doğum günüm, 30 oldumher dogum gününde hoplayıp zıplayan kız 30 yaş depresyonuna girdim galiba kabullenemiyorum bi türlü, oğlumla kocamla cok da mutluyum işim evim herşey yolunda ama işte 30 bi adı soguk geliyo, sanki hiçbişi yaşıyamadan yaşlanmışım gibi
oğlum hissetmesin diye ona cikolatalar yediriyorum maşallah tekmeler zıplamalar, keyfi yerinde, ama ben modumu toparlayamadım bi türlü
Ayyy ne güzelGenetik galiba iki hamileliğimde de göbeğim çok az çıktı bol giyinince anlaşılmıyor bile![]()